OT - כל מה שלא קשור לכלום

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

Re: OT - כל מה שלא קשור לכלום

הודעהעל ידי Golan » 25 אוגוסט 2013, 01:45

omerkot כתב:הצבעתם לאדם עם פרצוף ג'וקר וחיוך של פדופיל שנשוי באושר אבל גורר איתו לכל מקום איזו מזכירה הורמונלית, לא פחות מפחידה ממנו שמייצגת מפלגה דתית אבל בולסת שרימפסים בחלב חזירות ויש לכם טענות כלפי לפיד?
:shock:

אוקיי, אין ספק שזו דרך יצירתית לתאר את נפתלי בנט.

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 25 אוגוסט 2013, 01:50

DrKeo כתב:טעות שלי, צריך שיהיה כתוב HTTP.

רגע רגע רגע, אבל פתאום ההטמעה שלי כן עובדת, אז מה הולך פה? :shock:
הצבעתם לאדם עם פרצוף ג'וקר וחיוך של פדופיל שנשוי באושר אבל גורר איתו לכל מקום איזו מזכירה הורמונלית, לא פחות מפחידה ממנו שמייצגת מפלגה דתית אבל בולסת שרימפסים בחלב חזירות ויש לכם טענות כלפי לפיד?

לא, הצבעתי למפקד לשעבר בסיירת מטכ"ל ויזם היי טק שהציע הצעות למדינה שבעיני יותר פרקטיות ויותר מוצלחות מאשר כל מועמד אחר.
אה, כן. זאת בדיוק הבעיה. הוא יודע לדבר. הוא יודע לדבר מעולה. הבעיה היא שבביצועים...

אובמה וביבי לול.
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 אוגוסט 2013, 02:01

infected aviad כתב:רגע רגע רגע, אבל פתאום ההטמעה שלי כן עובדת, אז מה הולך פה? :shock:

זה בגלל ששמת סרטון מגניב.

infected aviad כתב:לא, הצבעתי למפקד לשעבר בסיירת מטכ"ל ויזם היי טק שהציע הצעות למדינה שבעיני יותר פרקטיות ויותר מוצלחות מאשר כל מועמד אחר.

תמונה

infected aviad כתב:אובמה וביבי לול.

כן, גם הם. גם הם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוגוסט 2013, 11:00

omerkot כתב:הצבעתם לאדם עם פרצוף ג'וקר וחיוך של פדופיל שנשוי באושר אבל גורר איתו לכל מקום איזו מזכירה הורמונלית, לא פחות מפחידה ממנו שמייצגת מפלגה דתית אבל בולסת שרימפסים בחלב חזירות ויש לכם טענות כלפי לפיד?

לא הצבעתי לאף אחד מהם, אבל לפיד לא בדיוק יותר טוב. צבוע שישב בתוכנית חדשות עם המון רייטינג, הטיף למחאה החברתית ו''לתת יותר!!'' רק בשביל להגיד היום ש''עשו מסיבה והשאירו אותי עם החשבון''. כששטייניץ וביבי אמרו בקדנציה הקודמת שצריך להעלות מיסים ולקצץ, הוא קרע אותם באולפן שישי. היום הוא עושה בדיוק את אותו הדבר. לפחות אם הייתה לו את היושרה המינימלית להגיד ''דברים שרואים מכאן לא רואים משם. טעיתי'', אז אולי יכולתי לכבד אותו, ולו במאום. כרגע? הוא מייצג את הפוליטיקה הישנה במיטבה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 אוגוסט 2013, 03:07

Klayman כתב:
לא הצבעתי לאף אחד מהם, אבל לפיד לא בדיוק יותר טוב. צבוע שישב בתוכנית חדשות עם המון רייטינג, הטיף למחאה החברתית ו''לתת יותר!!'' רק בשביל להגיד היום ש''עשו מסיבה והשאירו אותי עם החשבון''. כששטייניץ וביבי אמרו בקדנציה הקודמת שצריך להעלות מיסים ולקצץ, הוא קרע אותם באולפן שישי. היום הוא עושה בדיוק את אותו הדבר. לפחות אם הייתה לו את היושרה המינימלית להגיד ''דברים שרואים מכאן לא רואים משם. טעיתי'', אז אולי יכולתי לכבד אותו, ולו במאום. כרגע? הוא מייצג את הפוליטיקה הישנה במיטבה.

אני באופן אישי לא מהאנשים שתוקפים את לפיד על התקציב הקשה, כי אני קפיטליסט מסריח. כאילו, ברור שהיה אפשר יותר לקצץ מהעשירים, להוריד את שכר חברי הכנסת כך שיהיה רק 28,000 ולא 33,000, ועוד שלל דברים. אבל בכל זאת, זו תקופה קשה וכולנו צריכים להבין שאין ברירה אלא להעלות מיסים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוגוסט 2013, 08:55

אין לי בעיה עם העלאת מיסים, כשצריך. יש לי בעיה עם צביעות, כפי שתיארתי לעיל, בעיקר ממישהו שמתיימר להיות פוליטיקאי "חדש". כעיתונאי הוא ישב ותקף את הממשלה על ימין ועל שמאל על כל פיפס של מיסים, ועכשיו כשהוא עושה את אותו הדבר, הוא אפילו לא טורח להגיד שהוא טעה בזמנו, אלא מלכלך על קודמיו ש"עשו מסיבה".
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 25 אוגוסט 2013, 10:12

Klayman כתב:

אני גם לא הצבעתי להם ואני מלכתחילה חשבתי שאנשים שמבטיחים פוליטיקה אחרת הם כמו אנשים שמבטיחים מזרח תיכון חדש. אני גם מסכים לחלוטין עם התיאור של לפיד ועדיין, הוא עושה יותר ממה שחשבתי שהוא יעשה... האם זה לטובה או לא. נחיה ונראה.

אביעד, מפקד סיירת מטכ"ל ויזם הייטק זה אומר שהוא אלים שמחפש להביא מכה. בדיוק ההיפך ממה שצריך בפוליטיקה.

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 25 אוגוסט 2013, 12:35

omerkot כתב:אני גם לא הצבעתי להם ואני מלכתחילה חשבתי שאנשים שמבטיחים פוליטיקה אחרת הם כמו אנשים שמבטיחים מזרח תיכון חדש. אני גם מסכים לחלוטין עם התיאור של לפיד ועדיין, הוא עושה יותר ממה שחשבתי שהוא יעשה... האם זה לטובה או לא. נחיה ונראה.

אביעד, מפקד סיירת מטכ"ל ויזם הייטק זה אומר שהוא אלים שמחפש להביא מכה. בדיוק ההיפך ממה שצריך בפוליטיקה.

בדרך כלל, אדם שמבין וחווה מלחמה, למרות כל האלימות שהייתה מסביבו, אמור לשאוף למינימום אלימות. הסיבה היא שהוא כבר מכבד את האלימות ויודע את כוחה, כך שהוא יעשה מאמצים למנוע אותה. (לא זוכר אם שמעתי את זה או אם זה סתם ההגיון הזה, אבל אני בכל זאת בדעה הזאת).

בכל זאת, זה לא אומר דבר וחצי על מקרה פרטי כמו בנט, שעם מה שאני שומע עליו, יש מצב שאתה צודק...

מה שכן, אני נשאר בדעה שלפחות כרגע, בפוליטיקה אין מישהו הכי טוב - יש רק כאלו פחות גרועים...
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 25 אוגוסט 2013, 13:43

בהתחשב בדעות שלו אני חושב שהשירות בצבא רק גרם לו לראות את הצד השני כפחות אנושי,
ובהתחשב בתוכנית שלו לכיבוש הארץ הוא בכלל חש נפוליאון.
סך הכל מדובר בסיעה שמתנגדת להסכם שלום הדדי אז לא יודע למה הצביעו להם.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 25 אוגוסט 2013, 22:21

Trouble כתב:בדרך כלל, אדם שמבין וחווה מלחמה, למרות כל האלימות שהייתה מסביבו, אמור לשאוף למינימום אלימות. הסיבה היא שהוא כבר מכבד את האלימות ויודע את כוחה, כך שהוא יעשה מאמצים למנוע אותה. (לא זוכר אם שמעתי את זה או אם זה סתם ההגיון הזה, אבל אני בכל זאת בדעה הזאת).

בכל זאת, זה לא אומר דבר וחצי על מקרה פרטי כמו בנט, שעם מה שאני שומע עליו, יש מצב שאתה צודק...

מה שכן, אני נשאר בדעה שלפחות כרגע, בפוליטיקה אין מישהו הכי טוב - יש רק כאלו פחות גרועים...

אתה שמעת את זה. זו הריטוריקה של אריק שרון. זה כמובן היה נבוב וחלול כמו תדמית הסבא החביב עם הכבשה על השכם.
זה לא מנע ממנו להיות בולדוזר אלים בצורה קיצונית, גם בתור גנרל, גם בתור שר בטחון וגם בתור ראש ממשלה. הכבשה על השכם כמובן היתה בדרכה לצלחת.

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 25 אוגוסט 2013, 14:51

omerkot כתב:אני גם לא הצבעתי להם ואני מלכתחילה חשבתי שאנשים שמבטיחים פוליטיקה אחרת הם כמו אנשים שמבטיחים מזרח תיכון חדש. אני גם מסכים לחלוטין עם התיאור של לפיד ועדיין, הוא עושה יותר ממה שחשבתי שהוא יעשה... האם זה לטובה או לא. נחיה ונראה.

אז באמת היה עדיף לי להצביע לג'וקר פדופיל :roll:
ובהתחשב בתוכנית שלו לכיבוש הארץ הוא בכלל חש נפוליאון.
סך הכל מדובר בסיעה שמתנגדת להסכם שלום הדדי אז לא יודע למה הצביעו להם.

כל-כך אין לך מושג על מה אתה מדבר.
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 25 אוגוסט 2013, 22:58

למה?
הוא הציג את תכנית הכיבוש שלו ביוטיוב, התנגד לשחרור אסירים תמורת מו"מ (או הקפאת בניה) ואמר שצריך לחיות בלי שלום כמו שחיים עם רסיס בישבן.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 אוגוסט 2013, 23:15

חחחח, "תוכנית הכיבוש". שמאלנים יכולים לשעשע לפעמים. אגב, אני תמיד מתחלחל כששמאלנים קוראים למחבלים הרוצחים בשם "אסירים".

אני רוצה להוציא רישיון. מה אני צריך לעשות לפני תאוריה?

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 25 אוגוסט 2013, 23:20

ללמוד לתאוריה :D
אני מציע לך אפילו לקחת כמה שיעורים לפני, זה קל יותר אחר כך.

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 25 אוגוסט 2013, 15:36

GolanBerlin כתב:חחחח, "תוכנית הכיבוש". שמאלנים יכולים לשעשע לפעמים. אגב, אני תמיד מתחלחל כששמאלנים קוראים למחבלים הרוצחים בשם "אסירים".

ותוכנית כיבוש זה יותר טוב? :?
אני רוצה להוציא רישיון. מה אני צריך לעשות לפני תאוריה?

להוציא טופס ירוק.
תמונה

תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 25 אוגוסט 2013, 16:35

יותר מדי פוליטיקה, מלחמות וריבים.
איכשהו תמיד כשאני שומע אנשים מדברים על השטויות האלו זה הדבר היחיד שעולה לי לראש:

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 25 אוגוסט 2013, 16:42

infected aviad כתב:לא, הצבעתי למפקד לשעבר בסיירת מטכ"ל ויזם היי טק שהציע הצעות למדינה שבעיני יותר פרקטיות ויותר מוצלחות מאשר כל מועמד אחר.

האמת היא שדווקא מפקדי סיירות ויזמי הייטק (יותר נכון עסקני הייטק במקרה הזה כי לא באמת מדובר באנשי טכנולוגיה) היו לנו לא מעט בכנסת. זה אולי הדבר הכי נפוץ שם יחד עם עורכי דין, אנשי תקשורת, וראשי אגודות סטודנטים.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 אוגוסט 2013, 18:02

אוקיי, אז טופס ירוק. מה אני צריך להביא לשם? אני יודע שצריך תעודת זהות. מה עוד?

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 25 אוגוסט 2013, 21:26

GolanBerlin כתב:אוקיי, אז טופס ירוק. מה אני צריך להביא לשם? אני יודע שצריך תעודת זהות. מה עוד?

אתה מגיע לתחנה שבה מוציאים טופס ירוק עם תעודה מזהה. זהו, שם אתה עובר בדיקות רפואיות, ומצלמים אותך צילום יפה שיהיה על הדף.
אז גם בדרך כלל מציעים לך דיסק עם לימוד לתיאוריה, כדאי לך לקחת ולא לעשות פאדיחות כמוני כשיצא שלמדתי מאתר לא נכון ואז סתם לשלם על תיאוריה שאתה עושה בה איזה 10 טעויות.

אחרי הטופס הירוק ואחרי הלימודים לתיאוריה אתה ניגש למקום שעושים בו תיאוריה, עושה תיאוריה בסבבה שלך, עובר, ואז מתחיל לימודים. אחרי מספר מסוים של שיעורים אתה עובר טסט פנימי שידמה לך טסט אמיתי, ואז טסט אמיתי. אגב, אל תתבאס ואל תקשיב לכל אלה שמשווים מספר שיעורים וטסטים. אני בעצמי באתי לפה והתבכיינתי על כל טסט שלא עברתי (ואולי עומר\חנן\סהר זוכרים כמה היו לי).
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 25 אוגוסט 2013, 23:19

נפתלי בנט היה מפקד במגלן, לא במטכ"ל.
כשהוא חזר מהקורס קצינים טל רוסו הציע לו ולעוד כמה חיילים ממטכ"ל שהיו בקורס, להיות מפקדים ביחידת מגלן שהייתה יחסית צעירה בעבר.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 26 אוגוסט 2013, 07:48

Mandellla כתב:נפתלי בנט היה מפקד במגלן, לא במטכ"ל.
כשהוא חזר מהקורס קצינים טל רוסו הציע לו ולעוד כמה חיילים ממטכ"ל שהיו בקורס, להיות מפקדים ביחידת מגלן שהייתה יחסית צעירה בעבר.

אה, הוא היה מפקד רק במגלן?
איזה אפס, הייתי צריך להצביע לביבי.
עריכה:
לפי ויקישטות זה חצי חצי כזה:
עם גיוסו לצה"ל התנדב לסיירת מטכ"ל, ולאחר טירונות צנחנים עבר מסלול הכשרה כלוחם ביחידה. בהמשך עבר קורס קציני חי"ר ועם סיומו שב ליחידה. עם מינויו של טל רוסו למפקד יחידת מגלן, מונה בנט למפקד צוות הסיור ביחידה, ולאחר מכן שימש בה סמ"פ ומפקד פלוגה[4].
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 26 אוגוסט 2013, 01:13

אז הוא אפילו לא היה מפקד מגלן???
יש לי איזה קרוב משפחה שהיה מפקד סיירת מטכ"ל(לא פלוגה ולא מגלן) ובשנים האחרונות היה יזם הייטק. הוא גם רץ לכנסת ולמרות הכל אתה לא חשבת להצביע עבור המפלגה שלו...
גילוי נאות, גם אני לא הצבעתי עבורה ובאמת שלא ברור לי מה הוא עושה בכנסת...

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 26 אוגוסט 2013, 01:30

omerkot כתב:אז הוא אפילו לא היה מפקד מגלן???
יש לי איזה קרוב משפחה שהיה מפקד סיירת מטכ"ל(לא פלוגה ולא מגלן) ובשנים האחרונות היה יזם הייטק. הוא גם רץ לכנסת ולמרות הכל אתה לא חשבת להצביע עבור המפלגה שלו...
גילוי נאות, גם אני לא הצבעתי עבורה ובאמת שלא ברור לי מה הוא עושה בכנסת...

רשמתי שהצבעתי לבנט בגלל שהוא היה מפקד ויזם? רק תיארתי אותו. התיאור כלל גם
הציע הצעות למדינה שבעיני יותר פרקטיות ויותר מוצלחות מאשר כל מועמד אחר
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 26 אוגוסט 2013, 01:50

למה אתה כבד? תזרום... זה בסה"כ דיון שטות...

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 26 אוגוסט 2013, 01:53

omerkot כתב:למה אתה כבד? תזרום... זה בסה"כ דיון שטות...

בגלל זה אני אוהב אותך.
תמונה

תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים