המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Nucleus_Dawn כתב:
סמים זה טוב.
GolanBerlin כתב:אני שוקל לצערי מעל ל-100 קילו, והאמת שהתחלתי ללכת לחדר כושר אבל בגלל שבאמצע היה לי את פולין הפסקתי ללכת... כדאי לחזור לזה?
ואני צריך גם לאכול טוב, והבעיה היא שאני לא יודע מה לאכול ומה לא...
omerkot כתב:אני יכול להעיד על עצמי שאני ממש לא מסוגל לרוץ... כל פעם אני מנסה ואחרי כמה שבועות מתיאש כי בשבילי זה סבל צרוף.
לעומת זאת, אני כבר שנים הולך לחדר כושר 4-5 פעמים בשבוע ועושה תרגילי כח...
אני מכיר לא מעט אנשים שהם ההפך הגמור, מגיעים רק בשביל אירובי, מדי פעם מנסים תרגילי כח ולא יכולים לסבול את זה.
יש אנשים שמעדיפים חדר כושר, יש כאלה שמעדיפים ספורט תחרותי (כדורגל/כדורסל וכו), יש כאלה שאוהבים ריצות בפארקים ויש כאלה שאופנים זה הקטע שלהם. יש כאלה שלא מסוגלים להתאמן עם חברים וחייבים לבד ויש כאלה שלא מסוגלים להתאמן לבד אלא רק עם חברים.
העיקר זה למצוא סוף ספורט שאוהבים לעשות וקל להתמיד בו. כשאתה כבר מוצא אותו ועושה אותו אז אתה כבר לבד נהיה רגיש יותר למה שאתה אוכל ויש לך גם מוטיבציה לשנות הרגלים מבלי שהדבר הזה מרגיש כמו עול/בעיה.
Eyal708 כתב:רגע זה פורום ספורט-כושר שאנשים עושים, או פורום ספורט בקטע של לדבר על אירועי ספורט ודברים כאלה?
omerkot כתב:מה שבא לך... כל דבר שקשור בספורט נכנס בשרשור הזה, אפילו אם זו לא היתה כוונה המשורר.
SHAPIRA500 כתב:אין פה חוכמות, פשוט תוסיף יותר ירקות תקצץ ובפחמימות ובמטוגנים. כמובן שכדאי לחזור לזה, אני עד לפני שנה גם לא הייתי עושה ספורט כלל ומאז שהתחלתי כל שבוע בו אני לא עושה ספורט אני מרגיש רע עם עצמי. ספורט זה דבר מצוין לשחרור לחצים ולשכוח מהכל לשעה. בחודש האחרון אני מקפיד פחות כל כושר ותזונה בגלל כל הבחינות אבל הולך מתי שאני יכול. אתה יכול להתחיל בהדרגה, אתה לא צריך לרוץ 10 ק"מ על ההתחלה, גם לא 2. תוכל להתחיל בהליכה ובסוף האימון כמה דקות ריצה ולבנות את זה לאט לאט. גם סקי זה טוב. תעזוב כוח בינתיים עדיף שתתמקד באירובי. אם תתמיד, התוצאות יהיו מדהימות במהירות שלהן. אני הורדתי עד עכשיו באיזור ה14 קילו מאז שהתחלתי עם ספורט, ולא ניסיתי בכלל להיכנס לדיאטה. עדיין יש לי עודף משקל אבל אני מרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי. זה קשה אבל שווה. אין על הסיפוק שבסוף אימון מאומץ.
GolanBerlin כתב:
אוקיי, ממש אבל ממש עודדת אותי בתגובה הזאת. תודה.![]()
אני קודם רוצה לעבור את הבגרויות שיש לי על הראש, ואז אחזור לעסוק בכושר. כמה זמן ייקח לי לחזור למשקל נורמלי? שנה? פחות?
Fanta כתב:אני לא מאמין שמורניו יחתום ביונטנד
לא בגלל שאני לא רוצה, עלה רק בגלל שנראה לי שהעסקה עם צ'לסי כבר סגורה
למרות שבטוח מורניו ידע על זה שפרגנסון פורש ובגלל זה הוא מתנהג כמו איך שהוא מתנהג עכשיו בריאל כדי שיעיפו אותו והוא ילך ליונטנד
בכל מקרה, אני חושב שדיוויד יהיה המאמן הבא, גייגס יגיע מתשהו, אבל יש זמן, הוא צריך לפרוש, להכנס לצוות המקצועי וכו וכו
Fanta כתב:אני מאמין שכל שחקן צריך זמן בין פרישה מהמגרש למעבר לתפקיד מאמן
הצעדים שעושה זידאן בריאל מאוד יפים לדעתי, ובעתיד אני מאמין שהוא יהיה מאמן מעולה
SHAPIRA500 כתב:אין פה חוכמות, פשוט תוסיף יותר ירקות תקצץ ובפחמימות ובמטוגנים. כמובן שכדאי לחזור לזה, אני עד לפני שנה גם לא הייתי עושה ספורט כלל ומאז שהתחלתי כל שבוע בו אני לא עושה ספורט אני מרגיש רע עם עצמי. ספורט זה דבר מצוין לשחרור לחצים ולשכוח מהכל לשעה. בחודש האחרון אני מקפיד פחות כל כושר ותזונה בגלל כל הבחינות אבל הולך מתי שאני יכול. אתה יכול להתחיל בהדרגה, אתה לא צריך לרוץ 10 ק"מ על ההתחלה, גם לא 2. תוכל להתחיל בהליכה ובסוף האימון כמה דקות ריצה ולבנות את זה לאט לאט. גם סקי זה טוב. תעזוב כוח בינתיים עדיף שתתמקד באירובי. אם תתמיד, התוצאות יהיו מדהימות במהירות שלהן. אני הורדתי עד עכשיו באיזור ה14 קילו מאז שהתחלתי עם ספורט, ולא ניסיתי בכלל להיכנס לדיאטה. עדיין יש לי עודף משקל אבל אני מרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי. זה קשה אבל שווה. אין על הסיפוק שבסוף אימון מאומץ.
swiss-the-engine כתב:
פחמימות זה מעולה. dont eat the hype.
שמן זה בסדר אבל לא למי שרוצה לרדת במשקל כי אין שובע מזה.
סיבים צריך הרבה, זה מסדיר עיכול, מעכב שיחרור סוכר בדם ועושה מעבר צואה לפחות מאומצת.
אירובי זה לא יעיל להורדת משקל ובפרט לגברים. לא שאני אומר שאי אפשר לרדת במשקל עם זה, זה יהיה מטופש לחלוטין לאמר דבר כזה אבל אירובי זה משהו ששורף כשאתה מבצע אותו ולעומת זאת שרירים שורפים תמידית ככה שיותר שרירים=יותר צריכת קלוריות יומית בין אם זה בזמן שינה, ישיבה, ריצה או משחק בקונסולה.
משקה שהוא לא מים זה הכי מיותר שיש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים