נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

Shlomix
Warrior

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Shlomix » 26 מרץ 2017, 00:34

זה בסדר :)

יש מוטיב די חוזר בסרטים של DC ללא נולאן וזה שהם קצת מזלזלים בצופה הממוצע ובמקביל גם בחובבי הקומיקס היותר מושבעים (שאני לא ממש נמנה עליהם).
חוץ מזה, לא חייבים לחשוף אתו במלואו, אבל אפשר לרמוז בצורה יותר בולטת , לאו דווקא הבלחה קצרצרה של לואיס.
לא עניין קריטי כמובן, כי זה בסך הכל טריילר ראשון ודי מוצלח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מרץ 2017, 00:48

Shlomix כתב:זה בסדר :)

יש מוטיב די חוזר בסרטים של DC ללא נולאן וזה שהם קצת מזלזלים בצופה הממוצע ובמקביל גם בחובבי הקומיקס היותר מושבעים (שאני לא ממש נמנה עליהם).
חוץ מזה, לא חייבים לחשוף אתו במלואו, אבל אפשר לרמוז בצורה יותר בולטת , לאו דווקא הבלחה קצרצרה של לואיס.
לא עניין קריטי כמובן, כי זה בסך הכל טריילר ראשון ודי מוצלח.

ספויילר: הצג
תראה, סופרמן יכול לחזור במספר דרכים שונות. אם אני הייתי צריך לעשות ניחוש מושכל, הוא הולך לחזור בתצורת ה-injustice, כלומר לגמרי fucked up וכסוג של הנבל. הוא גם יכול חזור בתצורת החליפה השחורה, המולט המפורסם או כל מני דרכים אחרות. כלומר בגלל שיש כל מני כיוונים שהם יכולים לקחת, להראות אותו אומר ספויילר. יותר מזה, להראות אותו אומר להראות משהו מהשליש האחרון של הסרט כי די ברור שלפני זה הוא לא יופיע.

ב-BVS הפלאש הופיע להזהיר את ברוס שהוא צודק ובאמת צריך להרוג את סופרמן, אני משער שבליגת הצדק נראה את הצד השני של הפורטל זמן הזה. כלומר משהו רע קורה עם סופרמן בליגת הצדק, ומכאן ההשערה שלי לכיוון ה-Injustice. אם זה באמת הכיוון, אני משער ששוטים של סופרמן מרושע יהיו חתיכת ספויילר. להראות אותו כשהוא כבר טוב זה יהיה דאבל ספויילר כי אז כל אדם שילך לקולנוע ידע שיהפכו אותו לטוב בסיום הסרט.

בקיצור, חרב פיפיות וזה, הם לא יכולים לנצח פה. לדעתי הדרך הכי טובה היא פשוט לא להראות אותו בשיווק בכלל, הספיק לנו מקרה דומסדיי. כן, זה ברור שהוא יהיה שם, אבל תנו לנו לראות בקולנוע באיזו תצורה.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 מרץ 2017, 09:04

אני לא חושב שיש כאן זלזול בצופה, הרי השוט האחרון של BVS הראה בצורה חד משמעית שהוא חי. מה גם שאם אני זוכר נכון בפוסטר טיזר הראשון הוא גם היה, ואז האינטרנט התלונן "בשביל מה הרגתם אותו אם אתם אפילו לא עושים כאילו הוא מת?! הכל חסר משמעות!" אז.. למצוא על מה להתלונן תמיד אפשר.
אם כבר אז יש פה זלזול בתוך זלזול אינשפשני הפוך על הפוך ומעגלי. לעשות כאילו הוא מת זה זלזול כי ברור שהם לא יהרגו את סופרמן לגמרי בסרט השני שלהם אז לצפות מהקהל באמת לחשוב שהוא מת זה לזלזל בו, ולהראות אותו זה לזלזל בקהל ולעשות את זה כאילו הפתעה שהוא חי בטריילרים למרות שברור שהוא חי ו.. בקיצור כאוב לי הראש ואף אחד לא מזלזל באף אחד :)

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 26 מרץ 2017, 09:40

קחו בחשבון שזה (כנראה) רק הטריילר הראשון, והמסורת של וורנר עד היום הייתה לגלות בטריילרים את כל העלילה אז עד שהסרט יצא כנראה כולם יתמרמרו כך או אחרת :)
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מרץ 2017, 11:29

זה הטריילר/קטע וידאו האחרון שאני רואה מהסרט הזה. מציע לכם לעשות כמוני ולא לקחת סיכון שיקרה מה שהיה לאחרונה עם הרבה סרטים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מרץ 2017, 11:39

avive כתב:קחו בחשבון שזה (כנראה) רק הטריילר הראשון, והמסורת של וורנר עד היום הייתה לגלות בטריילרים את כל העלילה אז עד שהסרט יצא כנראה כולם יתמרמרו כך או אחרת :)

דווקא ביחידת המתאבדים הם הסתירו שאינצ'נטרס היא הרעה עד היום שהסרט יצא וגם אף אחד לא ראה את אחיה עד הסרט. מצד שני זה סרט כל כך נוראי שלאף אחד לא אכפת :)
אני חושב שJLA מלא במספיק בדיחות וסצנות אקשן כדי שהם יצליחו למלא את השלושה טריילרים שלהם עד מוות או לפחות אני מחזיק לזה אצבעות.

לאסקין צודק אבל מה הסיכוי שאני אוכל להתאפק?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 מרץ 2017, 12:21

זאת מדיניות הטריילרים שלי לכל סרט בתקופה האחרונה לאסקין. משתדל לא לצפות בטריילרים לסרטים שאני יודע בוודאות שאני אצפה בהם ואם כן אז מקסימום הטריילר הראשון וזהו. גיליתי שהסרטים הופכים להרבה יותר כיפים כשאין את ההרגשה שכבר ראיתי את זה בטריילר (לא לדבר על חשיפת פרטי עלילה חשובים)

עוד דיבורים על הספוילר ל-BVS:

זה פשוט מגוחך שהם הראו את סופרמן בפוסטר לפני שנה וגם ראו אותו לכמה שניות בקטעי מאחורי הקלעים ועכשיו הם מצפים שבאמת נהיה מופתעים כשהוא יחזור (לא שמישהו חשב שהוא לא יחזור :) ). אני לא חושב שהוא יחזור בתור באד גאי, במיוחד עכשיו שהם מנסים להראות ש-BVS היה נקודת השפל ומשם הגיבורים מתאחדים והכל יהיה סבבה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מרץ 2017, 13:57

בהתחלה גם לי היה קשה, כי אני הייתי מכור לטריילרים... אבל בחמש השנים האחרונות אני עושה ככה גם כן לכל סרט - צופה רק בטריילר/טיזר הראשון וזהו.
בסרטים שממש ממש אכפת לי מהם אני גם לא צופה בזה.

לגבי "הדמות החסרה" - אני לא חושב שהם מנסים להפתיע, זה בטח יקבל הסבר בתחילת הסרט, וגם יראו את מה שקורה שם... פשוט חוסכים קטעים חשובים לעלילה בטריילר וזה מצויין. כמו שצריך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מרץ 2017, 15:23

לא מבין את התלונות, כמה שפחות עלילה בטריילרים יותר טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2017, 01:43

אוי זה סקסי.
תמונה

מבוסס על ציור בן 500 שנים:
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 27 מרץ 2017, 07:04

עוד לפני שגילגלתי למטה וראיתי שזה מבוסס על ציור האסוציאציה הראשונה שלי הייתה "שערי הגיהנום" של רודן :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2017, 09:23

בהחלט יש בציור הזה משהו מאוד דנטה אבל הציור הספציפי הזה מקדים את רודן באיזה 300 שנים :)
בנתיים השיווק של alien פשוט מעולה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 27 מרץ 2017, 09:31

ראיתי אתמול את רוג אחת ואני חייב להודות שכמי שלא מעריץ שרוף של SW (הם בסדר, אבל הטרילוגייה הישנה ישנה מדי בשבילי, הפריקוולים לא טובים מספיק ופרק 7 הוא סרט קיץ סבבי כזה) זה היה אחד מ'סרטי הקיץ' היותר מוצלחים שיצא לי לראות בתקופה האחרונה.
הרבה יותר נהנתי מאשר מבסרטי מארוול המאוסים, סרטי dc הלא אחידים ומשאר סרטי הקיץ הסתמיים שיוצאים. בהחלט הSW האהוב עלי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מרץ 2017, 09:52

Stick כתב:ראיתי אתמול את רוג אחת ואני חייב להודות שכמי שלא מעריץ שרוף של SW (הם בסדר, אבל הטרילוגייה הישנה ישנה מדי בשבילי, הפריקוולים לא טובים מספיק ופרק 7 הוא סרט קיץ סבבי כזה) זה היה אחד מ'סרטי הקיץ' היותר מוצלחים שיצא לי לראות בתקופה האחרונה.
הרבה יותר נהנתי מאשר מבסרטי מארוול המאוסים, סרטי dc הלא אחידים ומשאר סרטי הקיץ הסתמיים שיוצאים. בהחלט הSW האהוב עלי.

אני חושב שזו בדיוק הכוונה של דיסני עם סרטי הצד האלה. לעשות כל מיני שינויים סגנוניים, כדי להרחיב את קהל האנשים שאוהב סטאר וורס. נחמד לשמוע אנקדוטה שרומזת שזה עובד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2017, 21:33

תמונות ראשונות מ-tomb raider. נראה נאמן בצורה קיצונית לריבוט.
BAE463CD-22EA-4303-B70D-74EF9C0F69D0-7550-00000AA25D667A3C.jpeg
BAE463CD-22EA-4303-B70D-74EF9C0F69D0-7550-00000AA25D667A3C.jpeg (144.7 KiB) נצפה 10298 פעמים

IMG_7821.JPG
IMG_7821.JPG (171.33 KiB) נצפה 10298 פעמים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מרץ 2017, 02:05

סוני הולכים לעשות שני סרטי יקום מורחב של ספיידרמן, האחד של ונום (2018) ואחד של בלאק קט (2019). הסרט של ונום כנראה יהיה סרט אימה מדורג 18+, אני משער שהתבנית היא הנוסע השמיני אבל זה סתם ניחוש שלי.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 28 מרץ 2017, 09:55

DrKeo כתב:תמונות ראשונות מ-tomb raider. נראה נאמן בצורה קיצונית לריבוט.

כולל הפרצוף הסובל שהודבק לה במשחקים האחרונים...

DrKeo כתב:סוני הולכים לעשות שני סרטי יקום מורחב של ספיידרמן, האחד של ונום (2018) ואחד של בלאק קט (2019). הסרט של ונום כנראה יהיה סרט אימה מדורג 18+, אני משער שהתבנית היא הנוסע השמיני אבל זה סתם ניחוש שלי.

חדשות מעולות בקשר לוונום, בתקווה שהסרט יהיה נורמלי ויפתח פתח לשאר הסמביוטים בחבורה, לדעתי הם הנבלים הכי מעניינים ביקום של ספיידרמן.
סרט לבלק קט, למה? אין שום תסריט שעולה לי לראש שהסרט הזה יהיה הצלחה עלילתית או קופתית.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מרץ 2017, 10:52

avive כתב:

DrKeo כתב:סוני הולכים לעשות שני סרטי יקום מורחב של ספיידרמן, האחד של ונום (2018) ואחד של בלאק קט (2019). הסרט של ונום כנראה יהיה סרט אימה מדורג 18+, אני משער שהתבנית היא הנוסע השמיני אבל זה סתם ניחוש שלי.

חדשות מעולות בקשר לוונום, בתקווה שהסרט יהיה נורמלי ויפתח פתח לשאר הסמביוטים בחבורה, לדעתי הם הנבלים הכי מעניינים ביקום של ספיידרמן.
סרט לבלק קט, למה? אין שום תסריט שעולה לי לראש שהסרט הזה יהיה הצלחה עלילתית או קופתית.

בנושא ונום, להבנתי זה הולך להיות סרט גישוש לקראת אוסף סרטי נבלים מהיקום של ספיידרמן שכולם ידורגו 18+, כמובן רק אם ונום יצליח. בנושא בלאק קט, זה סרט team up עם Silver Sable ותהיה בטוח שספיידרמן של טום הולנד יהיה שם ועוד איזה נבל מהעולם של ספיידרמן כך שאני משער שהם יצליחו לעשות משהו עם זה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 מרץ 2017, 14:03

DrKeo כתב:
avive כתב:

בנושא ונום, להבנתי זה הולך להיות סרט גישוש לקראת אוסף סרטי נבלים מהיקום של ספיידרמן שכולם ידורגו 18+, כמובן רק אם ונום יצליח. בנושא בלאק קט, זה סרט team up עם Silver Sable ותהיה בטוח שספיידרמן של טום הולנד יהיה שם ועוד איזה נבל מהעולם של ספיידרמן כך שאני משער שהם יצליחו לעשות משהו עם זה.

ממש לא בטוח אם ספיידרמן יהיה שם,לדעתי חלק מההסכם של מארוול עם סוני היה שהזכויות למה לעשות עם ספיידרמן קולנועית יהיו של מארוול,פשוט לא רואה את זה קורה. ובכלל,אחת ההחלטות ההזויות של סוני לדעתי,פשוט לא ברור למה זה טוב. מה גם שאבי ארד אחד המפיקים שם לדעתי והוא אחד מהגורמים המרכזיים לסיבה שספיידרמן 3 היה מחורבן כל כך בהשוואה לקודמים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מרץ 2017, 14:30

כל הזכויות של ספיידרמן אצל סוני, למארוול יש זכות להשתמש בו ביקום שלהם וכל הרווחים והמילה האחרונה על הסרטים שסובבים את ספיידרמן (כמו זה שיוצא עוד חודשיים) שייכים לסוני. מארוול בכלל לא מרוויחה כסף על ספיידרמן החדש, הם רק נהנים מהפרפריה (מכירות צעצועים, מכירות קומיקס שעולות, חיזוק ה-MCU עם אחת הדמויות הגדולות שלהם וכו').

מה שכן, אני לא חושב שספיידרמן יתאים שם אם באמת הולכים על דירוג R, ביחוד שאני לא בטוח דיסני ירצו חיבור של דמות שהולכת להיות בכמה וכמה סרטים שלהם לתוכן למבוגרים בלבד.

בנושא אבי ארד, הוא הפיק את ספיידרמן 1-3, לא רק את 3. הוא גם פחות או יותר אחראי לעליה של סרטי הקומיקס ב20 שנים האחרונות אז תן לו קצת כבוד אפילו אם הוא סוג של מנחם גולן ישראלי סליזי :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 מרץ 2017, 16:41

ואם כבר מדברים על ספיידרמן...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 מרץ 2017, 10:19

טריילר נחמד, מאוד מארוולי. אני שואל את עצמי מתי מארוול יעשו סופסוף סרט קצת שונה ולא בדיוק את אותו דבר שוב ושוב ושוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 מרץ 2017, 12:06

טוב, התקדמתי קצת והמסקנה החד משמעית שלי היא להתרחק מIRON FIST...
אני בפרק 10 מתוך 13, ובשלושת הפרקים האחרונים שצפיתי פשוט הרצתי קדימה לאקשן, שגם הוא די חרא, מרוב שהעלילה והטקטים פשוט איומים.
הסדרה מתקדמת כל כך לאט, וכל התקדמות הופכת את הסדרה למגוחכת עוד יותר. פשוט תת רמה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 מרץ 2017, 15:05

כלומר בדרך לדיפנדרס, ויתרתי על חלק מעונה שניה של dd, לא ראיתי בכלל לוק קייג׳ וגם לא איירון פיסט.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 29 מרץ 2017, 17:16

DrKeo כתב:אני שואל את עצמי מתי מארוול יעשו סופסוף סרט קצת שונה ולא בדיוק את אותו דבר שוב ושוב ושוב.

כל עוד הם ממשיכים לשבור את הקופות אין להם באמת סיבה לשנות את הנוסחא.

Laskin כתב:טוב, התקדמתי קצת והמסקנה החד משמעית שלי היא להתרחק מIRON FIST...

אני הפסקתי את העונה של לוק קייג' באמצע ואת איירון פיסט בכלל לא טורח לראות אחרי שהטריילרים אפילו לא קצת סיקרנו אותי, נטפליקס קצת איבדו את זה בהפקות האחרונות שלהם, אולי בדיפנדרס הם יצליחו לחזור לחדש.
תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 9 אורחים