המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Klayman כתב:לא יודע אם מחנה, אבל זו הדל"פ שלי ואני עומד מאחוריה. לא רק שהיא לא "הכי טובה מאז... ", בעיניי היא אפילו אחת הסדרות הכי פחות טובות שהיה לי "העונג" לצפות בהן... בחיי שסחבתי עד הסוף סתם כדי לראות על מה כולם מדברים, אבל ואוו איזה בלון נפוח של הייפ.. הרגשתי שהיוצרים כל הזמן מנסים להגיד לי "מה שקורה על המסך ממש חשוב", וכל מה שאני הצלחתי לחשוב עליו זה "ואללה, מה אכפת לי אם לאידיוט א' יהיה עוד מיליארד דולר או למטומטמת ג' ובעלה". העלילה הכי low stakes שראיתי בחיים.
ההפקה מאוד מרשימה סה"כ, והמשחק לא רע לעיתים, אבל בגלל שהעלילה כ"כ לא עניינה אותי, אז לא הצלחתי להנות...
Laskin כתב:אנשים שמבינים עניין ^
אגב, הג'וקר 2 נפל את הנפילה הכי גדולה לסרט "קומיקס", מאיזור ה-40 מליון דולר בשבוע הראשון ל... 7 מליון דולר בשבוע השני.
כשלון טוטאלי.
Death_119 כתב:Klayman כתב:לא יודע אם מחנה, אבל זו הדל"פ שלי ואני עומד מאחוריה. לא רק שהיא לא "הכי טובה מאז... ", בעיניי היא אפילו אחת הסדרות הכי פחות טובות שהיה לי "העונג" לצפות בהן... בחיי שסחבתי עד הסוף סתם כדי לראות על מה כולם מדברים, אבל ואוו איזה בלון נפוח של הייפ.. הרגשתי שהיוצרים כל הזמן מנסים להגיד לי "מה שקורה על המסך ממש חשוב", וכל מה שאני הצלחתי לחשוב עליו זה "ואללה, מה אכפת לי אם לאידיוט א' יהיה עוד מיליארד דולר או למטומטמת ג' ובעלה". העלילה הכי low stakes שראיתי בחיים.
ההפקה מאוד מרשימה סה"כ, והמשחק לא רע לעיתים, אבל בגלל שהעלילה כ"כ לא עניינה אותי, אז לא הצלחתי להנות...
חייבים לבוא לסדרה הזאת עם רגש של - "אני רוצה לראות מיליארדים בכיינים נדפקים", זה חלק מהותי בחוויה. מה גם שתתככים במשפחות זה פשוט כיף. לטעמי העונה הראשונה היא פשוט הטובה ביותר בסוגייה בסדרה, האחרות כבר צללו לקווי עלילה קצת אחרים.
מה שכן, הDepiction שלהם של Spotify ותרבות הטק הנורדית הוא priceless החל מהעונה השלישית.
בכלל, המון סדרות מגלות את המוזריות של המדינות הנורדיות וזה פשוט כיף (גם The bear), אפילו משחקים כמו AW2 הציגו בצורה טובה את הדפקטיות התרבותית של פינלנד.
Laskin כתב:ראיתי אתמול דדפול וולברין... לא משהו.
משעשע לפעמים, יש כמה אורחים מגניבים, אבל תכל'ס סרט טראשי מאוד.
DrKeo כתב:האקסמן היו תמיד מעולים בפוקס זאת חתיכת הצהרה. נראה לי ששכחת חצי מסרטי אקסמן
דדפול והוולברין הוא סרט mcu סבבה, ביחוד ביחס לשאר הmcu בחצי עשור האחרון. הוא לא יותר מזה, אבל הוא לא סרט רע, הוא סתמי וטפשי אבל יש בדיחה כל כמה שניות ואחת מ-10 מצחיקה כך שאתה צוחק פעם ב-5 דק, יש שם כמה מימושי פנטזיה שפוקס מעולם לא טרחו לספק למעריצים ותמיד כיף לראות את יו ג׳קמן כוולברין. בקיצור, סרט סבבה, לא יותר ולא פחות. יותר טוב מרוב הן של מארוול ב-5 שנים האחרונות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים