בחירת טלווזיה חדשה

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

Re: בחירת טלווזיה חדשה

הודעהעל ידי Golan » 01 פברואר 2025, 07:14

המשפחה אומרת שעשיתי טעות והייתי צריך להביא 55’ אינץ׳… מדדתי היום ומרחק הישיבה שלי הוא 2.65 מטר. מה דעתכם? אני עוד יכול לבטל את ההזמנה ולהחליף. זה באמת גדול מדי?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 פברואר 2025, 11:50

עוד לא שמעתי על מישהו שהתבאס שהוא קנה טלוויזיה גדולה מדי, רק הפוך.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 01 פברואר 2025, 13:19

Golan כתב:המשפחה אומרת שעשיתי טעות והייתי צריך להביא 55’ אינץ׳… מדדתי היום ומרחק הישיבה שלי הוא 2.65 מטר. מה דעתכם? אני עוד יכול לבטל את ההזמנה ולהחליף. זה באמת גדול מדי?

לי יש גם OLED ומרחק כזה פחות או יותר, ו55 אינץ'. הסיבה היחידה שאני מתחיל להשתעשע ברעיון להחליף טלוויזיה אחרי 5 שנים היא הגודל. 65 זה זה אחלה.
כמובן שיש הבדל במחיר, כשאני קניתי הוא היה מאוד גדול ואני לא בטוח מה בדיוק ההבדלים היום, אבל כל עוד ההבדל הבמחיר הוא לא העניין המרכזי בקנייה שלך - 65 זו הבחירה שהייתי ממליץ עליה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 01 פברואר 2025, 21:26

מסתבר שאני דפוק לגמרי ומדדתי לא נכון. מרחק הישיבה שלי הוא 2 מטר עד 2.30 מטר…
אני מפחד ש-65 יהיה לי גדול מדי, ויעשה לי כאב ראש… מה אתם חושבים?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 פברואר 2025, 08:34

זה לא.
אני יושב במרחק כזה מ-77 ואני בכיף הייתי מגדיל ל-85

אין דבר כזה גדול מדי

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 פברואר 2025, 09:37

תתחדש גולן, תשמור את הקרטון והקלקלרים במחסן במידה ויש, אם בעתיד תעבור דירה זה יחסוך המון סיכון. גם תתלה אותה ישר אם אתה רוצה, אומנם המתקינים ישחטו אותך במחיר אבל זה שווה את זה, אני אישית תליתי אותה לבד אחרי שנים וזה פחד אלוהים בגלל שהן דקות רצח.

מצטרף למימרה למעלה, אין דבר כזה גדול מידי, מקסימום תרגיש שאתה בVR :D, נשמע מדהים, ושוב תתחדש!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2025, 11:21

מתרגלים לגודל של הטלביזיה ממש מהר. זה יכול להיות קצת overwhelming בימים הראשונים, אבל אני מבטיח לך שעוד כמה חודשים תתחיל לתהות אם היית צריך לקנות 77״.

בדיוק חברתי את המחשב בסלון ויצא לי לעבוד בחלונות במרחק של בקושי מטר אחד מ-OLED 77" והתמונה כל כך חדה ב-4K גם בגודל כזה ומרחק כזה. אז אין לך לדאוג מאיך התמונה תראה, אפילו אם היא הייתה גדולה יותר והיית יושב קרוב יותר היא הייתה נראת מעולה. ולגודל מתרגלים מאוד מהר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 02 פברואר 2025, 13:11

תודה לכולם!!!!! :) :)

אני לא מודאג מהאיכות צפייה, אני מודאג רק מהכאב ראש/סחרחורת או שיכאב לי הצוואר… בטוח שאני אהיה בסדר עם 2 מטר עד 2.30?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 פברואר 2025, 13:23

הכל בסדר, מקסימום תגלה שאתה מעדיף מסך קטן יותר תביא מוניטור קטן פצצה לחדר,זו כולה טלווזיה לא קנית פה בית. החוק הבסיסי הוא, אף פעם אל תדאג ממשהו שלא יעניין לך את התחת עוד 5 שנים מהיום, תיישם אותו ותגלה שאתה נהנה מהחיים הרבה יותר. עוד 5 שנים לא תעניין אותך הטלווזיה הזו אתה כבר תשדרג אותה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 02 פברואר 2025, 14:02

glass man כתב:הכל בסדר, מקסימום תגלה שאתה מעדיף מסך קטן יותר תביא מוניטור קטן פצצה לחדר,זו כולה טלווזיה לא קנית פה בית. החוק הבסיסי הוא, אף פעם אל תדאג ממשהו שלא יעניין לך את התחת עוד 5 שנים מהיום, תיישם אותו ותגלה שאתה נהנה מהחיים הרבה יותר. עוד 5 שנים לא תעניין אותך הטלווזיה הזו אתה כבר תשדרג אותה.

פשוט הפחד שסתם הוצאתי 8000 ש״ח על מסך כדי להנות מחווית גיימינג ברזולוציה גבוהה וכל כך ציפיתי לזה, ואז זה בסוף יגרום לי לבחילות וכאבי צוואר חחחחחח

אני אלך לחנות היום לבקש לשבת במרחק 2 מטר מהטלוויזיה של ה-65 ואבדוק איך זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 פברואר 2025, 16:52

זה לא קרוב מדי, תרגיע את החרדה… לעמוד בחנות לא יענה לך על השאלה הזו, תוך יומיים תתרגל גם אם זה היה 77

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 02 פברואר 2025, 18:40

Stick כתב:
Golan כתב:המשפחה אומרת שעשיתי טעות והייתי צריך להביא 55’ אינץ׳… מדדתי היום ומרחק הישיבה שלי הוא 2.65 מטר. מה דעתכם? אני עוד יכול לבטל את ההזמנה ולהחליף. זה באמת גדול מדי?

לי יש גם OLED ומרחק כזה פחות או יותר, ו55 אינץ'. הסיבה היחידה שאני מתחיל להשתעשע ברעיון להחליף טלוויזיה אחרי 5 שנים היא הגודל. 65 זה זה אחלה.
כמובן שיש הבדל במחיר, כשאני קניתי הוא היה מאוד גדול ואני לא בטוח מה בדיוק ההבדלים היום, אבל כל עוד ההבדל הבמחיר הוא לא העניין המרכזי בקנייה שלך - 65 זו הבחירה שהייתי ממליץ עליה.

טעיתי, המרחק הוא קטן יותר. זה 2 מטר. במקסימום 2.30 מטר. מה אתה חושב?

Laskin כתב:זה לא קרוב מדי, תרגיע את החרדה… לעמוד בחנות לא יענה לך על השאלה הזו, תוך יומיים תתרגל גם אם זה היה 77

בטוח שאני אתרגל? ניסיתי היום בחנות וזה עשה לי קצת סחרחורת/כאב ראש… הרגיש שאני יושב קרוב מדי.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 02 פברואר 2025, 18:48

אני נמצא כמו כל מי שהגיב פה באסכולה שאומרת שאין כזה דבר גדול מדי, ואין כזה דבר קרוב מדי.
מצד שני, זו אומנם הוצאה של אחת לכמה שנים אבל זו לא חתונה קתולית. אתה גם תעבור חדר מתישהו ותמיד תוכל להשתדרג בגודל. לי יש 55 והייתי מאוד שמח להגדיל, וכנראה גם אקנה מתישהו טלוויזיה גדולה יותר אחרי כ-6 שנים, אבל זה לא שאני מתבאס על הטלוויזיה שלי.
אם אתה ממש מפחד מהקרבה לטלוויזיה ואתה סובל מכאבי ראש, משהו שאני לא שותף לו, אז תקנה קטנה יותר אם זה מה שמפחיד אותך. בכל מקרה זה יהיה לך שדרוג ואם תוכל להתנחם גם מהבונוס שזו האופציה הזולה יותר 'לטעות' בה, אז מה טוב.

בקיצור אני אישית הייתי קונה 65, אבל אל תרגיש פומו גדול מדי אם זה מטריד אותך :).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 פברואר 2025, 18:54

אני חייב לעלות תהייה מסוימת. יכול להיות שזה לא הגודל שמפריע לך אלא עוצמת האור שלה? בת הזוג שלי שנאה את זה עד שלימדתי אותה להשתלט על הOLED Light תבדוק אם זה מה שמפריע למשפחה שלך עד שתגיע לSweet spot שלכם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 פברואר 2025, 21:12

לא יהיו לך כאבי ראש בגלל הגודל, לא.
אין שום סיכוי שבעולם שאחרי שבוע שיש לך את הטלוויזיה אתה עדיין תחשוב שעשית טעות. אפס. תהיה שלם עם ההחלטה הנכונה שעשית.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 פברואר 2025, 07:24

זה אוף טופיק לנושא אבל קצת מוזר לי שאין לזה נושא ייעודי פה (יש למכשירי חשמל אפילו לעזאזל) - איזה פלאפון mid range מומלץ לקנות היום?

נגיד בעבר המליצו לי פה על פוקופון F1 של שיאומי בזמנו כשהכל היה פשוט יותר והיה רק דגם אחד כזה. היום זאת נהיתה סדרה משל עצמה.

קונטקסט: לאבא יש יום הולדת ואנחנו רוצים להחליף לו לטלפון סבבה במקום הגרוטאה שיש לו (איזה טלפון סיני נחות מסדרה נמוכה), הוא מן הסתם לא צריך איזה גלאקסי אולטרה אבל כן אשמח לדעת איזה טלפונים ביניים שאמורים להיות איכותיים עם התמורה הכי גבוהה לכסף יש היום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 פברואר 2025, 08:31

יש לגלקסי סדרה A שזכור לי שהיא ממש טובה ואמינה
יש לone plus גם אחלה דגמים ממה שאני רואה באינטרנט
יש גם גוגל פיקסל במחיר סביר, אבל פה שמעתי שיש קצת בעיות (לאחי ולאבא שלי יש, אני לא יודע אם הם פשוט לא מסתדרים ולא מעדכנים או שבאמת יש בעיות)

אפשר גם לקנות גלקסי פלאגשיפ של לפני שנה או שנתיים, אפילו שלוש, בהתאם לתקציב שלכם…

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 03 פברואר 2025, 14:52

תודה לכולם על העזרה וסליחה ששיגעתי אתכם. אני עם OCD ולצערי זה חלק ממני. הלכתי בסוף על ה-55 אינץ׳. הגעתי למסקנה ש-65 אינץ׳ גדול לי מדי לחדר פרטי. בסלון שלנו יש 55 וזה מרגיש לי קטן, אז בשביל חדר אישי זה יתאים.

יאללה סוף סוף לשחק כמו בן אדם :D. אני שנים משחק על מסכים קטנים ומעפנים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 פברואר 2025, 19:24

Laskin כתב:יש לגלקסי סדרה A שזכור לי שהיא ממש טובה ואמינה
יש גם גוגל פיקסל במחיר סביר, אבל פה שמעתי שיש קצת בעיות (לאחי ולאבא שלי יש, אני לא יודע אם הם פשוט לא מסתדרים ולא מעדכנים או שבאמת יש בעיות)

אפשר גם לקנות גלקסי פלאגשיפ של לפני שנה או שנתיים, אפילו שלוש, בהתאם לתקציב שלכם…

מבין מהתגובה שלך שאין מה לגעת בשיאומי, עדיף דגמי ביניים או דגמים ראשיים ישנים יותר של חברות פחות ״עממיות״.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 פברואר 2025, 21:11

ממה שראיתי באינטרנט הרבה ממליצים על שיאומי כאלה ואחרים, כטלפון ״באדג׳ט״, אבל אני אישית הייתי עולה ברמה לחברות הגדולות יותר, ופשוט יורד בשנה או בדגם.
יש גם את שיקול האחריות והחלפים בארץ, ואין לי מושג מה עם שיאומי בקטע הזה, אני כן יודע שעם סמסונג אתה מסודר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 פברואר 2025, 19:26

bling כתב:

מבין מהתגובה שלך שאין מה לגעת בשיאומי, עדיף דגמי ביניים או דגמים ראשיים ישנים יותר של חברות פחות ״עממיות״.

שווה לבדוק את ה. Nothing 2a או ה 3a שייצא ממש תכף.

כמו כן, מה התקציב?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 05 פברואר 2025, 10:27

לי יש מזה שנתיים פיקסל 6a ואני מרוצה ממנו. לצרכי יום יום הוא מצוין. אני לא משחק משחקים כבדים בטלפון. יש מעט מאד אפליקציות מובנות (כמה של גוגל וזהו)
מה שיש לו ואין לסמסונג זה להתעורר כשאתה מרים את הטלפון. תחשוב כמה פעמים ביום עושים את הפעולה הזו.
כמו כן יש נוק נוק על גב הטלפון (אצלי מדליק את הפנס)
יכול להיות שלאחרים יש את הפעולות המגניבות שלהם

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 05 פברואר 2025, 10:39

bling כתב:זה אוף טופיק לנושא אבל קצת מוזר לי שאין לזה נושא ייעודי פה (יש למכשירי חשמל אפילו לעזאזל)

יש נושא רלוונטי
ברמת העקרון, אני יכול להמליץ להמנע כרגע מתוצרת סינית.
אנחנו נכנסנו לתקופה מעניינת מבחינה בינלאומית וזה לא מופרך לחלוטין שאנחנו נמצא את עצמו בעתיד הקרוב במצב שבו טלפונים סיניים מנותקים אקטיבית מהרשת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 פברואר 2025, 18:11

Klayman כתב:
bling כתב:

שווה לבדוק את ה. Nothing 2a או ה 3a שייצא ממש תכף.

כמו כן, מה התקציב?

מנחש ש 1500-1700 כזה?

פיקסל לא חורג מהתקציב?

עומר, נשמע לי הזוי שבעלי מכשירים סינים ינותקו מהרשת. כל העולם משתמש בהם בכמויות מפגרות. אגב אתה המלצת לי בזמנו על הפוקופון :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2025, 18:31

ממה שאני מכיר - חלפים זה קצת יותר בעייתי לפיקסל, בארץ
אבל בחנויות טובות תמצא הכל… פשוט לא בכל מקום

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד