נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 14 אוקטובר 2024, 11:27

לא יודע אם מחנה, אבל זו הדל"פ שלי ואני עומד מאחוריה. לא רק שהיא לא "הכי טובה מאז... ", בעיניי היא אפילו אחת הסדרות הכי פחות טובות שהיה לי "העונג" לצפות בהן... בחיי שסחבתי עד הסוף סתם כדי לראות על מה כולם מדברים, אבל ואוו איזה בלון נפוח של הייפ.. הרגשתי שהיוצרים כל הזמן מנסים להגיד לי "מה שקורה על המסך ממש חשוב", וכל מה שאני הצלחתי לחשוב עליו זה "ואללה, מה אכפת לי אם לאידיוט א' יהיה עוד מיליארד דולר או למטומטמת ג' ובעלה". העלילה הכי low stakes שראיתי בחיים.
ההפקה מאוד מרשימה סה"כ, והמשחק לא רע לעיתים, אבל בגלל שהעלילה כ"כ לא עניינה אותי, אז לא הצלחתי להנות...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוקטובר 2024, 11:48

אנשים שמבינים עניין ^

אגב, הג'וקר 2 נפל את הנפילה הכי גדולה לסרט "קומיקס", מאיזור ה-40 מליון דולר בשבוע הראשון ל... 7 מליון דולר בשבוע השני.
כשלון טוטאלי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 אוקטובר 2024, 11:49

Klayman כתב:לא יודע אם מחנה, אבל זו הדל"פ שלי ואני עומד מאחוריה. לא רק שהיא לא "הכי טובה מאז... ", בעיניי היא אפילו אחת הסדרות הכי פחות טובות שהיה לי "העונג" לצפות בהן... בחיי שסחבתי עד הסוף סתם כדי לראות על מה כולם מדברים, אבל ואוו איזה בלון נפוח של הייפ.. הרגשתי שהיוצרים כל הזמן מנסים להגיד לי "מה שקורה על המסך ממש חשוב", וכל מה שאני הצלחתי לחשוב עליו זה "ואללה, מה אכפת לי אם לאידיוט א' יהיה עוד מיליארד דולר או למטומטמת ג' ובעלה". העלילה הכי low stakes שראיתי בחיים.
ההפקה מאוד מרשימה סה"כ, והמשחק לא רע לעיתים, אבל בגלל שהעלילה כ"כ לא עניינה אותי, אז לא הצלחתי להנות...

חייבים לבוא לסדרה הזאת עם רגש של - "אני רוצה לראות מיליארדים בכיינים נדפקים", זה חלק מהותי בחוויה :). מה גם שתתככים במשפחות זה פשוט כיף. לטעמי העונה הראשונה היא פשוט הטובה ביותר בסוגייה בסדרה, האחרות כבר צללו לקווי עלילה קצת אחרים.

מה שכן, הDepiction שלהם של Spotify ותרבות הטק הנורדית הוא priceless החל מהעונה השלישית.
בכלל, המון סדרות מגלות את המוזריות של המדינות הנורדיות וזה פשוט כיף (גם The bear), אפילו משחקים כמו AW2 הציגו בצורה טובה את הדפקטיות התרבותית של פינלנד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2024, 12:37

Laskin כתב:אנשים שמבינים עניין ^

אגב, הג'וקר 2 נפל את הנפילה הכי גדולה לסרט "קומיקס", מאיזור ה-40 מליון דולר בשבוע הראשון ל... 7 מליון דולר בשבוע השני.
כשלון טוטאלי.

כן בדיוק ראיתי את זה, נפילה של 81%, טרוף. זה 1% מהנפילה הכי גדולה בהסטוריה של הקולנוע. שבוע שעבר אנשים השתוללו כשחזו שהוא יפול 70%, אבל 81%, איזו התרסקות. כישלון מהדהד, בטח כשמסתכלים על המליארד+ של הקודם ובטח ובטח כשמתחשבים בתקציב הסופר מנופח שלו שסבב את ה-200 מליון (המקורי עלה בערך 70).

לדעתי הוא יפסיד בערך 200-300 מליון דולר. אולי אפילו יותר מ-300 מליון כי רוב ההכנסות שלו הן מחוץ לארה"ב.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוקטובר 2024, 13:03

קצת מגיע להם.
איזו יוהרה, כמה חוסר הבנה של קהל היעד שלהם…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2024, 13:08

ראית אותו? כי אני לא ראיתי אותו עדין, אבל אני רוצה לראות אותו. אני רק חצוי אם לראות בקולנוע עכשיו או לחכות. זה היה אחד הסרטים הכי מצופים שלי השנה, אבל כל מה שהולך סביבו כל כך מבאס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוקטובר 2024, 16:59

לא ראיתי, אבל כל מי שאני מכיר שהלך ממש אהב את הסרט הקודם - ואמר שזה זוועה. קשה לי להאמין שיש קונצנזוס שכזה סתם ככה… היחידים שאהבו אותו היו כאלה ״ארטיסטים״ פלצנים או מעריצי גאגא

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2024, 17:21

זה בעצם אהבו אותו התת קטגוריה של חובבי קולנוע שאהבו את "המגדלור" :)
יופי, אז יש סיכוי לא רע שאני אהב אותו. אני חושב ללכת לאיימקס ברביעי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 אוקטובר 2024, 20:10

Death_119 כתב:
Klayman כתב:לא יודע אם מחנה, אבל זו הדל"פ שלי ואני עומד מאחוריה. לא רק שהיא לא "הכי טובה מאז... ", בעיניי היא אפילו אחת הסדרות הכי פחות טובות שהיה לי "העונג" לצפות בהן... בחיי שסחבתי עד הסוף סתם כדי לראות על מה כולם מדברים, אבל ואוו איזה בלון נפוח של הייפ.. הרגשתי שהיוצרים כל הזמן מנסים להגיד לי "מה שקורה על המסך ממש חשוב", וכל מה שאני הצלחתי לחשוב עליו זה "ואללה, מה אכפת לי אם לאידיוט א' יהיה עוד מיליארד דולר או למטומטמת ג' ובעלה". העלילה הכי low stakes שראיתי בחיים.

חייבים לבוא לסדרה הזאת עם רגש של - "אני רוצה לראות מיליארדים בכיינים נדפקים", זה חלק מהותי בחוויה :). מה גם שתתככים במשפחות זה פשוט כיף. לטעמי העונה הראשונה היא פשוט הטובה ביותר בסוגייה בסדרה, האחרות כבר צללו לקווי עלילה קצת אחרים.

מה שכן, הDepiction שלהם של Spotify ותרבות הטק הנורדית הוא priceless החל מהעונה השלישית.
בכלל, המון סדרות מגלות את המוזריות של המדינות הנורדיות וזה פשוט כיף (גם The bear), אפילו משחקים כמו AW2 הציגו בצורה טובה את הדפקטיות התרבותית של פינלנד.

גם אם הייתי בא בראש הזה - לא היה עוזר. באמת שכולם דמויות משעממות ומשמימות עם עלילה פח זבל
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוקטובר 2024, 21:20

ואפס התקדמות במובן של character progression
רק שתי דמויות לזמן קצר…
אני סיימתי אותה ואמרתי לעצמי שזה היה חתיכת בזבוז זמן

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 אוקטובר 2024, 15:22

ג׳וקר 2 הוא מחזמר. חושב שרוב המעריצים לא באו מוכנים לזה וזאת אחת הסיבות לאכזבה. אם כי הוא כנראה גרוע בלי קשר. לא ראיתי ולא מתכוון לראות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2024, 20:24

ג׳יימס גאן חשף שקריפטו הכלב יהיה בסופרמן. זה גרם לי להבין שגאן לא השתנה. יחידת המתאבדים היה שומרי הגלקסיה, וגם סופרמן הולך להיות שומרי הגלקסיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוקטובר 2024, 02:32

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 אוקטובר 2024, 14:02

סיימתי להאזין לשוגאן, בצורה מוזרה הסוף של הסדרה לא כולל את הסוף המלא של הספר, אלא רק חלק ממנו. יכל להיות שזה בגלל העונה השנייה והם ישחקו קצת על הסוף האמיתי, אבל אני שם בספויילר, מי שרוצה שיקרא:

ספויילר: הצג
1. בסוף הספר בדומה לסדרה טורונאגה מודה שהוא שרף את הספינה של ג'ון, בשונה מהסדרה האיך והלמה מוסברים, האיך פחות מעניין אבל הלמה הוא כדי לערער את הברית הנוצרית עם אישידו, ספציפית לגרום לקיאמה, הדיימו הנוצרי החזק ביותר לערוק לצד של טורונאגה כשיגיע הזמן. קיאמה גם ככה בריב עם אונושי (הדאמיו הנוצרי השני שסגר עם אישידו לבגוד בקיאמה כשיגיע הזמן).

טורונאגה גם ציין שכל ספינה עתידית שג'ון יבנה תשרף, גם כדי לרצות את הנוצרים אבל גם כדי לכבול את ג'ון ליפן.
2. הקרב הסופי עם אישידו מתרחש, נצפה בסדרה רק לא בצורה ברורה אם מדובר כמשאלת לב או משהו מוחשי, בספר הוא מוחשי. אישידו מפסיד.
3. אישידו מוצא להורג, שלשה ימים לאחר שהפסיד בקרב נתפס, לא מופיע בסדרה ולא הוזכר. נקבר עם כל גופו באדמה מלבד ראשו, הציבור הוזמן לנסר את ראשו עם מסור במבוק, לקח שלושה ימים להרוג אותו בדרך המדוברת.
4. טורונאגה מתכוון להשתלט על מועצת העוצרים ולהחליף את כלל העוצרים, אוני שנאמן לו לחלוטין לאחר שחיסל את יאבו ישב לצידו, צאזאקי יקבל את אוצ'יבה ויצא מהמועצה, קיאמה שחייב לו ישאר.
5. טורונאגה הוא הרע האמיתי, הוא תמיד רצה להיות שוגאן, הוא שיקר לכל אורך הדרך, הוא מתכוון לחסל את היורש ואת אוצ'יבה וכנראה גם את צזאקי אחיו למחצה.
6. טורונאגה מתכוון לחסל את הנצרות, הוא מעוניין לסלק את הפורטוגזים, לתת לבריטים את המסחר עם סין בתמורה לחלק מאוד מצומצם בנגאסאקי, נגאסאקי תחזור להיות יפנית.
7. ג'ון לא ייצא להיות שגריר בבריטניה ולעולם לא יעזוב את יפן.
8. קיאמה יקבל את אדמות אונושי, קיאמה כנראה יאלץ למות מתי שהוא אבל בנו יירש אותו, אוני קודם לתפקידו את יאבו, טורונאגה מתכוון לתת לסובארה לרשת אותו אבל רק אחרי שיהפוך לשוגאן, ג'ון ישאר ביפן כדאמיו של קנג'ירו.
9. ג'ון הוא החבר היחיד של טורונאגה בעיני רוחו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2024, 01:29

רידלי סקוט אמר בראיון ל-THR שהוא עובד על נוסע שמיני חדש עם פוקס. נשמע שזה פרוייקט שלו, לא המשך של פרדי אלוורז שעשה את רומלוס. אם זה אומר המשך לקובננט, פאק יש! אם זה פשוט עוד נוסע שמיני, עדין משמח אבל אני צריך סגירה לטרילוגיית המהנדסים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2024, 17:30

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 13 נובמבר 2024, 20:14

לא יודע אם פירסמו כבר, ראיתי עכשיו וזה ויש לזה ממש פוטנציאל...

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2024, 20:41

הכי מצחיק הוא שיש פרק של קונקורד :!:

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 נובמבר 2024, 13:11

התחלתי את העונה השנייה של Arcane, ממש מהנה (כרגע בפרק השלישי), בצד הויזואלי ממשיכה להראות מדהים, אני לא מאמין שדבר כזה יצא מצרפת.

סיימתי גם את שלוש העונות הראשונות של Slow horses (הרביעית גם זמינה באפל) באיחור אופנתי, ללא ספק הסדרה הכי כיפית בשנים האחרונות עבורי. בקלות הייתי נותן פה אמי למעי הגס של גארי אולדמן שמפריח את עצמו בגאונות בכל פרק אפשרי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 נובמבר 2024, 12:04

ראיתי אתמול דדפול וולברין... לא משהו.
משעשע לפעמים, יש כמה אורחים מגניבים, אבל תכל'ס סרט טראשי מאוד.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 דצמבר 2024, 15:59

Laskin כתב:ראיתי אתמול דדפול וולברין... לא משהו.
משעשע לפעמים, יש כמה אורחים מגניבים, אבל תכל'ס סרט טראשי מאוד.

מסכים, סרט נוראי, יש בערך 5 דקות שממש נהנתי, כל השאר טרחני כל כך ומבובז. אולי זה אני אבל הMarvel Universe פשוט נהיה מחורבן מאז End game, האקסמן תמיד היו מעולים בפוקס, ובדיסני? Meh.

לפחות יש את ההמשך ל-Spider-Man: Across the Spider-Verse מתי שהוא בעתיד הקרוב לפצות על הזבל של דיסני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2024, 20:32

האקסמן היו תמיד מעולים בפוקס זאת חתיכת הצהרה. נראה לי ששכחת חצי מסרטי אקסמן :)

דדפול והוולברין הוא סרט mcu סבבה, ביחוד ביחס לשאר הmcu בחצי עשור האחרון. הוא לא יותר מזה, אבל הוא לא סרט רע, הוא סתמי וטפשי אבל יש בדיחה כל כמה שניות ואחת מ-10 מצחיקה כך שאתה צוחק פעם ב-5 דק, יש שם כמה מימושי פנטזיה שפוקס מעולם לא טרחו לספק למעריצים ותמיד כיף לראות את יו ג׳קמן כוולברין. בקיצור, סרט סבבה, לא יותר ולא פחות. יותר טוב מרוב הן של מארוול ב-5 שנים האחרונות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 דצמבר 2024, 11:40

DrKeo כתב:האקסמן היו תמיד מעולים בפוקס זאת חתיכת הצהרה. נראה לי ששכחת חצי מסרטי אקסמן :)

דדפול והוולברין הוא סרט mcu סבבה, ביחוד ביחס לשאר הmcu בחצי עשור האחרון. הוא לא יותר מזה, אבל הוא לא סרט רע, הוא סתמי וטפשי אבל יש בדיחה כל כמה שניות ואחת מ-10 מצחיקה כך שאתה צוחק פעם ב-5 דק, יש שם כמה מימושי פנטזיה שפוקס מעולם לא טרחו לספק למעריצים ותמיד כיף לראות את יו ג׳קמן כוולברין. בקיצור, סרט סבבה, לא יותר ולא פחות. יותר טוב מרוב הן של מארוול ב-5 שנים האחרונות.

חוץ מפניקס שהיה סרט דיי מחורבן, יש סרטי אקסמן רעים?

Logan וDays of future past הם בטופ וכל השאר הם ממש אחלה, אפילו אפוקליפס הוא סבבה למרות שלא מימש את הפוטנציאל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 דצמבר 2024, 13:36

אני מסכים, אקס מן אחלה, כמעט כולם טובים ומעלה.
גם אני נהנתי מאפוקליפסה.
רק השניים האחרונים - דארק פניקס וTHE NEW MUTANTS (שהוא נחשב בכלל?) גרועים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 דצמבר 2024, 17:07

הייתי אומר שאפוקליפס, דארק פיניקס, last stand, וולברין הראשון, אפוקליפס ו-new mutants היו נוראיים למדי :)
גם הייתי מוסיף את ״הוולברין״ למרות שהוא סרט סביר, אבל החומר מקור שהוא מבוסס עליו פאקינג אדיר אז באופן יחסי הוא נוראי.

ואם כבר סרטי קומיקס חסרי פוטנציאל, ה-8 דק׳ הראשונות של קרייבן אם מישהו רוצה לעשות את זה לעצמו:

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים