swiss-the-engine כתב:Shlomix כתב:MGS FREAK כתב:למי אכפת? מקרון ו(בעיקר) הבוס של הוכשטיין מספקים לך נשק ואצבע על כפתור הוטו במועצת הביטחון, בין היתר, שבלעדיהם מזמן היינו כרגע בתצוגה בשוק עבדים בתימן.
אין לי יותר מדי אהדה לאותו "אשם אחד", אומר זאת בעדינות. אבל כמו שהדברים נראים כרגע האחראים לקוקבלוק הממשמש ובא הם הpowers that be ופחות הוא.
האמריקאים ממשיכים לספק נשק ונראה שבמערכה הזו בלבנון הם תומכים הרבה יותר מאשר בעזה.
כרגע הם לא הפעילו שום לחץ אמיתי מלבד מניעת כניסה קרקעית (ובמקרה הזה אני תומך, אנחנו עוד לא שם).
אני מצפה מביבי שיגיד להם - כן, אני מסכים להפסקת אש אבל בתנאי שהיא קבועה. מה ישתנה במהלך הפסקת האש הזמנית? אם לא נגיע להסכם מול חמאס, מצבנו רק יורע.
מה? ברור למי שלא עיוור שגם שם בגדול הכל מתנהל על פי הגבולות גזרה של הסטייט דפרטמנט. בנוסף עדיין מונעים מאיתנו את הפצצות חודרות בונקרים ועכשיו מתווספים ידיעות שאין הם משתפים אותנו בידע מודיעיני. אחלה דמוקרטים
לפי הדיווחים האמריקאים לא ידעו על מבצע הביפרים ומכשירי הקשר, לא ידעו על חיסול צמרת כוח רדואן וכן הלאה.
יכול להיות שזה שקר כדי למנוע מהם להיות מעורבים בעיני הציר האיראני, אבל המשמעות היא שהם משתפים פעולה.
עד כמה שאני יודע קיבלנו את כל החימושים שצריך, ולראיה החיסול שנעשה במרתף/בונקר בביירות ושלח את כח רדואן לחפש בנרות מפקדים חדשים.
אני לא אומר שהממשל הנוכחי תומך בהסלמה. אבל הוא גם לא יפעיל לחץ כבד כמו שעשה עם רפיח כי הם מבינים שחיזבאללה זה סיפור שונה (וגם במקרה רפיח לא באמת מנע את הפעולה).