אני ממש מחכה לראות איך המבקרים יקטלו גם את "כמעיין המתגבר" שלו, מסיבות פוליטיות
לגבי טים ברטון - זה כבר לא מצחיק אפילו... למרות שמההתחלה השילוב של דמבו וטים ברטון לא הסתדר.
אני קצת חושש לגבי ביטלג'וס 2. אבל גם לא באמת אכפת לי כבר...
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
InterAl כתב:DrKeo כתב:InterAl כתב:כל הסרטים של סניידר נקטלו עד היום. הוא במאי פשוט גרוע. די להאשים אחרים.
חזרנו לקשקש אה? כמובן שמה שאתה אומר הוא עובדתית לא נכון, רוב הסרטים שלו הם מעל ל-7 ב-IMDB וחלקם נחשבים כבר לקליסקות קולנועיות כמו WM, DAWN OF THE DEAD ו-300.
אף אחד לא אמר שאם הוא היה מוציא לפועל את הסרט שהוא רצה להוציא לפועל הוא היה טוב, הוא יכל להיות סרט נוראי (כמו למשל סאקר פאנצ'), אבל אל תשלה את עצמך לרגע שיש איזשהו קשר בין ליגת הצדק ומה שסניידר התכוון לעשות עם הסרט הזה.
כן, חזרת לקשקש. כל הסרטים שלו נקטלו בביקורות - כולם עם ממוצע מתחת ל-60 ב-mc.
https://www.metacritic.com/person/zack-snyder
InterAl כתב:נקטלו בביקורת. בדיוק כמו דמבו שהזכרת באותו פוסט - נקטל בביקורת, הקהל עוד לא הספיק לראות, ואתה כבר מניח שמדובר בעוד יציאה גרועה של ברטון. double standards much?
InterAl כתב:לא, רק DOTD הוא CF - וגם גבולי, בול 75%. ווצ׳מן ו-300 לא, הם עם 60 נמוך. וכמובן שב-mc כולם מתחת ל-60. ואני לא יודע מי תפס חבל על הזמן מסניידר, אני יודע שאני לא וגם המבקרים ממש לא. אולי מעריצי קומיקס מחוצ׳קנים בני עשרה כן.
InterAl כתב:RT הוא לא אינדיקציה טובה לדעת המבקרים כי הציון הוא בינארי. אם 60% חושבים שהוא עובר בקושי ו-40% חושבים שהוא הסרט הגרוע בהיסטוריה, הוא עדיין יהיה fresh. לכן עדיף להסתכל על MC בשביל לאמוד איכות.
כל הסרטים של סניידר נקטלו עד היום. הוא במאי פשוט גרוע. די להאשים אחרים.
InterAl כתב:וזה לא קשור לכועס או לא, סתם מפריעה לי זריקת האשמה על אחרים מצד במאי שלא הצליח להוציא סרט טוב באמת מימיו. כאילו שליגת הצדק היתה מעידה חד פעמית ואין לו שום אשמה בתוצאה הסופית הנוראית.
InterAl כתב:לא הרבה נקטלו, כולם נקטלו. 300 הוא סרט שמביך לראות אם עברת את גיל 16. גם וואצ׳מן. וואצ׳מן אולי פחות כי הוא כמעט 1:1 הקומיקס (אפילו הדיאלוגים והמונולוגים הם כמעט קופי פייסט מהקומיקס), כך שאפילו במאי חסר כישרון כמו סניידר התקשה לחרב אותו לגמרי.
InterAl כתב:this is sparta הוא דוגמה שמוכיחה את ההיפך, קטע שהפך למם בדיוק בגלל שהיה כל כך מוגזם ודבילי, לא כי מדובר במופת קולנועי. רוב הממים הם כאלה בעצם, באים מכיוון של לעג ולא הערצה.
DOTD די דומה - הוא ההגדרה של B movie, וגם מי שאהב - אהב בעיקר את הטראשיות שלו, לא את הקולנוע האיכותי שהוא אפילו לא מתיימר להציג.
InterAl כתב:רוב הציונים שם נגזרים מסקאלה של כוכבים או אותיות, לא מהמצאות. בנוסף, המבקרים שנכללים בממוצע הם בד״כ בעלי שם בתעשייה, בעוד שברוטן הסטנדרט נמוך יותר והם כוללים גם בלוגרים ויוטיוברים. ובכל מקרה ברוטן אין אינדיקציה לגבי טיב הסרט. מבחינתי, אם 60% אומרים שמדובר בסרט ״עובר״ ו-40% קוטלים אותו לחלוטין - הוא ככל הנראה לא סרט עובר, הוא סרט גרוע.
סטיק, לא. אבל במקרה של סניידר, גם הסרט הכי טוב שהוא עשה עד היום נחשב מקסימום ל-mindless trash. מה זה אומר? רק שהוא במאי גרוע.
InterAl כתב:בסדר. גם ברוטן יש לו רק 60%. לדמבו שלדעתך ״נקטל״ יש 55%. ה-5% האלה הם מה שעושים את ההבדל בספר שלך?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים