המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:זה אומר שאתה הולך לבטמן נגד סופרמן לפניו או שאתה מגיע אליו "נקי"?
אם הבנתי נכון הוא גם מתרחש לפני BVS וחלקים שלו מתרחשים בכלל בפלאשבקים שקורים שנים אחורה, לפני איש הפלדה. אגב גם וונדרוומן הולך להתרחש הרבה לפני, כלומר BVS הולך להיות הסרט הכי מתקדם בקו עלילה של DC גם עוד שנתיים.
Klayman כתב:נקי. איפשהו בדרך איבדתי את הרוב המכריע של העניין שלי בגיבורי על למיניהם.. גם לא כ''כ מדאיג אותי לא להבין דברים שקשורים לסרטים אחרים מאותו העולם... סתם כל ה Premise של הסרט הזה נראה לי מעניין, יחד עם עיצוב מגניב וכו', נראה לי שווה צפייה.
bling כתב:Klayman כתב:נקי. איפשהו בדרך איבדתי את הרוב המכריע של העניין שלי בגיבורי על למיניהם.. גם לא כ''כ מדאיג אותי לא להבין דברים שקשורים לסרטים אחרים מאותו העולם... סתם כל ה Premise של הסרט הזה נראה לי מעניין, יחד עם עיצוב מגניב וכו', נראה לי שווה צפייה.
גם אני מרגיש כמוך, כל האובססיה הזו של הוליווד בגיבורי על מבחינתי היא סוג של אסון קולנועי, חוץ מטריולוגיית באטמן לא יצא מזה משהו ראוי מדי, אז אולי הנוקמים ושומרי הגלאקסיה נחמדים, אבל קלאסיקות אמיתיות? הספק עלוב רצח והרוב נע בין סביל לזבל מוחלט, הלוואי ומתישהו האובססיה הזו תגמר, לצערי לא רואים את האופק עם כל התוכניות התלת עשוריות עם לוח זמנים שנמשך עד שכבר לא נהיה פה.

DrKeo כתב:יש לי חשק לקנות כמה אבסולוטים של דברים שלא יצא לי לקרא מעולם, מישהו מכיר אתר מומלץ? (כשאני אומר מישהו אני כנראה מתכוון לMGS פריק)
DrKeo כתב:ממש תודה. האמת שכל התחום הזה נורא מבולגן לי, כל הסוגי שחרורים וכדומה. המחירים של האבסולוט פשוט הזויים, 350 שקלים לכרך אחד מארבעה. ברצינות נראה להם שאני אוצא 1400 שקלים על כריכות של קומיקס?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים