המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:אני עם G1 כבר 3.5 שנים ואני נהנה מכל רגע. היה לי פיקסל מת אבל ח.י באו אלי והחליפו לי את הפאנל.
InterAl כתב:DrKeo כתב:אני עם G1 כבר 3.5 שנים ואני נהנה מכל רגע. היה לי פיקסל מת אבל ח.י באו אלי והחליפו לי את הפאנל.
פחות מ-3 שנים
DrKeo כתב:מסכי ה-OLED לגיימינג הם לא זולים בכלל. תלוי מה אתה מחפש, אולטרה רחב, 16:9 רגיל, גדלים יותר קטנים כמו 27״ או מפלצות של 40״. בייסיקילי כולם משתמשים בפאנלים של LG, יש כמה מסכים בודדים של 27״ ו-32״ שהם QD-OLED שזה בייסיקלי המסך הכי טוב שאפשר להשיג היום.
אם אתה רוצה מסך ברמה ממש גבוהה, יותר גבוהה מהטלביזיות של LG, תגגל qd-oled וחפש מסך מתאים. אבל בכלליות יש מגוון מאוד הגדול היום במגוון מחירים שמתחיל בערך ב-3.5K ויכול לשפשף גם את ה-10K. אם יש לך אופציה לחו״ל הם זולים משמעותית בחו״ל, חצי מחיר.
ואגב יש פאנלים חדשים ל-2025, אם מעניין אותך קצבי רענון סופר גבוהים (300+) עם 4K ורובם גם אולטרה רחב, אז כדאי להיות עם האוזן לאדמה בנושא.
אישית אני מחכה למסך של בערך 39״ QD-OLED אולטרה רחב 4K עם קצב רענון של כמה מאות, בתקווה 400hz+. אני לא חושב שאנחנו רחוקים משם, השנה יהיו כבר מסכים כאלה רק שהם OLED ולא QD-OLED. בתקווה שנגיע למחירים סבירים מתישהו.
אם אתה רוצה המלצה גנרית, כנראה שזאת בחירה טובה:
https://www.dell.com/en-us/shop/alienwa ... ccessories
4K 240hz בגודל 32״, הוא QD-OLED כך שהצבעים מדהימים, יש שחור אמיתי, בהירות גבוהה ו-HDR מצויין. החסרון העיקרי הוא המחיר והעובדה שהוא קעור. לפחות לדעתי הקעירות היא חיסרון, אבל זה עניין של טעם, אולי זה יתרון מבחינתך.
DrKeo כתב:יש לסמסונג טלביזיות Quantum dot שהן טלביזיות LED רגילות עם מיסוך QD, זה נותן צבעים הרבה יותר טובים בבהירות אדירה ו-HDR מצויין. QD-OLED זה קומבו של השניים, גם מיסוך QD וגם OLED יחד. הן מאוד בהירות, צבעים מעולים (היום ה-OLED משיגות לא מעט מהבהירות בעזרת אור לבן שמדלל את הצבעים), סוג של הטוב משני העולמות. זה פאנל יחסית נדיר אבל אם יש מסך QD-OLED שמתאים לך אז הוא בהחלט עדיף על OLED, בהירות חזקה בלי לשלם מחיר על איכות הצבע. ואם לא, אז גם מסכי OLED זה מדהים, אתה לא יכול לטעות עם (רוב) מסכי ה-OLED.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים