המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Golan כתב:המשפחה אומרת שעשיתי טעות והייתי צריך להביא 55’ אינץ׳… מדדתי היום ומרחק הישיבה שלי הוא 2.65 מטר. מה דעתכם? אני עוד יכול לבטל את ההזמנה ולהחליף. זה באמת גדול מדי?
glass man כתב:הכל בסדר, מקסימום תגלה שאתה מעדיף מסך קטן יותר תביא מוניטור קטן פצצה לחדר,זו כולה טלווזיה לא קנית פה בית. החוק הבסיסי הוא, אף פעם אל תדאג ממשהו שלא יעניין לך את התחת עוד 5 שנים מהיום, תיישם אותו ותגלה שאתה נהנה מהחיים הרבה יותר. עוד 5 שנים לא תעניין אותך הטלווזיה הזו אתה כבר תשדרג אותה.
Stick כתב:Golan כתב:המשפחה אומרת שעשיתי טעות והייתי צריך להביא 55’ אינץ׳… מדדתי היום ומרחק הישיבה שלי הוא 2.65 מטר. מה דעתכם? אני עוד יכול לבטל את ההזמנה ולהחליף. זה באמת גדול מדי?
לי יש גם OLED ומרחק כזה פחות או יותר, ו55 אינץ'. הסיבה היחידה שאני מתחיל להשתעשע ברעיון להחליף טלוויזיה אחרי 5 שנים היא הגודל. 65 זה זה אחלה.
כמובן שיש הבדל במחיר, כשאני קניתי הוא היה מאוד גדול ואני לא בטוח מה בדיוק ההבדלים היום, אבל כל עוד ההבדל הבמחיר הוא לא העניין המרכזי בקנייה שלך - 65 זו הבחירה שהייתי ממליץ עליה.
Laskin כתב:זה לא קרוב מדי, תרגיע את החרדה… לעמוד בחנות לא יענה לך על השאלה הזו, תוך יומיים תתרגל גם אם זה היה 77
Laskin כתב:יש לגלקסי סדרה A שזכור לי שהיא ממש טובה ואמינה
יש לone plus גם אחלה דגמים ממה שאני רואה באינטרנט
יש גם גוגל פיקסל במחיר סביר, אבל פה שמעתי שיש קצת בעיות (לאחי ולאבא שלי יש, אני לא יודע אם הם פשוט לא מסתדרים ולא מעדכנים או שבאמת יש בעיות)
אפשר גם לקנות גלקסי פלאגשיפ של לפני שנה או שנתיים, אפילו שלוש, בהתאם לתקציב שלכם…
bling כתב:Laskin כתב:יש לגלקסי סדרה A שזכור לי שהיא ממש טובה ואמינה
יש גם גוגל פיקסל במחיר סביר, אבל פה שמעתי שיש קצת בעיות (לאחי ולאבא שלי יש, אני לא יודע אם הם פשוט לא מסתדרים ולא מעדכנים או שבאמת יש בעיות)
אפשר גם לקנות גלקסי פלאגשיפ של לפני שנה או שנתיים, אפילו שלוש, בהתאם לתקציב שלכם…
מבין מהתגובה שלך שאין מה לגעת בשיאומי, עדיף דגמי ביניים או דגמים ראשיים ישנים יותר של חברות פחות ״עממיות״.
bling כתב:זה אוף טופיק לנושא אבל קצת מוזר לי שאין לזה נושא ייעודי פה (יש למכשירי חשמל אפילו לעזאזל)
Klayman כתב:bling כתב:Laskin כתב:יש לגלקסי סדרה A שזכור לי שהיא ממש טובה ואמינה
מבין מהתגובה שלך שאין מה לגעת בשיאומי, עדיף דגמי ביניים או דגמים ראשיים ישנים יותר של חברות פחות ״עממיות״.
שווה לבדוק את ה. Nothing 2a או ה 3a שייצא ממש תכף.
כמו כן, מה התקציב?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד