נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יולי 2024, 09:56

מה? בדיחה גרועה בפרט מ״אינטלקטואל״
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא ה-PP הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 15 יולי 2024, 16:49

Laskin כתב:טוב, אולי עכשיו לפחות גלאס ירד מהעץ שטראמפ הולך להיות המועמד הרפובליקני ב-2024 :)

וואי זה לא התיישן טוב :D

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יולי 2024, 18:35

אני מוכן לקחת את זה על פני ההוט טייקס שלך. לדעתי עדיין כמובן הרפובליקנים עשו טעות ענקית ורק במזל ביידן הזומבי הזה עדיין המועמד שלהם, וגם כאן אני גם כנראה טעיתי כשחזיתי שביידן ייפרוש או יופרש, למרות שיש לדמוקרטים הזדמנות אחרונה להעיף אותו בחודש הבא

אגב, אין לך מילה בשיט… פעם הבאה שאתה מכריז שאתה פורש ולא חוזר - אני לא אכבד את ״הבקשה האחרונה״ שלך שלא להזכיר את הכינוי שלך :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יולי 2024, 20:17

גם אם לביידן נשארו כמה תאי עצב עובדים שיגרמו לו לפרוש מי יכול אצל הדמוקרטים להחליף אותו ולתת פייט אמיתי? כולם יפסידו. כאילו זה נגמר. טראמפ מיצב את עצמו כ Unstoppable Force שכמעט הייתי אומר זה נראה כאילו השכינה בעצמה מצביעה לטראמפ.

הוא האנדרדוג בבחירות האלה אחרי ניסון ההתנקשות של אותו לוזר שכנראה מצביע לדמוקרטים שלא יודעים לקבל הפסד כמו גברים ורוצים להשתלט על אמריקה דרך הפחדה. . אם טראמפ יפסיד זה כאילו שהרגו את הדמוקרטיה הוא ינצח, יתן לנו יד חופשית בעזה, יחמש אותנו מחדש וינקוט בעוד שלל צעדים פרו ישראלים.

על המילה... אתה פשוט זוכר רק את הפעמים שלא עמדתי במילה שלי, זה לא פייר, זיכרון סלקטבי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יולי 2024, 20:54

הרבה מאוד מועמדים דמוקרטים יכולים לנצח אותו.
עכשיו הרשימה קצת פחות גדולה כי באמת שהוא יצא ״גיבור״ בסיטואציה האיומה שהייתה לפני יומיים, אבל לא חסרים אנשים שאני יכול לחשוב עליהם שינצחו אותו. הסיבה שביידן כל כך מאחור בסקרים, מלבד העובדה שהוא גופה מהלכת (וגם ״מהלכת״ בקושי) היא הכלכלה ופלסטין. השמאל הקיצוני שהוא חלק לא קטן מהשמאל היום שם לא סולח לו על פלסטין, והשמאל המתון ומיעוטים כאלה ואחרים לא סולחים לו על הכלכלה. וזה לא שהם יצביעו לטראמפ בהמוניהם, אבל הם כן עשויים להישאר בבית ביום הבחירות. תעמיד מישהו או מישהי עם רקורד סביר יותר או בעדיפות רקורד נקי בשני הנושאים האלה - וטראמפ בצרות לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יולי 2024, 15:34

אבל לאסקין אנחנו תכף בבחירות, תכף 4 חודשים זה זמן קצר מדי למצוא מחליף/ה/ם לביידן. צריך לבנות קמפיין רציני, להביך את טראמפ בפרשיות מין וכו' הדמוקרטים ניסו לעשות את כל זה ולהוציא את כל הזבל שהם חשבו שהם יכולים למצוא על טראמפ, והם בייסקלי נתנו פייט לטראמפ הם פשוט בנו את כל זה סביב ביידן. השחורים באמריקה מרגישים מנוכרים מביידן וחלקם אמרו ששוקלים להצביע לטראמפ מי היה מאמין? היהודים באמריקה התעוררו ואחרי שהם הרגישו שדמם הפקר בתקופת ביידן הם גם כנראה הולכים ברובם למחנה של טראמפ.

אם הדמוקרטים היו בונים את כל הקמפיין שלהם על מישהו צעיר "יחסית" שהוא אתה יודע Good looking כזה, ואז היו מתחילים להפכיש את טראמפ ולהביך אותו על כל מיני סטוצים קינקים שהיו לו עם שחקניות פורנו אז זה היה עוד יכול לעבוד להם בענק לדעתי, כי היו יכולים להוציא את טראמפ בתור old man screams at cloud וזו היתה הצלחה מסחררת לדמוקרטים, אבל במקום זה הימרו חזק בכל הקופה על מועמד שעובד על חצי בטריה, שמתבלבל תדיר בין פוטין לטראמפ, שקורא לחיפה, רפיח... שחושב שישראל נמצאת קרוב לגבול עם מקסיקו.. מדבר לאנשים שלא בחיים יותר באמצע נאומים..

כאילו, כמו שטראמפ אמר בנאום המדהים שלו, ביידן אשם בכל זה שעכשיו אמריקה נראת אומה של אנשים מפגרים, כאילו אם פעם היו אנשים שחשבו שמדובר ב300M מטומטמים עם כוח צבאי עכשיו ביידן בא ונתן לזה חותמת.

וכן אני מסכים שאפילו השמאל הקיצוני והמהגרים לא סולחים לביידן כי הוא לא "דמוקרט על מלא" ובוא לא נשכח את ההערה הגזענית שלו בתחילת הקמפיין "
מה, שחורים יודעים לגלוש באינטרנט?"

כל אלה יעזרו לטראמפ לנצח בצורה מסחררת לדעתי, כאילו כן, אתה רואה אג'נדה פרוגרסיבית בכל דבר, אפילו המשחק זלדה האחרון נראה קצת נגוע באג'נדה פרוגרסיבית למען השם... אבל כאילו מפה ועד שבחורה מועמדת דמוקרטית, תנצח את טראמפ רק בגלל שכל הדמוקרטים יצביעו לה כי היא אישה והם פרוגרסיבים? תלוש בעיני.

הדמוקרטים צריכים סנסציה אייקונית כמו אובמה בשביל קאמבק עכשיו ואין להם אס כמו אובמה יותר.
אבל שמע, אם טראמפ מפסיד את זה, אני משנה את התמונת פרופיל שלי מGuile לבן אדם שאוכל כובע עד סוף החיים. :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יולי 2024, 17:15

שוב, כל מה שאמרת זה בעיקר כמה שביידן גרוע, ועם זה אני מסכים. אני אומר שאם אתה רק מחליף אותו - אז טראמפ מפסיד למי שזה לא יהיה, בתנאי שלא מדובר בקמאלה או הילארי.
תוצאות הבחירות האלה ממש לא ייקבעו על כמה שטראמם מדהים, אלא על כמה שביידן אפס. והוא ממש אפס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יולי 2024, 18:55

אתה חושב שניוסם אשכרה יכול לנצח את טראמפ? אני בספק.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יולי 2024, 18:57

טוב גם ננסי פלוסי או קניה ווסט לא ינצחו את טראמפ…
אבל ברצינות, הכוונה למישהו שהוא לא איום ונורא עם רקורד סופר סופר בעייתי.
אבל מה שבטוח זה שניוסם כן יביא פייט טוב יותר מביידן, וגם ביידן לפי הסקרים עדיין לא בדיוק מפסיד בפער ענק, יש לזכור. הפער אכן גדל לאחרונה אבל עדיין לא כזה שזה בלתי אפשרי לנצח איתו, לצערנו. פשוט לא סביר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יולי 2024, 19:11

בסקר האחרון ביידן הפסיד גם את ורג׳יניה, וזה עוד לפני הנסיון התנקשות. הימין לא נצח שם מאז בוש.

תתפלא, אבל לדעתי אם יהיה פריימריז פתוח יש סיכוי לא רע שזה יהיה ניוסם. קטסטרופה של מושל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יולי 2024, 19:42

כן, תמיד אפשר לסמוך על הועידות האלה שיבחרו את המועמד הכי גרוע, כפי שאנחנו רואים כרגע מול העיניים עם שני גושי הצואה האלה.
אבל פעם ב- מביאים איזה ״כוכב״. גם הוא בדרך כלל מתברר בסתם אפס חלול אבל זה מצליח בקלפי. הדמוקרטים צריכים מישהו נקי יחסית, עם רקורד דל מאוד אבל הרבה כריזמה (כמו שאובמה בזמנו היה) - והם מנצחים בקלות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יולי 2024, 22:09

או כן, סופר פשוט, הדמוקרטים רק צריכים להקריץ איזה אובמה, אחד הסנטורים הכי מבטיחים בהסטוריה של המפלגה :)
מזכיר את הסיפור של ריקי ג'רבייס כשהוא פגש את דיוויד בואי לתוכנית אקסטרז ובקש ממנו להלחין משהו בסגנון של life on mars ודיוויד בואי אמר לו שבטח, אני אשלוף לך פאקינג life on mars על המקום. למרות שלהגנתו מדובר בשיר לא רע בכלל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יולי 2024, 07:36

לא צריך להיות אובמה-אובמה, הכוונה פה היא מישהו חדש יחסית, בלי רקורד של כשלונות איומים. או מישהו פחות חדש עם רקורד איכשהו סביר, זה גם יספיק מול טראמפ לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2024, 10:56

אני לא חושב שאני מכיר את הפוליטיקה האמריקאית טוב מספיק בשביל לספק שם. אני גם לא בטוח שיש אחד כזה זמין - מושל דמוקרטי אהוב ועם רקורד טוב.

האמת שעם כל הסרטוני JD ואנס שרצים כרגע אני קצת עצוב שהוא לא המועמד הרפובליקני לנשיאות :)
ביחוד אהבתי את זה:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 יולי 2024, 15:30

וואו איזה גבר הJD ואנס הזה, איזה מילים מסכים עם הכל.הוא תומך ישראל אמיתי,ובעצמאות שלנו ורואה בנו ערך אמיתי ובטכנולגיה שלנו
ולחשוב שעד הבוקר לא הייתי בכלל מודע לקיומו איפה החביאו אותו כל השנים?. אני רואה עכשיו שכנראה היה שונא של טראמפ שחזר בתשובה ועכשיו יהיה הסגן שלו ? יברך אותו האל.

לאסקין, תראה את הואנס הזה, על זה בדיוק דיברתי! אם הדומקרטים היו מקריצים מאיזה מקום, בחור חתיך כזה, שהכל אצל מתוקתק עד רמת הזקן ורהוט כזה שהוא תומך ישראל נלהב ככה רק עם דעות פרוגרסביות? זה היה הסוף של טראמפ אבל אין להם מישהו כזה.

ואתה אומר פה לאסקין, שאפילו הילארי יכולה לנצח את טראמפ? אני לא מבין איך? :-) אותה הילארי שהפסידה כבר לטראמפ פתאום תנצח אותו? אותה הילארי שטראמפ אמר לה שבעולם נורמלי היו מכניסים אותה ואת כל הדומים לה לכלא והיא נשארה ספייצלס?

אף פעם גם לא הבנתי, מה ראית בקאמלה לאסקין, אמנם לא חקרתי לעומק את כל תולדות החיים שלה אבל היא נראת כמו מרגול על סטראוידים ויש לה כריזמה של מורה ללשון שהיא מדברת. אתה גם תראה שהיא לא חומר לנשיאות בקרוב, כי הבנתי שהולך להיות לה דייביט עם JD ואנס החתיך המסוקס הזה מלמעלה? הוא יאכל אותה לארוחת בוקר, אם הדמוקרטים חושבים שטראמפ והJD יפשלו פה ויהיה להם opening לנצח חחח.

טראמפ מנצח את זה לאסקין וקבל ממני עוד הימור אם אתה קורא את זה.
לדעתי יש יותר סיכוי שליברמן לוקח את הבחירות בארץ (אמן, מן הסתם) מאשר סיכוי שטראמפ יפסיד את הבחירות האלה לאיזה דמוקרט/ית

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יולי 2024, 17:50

לא, אני לא אומר שהילארי תמצח אמרתי בדיוק ההפך, שהיא מהיחידות שלא ינצחו, ביחד עם קמאלה. תקרא את ההודעה לאט.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 יולי 2024, 19:03

צודק. I stand corrected. עדיין אתה לא מביא מועמד שיכול לנצח אותו :-) אתה גם עושה חיים קלים לאותו מועמד. התנאי היחיד שלך להבסה של טראמפ זה "רק שלא יהיה כישלון יותר מדי וזה יספיק. אבל אין מועמד כזה, ניוסם לא יכול ואפילו אתה לא מהמר על זה, אתה מהמר רק על זה שהקרב עם ניוסם יהיה יותר צמוד, אבל כאילו זה לא שניוסם יהפוך את הקרב ל70% לו 30% לטראמפ. זה כרגע 90% טראמפ. 10% סיכוי לאיזשהו דמוקרט.

הרי זה לא שניוסם הוא איזה ישו או משהו, מלא לא מרוצים ממנו כמושל על המון נושאים שבאמת חשוובים לאמריקאים בניגוד לישראל. חוץ מזה הוא לא כריזמטי ויש לו קול של סטוקר, הוא לא אחד שיכול לסחוף אנשים לצאת מהבית בהמוניהם להצביע.

כמו שנדב אמר הם צריכים להקריץ איזה אובמה. וזה לא הולך לקרות. כאילו בואו, אובמה ניצח 3 מערכות בחירות, זה לא כאילו ביידן ניצח לבד, אובמה עשה בשבילו את כל הheavy lifting וסחף אנשים להצביע, זה לא קורה שוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יולי 2024, 19:17

אז יש את גרטשן וויטמר, מושלת מישיגן
יש את ג׳וש שפירו, מושל פנסלווניה, אולי יהודי מדי כדי לנצח אבל יותר מוצלח מניוסם זה בטוח
יש את פיט בוטג׳ג׳, ראש העיר של שכחתי איפה, שגם כן לא להיט בכלל אבל יותר מניוסם
יש גם את אנדי בשיר שהוא דווקא טוב לישראל, באופן יחסי…
לכל אחד מאלו יש סיכוי לפחות של 50-50 מול טראמפ.

אם יתנו להם זמן לדיבייטס ובהתחשב במצב העגום - אני משוכנע שגם יגיע איזה ״כוכב״ שינסה ״להציל את היום״ מתוך המפלגה, איזה צעיר שלא שמענו עליו עד לפני דקה כמו ואנס הזה. או מהוליווד - כמו ג׳ון סטיוארט, אופרה או חלילה - מישל אובמה. ובגלל שאין להם זמן אני מניח שפשוט ילכו עם דעת הקהל ואחד מהם יכול לנצח בפריימריז, אם בכלל יהיו דיבייטים ופריימריז ולא פשוט הצבעה בוועידה, לא יודע איך זה עובד במצבים כאלו.

וכרגע מתחזקת ההערכה ונראה שאני כן צדקתי לפחות בעניין שביידן לא יהיה המועמד… והיי, גם כמעט צדקתי עם טראמפ, ממש מרחק של מילימטרים - והייתי צודק!

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 יולי 2024, 21:46

אז אין ביידן וכרגע כנראה גם אין להם יותר מדי ברירות והם חייבים לרוץ עם האריס הלא אטרקטיבית משיקולים אדמיניסטרטיביים.
מניח שצריך לשים לב למי שיסומן בתור הסגן שלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 יולי 2024, 07:05

או סגנית…
האשה הזו הכי לא נשיאותית שיש, קרינג׳ית בטירוף עם צחוק של ג׳וקר… אני לא רואה מצב בו היא פופולרית הרבה יותר מביידן. אבל יהיה מעניין יותר, זה בטוח

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 22 יולי 2024, 18:10

האמת? מהסקרים שראיתי לאחרונה הפער של האריס מטראמפ, במיוחד במדינות המפתח לא כזה גבוה... וסך התרומות של הדמוקרטים עולה כרגע על מה שגייס טראמפ, שזה משהו מאוד קריטי במירוץ לנשיאות. אז אולי לא הכל סגור עדיין.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 יולי 2024, 20:07

שום דבר לא סגור… אבל הפער בין טראמפ להאריס כמעט זהה לזה של טראמפ לביידן.
העניין הוא שסקרים כמעט תמיד מחמיאים יותר לדמוקרטים, אז סביר שהפער במציאות גדול יותר.
הכל עוד יכול להשתנות, לדעתי הזמן רק יגדיל את הפער כי יש הרבה שיט על האריס בין אם זה התפקוד שלה כתובעת או פשוט סרטונים שלה מדברת/מקשקשת… היא לא בדיוק מבריקה, ולא בדיוק נעימה לאוזניים, קשה לי לראות מצב שהיא תתחזק בסקרים ובבחירות עצמן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 יולי 2024, 17:00

באבא יאגה. אני באמת לא חושב שיש סיכוי פה להאריס, שום סיכוי שבעולם. :) חלק מהסקרים מראים 40% מצביעים להאריס מול 51% לטראמפ. זה מטורף! לא רואה אותה מצליחה לעשות קאמבק ever. הכישלון של ביידן כל כך נדבק בה שהיא תכשל לדראון עולם. זה בדיוק כמו שהכישלון של ביבי למנוע את ה7 באוקטובר ידבוק לעד גם בבנט לפיד, ויש מצב שגם אחרים שירשו את ביבי בליכוד בעתיד, כי הם לא יכולים להגיד שהם לא המשיכו את מדיניות הפרוטייקשן לחמאס של ביבי. ככה בדיוק האריס לא יכולה לנקות את עצמה מהבלאגן בעולם ובמדיניות הפנים. היא אשמה כי היא הראתה חולשה בדיוק כמו שביידן הראה והיא חלשה כמוהו.

ועוד כמו שלאסקין אמר יש מצב שהפער עוד יותר משפיל במציאות מהסקרים.

הכי באסה? שאיזה בחור בן 80+ שהתערב איתי שטראמפ מפסיד ב2024 כבר לא בחיים לאכול כובע :-( אבל אני מקווה שהוא צופה מלמעלה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 יולי 2024, 14:57

מה הולך עם טוריקה?, עוד לא התאוששנו מהאסון של מג'דל שמס וכבר ההיטלר הזה מאיים עלינו? לאן הגענו.
עידן, אני לוקח את המילים שלי בחזרה זכור לי שהיו לנו פה ויכוחים על יחסי טורקיה ישראל, ואתה דווקא כן חשבת שארדואן יכול להאיץ לכיוונים האלה של איומים.
וואלה התגלה נחש הארדואן הזה מעבר לכל דמיון, תמיד ידעתי שהוא שונא אותנו אבל לא חשבתי שיש לו אומץ לדבר כמו שהוא מדבר.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 30 יולי 2024, 15:33

הוא (כהרגלו, מה חדש?) מנסה לעשות רווח פוליטי פנימי עם אמירות פופוליסטיות נגד ישראל בלי שישלם על זה אף מחיר באף זירה ובלי להיפגע אז למה שיפסיק, ולמה שלא יקצין את הרטוריקה?

יום יבוא וקונסטנטינופול הכבושה תשוחרר מקולוניאליזם המתנחלים של הפולשים האסייתים ושלטון האפרטהייד של האתנוסטייט הטורקית-איסלאמית שלהם.
עד אז - להתכונן גם לתרחישים בזירה הזו.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים