Baba Yaga כתב:בהמשך למארבל, ראיתי בסופש האחרון את קפטן אמריקה החדש בבית, ומדובר בפצצת שעמום.
לא מובן איך לא נתנו עוד זמן מסך לשחקן של גאס פרינג (אני בחיים לא יצליח לרשום את השם שלו כמו שצריך), או יותר זמן לרד הולק שהוא הפאקינג סיבה שהלכו לראות את הסרט הזה... רבע שעה לסוף של הסרט הוא מופיע לקרב אחד? בזבוז מוחלט.
מארוול אבדו אותי לגמרי. עד לפני שנתיים עוד הייתי רואה הכל. אבל ברגע שהרגשתי בנוח לוותר על אקו, התחלתי לוותר על תוכן גם קצת יותר גדול. לא ראיתי כלום מ-daredevil, אגת׳ה, what if ואין לי שום כוונה לצפות ב-iron heart. גם את קפטן אמריקה 4 לא ראיתי בקולנוע, אני כנראה אתפוס אותו מתישהו בדיסני פלוס אבל אני אפילו לא טורח להוריד אותו. מארוול אבדו אותי לגמרי.
ואגב, רץ עכשיו ציטוט של קווין פאגי שהוא אמר בפרטיות ש״לעקוב אחרי ה-MCU הפך לשיעורי בית״. וזה לגמרי נכון. יש כתבה ב-WSJ מהשבוע שבה גורמים פנימיים בדיסני מספרים שדיסני בייסיקלי כפו על פאגי לעשות המון תוכן דיסני פלוס כדי לתחזק להם את השירות ומארוול יצרו כל כך הרבה תוכן שפאגי אשר פרוייקטים, אבל ראה תוצרים שלהם כל כך מאוחר שלא היה לו זמן להתערב ולהתקן את הכיוון שלהם.
החדשות הטובות שיצאו מהכתבה הן שדיסני אשכרה מבקשים מפאגי ליצור פחות תוכן MCU. המטרה שלהם עכשיו זה לעשות מעט תוכן שיעבור ביקורת איכות גבוהה. זה בדיוק מה שהם היו אמורים לעשות גם אחרי endgame. מתוך 13 הסרטים האחרונים רק 6 היו רווחיים, פחות מחצי. אשכרה שני phase שלמים עברו, ה-thunderbolts היו הסרט שסגר את phase 5, ואף אחד לא שם לב. שום נוקמים, שום קשת עלילתית, כלום. סתם אוסף של סרטים meh וסדרות טלביזיה שבמקרה הטוב היו meh (חוץ מלוקי כמובן).