נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מאי 2025, 11:20

Baba Yaga כתב:בהמשך למארבל, ראיתי בסופש האחרון את קפטן אמריקה החדש בבית, ומדובר בפצצת שעמום.
לא מובן איך לא נתנו עוד זמן מסך לשחקן של גאס פרינג (אני בחיים לא יצליח לרשום את השם שלו כמו שצריך), או יותר זמן לרד הולק שהוא הפאקינג סיבה שהלכו לראות את הסרט הזה... רבע שעה לסוף של הסרט הוא מופיע לקרב אחד? בזבוז מוחלט.

מארוול אבדו אותי לגמרי. עד לפני שנתיים עוד הייתי רואה הכל. אבל ברגע שהרגשתי בנוח לוותר על אקו, התחלתי לוותר על תוכן גם קצת יותר גדול. לא ראיתי כלום מ-daredevil, אגת׳ה, what if ואין לי שום כוונה לצפות ב-iron heart. גם את קפטן אמריקה 4 לא ראיתי בקולנוע, אני כנראה אתפוס אותו מתישהו בדיסני פלוס אבל אני אפילו לא טורח להוריד אותו. מארוול אבדו אותי לגמרי.

ואגב, רץ עכשיו ציטוט של קווין פאגי שהוא אמר בפרטיות ש״לעקוב אחרי ה-MCU הפך לשיעורי בית״. וזה לגמרי נכון. יש כתבה ב-WSJ מהשבוע שבה גורמים פנימיים בדיסני מספרים שדיסני בייסיקלי כפו על פאגי לעשות המון תוכן דיסני פלוס כדי לתחזק להם את השירות ומארוול יצרו כל כך הרבה תוכן שפאגי אשר פרוייקטים, אבל ראה תוצרים שלהם כל כך מאוחר שלא היה לו זמן להתערב ולהתקן את הכיוון שלהם.

החדשות הטובות שיצאו מהכתבה הן שדיסני אשכרה מבקשים מפאגי ליצור פחות תוכן MCU. המטרה שלהם עכשיו זה לעשות מעט תוכן שיעבור ביקורת איכות גבוהה. זה בדיוק מה שהם היו אמורים לעשות גם אחרי endgame. מתוך 13 הסרטים האחרונים רק 6 היו רווחיים, פחות מחצי. אשכרה שני phase שלמים עברו, ה-thunderbolts היו הסרט שסגר את phase 5, ואף אחד לא שם לב. שום נוקמים, שום קשת עלילתית, כלום. סתם אוסף של סרטים meh וסדרות טלביזיה שבמקרה הטוב היו meh (חוץ מלוקי כמובן).
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 06 מאי 2025, 11:25

ראיתי השבוע שני סרטי אימה טובים
1) החוטאים: סרט שמתחיל דרמה תקופתית (דרום ארה״ב שנות ה30) השחזור התקופתי ממש יפה. לקראת החצי הוא פתאום הופך לסרט ערפדים. זה די סטנדרטי אבל בכל זאת מענין השילוב הלא שגרתי עם התקופה. יש שם שילוב מענין שעשו עם הגזענות של התקופה. הסרט מציג שבוע שלישי וכנראה אחרון.
2) האחות המכוערת: סרט נורווגי מבוסס על סיפור סינדרלה - מנקודת מבט של אחת האחיות החורגות שלה. זה גם סרט שמשלב דרמה תקופתית (מאה 18 או תחילת מאה ה19) עם אימה בסגנון body horror והזכיר לי את ״יופי מסוכן״ שהוקרן פה שנה שעברה. יש פה גם מסר חזק של השעבוד של בנות לאידאל היופי.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 06 מאי 2025, 11:38

פשוט סרט מחורבן.

"קפטן אמריקה" ממש לא שכנע אותי, הסיידקיק הלטיני שלו מעצבן, שירה האס מיותרת, והCGI זוועתי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 מאי 2025, 15:25

DrKeo כתב:
Baba Yaga כתב:בהמשך למארבל, ראיתי בסופש האחרון את קפטן אמריקה החדש בבית, ומדובר בפצצת שעמום.
לא מובן איך לא נתנו עוד זמן מסך לשחקן של גאס פרינג (אני בחיים לא יצליח לרשום את השם שלו כמו שצריך), או יותר זמן לרד הולק שהוא הפאקינג סיבה שהלכו לראות את הסרט הזה... רבע שעה לסוף של הסרט הוא מופיע לקרב אחד? בזבוז מוחלט.

מארוול אבדו אותי לגמרי. עד לפני שנתיים עוד הייתי רואה הכל. אבל ברגע שהרגשתי בנוח לוותר על אקו, התחלתי לוותר על תוכן גם קצת יותר גדול. לא ראיתי כלום מ-daredevil, אגת׳ה, what if ואין לי שום כוונה לצפות ב-iron heart. גם את קפטן אמריקה 4 לא ראיתי בקולנוע, אני כנראה אתפוס אותו מתישהו בדיסני פלוס אבל אני אפילו לא טורח להוריד אותו. מארוול אבדו אותי לגמרי.

ואגב, רץ עכשיו ציטוט של קווין פאגי שהוא אמר בפרטיות ש״לעקוב אחרי ה-MCU הפך לשיעורי בית״. וזה לגמרי נכון. יש כתבה ב-WSJ מהשבוע שבה גורמים פנימיים בדיסני מספרים שדיסני בייסיקלי כפו על פאגי לעשות המון תוכן דיסני פלוס כדי לתחזק להם את השירות ומארוול יצרו כל כך הרבה תוכן שפאגי אשר פרוייקטים, אבל ראה תוצרים שלהם כל כך מאוחר שלא היה לו זמן להתערב ולהתקן את הכיוון שלהם.

החדשות הטובות שיצאו מהכתבה הן שדיסני אשכרה מבקשים מפאגי ליצור פחות תוכן MCU. המטרה שלהם עכשיו זה לעשות מעט תוכן שיעבור ביקורת איכות גבוהה. זה בדיוק מה שהם היו אמורים לעשות גם אחרי endgame. מתוך 13 הסרטים האחרונים רק 6 היו רווחיים, פחות מחצי. אשכרה שני phase שלמים עברו, ה-thunderbolts היו הסרט שסגר את phase 5, ואף אחד לא שם לב. שום נוקמים, שום קשת עלילתית, כלום. סתם אוסף של סרטים meh וסדרות טלביזיה שבמקרה הטוב היו meh (חוץ מלוקי כמובן).

איזה phase אחנחנו מEndgame, היה Phase חדש אחרי? זה נראה שהם משחררים סרטים ראנומליים באיכות חרא מאז.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מאי 2025, 15:37

Death_119 כתב:איזה phase אחנחנו מEndgame, היה Phase חדש אחרי? זה נראה שהם משחררים סרטים ראנומליים באיכות חרא מאז.

מארוול אוהבים לסיים את הפייזים שלהם ברגעים לא קשורים, במקום בסרט נוקמים באיזה סרט קטן רנדומאלי אחריו. למשל phase 2 לא נגמר בנוקמים אולטרון, הוא נגמר בסרט שבא אחריו - אנטמן. כנ״ל phase 3, הוא לא נגמר ב-end game, הוא נגמר בסרט שהגיע אחריו - ספיידרמן 2. אבל אפילו שנקודת הסיום הייתה רנדומאלית למדי, לכל phase הייתה ההרגשה שלו, קוי העלילה שלו וכמובן אירוע גדול לקראת הסיום שלו שמשנה את הדינמיקה של היקום.

phase 4 התחיל אחרי ספיידרמן 2 ב-2019, חודשיים אחרי end game. מארוול מעולם לא הכריזו עליו, אבל בדיעבד אמרו לפני כמה שנים ״הנה נגמר phase 4 עם הפנתר השחור 2״. מה הגדיר את phase 4 כ- phase? מי יודע. לא היה בו סרט נוקמים או team up, לא היה בו קו עלילה עלילה גדול שנסגר או התחיל בסופו וגם לא היה אירוע גדול שעשה שיפט ל-mcu. סתם אוסף רנדומלי של סרטים שהסתיימו בפנתר השחור 2.

כנ״ל אפשר להגיד על phase 5 שהתחיל אנטמן 3. בתאוריה הוא הציג את קאנג שיכל להיות קו מחבר, אבל קו עלילה של קאנג הסתיים בעונה השניה של לוקי שנגמרה לפני יותר משנה וחצי. והנה, שוב בהפתעה עכשיו שיצא thunderbolts פתאום מארוול מכריזים שהוא הסוף של phase 5. מה היה phase 5? מה המשמעות שלו ל-MCU? כלום ושום דבר, בדיוק כמו phase 4.

בקיץ מתחיל phase 6 עם הפנטסטיק 4. כאן אני חושב שכבר תהיה משמעות למילה phase. זה הולך להיות ה-phase של ד״ר דום שיתחיל עם הפנטסטיק 4 וכנראה יסתיים סביבות Secret wars ב-2027. כרגע יש רק 4 סרטים מוכרזים לphase 6:
- פנטסטיק 4 - בקיץ
- הנוקמים dooms day - ב-2026
- ספיידרמן 4 brand new day - ב-2026
- הנוקמים secret wars - ב-2027
כלומר 3 מתוך 4 סרטים מתקשרים ישירות לקו של ד״ר דום. בתקווה עכשיו כשדיסני הורידו את הרגל מהגז של מארוול, ונראה שלא נקבל מהם הרבה יותר מאשר שתי עונות טלביזיה בשנה ושני סרטים בשנה, בקרת האיכות עולה והסיפור הכללי הולך להתגבש שוב. וזה כמובן אומר שהמון נח על הכתפיים של הפנטסטיק 4. ומצד שני עוד שניה יוצא iron heart, סדרה שלא בטוח שאמא של השחקנית שמשחקת את הדמות הראשית תצפה בה. אני משער שיקח להם עוד טיפה זמן להוציא מהקנה את השיט טלביזיה שנשאר במחסנית כמו Wonder man ו-Eyes of Wakanda.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מאי 2025, 21:44

צפיתי בשני הפרקים הראשונים של העונה החדשה של אנדור והם מצויינים, שומרים על הרמה של עונה 1. התקציב מרגיש גבוה יותר. יש כבר 9 זמינים, נדמה לי שהם משחררים אותם בשלשות בכל שבוע בהתאם למבנה הטרילוגיות של העונה הקודמת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2025, 23:58

סיימתי את הסטודיו, סדרה אדירה. למי שיש אהבה כלשהי למאחורי הקלעים של הקולנוע מדובר בסדרה חובה. הפרק השני הוא one shot מתחילתו ועד סופו בלי רמאויות בזמן שהנושא של הפרק עצמו הוא כמה one shots מרשימים ובו בזמן מיותרים ומלאים בעצמם. הוא אחד הone shots הכי מרשימים שראיתי, אפילו לא שמתי לב לחיתוכים נסתרים. הפרק עם מרטין סקורסזי (שמשחק את עצמו) כתוב בצורה גאונית, ואפשר להגיד את זה על לא מעט פרקים.

בכל פרק יש כמה סלבס שמשחקים את עצמם, אבל הפרק האחרון היה פשוט אורגיה של במאים ושחקנים כמו אהרון סורקין, זאק סניידר, זואי קרביץ ואפילו הראש של נטפליקס (הסדרה של אפל כן?), וזה אפילו לא חמישית מהאנשים שהופיעו שם. יש שם שחקנים מפורסמים שמדברים ברקע והמצלמה בקושי טורחת להכניס אותם לפוקוס מלא. איזה power play.

בקיצור, סופר מומלץ. קולנועית היא פורנו סינמטי, ההומור חריף והמון מצבים לא נעימים סטייל המשרד או תרגיע. הדמות של רוגן קרינג׳ית בצורה מקסימה, כמו מייקל סקוט או לארי דיוויד. אחת הסדרות שהכי נהנתי מהן בשנים האחרונות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מאי 2025, 17:30

נשמע מעולה!
איפה זה משודר?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מאי 2025, 17:40

Laskin כתב:נשמע מעולה!
איפה זה משודר?

היא של אפל, מה שעושה את ההופעה של המנהל של נטפליקס להרבה יותר משעשע :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מאי 2025, 20:01

מגניב, אולי אחדש לכמה חודשים את המנוי אחרי כל כך הרבה זמן שלא היה לי… יש גם את הסדרה הזו עם הmurderbot שאמורה להיות טובה ועוד כמה סרטים וסדרות שלא ראיתי בשנים האחרונות.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 מאי 2025, 20:15

סיימתי את אנדור. היא היוצא מהכלל המעיד על הכלל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 מאי 2025, 21:40

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2025, 11:18

לפחות 28 אנשים הולכים לצפות בזה:

bozeman כתב:

אני עדין לא יודע מה אני חושב על הסרט הזה. והחליפה של סופרמן, אני לא יכול איתה, מי אישר את הדבר הזה?

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 15 מאי 2025, 17:06

זה הטריילר הכי טוב עד עכשיו והראשון שגרם לי קצת לרצות לצפות בסרט, אבל גם הוא לא טריילר טוב ברמה שאני עוצר את הנשימה עכשיו.
וכן, הקונטרסט (המכוון מן הסתם) של הצבעים ממש לא עושה לי את זה, נראה כמו אוסף של צעצועים. אני יודע שהיו המון ביקורות על פלטת הצבעים של סניידר שהלכה לצד השני, אבל דווקא שם אני אישית כן אהבתי.
והאפקטים? מה נסגר? אני כבר מתחיל לחשוב שהם עושים את זה בכוונה ומנסים ליצור לוק קארטוני ולא ריאליסטי. זה לא הופך אותם להיות פחות רעים בעיניי, אבל האלטרנטיבה היא שבאמת אני לא מבין איך סרט בתקציב כזה ב2025 נראה ככה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2025, 17:11

Stick כתב:זה לא הופך אותם להיות פחות רעים בעיניי, אבל האלטרנטיבה היא שבאמת אני לא מבין איך סרט בתקציב כזה ב2025 נראה ככה.

אם אני לא טועה ההפקה הייתה על לו״ז סופר צפוף ויש מצב שהאפקטים סובלים בגלל זה. לא ברור לי למה, האדם שמביים את הסרט הוא ראש הסטודיו. אם יש מישהו שאמור לקבל את הזמן לעשות את הפרוייקט כמו שצריך זה הוא, ביחוד שאם הסרט יכשל זה יכול לסכן את כל היקום שהם בונים.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 15 מאי 2025, 23:01

bozeman כתב:

איפה הנרי קאוויל ואיפה זה...
הטריילר הזה עמוס ולא ממש מעלה את הציפיות. לא הנבלים הלא מוכרים (חות מלותר), לא הכלב ולא הווייב הכללי.
תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים