המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Shlomix כתב:זה לא בר השוואה, ואתה יודע את זה.
חוץ מזה, להעניק פרס נובל לשלום למכחיש קורונה שהעלה אפשרות לצרוך אקונומיקה כתרופה לי הזוי לגמרי. אבל זה רק אני.
sharonbn כתב:א) פרס נובל לשלום בהחלט יכול להיות מוענק למי שהיה ארכי מחבל. הרי שלום נעשה בין אויבים שנלחמו. בזמן בו הוענק הפרס לעראפת, חשבו שהוא נטש את דרך האלימות.
ב) פרס נובל לשלום מוענק כהוקרה על מאמץ והצלחה בתחום המדיני. אישיות יכולה לקצור הצלחה בתחום הזה ולהיות כשלון בתחומים אחרים. למה זה אמור להשפיע על השיקולים? בנוסף להסכמי השלום במזה"ת טראמפ גם נחל הצלחה ביחסים עם דרום קוריאה.
כנ"ל לגבי נתניהו: ההישגים המדיניים שלו ראויים להכרה והוקרה, בלי קשר לביקורת נגדו בתחומים אחרים.
להזכיר: רומן פולנסקי הוא עבריין מין שנמלט מהחוק למעלה מ40 שנה. זה לא הפריע לאקדמיות לקלונוע האמריקאית, הבריטית הצרפתית והספרדית להעניק לו פרסים למכביר.
ובאותו נושא: אני חושב שלאריאל זילבר נעשה עוול שלא הוענק לו פרס אקו"ם למפעל חיים, למרות שאני דוחה את ההתבטאויות שלו.
omerkot כתב:כל כך אנטישמים שאתה יכול למצוא אותם מתחתנים עם יהודים מרוקאים ומביאים ילדים שנקראים על שם מלכים נורדים מהעת העתיקה.
omerkot כתב:כל כך אנטישמים שאתה יכול למצוא אותם מתחתנים עם יהודים מרוקאים ומביאים ילדים שנקראים על שם מלכים נורדים מהעת העתיקה.
bozeman כתב:omerkot כתב:כל כך אנטישמים שאתה יכול למצוא אותם מתחתנים עם יהודים מרוקאים ומביאים ילדים שנקראים על שם מלכים נורדים מהעת העתיקה.
מוריס?
glass man כתב:אחח תנו לי טיפה מהאופטימיות שלכם כלפי הגויים. הלוואי עלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים