המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
bozeman כתב:משהו מעודד לתחילת הלימודים. עברתי באוניברסיטה והיה דוכן של אוקולוס ריפט להתנסות. יפה שיש דברים כאלו.
bozeman כתב:משהו מעודד לתחילת הלימודים. עברתי באוניברסיטה והיה דוכן של אוקולוס ריפט להתנסות. יפה שיש דברים כאלו.
Mandellla כתב:החלטתי לנסות ללמוד מוזיקה, אחרי 6 שנים של ניסיון בתיפוף הגיע הזמן לעשות עם זה משהו די רציני, שוקל ללמוד ברימון.
swiss-the-engine כתב:די מיותר.
Nucleus_Dawn כתב:אז למי שלא יודע, התחלתי תואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטה העברית.
בכל שבוע אני מגיש תרגיל, לכל קורס.
רק בקורס אחד זה ממש משמעותי - אינטרו למדמ"ח. עד עכשיו היה מעניין ומאתגר וכל תרגיל הלך ממש סבבה (תרגילים בהם צריך לכתוב כל מיני תוכנות). עכשיו, בתרגיל החמישי, נתקעתי בפעם הראשונה. אני בקושי מצליח להתקדם וכל דבר שאני כותב, כאילו מקלקל משהו קודם שכתבתי.
מאוד מתסכל...
ממוצע המשימות הוא 40% מהציון הסופי, אז גם אין לי אפשרות לא להגיש משימה אחת וההגשה היא ביום חמישי. פרספטרון מקולל!!!
(לא בקשת עזרה... סתם מוציא קיטור).
Mandellla כתב:
כן, כל העניין של התווים והתאורייה עושה כאב ראש, מה שנחמד שהם מכריחים שם ללמוד קלידים, בחיים לא ידעתי לנגן בקלידים עם התווים.
המורה לתופים שלי אמר שמי שהולך לבתי ספר למוסיקה כמו רימון, מודע לכך שהוא לא יהיה מתופף/גיטריסט/בסיסט/קלידן/זמן וכו', הוא יצא משם מוזיקאי, רק עצוב שהיום רוב האנשים ששולטים בתעשיית המוזיקה הם בכלל לא למדו מוזיקה (יש מצב שחלק כן) באופן רשמי ועושים שירים כמו הסלפי והמוזיקת דאבסטפ שאתה רוצה באותו רגע לשבור את הסטריאו (פעם חשבתי שכל ההיפ הופ הוא הדבר הכי נוראי, אני מעדיף היפ הופ וכל ז'אנר אחר מאשר דאבסטפ וכל מה שדומה לו ששמים במועדונים), המוזיקה האמיתית באה מהכלים ומוקלטת בסטודיו עם כמה שפחות אפקטים/SFX לא קשורים, יש אמנים שהצליחו עם המקצועיות שלהם ואני מוריד בפנם את הכובע הדמיוני כשהם מצליחים יותר מהמוזיקה החדשה המשגשגת שלאחרונה מועדפת על ידי המון אנשים והורסת את המקור.
אבל לא משנה, אני כרגע במכינה ועוד מעט מסיים, וההתרשמות שלי היא שצריך לבוא עם רצון (והרבה כסף) ללמוד שם גם אם שונאים ללמוד תווים.
Nucleus_Dawn כתב:אז למי שלא יודע, התחלתי תואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטה העברית.
בכל שבוע אני מגיש תרגיל, לכל קורס.
רק בקורס אחד זה ממש משמעותי - אינטרו למדמ"ח. עד עכשיו היה מעניין ומאתגר וכל תרגיל הלך ממש סבבה (תרגילים בהם צריך לכתוב כל מיני תוכנות). עכשיו, בתרגיל החמישי, נתקעתי בפעם הראשונה. אני בקושי מצליח להתקדם וכל דבר שאני כותב, כאילו מקלקל משהו קודם שכתבתי.
מאוד מתסכל...
ממוצע המשימות הוא 40% מהציון הסופי, אז גם אין לי אפשרות לא להגיש משימה אחת וההגשה היא ביום חמישי. פרספטרון מקולל!!!
(לא בקשת עזרה... סתם מוציא קיטור).
DrKeo כתב:ברוך הבא למדעי המחשב
יש לך גם קורס גרפיקה? אתה יודע מה זה לעשות DEBUG למנוע גרפי שכתבת והחיווי היחיד שיש לך על הבאג הוא הויזוליה של התמונה שנוצרה על המסך? זה באמת כלבה.
איזה שפה אתם עושים מבוא? C++? ג'אווה?
Death_119 כתב:אח שלי שנה שנייה בעברית במדעי המחשב, אני יכל לשאול אותו אם יש לו פתרון לתרגיל משנה שעברה אם תרצה.
DrKeo כתב:חה! דודי צחק על ג'אווה ובסוף לומדים פייטון. כל הכבוד, יופי של שפה.
Nucleus_Dawn כתב:
להבנתי, היתרון העיקרי שלה, הוא שהיא מאוד קריאה, בזמן שהחסרון העיקרי שלה, הוא שהיא עושה הרבה ברקע, ככה שאין למתכנת יותר מידי נגיעה במה שהמחשב באמת עושה וככה קצת פחות ברור מה נעשה, ברמה הנמוכה ביותר של החומרה.
DrKeo כתב:היום לומדים פויינטרים וזיכרון במקומות אחרים, לא במבוא למדעי המחשב. וזה מצויין שמלמדים אותם דרך שפה חיה כמו פייתון ולא דרך שפה מתה כמו C. אני למדתי דרך JAVA וממש לא היה לי בעיה בסמסטר ב' ללמוד פויינטרים ושאר הירקות כשלמדתי C ו-C של.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים