נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: נושא ה-PP הרשמי

הודעהעל ידי swym » 13 יוני 2016, 11:54

Klayman כתב:תמונה

התמונה הזאת הובילה להתנצלות מצד FOX, מסתבר. מחשבות?

Feminist site The Mary Sue also criticized the image saying, "This poster reinforces a narrative that commandeers and reduces women into a position of helplessness through violence."

http://www.theverge.com/2016/6/3/118556 ... ox-apology

הפוסטר הזה בהחלט צריך לרדת, אבל רק בגלל שמדובר בהונאה בפרסום: בפועל האפוקליפסה הזה הוא גמד מצ'וקמק על עקבים והרבה פחות מאיים מהפוטושופ שעשו לו בפוסטר.
ולזכותו של אפוקליפסה גם יאמר ששתי שניות לפני שהוא תפס את מיסטיק ככה היא שיספה לו את הגרון עם חרב גינזו, אז זה בסופו של דבר עוד ניסיון מיזאנדרי להוציא את הגבר בתור הרע בסיפור.

וברצינות? זה עוד פעם אותו סיפור של מתחסדים שוביניסטים שלא מוכנים להתייחס לנשים כאל שוות ערך ולכן לא מקבלים נשים בפוזיציות שבהן הם מוכנים לקבל גברים (ע"ע הקאבר של ספיידרמן/ספיידרוומן). רק בעמוד הויקי של מיסטיק אפשר למצוא את שתי התמונות האלו ששימשו את הסטודיו בחומרי פרומו, ולאף אחד זה מעולם לא הפריע:
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יוני 2016, 13:26

ראיתי נסיונות של פמיניסטיות להגן על הסיפור הזה בדיונים בצורה הגיונית.
אחסוך לכם: אף אחת לא הצליחה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 13 יוני 2016, 21:37

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

קצת קרינג' מדי פעם טוב לשרירי הפנים.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 יוני 2016, 13:27

http://www.haaretz.co.il/news/politics/ ... -1.2902582

הבחור בכתבה, סרבן גיוס עם זקן ופרופיל קרבי, מבקש להיכלא בכלא נשים ולחלוק עימן את התאים והמלתחות למרות שאפילו לא עבר ניתוח לשינוי מין.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2016, 15:05

כן, זה סיפור מוכר... ומפגר :)

אגב דברים מפגרים - הנה אחלה תצוגה של זלדה:

אם שמתם לב למשהו חריג - אתם לא לבד. תציצו בתגובות... זה כבר הפך לממים:

ZELDA.jpg
ZELDA.jpg (127.83 KiB) נצפה 13067 פעמים

הו, אינטרנט... אל תשתנה לעולם
קבצים מצורפים
ZELDA2.jpg
ZELDA2.jpg (33.22 KiB) נצפה 13067 פעמים

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 16 יוני 2016, 16:04

bozeman כתב:http://www.haaretz.co.il/news/politics/.premium-1.2902582

הבחור בכתבה, סרבן גיוס עם זקן ופרופיל קרבי, מבקש להיכלא בכלא נשים ולחלוק עימן את התאים והמלתחות למרות שאפילו לא עבר ניתוח לשינוי מין.

דיברתי עליו כבר סוף עמוד 11 :) , פתאטי לחלוטין.

לאסקין: נו משתמשי טוויץ', למה ציפית ? כמו שיש אנשים עם פטיש לבנות מעשנות או אוכלות האתר הזה מספק את אלה עם הפטיש לראות בנות "משחקות".
בתכלס זה באמת עצוב ומכעיס שעד שיש מישהי שפשוט משחקת לשם המשחק גם אליה נטפלים.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 יוני 2016, 16:12

כבר שכחתי ממנו, חשבתי שזה היה לגבי משהו אחר...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2016, 17:24

MGS FREAK כתב:
bozeman כתב:http://www.haaretz.co.il/news/politics/.premium-1.2902582

דיברתי עליו כבר סוף עמוד 11 :) , פתאטי לחלוטין.

לאסקין: נו משתמשי טוויץ', למה ציפית ? כמו שיש אנשים עם פטיש לבנות מעשנות או אוכלות האתר הזה מספק את אלה עם הפטיש לראות בנות "משחקות".
בתכלס זה באמת עצוב ומכעיס שעד שיש מישהי שפשוט משחקת לשם המשחק גם אליה נטפלים.

זה לא רק טוויץ' זה גם יוטיוב... כאילו, גם היה בטוויץ' אני מניח, אבל תראה לבד את התגובות ביוטיוב כרגע :) ולא רק שם, זה קטע שמחולק ל-6 חלקים, והיא הדגימה לעוד ערוצים ולא רק לקוטאקו, בכל אחד מהקטעים שהיא מופיעה 90% מהתגובות זה "אומייגוד שדיייייייים!!!!!"

מן הסתם גם אני אמרתי את זה דבר ראשון, אבל אני לא מגיב על זה בפומבי ככה, כי עברתי את גיל 16. אם הייתי עדיין נער אז אין לי ספק שהייתי כותב משהו, בתור חובב שדיים נודע.
ואגב - אני לגמרי חושב שהיא צריכה לקבל את זה כמחמאה בכל אופן, יש לה יחס נהדר ושהמאוננים יאוננו להם עד E3 הבא.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 יוני 2016, 17:47

אותי זה קצת מצער היחס הזה. באמת שזה אמור להיות בשוליים בימינו (ועדיין מוזר שלא ראיתי מישהו כותב BLUBS)
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2016, 17:57

למה שזה יהיה בשוליים? מה, האינטרנט התבגר ולא סיפרו לי?!

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 יוני 2016, 18:07

כי הגיימרים היו אמורים להתבגר, כשאנחנו היינו גיימרים צעירים - היינו גם מיעוט בקבוצת הגיל שלנו וגם לא היו גיימרים מבוגרים. היום הרבה מאוד מהאוכלוסיה משחקים (גם אם זה בסלולארי) וזה כבר לא שוליים - הייתי מצפה לקצת יותר בגרות (וזה בלי לדבר על שינויים חברתיים)
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2016, 18:38

אבל יש כיום יותר ילדים ממתי שאנחנו היינו ילדים, ולכולם יש אינטרנט, אז רוב המגיבים הם עדיין ילדים, ובהפרש גדול יותר מתקופתנו

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 יוני 2016, 18:51

אני לא בטוח בזה, ואני מצפה לחינוך גם אחר. למשל האם היית רואה אותה כמות גזענות בזמננו והיום?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2016, 18:54

באינטרנט? ברור :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 יוני 2016, 18:59

לא כאוסף אתרים, אלא כאוסף תגובות. מתחושה שלי היום עדיין הרבה יותר רווחת תגובה כמו חחחח ציצים למישהי מאשר חחחח כושי למישהו שחור.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 יוני 2016, 13:34

bozeman כתב:לא כאוסף אתרים, אלא כאוסף תגובות. מתחושה שלי היום עדיין הרבה יותר רווחת תגובה כמו חחחח ציצים למישהי מאשר חחחח כושי למישהו שחור.

כן, אבל צריך לזכור ש:
א. לכתוב חחח ציצים זו לא אמירה גזענית, וזה אמור להיות מקובל לגמרי בכל אתר, מדובר בציון עובדה לגיטימית :)
ב. יש אתרים שאוטומטית מסירים או לא מאפשרים בכלל לשלוח הודעה שהמילה NIGGER מופיעה בה... הגזענות מוסתרת מאיתנו ע"י בוטים :D

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 19 יוני 2016, 13:52

זה מיזוגני, בדיוק כפי שהאמירה השניה היא גזענית. (גם לציין שהוא כושי זה "עובדה" )
ההסתרה לא באמת עובדת, מהר מאוד הרי עוקפים אותה.
וזה מה שאני בדיוק אומר, הדרך לצאת מהתפיסות המיזוגניות ארוכה הרבה יותר מהגזעניות. (ושתיהן ארוכות גם ככה)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 יוני 2016, 09:49

שטויות. אם זה היה גבר והיה לו פין מספיק גדול/מכנס מספיק צמוד/שילוב של השניים ומשום מה זה היה באזור מאוד ברור, כמו שדיים, אז הינו רואים בדיוק את אותם תגובות רק כנראה פחות כי יש פחות נשים שצופות בזה. לא מבין מה צריך לקחת את זה למחוזות שליליים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 יוני 2016, 10:10

לא. זה לא קורה. לא שואלים ולא מתייחסים לבנים ככה. וכשכבר יש בחורה, מתייחסים למין שלה בצורה הכי ילדותית והחפצה שיש. זה רע וזה מציק לי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 יוני 2016, 10:26

אני גם לא אוהב את זה במיוחד, לא רואה מה הקשר אם אני אוהב את זה. ובוזמן אתה חיי בספרה יחודית אם אתה חושב שזה לא קורה. מתייחסיםפ בריבוע, אתה כנראה לא מכיר הרבה נשים או ששוב, יש לך ספרה יחודית ובספרה הזאת אני מניח שגם הגברים לא יכתבו משהו כזה.

נשים מתייחסות לזה בדיוק באותה מידה, אתה משלה את עצמך אם אתה חושב אחרת.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 יוני 2016, 10:44

מה הכוונה חי בספרה אחרת? זה מציק לי שאני חושב שכבר עבר מספיק זמן ויש מספיק אנשים בוגרים שמשחקים, וכשיש אישה שמדברת על משחק הדבר היחיד כמעט שיש בתגובות זה "ציצים". וזה מראה על גישה ילדותית מאוד ושיש דרך גדולה עוד לעבור בשביל להבין שזה לא ראוי וטיפשי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 יוני 2016, 10:59

הכוונה הסוג אנשים שאתה חי עימם.

שוב גם אני לא אוהב את זה אבל אני לא אוהב הרבה דברים. אני לפחות חושב שלקרוא לזה מיזוגני מוזיל את המילה. ומה זה "היחיד כמעט"? בדקת? חישבת כמה תגובות מדברות על ציצים מתוך סך התגובות? אני אנחש ואומר שלא. גם אני לא, אני פשוט מניח שזה הרבה פחות ממה שהאלגוריתם של יוטיוב מציג לנו ושנשים (בממוצע) לא כל כך שונות בפיקסציות המיניות שלהם, בפרט בנות צעירות, כאשר אני מניח שרוב התגובות הילדותיות האלה נכתבו על ידי... נערים/גברים צעירים מאוד.

ובכלל זה הטבע של הטולקבאק... זה כמעט תמיד די מכוער בכל נושא בכל מגדר בכל מקום.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 יוני 2016, 11:21

תראה - ניסיתי להסתכל קצת יותר כדי לראות - וזה ברור שזאת תגובה שולטת יותר מאשר בדברים אחרים. ואני חושב שזאת בעיה, ואני לא חושב שצריך לפתור את זה ב"ילדותיות" בלבד. לצערי אתה רואה מספיק גברים בוגרים (עד מבוגרים) שעדיין מתנהגים ככה, ולטעמי זה מציק ויותר מזה - משהו שצריך לשים אליו לב כדי לתקן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 יוני 2016, 12:05

טוב נכנסתי לתגובות ובדקתי כמה פעמים מופיעות המילים boobs tits breast ובאיזה הקשר ובערך 40% מהם הם כתגובה לכך שמי שהגיב עם המילה הזאת מגיב בצורה לא רלוונטית או משהו בסגנון הזה. יש עוד מלא תגובות מן הסתם לתגובה של "ציצים!!" שממשיכים את הקו של "ציצים!!!" בלי להשתמש במילים האלה ואין לי סבלנות ממש לעבור על זה אבל וואלה לא מבין מה כל כך נורא ולא מבין מה יש להתפלא פה... היא כוסית, אפשר לומר מאוד, ויש לה חזה די גדול וחולצה די צמודה וכל זה עטוף בגיימינג... יש פה משהו פשוט יוצא מן הכלל לגמרי וזה תופס את העין של אנשים וחצי מהאנשים שלא היו מגיבים בכלל כן זורקים תגובה של ארבע מילים בהקשר הזה. זה לא אומר כלום על גיימר או גברים או מיזוגניה.

אפשר לחשוב חצי מהתגובות שם בסגנון "חחחח תראו איזה ציצים ענקיים, בטח היא מטומטמת". הם ממש ממש לא.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 יוני 2016, 12:49

אני לא חושב שזה יוצא מהכלל, להיפך זה רק מראה כמה עוד יש לעבור.
תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים