אבל לאסקין אנחנו תכף בבחירות, תכף 4 חודשים זה זמן קצר מדי למצוא מחליף/ה/ם לביידן. צריך לבנות קמפיין רציני, להביך את טראמפ בפרשיות מין וכו' הדמוקרטים ניסו לעשות את כל זה ולהוציא את כל הזבל שהם חשבו שהם יכולים למצוא על טראמפ, והם בייסקלי נתנו פייט לטראמפ הם פשוט בנו את כל זה סביב ביידן. השחורים באמריקה מרגישים מנוכרים מביידן וחלקם אמרו ששוקלים להצביע לטראמפ מי היה מאמין? היהודים באמריקה התעוררו ואחרי שהם הרגישו שדמם הפקר בתקופת ביידן הם גם כנראה הולכים ברובם למחנה של טראמפ.
אם הדמוקרטים היו בונים את כל הקמפיין שלהם על מישהו צעיר "יחסית" שהוא אתה יודע Good looking כזה, ואז היו מתחילים להפכיש את טראמפ ולהביך אותו על כל מיני סטוצים קינקים שהיו לו עם שחקניות פורנו אז זה היה עוד יכול לעבוד להם בענק לדעתי, כי היו יכולים להוציא את טראמפ בתור old man screams at cloud וזו היתה הצלחה מסחררת לדמוקרטים, אבל במקום זה הימרו חזק בכל הקופה על מועמד שעובד על חצי בטריה, שמתבלבל תדיר בין פוטין לטראמפ, שקורא לחיפה, רפיח... שחושב שישראל נמצאת קרוב לגבול עם מקסיקו.. מדבר לאנשים שלא בחיים יותר באמצע נאומים..
כאילו, כמו שטראמפ אמר בנאום המדהים שלו, ביידן אשם בכל זה שעכשיו אמריקה נראת אומה של אנשים מפגרים, כאילו אם פעם היו אנשים שחשבו שמדובר ב300M מטומטמים עם כוח צבאי עכשיו ביידן בא ונתן לזה חותמת.
וכן אני מסכים שאפילו השמאל הקיצוני והמהגרים לא סולחים לביידן כי הוא לא "דמוקרט על מלא" ובוא לא נשכח את ההערה הגזענית שלו בתחילת הקמפיין "
מה, שחורים יודעים לגלוש באינטרנט?"
כל אלה יעזרו לטראמפ לנצח בצורה מסחררת לדעתי, כאילו כן, אתה רואה אג'נדה פרוגרסיבית בכל דבר, אפילו המשחק זלדה האחרון נראה קצת נגוע באג'נדה פרוגרסיבית למען השם... אבל כאילו מפה ועד שבחורה מועמדת דמוקרטית, תנצח את טראמפ רק בגלל שכל הדמוקרטים יצביעו לה כי היא אישה והם פרוגרסיבים? תלוש בעיני.
הדמוקרטים צריכים סנסציה אייקונית כמו אובמה בשביל קאמבק עכשיו ואין להם אס כמו אובמה יותר.
אבל שמע, אם טראמפ מפסיד את זה, אני משנה את התמונת פרופיל שלי מGuile לבן אדם שאוכל כובע עד סוף החיים.