נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 29 אוקטובר 2015, 16:53

נקי. איפשהו בדרך איבדתי את הרוב המכריע של העניין שלי בגיבורי על למיניהם.. גם לא כ''כ מדאיג אותי לא להבין דברים שקשורים לסרטים אחרים מאותו העולם... סתם כל ה Premise של הסרט הזה נראה לי מעניין, יחד עם עיצוב מגניב וכו', נראה לי שווה צפייה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 29 אוקטובר 2015, 17:04

DrKeo כתב:זה אומר שאתה הולך לבטמן נגד סופרמן לפניו או שאתה מגיע אליו "נקי"? :)
אם הבנתי נכון הוא גם מתרחש לפני BVS וחלקים שלו מתרחשים בכלל בפלאשבקים שקורים שנים אחורה, לפני איש הפלדה. אגב גם וונדרוומן הולך להתרחש הרבה לפני, כלומר BVS הולך להיות הסרט הכי מתקדם בקו עלילה של DC גם עוד שנתיים.

לא נראה לי שמשהו מזה הוכרז רשמית, במיוחד לא העלילה של וונדרוומן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2015, 19:34

לוונדרוומן הייתה דליפה גדולה וספויילרית למדי.
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 29 אוקטובר 2015, 22:02

קראתי את הפרטים ואני לוקח אותם בעירבון מוגבל כמו כל "הדלפה".

קח לדוגמא את "ההדלפה" על הנבל לכאורה של BVS ,
ספויילר: הצג
דומסדיי\ביזארו או גרסא שמשלבת את שניהם

אבל לדעתי אם לוקחים את הגודל של הלייזר שכמעט פוגע בבאטמן ואת הדיבורים של לקס על מערכת הגנה אני די משוכנע שמדובר ב-
ספויילר: הצג
OMAC

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 31 אוקטובר 2015, 23:59

יצא למישהו לראות את הפרק הראשון של הסדרה המדרשה?
מצד אחד, זה מאכזב כי זו לא נראית סדרה עמוקה מדיי.
מצד שני היא הצליחה להשאיר אותי מעל שעה וחצי של פרק מול המסך. נראה איך יהיה.

לא יצא לי לראות את הפרק הראשון של כפולים. מישהו ראה?
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 נובמבר 2015, 00:20

אני סתם התאכזבתי שלא היה את אסף גרניט :/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 נובמבר 2015, 10:31

Klayman כתב:נקי. איפשהו בדרך איבדתי את הרוב המכריע של העניין שלי בגיבורי על למיניהם.. גם לא כ''כ מדאיג אותי לא להבין דברים שקשורים לסרטים אחרים מאותו העולם... סתם כל ה Premise של הסרט הזה נראה לי מעניין, יחד עם עיצוב מגניב וכו', נראה לי שווה צפייה.

גם אני מרגיש כמוך, כל האובססיה הזו של הוליווד בגיבורי על מבחינתי היא סוג של אסון קולנועי, חוץ מטריולוגיית באטמן לא יצא מזה משהו ראוי מדי, אז אולי הנוקמים ושומרי הגלאקסיה נחמדים, אבל קלאסיקות אמיתיות? הספק עלוב רצח והרוב נע בין סביל לזבל מוחלט, הלוואי ומתישהו האובססיה הזו תגמר, לצערי לא רואים את האופק עם כל התוכניות התלת עשוריות עם לוח זמנים שנמשך עד שכבר לא נהיה פה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 01 נובמבר 2015, 10:51

bling כתב:
Klayman כתב:נקי. איפשהו בדרך איבדתי את הרוב המכריע של העניין שלי בגיבורי על למיניהם.. גם לא כ''כ מדאיג אותי לא להבין דברים שקשורים לסרטים אחרים מאותו העולם... סתם כל ה Premise של הסרט הזה נראה לי מעניין, יחד עם עיצוב מגניב וכו', נראה לי שווה צפייה.

גם אני מרגיש כמוך, כל האובססיה הזו של הוליווד בגיבורי על מבחינתי היא סוג של אסון קולנועי, חוץ מטריולוגיית באטמן לא יצא מזה משהו ראוי מדי, אז אולי הנוקמים ושומרי הגלאקסיה נחמדים, אבל קלאסיקות אמיתיות? הספק עלוב רצח והרוב נע בין סביל לזבל מוחלט, הלוואי ומתישהו האובססיה הזו תגמר, לצערי לא רואים את האופק עם כל התוכניות התלת עשוריות עם לוח זמנים שנמשך עד שכבר לא נהיה פה.

היי, הם ימשיכו להוציא אם אנשים ימשיכו לבוא (עיין ערך יוביסופט ו-COD). הבעיה היא שרוב הסרטים שיצאו בשנים האחרונות הם של מרוואל שרובם מאוד דומה באווירה ובמבנה העלילה, כל פעם שאני רואה סרט שלהם אני מרגיש שאני כבר יודע למה אני נכנס ואני מצפה לעוד מנה של גילטי פלז'ר , לא יצירת מופת.

הסרטים של DC נראים שונים בהרבה תחומים כך שלפחות בראשונים מביניהם נקבל תחושת רעננות (בלי קשר לאיכות). ואגב לדעתי איש הפלדה לבדו יותר טוב מרוב הסרטים של מרוואל (במבנה, בכתיבה, במשחק וכמובן באקשן המרהיב) ואני מקווה שהוא אינדיקציה לעתיד לבוא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 נובמבר 2015, 14:56

אני אוהב את הכיוון של DC אבל מבאס אותי שהם לא הולכים על עוד "אביר אפל". אפילו כשעושים עולם אפשר לעוף עם היצירתיות והבמאים, לעשות סרטים אמיתיים ולא סרטי פופקורן כמו מארוול. חבל לי שהם לא רודפים במאים גדולים כדי לעשות את הסרטים האלה. רק תאר לך שאחד היה עושה דיוויד פינצ'ר, אחר דרן אהרונובסקי ואחר דני בוייל, זה יכל להיות מדהים. אולי זה נשמע כמו סוג של פנטזיה אבל הם כן עשו את זה בזמנו עם בטמן (במקור הם לקחו את דרן אהרונובסקי לעשות את Batman Year One אבל הוא פרש בגלל בעיות לו"ז אז הם שכרו את כריסטופר נאולן שעשה את בטמן מתחיל במקום) ואין שום סיבה שהם לא יעשו את זה היום.

וכן, אני מסכים שאיש הפלדה היה יותר טוב מבערך כל סרט מארוול אולי חוץ מאשר שומרי הגלקסיה (בכל מקרה מדובר בסגנון מאוווד שונה) אבל הוא לא היה חף מבעיות. החצי הראשון של הסרט הזה הוא פשוט מדהים בעיניי, החצי השני היה פחות או יותר סצנת אקשן של שעה, לא בדיוק הקטע שלי. האקשן אגב היה פשוט מטורף, פעם ראשונה שיש אקשן סופר גיבורים טוב לדעתי, אבל שעה שלמה ממנו בלי עלילה זה היה פשוט מתיש. חמש דקות של אקשן פעם באיזה 40 דקות זה מספיק, תראה את סדרת האביר האפל, שם היה אולי שעה של אקשן בכל שלושת הסרטים יחד ומדובר בכמעט 9 שעות של סרטים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 נובמבר 2015, 18:57

לא ממש מפריע או משנה לי שהם עושים הרבה סרטים כאלה. מי שאוהב - שיהנה. אותי, אישית, זה לא מעניין בכלל כבר, אלא אם כן יש איזה משהו שנראה שונה ומלהיב, כמו suicide squad.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 נובמבר 2015, 22:30

כן אני מבין אותך, גם אני כבר מאסתי במארוול. מחזיק אצבעות לdc, בנתיים גם bvs וגם המתאבדים נראים לי מעניינים יותר מכל מה שמארוול עשתה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2015, 03:49

ואו, פרק 5 של סאות׳ פארק פאקינג גאוני.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 נובמבר 2015, 11:16

כן, הם טיפלו בצורה טובה בתופעת הקרינג' הפאתטית הזאת (פאן ארט גייז), ובחדר של האסייתית היה צ'ינפוקומון !
נראה שהם מקדישים את העונה למתקפה כוללת נגד תרבות הפוליטקלי קורקט שיצאה משליטה והSJWים למינהם.

הקטע שהמנהל הסביר להם מה נחשב הסכמה ואמר "בגלל ששניכם גברים זה קצת יותר מסובך" הזכיר לי את הפוסטר העצוב הזה:
תמונה

(על ההבדל בין לקיחת אחריות בין המינים ומי האשם\קורבן האוטומטי)

עונה טובה בינתיים למרות שבנוסף להמשכיות של עונה שעברה הם גם מציגים המון שינויים לסטטוס קוו מהסוג שהיה קורה אולי פעם בעונה, צריך להתרגל לזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2015, 11:34

דברתי על פרק 5, את 6 עדין לא ראיתי :)
אה, ויש טריילר לפריצ'ר!

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 נובמבר 2015, 11:51

אה שיט, לא שמתי לב שהפרק אתמול בקומדי סנטרל הוא 6.

לא יצא לי לקרוא את הקומיקס אבל נראה טוב, בטח יוציאו איזה אומניבוס אם הסדרה תראה סימנים טובים ונקרא אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2015, 12:01

תמיד אני שומע שזה בערך הקומיקס הכי טוב בהסטוריה, מעניין אם האדפטציה תהיה טובה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 נובמבר 2015, 12:35

הכי טוב בהיסטוריה ? זה תואר שנזרק על ידי הרבה אנשים על הרבה קומיקסים שונים אבל לא נראה לי ששמעתי מישהו מתאר את פריצ'ר ככזה.
למרות ששמעתי אנשים אומרים שמי שאהב את סאנדמן יאהב אותו (וגם כאלה שלא מבינים את ההיגיון באמירה הזו).

אני הייתי מאוד שמח לראות סדרה של Planetary שהרבה מחשיבים אותו בתור הקומיקס הטוב בהיסטוריה (ובצדק, אבל אני לא אוהב לתת תארים כאלה)
הוא רק 27 גיליונות כך שהוא דחוס מאוד אבל התפרסם לאורך כמעט 10 שנים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2015, 13:04

יש לי חשק לקנות כמה אבסולוטים של דברים שלא יצא לי לקרא מעולם, מישהו מכיר אתר מומלץ? (כשאני אומר מישהו אני כנראה מתכוון לMGS פריק :))

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2015, 13:41

בקשר לSP - נראה לי ששניכם דיברתם על פרק 5, לא? זה הפרק עם הYAOI...
את 6 עוד לא ראיתי, אבל כן - עונה אדירה.
אותי ממש מעניין לדעת כמה SJW's צופים בה ולא מבינים שזה אשכרה צוחק עליהם. אני מנחש ש-98% מהם :)

אני אף פעם לא קראתי או ראיתי משהו מPRACHER, אבל שמעתי דברים מעולים, והמון על האלימות שבו... הלוואי ויצליח כמו TWD

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2015, 14:23

כן, זה מה שאמרתי, פרק 5. כל העונה הזאת היא על איך אי אפשר לדבר, לחיות או להתנהל נורמאלי היום בלי שמישהו יתפרץ עליך, כל כך נכון. פרק 5 פשוט גאוני, הקונספט של אישה ששוקלת 100+ קילו שמנסה לשכנע את כולם בפוסט פייסבוק קורע לב שהיא בעצם כוסית על ואנחנו הגברים אשמים מועבר בו בצורה פשוט גאונית. המציאות דופקת על הדלת :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2015, 14:49

אה, כן ראיתי את פרק 6, זה הפרק עם הYAOI. התבלבלתי במספור...
והשיר של פרק 5, עם ה"מציאות" בהחלט גאוני.
אין, אין על סאות' פארק בהנחת מראה מול הפרצוף הצבוע והמלוקק של האמריקאים, ובני האדם בעולם המערבי בכלל... זה התחיל עם STARVIN MARVIN בקטנה, והתפתח עד הפרק עם האנשים שקונים צמידים של כל מני "מטרות נעלות" (SCAUSE FOR APPLAUSE) ועכשיו עונה שלמה בנושא...
ממממ, ללקק את האצבעות :)

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 נובמבר 2015, 15:07

DrKeo כתב:יש לי חשק לקנות כמה אבסולוטים של דברים שלא יצא לי לקרא מעולם, מישהו מכיר אתר מומלץ? (כשאני אומר מישהו אני כנראה מתכוון לMGS פריק :))

מממ, לי יש ארבעה אבסולוטים (של סנדמן. יש גם חמישי אבל הוא חומר נוסף ולא הסדרה הראשית) ושני אומניבוסים, Planetary ו- The Invisibles.
את כולם קניתי מ-Book Depository. לא היו לי בעיות איתם והם אפילו שלחו לי את השלישי חדש של הסנדמן בחינם אחרי שהיו לי כמה עמודים עם קרעים קטנים (אבל מצד שני אין לי דרך להשוות לחנויות אחרות)

הנה רשימה של כל האבסולוטים ש-DC הוציאו: https://en.wikipedia.org/wiki/DC_Comics ... te_Edition

שים לב שחלק מהם יצאו גם בפורמט של אומינבוס (יותר קטן מאבסולוט, יותר גדול מקומיקס בכריכה רכה). אבסולוט הוא ללא ספק הפורמט עם האיכות הטובה ביותר אבל הם יותר יקרים וגם יותר דקים. את הסאנדמן לדוגמא הוציאו בתור שני אומניבוסים עבים (בהשוואה לארבעה אבסולוטים עבים, אבל פחות).
לכן אני מעדיף את פורמט האומניבוס ואני מחכה שטרנסמטרופוליטן יקבל אומינבוס ב-400 ₪ במקום שאני אקנה את שלושת האבסולוטים שלו ב-300 ומשהו לאחד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2015, 18:38

ממש תודה. האמת שכל התחום הזה נורא מבולגן לי, כל הסוגי שחרורים וכדומה. המחירים של האבסולוט פשוט הזויים, 350 שקלים לכרך אחד מארבעה. ברצינות נראה להם שאני אוצא 1400 שקלים על כריכות של קומיקס?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2015, 18:42

חדשות אדירות, StarTrek חוזר לטלביזיה! ינואר 2017 הוא תאריך החזרה, הפרק הראשון ישודר בטלביזיה ושאר העונה תהיה סטייל נטפליקס בשירות החדש של CBS.

אה, וזה זהב טהור:
https://np.reddit.com/r/StarWars/commen ... orce_user/

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 נובמבר 2015, 19:59

DrKeo כתב:ממש תודה. האמת שכל התחום הזה נורא מבולגן לי, כל הסוגי שחרורים וכדומה. המחירים של האבסולוט פשוט הזויים, 350 שקלים לכרך אחד מארבעה. ברצינות נראה להם שאני אוצא 1400 שקלים על כריכות של קומיקס?

שזה מה שעשיתי בטיפשותי....
4 אבסולוטים של סאנדמן= 1336
2 אומניבוסים= 816 (לפי המחירים של BD. יש בהם אותו תוכן, אבל לגבי תוכן "מאחורי הקלעים" אני לא בטוח)

המחיר יקר, נכון, אבל מישהו פעם אמר ובצדק שזאת הגירסה של קומיקס לסרט איימקס. הדפים ענקיים ומנייר איכותי ועבה והספר כרוך בצורה כזאת שהוא נפתח כמעט לגמרי ואין תוכן שנבלע במרכז (gutter loss). אני הייתי קונה בפורמט הזה סיפורים ששווה לראות את האומנות שלהם על מסך גדול כמו Kingdome Come ן-Justice שצייר אלכס רוס והם פשוט מרהיבים אפילו בגרסת הכריכה הרכה הקטנה שלי.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים