נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

Baba Yaga
Warrior

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Baba Yaga » 23 מאי 2025, 10:55

מארוול דוחה את הנוקמים דומסדיי וסיקרט וורס לחודשים דצמבר 26 ודצמבר 27, לא סימן טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2025, 13:21

Stick כתב:לגמרי עשית חשק. אני זוכר שממש אהבתי את הראשונה, רק שמאז SW הפך להיות המותג הכי מאוס (כןכן) בעולם.
כבר מזמן ויתרתי על כל תוכן טלוויזיוני מהריצה הזאת של המותג. אין לי ספק שאוהב את העונה השנייה של אנדור, רק צריך לשכנע את עצמי להתחיל אותה :).

אגב, אני ראיתי בזמנו את רוג 1 ישר אחרי שסיימתי את העונה הראשונה. זכור לי שנהנתי ממנו למדי, וגם העובדה שכל הדמויות פתאום כתובות משמעותית יותר רע בלי שום הסבר בעיקר שעשע אותי. זה קצת כמו לראות את שני הקאטים של ליגת הצדק אחד אחרי השני.

אכן, מלחמת הכוכבים מיצרים רק ערימות של טראש. חלקו כל כך מביך, כמו למשל האקולייטס. הסדרה הזו עשתה חטא על פשע כי היא לא רק מביכה ברמות, היא החליטה לנסות לכסות את הסיפור של דארת׳ פלגוס, המאסטר של הקיסר פלפטין. זה חט על פשע כי הוא פחות או יותר המסתורין האחרון של הסרטים הראשיים. מדברים עליו, אבל לא רואים או שומעים ממנו. כלומר הוא הבאר האחרונה שאפשר לשאוב ממנה תוכן שמקושר ישירות לטרילוגיות והאקולייטס ירקו לתוכה.

ואנדור זו אנדור. היא פשוט טובה. אני אראה את רוג 1 אחרי שאני אסיים את העונה, היא אמורה להוביל ישר לתוך הסרט. אבל אני מכיר בעובדה שמדובר בפרנקנשטיין ששני במאים ויותר מ-4 כותבים התעללו בו. הפסקת צילומים באמצע, החלפת במאי, Reshoots על 80% מהתוכן... ההשוואה לליגת הצדק והסניידר קאט ממש במקום.
Baba Yaga כתב:מארוול דוחה את הנוקמים דומסדיי וסיקרט וורס לחודשים דצמבר 26 ודצמבר 27, לא סימן טוב.

אני לא אתפלא אם זאת תגובה ישירה לכישלון של הthunderbolts.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2025, 19:29

ואו, אלכס גרלנד כותב ומביים סרט של אלדן רינג ל-A24.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 24 מאי 2025, 20:31

רוצה להגיד - הסרט הבא של אלכס גרלנד הוא אפוס פנטזיה וזה מרגש מאוד והזוי לחלוטין.
בנוסף, הסרט הבא של אלכס גרלנד הוא אלדן רינג, שזה... הכי מרגש והכי הזוי שאפשר?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2025, 21:34

זה הגיע משום מקום. גרלנד גיימר ממש כבד, הוא מדבר על קשרים בין civil war ו-ICO. הוא גם כתב את enslaved של נינג׳ה ת׳אורי. ההייפ שלי בשמיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2025, 21:50

או שיט, יש לסטודיו עוד שני פרקים. הייתי בטוח שהוא הסתיים ב8, אבל מסתבר שיש 10. איזה כיף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2025, 22:40

אחרי פרק 8 אני כבר סגור על זה שאנדור זה המלחמת כוכבים הכי טוב הפרש אדיר, לא משנה איזו טרילוגיה, לא משנה מאיזו שנה, רמה אחרת לגמרי.

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 26 מאי 2025, 09:55

הטרילוגיה הרביעית הכי טובה ובפער, אבל מאד השתעממתי בראשונה, הוריד הרבה מהערך של שאר העונה המדהימה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 09:57

שים שלום כתב:הטרילוגיה הרביעית הכי טובה ובפער, אבל מאד השתעממתי בראשונה, הוריד הרבה מהערך של שאר העונה המדהימה

שני הפרקים הראשונים היו סבירים (בסטנדרט של אנדור), אבל פרק 3 מצויין. אני בטח אגיע לטרילוגיה האחרונה היום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2025, 13:46

לילו וסטיץ' ממש מצליח בקופות... דיסני עשו ממש בשכל שהם פימפמו את הדמות של סטיץ' חזק חזק ב-5 השנים האחרונות במרצ'נדייז :)

בנושא אחר - החלטתי שאתחיל לראות את כל סרטי הנוקמים, עד אנדגיים, עם הילדים.
אז הצצתי לראות איזה סרטים אני צריך לראות איתם, ואומנם הם מומלצים לבני 12 ומעלה - נראה לי שאפילו בן החמש וחצי יתמודד עם מה שיש שם, אבל זה לא הנושא, אלא האיכות של הסרטים. וואלה, כמעט כל הסרטים שאני "צריך" לראות איתם כדי שהם יכירו את כל הדמויות וכו' - הם ממש טובים!
ואיך שנגמר אנדגיים ומתחיל המולטיוורס - נפילה מטורפת. ואחר כך? פח אשפה.
איזה באסה... ומצד שני איזה כיף שהם בכל זאת הצליחו עד אנדגיים.
אעדכן אחרי שאצפה בהם שוב, אולי הזכרון שלי סתם מרמה אותי או שאני חושב שהם ממש טובים כי נחשפתי לזבל שהיה בעשור האחרון.
מעניין איך איירון מן הראשון מחזיק, למשל... לא צפיתי בו מאז הקולנוע נראה לי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 13:53

יש סרטים שמחזיקים, יש כאלה שלא. רובם ממש אחלה, סרטים של 7 ו-8 כשמדי פעם יש עילוי. כשהם עשו 5-6 סרטים ב-phase עם קשר מסויים בינהם ואז סרט נוקמים לקינוח הנוסחה עבדה מעולה. לא משנה אם הייתה נפילה פה ושם, האיכות יחסית נשמרה ותמיד היה לך למה לצפות. היו payoffs על ימין ועל שמאל, חתיכות עלילה מתנדנדות נפתרו תוך 3-4 סרטים גג.

מהרגע שנגמר endgame הם אבדו את העלילה, מילולית. כלומר, זוכר שהארי סטיילס הופיע בסוף של האיטרנלס? או שרליז ת׳רון בסוף של ד״ר סטריינג׳ 2? אתה מסוגל להגיד לי איפה הענק הירוק נמצא? איפה ד״ר סטריינג׳? מה המצב עם שאנג צ׳י? אתה זוכר איזה דמויות חיות ואלו מתות? מה הקו עלילה של ה-phase הנוכחי? או ה-phase הקודם? או זה לפניו? ולאיפה על זה מוביל, כלומר אנחנו יודעים שיש סרט doomsday כי קראנו הצהרות PR שסרט כזה יוצא, אבל מלצפות בסרטים והסדרות לאיפה לדעתך ה-MCU מתקדם? ואו, איזה בלגן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2025, 15:43

סרטי גיבורי על של 7-8 בשבילי כנראה יהיו 9-10 בשביל הילדים :)
ולא כל כך אכפת לי שדמויות הלכו לי לאיבוד, כמו העובדה שכבר לא אכפת לי משום דמות כי הרסו הכל עם סרטים גרועים במיוחד אז אני הפסקתי לצפות בתוכן הזה… לא ראיתי כמה וכמה סרטים וכמעט שום סדרה, איבדתי עניין, בדיוק כמו עם סטאר וורס.
אם כי את אנדור העונה השנייה אני כן מתכנן לראות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 16:00

Laskin כתב:סרטי גיבורי על של 7-8 בשבילי כנראה יהיו 9-10 בשביל הילדים :)
ולא כל כך אכפת לי שדמויות הלכו לי לאיבוד, כמו העובדה שכבר לא אכפת לי משום דמות כי הרסו הכל עם סרטים גרועים במיוחד אז אני הפסקתי לצפות בתוכן הזה… לא ראיתי כמה וכמה סרטים וכמעט שום סדרה, איבדתי עניין, בדיוק כמו עם סטאר וורס.
אם כי את אנדור העונה השנייה אני כן מתכנן לראות.

הסרטים בשלושה phase הראשונים היו של 7-8, זה כבר בקושי המצב היום. היה להם קשר יחסית חזק, לא יותר מדי דמויות וקוי עלילה וסרט נוקמים כל 5-6 סרטים שסגר הכל בבאנג, סגר קצוות משוחררים ולרוב גם שינה את הדינמיקה של היקום. אחרי סרט נוקמים היית מסוקרן איך כל פינה של היקום תגיב ותשתנה בהתאם.

הילדים בהחלט נהנים מזה יותר מאשר מבוגרים, אבל גם הבן שלי אבד עניין אחרי endgame. בעיקר כי רוב התוכן הוא על דמויות לא מעניינות במיוחד וגם הסרטים לא טובים במיוחד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2025, 17:19

כמו עם מלחמת הכוכבים - אני לא מתכנן להראות להם את הסרטים שחירבנו הכל :) הילדים שלי לא מודעים לכך שיש פרקים 7-9 והם לעולם לא ידעו!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 17:40

פרק 7 סרט טוב מאוד, בטח שביחס לפרקים 1-3 ולאיך שהטרילוגיה המקורית התישנה. הוא ממחזר המון, הוא לא מקורי במיוחד, אבל הוא סרט הרפתקאות טוב. פרק 8 מכיל קו עלילה ראשי מצויין, כל מה שקשור ללוק, ריי, וקיילו רן עשוי מאוד טוב. הבעיה העיקרית היא כל סצנה שמתרחשת מחוץ לקונטקסט של השלישיה הזו. ופרק 9... איזה בלגן טוטאלי. כטרילוגיה מדובר בכישלון ענקי, אבל כל סרט אנדבידואלית עושה דברים מסויימים טוב.

הבן שלי רוצה לראות SW, בעיקר בגלל שעכשיו כל פורטנייט הוא SW, ואני הולך להתחיל איתו את 4-6 ואז כנראה 7-9. דווקא עם הזבל של 1-3 אני לא יודע אם אני אטרח.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2025, 18:25

1-3 ילדים מאוד אוהבים. הם סרטי זבל, אבל אלה סרטים לגמרי בשביל ילדים. במיוחד 1-2.
אתה יודע מה הם לא יאהבו? לראות את האן סולו גרוש בטלן שמת מוות מטומטם, את לוק סקייווקר הופך לבדיחה מהלכת ומת גם כן מוות מטומטם, את ליה הזקנה עפה בחלל ומתה מוות מטומטם… הם פשוט מחרבנים על כל פרקים 4-6.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 26 מאי 2025, 20:19

אני שייך למיעוט שדווקא חושב שפרק 8 הוא סרט הSW שהכי נהנתי ממנו בזמן אמת, אבל אני יודע שזה מיעוט :).
הכוכבית היא שזו מעולם לא הייתה סדרה שהייתי ממש אובססיבי אליה, אהבתי את 1-3 כילד כשהם יצאו (פרק 3 כבר היה קצת על הגבול בשבילי מבחינת גיל כשהוא יצא, אבל הוא גם יותר טוב מהקודמים במידה מסוימת), וכמובן שנהנתי מ4-6, אבל כילד שהיה ביסודי בתחילת שנות ה-2000 הרבה הרבה יותר אהבתי את שר הטבעות או הארי פוטר מאשר SW.
לצד זאת אני אקנח גם בדיעה רווחת - פרק 9 זה אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי אי פעם, איזה אסון הזוי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2025, 22:29

קישטה!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 22:48

ילדים יאהבו את פרק 7. אין להם איזה חיבור רגשי עמוק להאן סולו, הם עפים על קיילו רן, האקשן עשוי טוב, הוא סרט הרפתקאה ממש חמוד ומרשים ויזואלית. פרק 8 הרבה יותר בעייתי לילד, ופרק 9... לא יודע מה ילד יחשוב עליו.

אני עדין תוהה מה היה קורה אם קולין טרוורו היה עושה את פרק 9 - dual of the fates. הקונספט נשמע ממש טוב, אבל הוא במאי ותסריטי גרוע שיודע לעשות פיצ׳ים ממש טובים. ״מה אם פארק היורה היה נפתח לקהל הרחב״, ״מה אם הדינוזאורים היו משתחררים ומתפשטים לכל רוחב כדור הארץ״. רעיונות טובים, ביצוע מזעזע.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 26 מאי 2025, 23:00

אני חושב שיותר הגיוני שהיה להם טריטמנט גרוע ביד כשהם בחרו ללכת על הפקה סופר מזורזת עם אברמס, מאשר שהיה להם ביד טריטמנט טוב כשהם בחרו בזה. מצד שני זאת סתם הנחה שלי שעושה להם הנחה,זאת לא תהיה הפעם הראשונה שסטודיו עושה שטות מוחלטת.
בכל מקרה, אני חושב שבדיעבד *הכל*, ואני באמת מתכוון להכל, היה יותר טוב מפרק 9 שקיבלנו. אבל פרק 9 המקורי הזה היה כל כך מוזר וגרנדיוזי ממה שדלף אחר כך, שיותר סביר לדעתי שזה היה מסתיים בכשלון מפואר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 23:43

Stick כתב:אני חושב שיותר הגיוני שהיה להם טריטמנט גרוע ביד כשהם בחרו ללכת על הפקה סופר מזורזת עם אברמס, מאשר שהיה להם ביד טריטמנט טוב כשהם בחרו בזה. מצד שני זאת סתם הנחה שלי שעושה להם הנחה,זאת לא תהיה הפעם הראשונה שסטודיו עושה שטות מוחלטת.
בכל מקרה, אני חושב שבדיעבד *הכל*, ואני באמת מתכוון להכל, היה יותר טוב מפרק 9 שקיבלנו. אבל פרק 9 המקורי הזה היה כל כך מוזר וגרנדיוזי ממה שדלף אחר כך, שיותר סביר לדעתי שזה היה מסתיים בכשלון מפואר.

כנראה שהוא היה כישלון גמור, אני חושב שקולין טרוורו לא מסוגל לעשות סרט טוב גם אם החיים שלו תלויים בזה.

להבנתי פרק 9 הוא כמו שהוא בגלל שההפקה שלו ושל פרק 8 חפפו. ברגע שפרק 8 התקבל רע הם נכנסו למוד פאניקה. הרי פרק 9 היה אמור לצאת רק שנה וחצי אחרי פרק 8, הם היו עמוק בהפקה של פרק 9 בזמן שמעריצים קרעו את פרק 8 לגזרים. דיסני נכנסו לפניקה מהקבלה של פרק 8, הם הבינו שהם עשו טעות ענקית כשהם נתנו לשלושה יוצרים לעשות שלושה פרקים שונים בטרילוגיה בלי שום תאום או גוף שמפקח על הקשת העלילתית הכללית. אז הם ירו את טרוורו על טיל והחזירו את אברמס שיפתור להם את ה- mystery box שהוא יצר בפרק 7. הבעיה היא שהם דחו את פרק 9 רק ב5 חודשים, אז אברמס לא קבל זמן מספק לפתח את הסרט והוא צלם תוך כדי שהתסריט נכתב וכך גם הסרט מרגיש.

זאת הייתה תקופה מוזרה. תקופה שבה כולם רצו להיות מארוול ולכן היה דחף להוציא שלושים סרטים בשנה. זוכרים את כל הסרטי צד של מלחמת הכוכבים שהוכרזו ורובם לא יצאו בסוף? כולם היו בלחץ לפמפם סרטים בלוז צפוף, הייתה באויר פניקה ונסיון לתגובה מהירה למה שהקהל אומר על הסרט הקודם כבר בסרט הבא. זה קרה לבטמן נגד סופרמן ובצורה קיצונית יותר לליגת הצדק, וזה קרה גם למלחמת הכוכבים.

אולפנים ירו לעצמם ברגל מרוב פניקה. אז קבלנו את פרק 9 וליגת הצדק. אני בטוח שעם דחיה של שנה אברמס היה מצליח להרים פרק 9 טוב. הוא כבר עשה את זה עם פרק 7 שאולי לא היה הכי מקורי או מלא השראה אבל כן מילא את התפקיד שלו בצורה מושלמת - לקחת פרנצ׳ייז מת עם פריקוולים שנואים (בזמנו) ולהתניע אותו מחדש עם וייב star wars שפשוט הרגיש נכון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מאי 2025, 02:13

שים שלום כתב:הטרילוגיה הרביעית הכי טובה ובפער, אבל מאד השתעממתי בראשונה, הוריד הרבה מהערך של שאר העונה המדהימה

סיימתי את אנדור, ומצאתי את הטרילוגיה האחרונה להיות הכי פחות מושכת בעונה. אני יכול להבין את המשיכה, היא הכי ״star wars״ שהסדרה עשתה, ממש הקדמה אמיתית לרוג 1. אבל אנדור הייתה כל כך טובה בפני עצמה שזה לא מה שחפשתי בה. לדעתי הטרילוגיה על גורמן הרגישה המהות של אנדור מהיום הראשון, אם עושים סדרה על מרד היא מצתה את זה מאוד יפה ובצורה מאוד מתוחכמת. היא הייתה הטרילוגיה האהובה עלי העונה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מאי 2025, 10:06

משימה בלתי אפשרית החדש שבר שיא של הפרנצ׳ייז, הוא עומד על 206 מליון עולמית אחרי 4 ימים, הוא הולך לעשות הרבה כסף. אבל הוא לא הולך להיות רווחי, בגלל הקורונה ושביתת התסריטאים הסרט התבדר לגמרי בתקציב, ביחוד כי טום קרוז התעקש שכל הצוות ימשיך לקבל שכר גם כשההפקה נעצרה. אז התקציב התנפח ל400 מליון, מה שאומר שמליארד היא נקודת ה-break even. השיא הקודם היה fallout שעשה 825 מליון, אז סיכוי נמוך שהסרט יצליח להתאזן.

והמנצח הגדול של הסופ״ש הוא לילו וסטיצ׳ שעשה 361 מליון ב-4 ימים מה שאומר שהוא יחצה את המליארד די בקלות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 מאי 2025, 13:02

צפיתי עם הילדים בלילו וסטיץ'... אין הרבה מה לספר עליו, סה"כ מי שאהב את המצויר יאהב גם את זה, הוא יחסית נאמן למקור, גם אם לא בדיוק סצינה סצינה... אני אישית אף פעם לא ממש אהבתי את הסרט המקורי. הילדים נהנו. אין לי ספק שהוא יעשה איזה מליארד, ועוד כמה מליארדים יפים על מרצ'נדייז עוד שנים רבות, ויעשו לו גם סרט המשך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מאי 2025, 13:22

Laskin כתב:צפיתי עם הילדים בלילו וסטיץ'... אין הרבה מה לספר עליו, סה"כ מי שאהב את המצויר יאהב גם את זה, הוא יחסית נאמן למקור, גם אם לא בדיוק סצינה סצינה... אני אישית אף פעם לא ממש אהבתי את הסרט המקורי. הילדים נהנו. אין לי ספק שהוא יעשה איזה מליארד, ועוד כמה מליארדים יפים על מרצ'נדייז עוד שנים רבות, ויעשו לו גם סרט המשך.

הבנתי שמרצ׳נדייז של סטיצ׳ עשה יותר מ-5 מליארד בשנים האחרונות. עדין לא צפיתי עם הילדה אבל ממה ששמעתי הסרט דווקא מתרחק מהסרט המקורי כי הם לא יכלו להרשות לעצמם מספיק CGI, אז סטיצ׳ מופיע ממש מעט בסרט ביחס למקורי ואין בכלל את הדמות של החייזר כריש ששכחתי את שמו. הסרט נעשה כסרט דיסני פלוס ובסוף הם החליטו לקחת אותו לקולנוע, זאת הסיבה שסרט שכזה שצריך קרוב ל-200 מליון קבל תקציב של בקושי 100 מליון וזו התוצאה. מצד שני, הם הולכים לעשות מליארד, אז כנראה שהם מקבלים את פרס על הזריקת זין.

אה, וזה נכון שעכשיו אחותה ביולוגית ימית? זה חותרת תחת כל הסרט המקורי אם זה המקרה. זה חותר תחתיו בכל כך הרבה מובנים. דיסני לא ידעו מאיזה כיוון woke לתקוף את הסרט, אז מסתבר שהפעם זה ״לא יכול להיות שאישה לא לבנה היא לא גאונה עם שאיפות אדירות״. למה לעשות מלצרית קשת יום כשאפשר לעשות... ביולוגית ימית?

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים