אין דבר כזה שטראמפ "לא יפנה את הבית הלבן"... הנשיא לא קובע דברים כאלה, פשוט לא... 
הוא לא מקבל את התוצאות כמו שאל גור לא קיבל, וכמו שרבים לפניו, בבחירות שנקבעו ע"י אלפים או עשרות אלפים "לא קיבלו" את התוצאות - הם מנסים נואשות למצוא ראיות לזיופים. ואגב - יש בהחלט כאלו, פשוט מאוד נקודתיים לפי מה שרואים כרגע, וממש לא מתקרבים לעשרות אלפי קולות. 
כך או כך אני בהחלט חושב שזה חיובי גם לביידן - לבדוק את הטענות הרבות (לא עובדות, טענות) לזיופים בהיקפים גדולים, ולספור מחדש באיזורים "בעייתיים" כמו פילדלפיה ואחרים - שם לא נתנו למשקיפים רפובליקניים להכנס, למרות שיש להם צו ביד, וכנגד החוק... כל זאת - כדי שלאף אחד לא יהיה ספק שהוא זכה בצורה לגיטימית ואז לא תרחף עננה כזו מעליו. מי שמתנגד לבדיקות כאלה - כנראה שיש לו מה להסתיר. ואני לא חושב שיש להם הרבה מה להסתיר, אולי ימצאו אלפיים קולות, לא 200 אלף וגם לא 20 אלף.
בכל אופן - לא צפויה לביידן קדנציה מאוד נוחה, הרפובליקנים ימשיכו להחזיק בסנאט ולכן יהיה לדמוקרטים חיים לא קלים במיוחד, וב-2022 ההחירות מחצית-הקדנציה יהיה בטח "גל אדום" ויש סיכוי שהרפובליקנים יקבלו גם רוב בבית הנבחרים, אבל זו רק הערכה ראשונית, כמובן שהמון יכול להשתנות עד אז.
בואו רק נקווה שלא יחזרו להסכם הגרעין הנורא עם איראן.
אגב גלאס - טראמפ לא יתמודד ב-2024. גם אם ינסה - המפלגה הרפובליקנית לא תבחר בו שוב, אבל הוא לא ינסה, הוא הולך להתמודד עם התוצאות של ההתנהגות שלו עכשיו בעולם העסקים וגם בבית המשפט. הוא גמור, וטוב שכך... המפלגה צריכה מישהו ראוי. או מישהי... אני ממש מקווה שזו תהיה ניקי היילי. אם לא אז אולי מועמד שחור כמו לארי אלדר. אבל בסוף הם יבחרו בבן של טראמפ (דונלד ג'וניור) במקרה הטוב, או טד קרוז, והם יפסידו למי שתעמוד בראש הדמוקרטים, אחרי שביידן יפרוש, והוא יפרוש אחרי 4 שנים, זה ברור לכולם... אם בכלל יצליח בכלל להחזיק כל כך הרבה זמן.
הוא "נשיא מעבר", הוא הודה בזה כבר, וכולם יודעים שבפועל האריס תהיה הנשיאה כבר בקדנציה הנכחית. לדעתי היא לא תצליח לזכות בפריימריז אם יחליטו שיהיו כאלה בגלל אחרי שביידן יעביר לה את המושכות, בטח לא אם מישל אובמה תרוץ, וזו אופציה ריאלית.
לגבי מה שקורה פה בארץ - זה אכן די ברור שחולדאי הולך להיות ה"גנץ" של הבחירות הקודמות, רוב התקשורת פה תהפוך אותו למושיע העם, וכל המפגינים עם הדגלים השחורים יצביעו לו, בתקווה שהוא זה שיצליח להפיל את ביבי... כשבפועל רק בנט יכול לעשות זאת, ואני בספק אם יעשה זאת. לדעתי הליכוד עדיין יקבל את מירב הקולות, ובנט שיתחזק משמעותית אך לא מספיק - יסכים למרות כל ההצהרות שלו לשבת עם ביבי והם יקימו ממשלה ימנית שוב, ואולי יצליחו שוב להביא איזו מפלגת שמאל ולחסל אותה, כמו שהם עשו לגנץ ולמפלגת העבודה עכשיו. יש מצב שאנחנו הולכים לראות בבחירות הקרובות את העבודה סוף סוף מחוץ לכנסת. זה כבר שווה את הכל