המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Stick כתב:לגמרי עשית חשק. אני זוכר שממש אהבתי את הראשונה, רק שמאז SW הפך להיות המותג הכי מאוס (כןכן) בעולם.
כבר מזמן ויתרתי על כל תוכן טלוויזיוני מהריצה הזאת של המותג. אין לי ספק שאוהב את העונה השנייה של אנדור, רק צריך לשכנע את עצמי להתחיל אותה.
אגב, אני ראיתי בזמנו את רוג 1 ישר אחרי שסיימתי את העונה הראשונה. זכור לי שנהנתי ממנו למדי, וגם העובדה שכל הדמויות פתאום כתובות משמעותית יותר רע בלי שום הסבר בעיקר שעשע אותי. זה קצת כמו לראות את שני הקאטים של ליגת הצדק אחד אחרי השני.
Baba Yaga כתב:מארוול דוחה את הנוקמים דומסדיי וסיקרט וורס לחודשים דצמבר 26 ודצמבר 27, לא סימן טוב.
שים שלום כתב:הטרילוגיה הרביעית הכי טובה ובפער, אבל מאד השתעממתי בראשונה, הוריד הרבה מהערך של שאר העונה המדהימה
Laskin כתב:סרטי גיבורי על של 7-8 בשבילי כנראה יהיו 9-10 בשביל הילדים![]()
ולא כל כך אכפת לי שדמויות הלכו לי לאיבוד, כמו העובדה שכבר לא אכפת לי משום דמות כי הרסו הכל עם סרטים גרועים במיוחד אז אני הפסקתי לצפות בתוכן הזה… לא ראיתי כמה וכמה סרטים וכמעט שום סדרה, איבדתי עניין, בדיוק כמו עם סטאר וורס.
אם כי את אנדור העונה השנייה אני כן מתכנן לראות.
Stick כתב:אני חושב שיותר הגיוני שהיה להם טריטמנט גרוע ביד כשהם בחרו ללכת על הפקה סופר מזורזת עם אברמס, מאשר שהיה להם ביד טריטמנט טוב כשהם בחרו בזה. מצד שני זאת סתם הנחה שלי שעושה להם הנחה,זאת לא תהיה הפעם הראשונה שסטודיו עושה שטות מוחלטת.
בכל מקרה, אני חושב שבדיעבד *הכל*, ואני באמת מתכוון להכל, היה יותר טוב מפרק 9 שקיבלנו. אבל פרק 9 המקורי הזה היה כל כך מוזר וגרנדיוזי ממה שדלף אחר כך, שיותר סביר לדעתי שזה היה מסתיים בכשלון מפואר.
שים שלום כתב:הטרילוגיה הרביעית הכי טובה ובפער, אבל מאד השתעממתי בראשונה, הוריד הרבה מהערך של שאר העונה המדהימה
Laskin כתב:צפיתי עם הילדים בלילו וסטיץ'... אין הרבה מה לספר עליו, סה"כ מי שאהב את המצויר יאהב גם את זה, הוא יחסית נאמן למקור, גם אם לא בדיוק סצינה סצינה... אני אישית אף פעם לא ממש אהבתי את הסרט המקורי. הילדים נהנו. אין לי ספק שהוא יעשה איזה מליארד, ועוד כמה מליארדים יפים על מרצ'נדייז עוד שנים רבות, ויעשו לו גם סרט המשך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים