נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 28 דצמבר 2024, 00:39

Uncle Pey'j כתב:The Batman Part II מקבל תאריך חדש- 1 באוקטובר 2027, דחייה של שנה שלמה.
אני מקווה שאיזה עיתונאי ירים את הכפפה ונקבל סיקור של מה לעזאזל הולך שם מאחורי הקלעים, כי אנחנו מדברים פה על כמעט 6 שנים הפרש בין הסרט הראשון לשני, בהנחה והאחרון אשכרה יקרה.

הסרט הראשון - Year two. הסרט השני - Dark Knight returns :!:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 דצמבר 2024, 20:44

סיימתי את the arcane עונה שנייה, בצורה מפתיעה ממש לא אהבתי את העונה, הרגיש לי מאוד קאוטי והסיפור כלל המון פרטים שלא היו ברורים לכל אורכו, במיוחד הקו עלילה של ויקטור. גם הסוף היה קצת Meh, שוב דבר מפתיע, הרע שהוצג מהסנצה הראשונה של העונה הוא רע מוחלט, הטובים הם טוב מוחלט. גם הסיפור נגמר שזה דבר טוב לטעמי, לא הרגיש שהסדרה עוד מסוגלת לסחוב.

מנגד העונה השלישית של Vox machina בAmazon prime ממש טובה, לא ברמה של Invincible אבל הסדרה ממשיכה להיות ממש סדרת D&D (בסגנון, לא ממלכות נשכחות כמובן) קלילה, אלימה וכיפית. לעומת קודמותיה בעונה הזאת הם פינו קצת מקום ליחסים בתוך החבורה שקצת מתפתחים לאורכה, המשך ישיר לקו העלילה של העונה השנייה כצפוי והוא ממשיך להיות מעניין, לטעמי הביקור בDis היה פשוט מצויין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2024, 11:39

אם כבר invincible, אני באמצע עונה שניה והיא נהדרת.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 29 דצמבר 2024, 11:56

חכה לעונה השלישית... בתור מעריץ של הקומיקס, בעונה השלישית העלילה מתחילה להיפתח סוף סוף...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2024, 13:26

Baba Yaga כתב:חכה לעונה השלישית... בתור מעריץ של הקומיקס, בעונה השלישית העלילה מתחילה להיפתח סוף סוף...

אני שמח שאני לא אצטרך לחכות שנים לעונה השלישית. מזל ששכחתי מהסדרה וחזרתי אליה רק עכשיו :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 דצמבר 2024, 23:20

סיימתי לראות את ארקיין- מסכים עם מה שנכתב פה מעלי, העונה השנייה פחות מוצלחת משמעותית מהראשונה אבל וואו, בסך הכל נהניתי מאוד- ה-production values פשוט מטורפים לגמרי, האנימציה משגעת, הכל כל כך מסוגנן וייחודי והסאונדטראק... פשוט כיף.
התחלתי לראות פולאאוט מיד אחרי, כנראה בגלל אלה פורנל :) , ובינתיים הרושם חיובי מאוד, שיחקתי רק בפולאאוט 3 אבל נראה שהם תפסו את הוייב בצורה מדויקת.
לגבי Invincible, נטשתי באמצע העונה ה-1, אבל אני מניח שזה בעיקר בגלל שלפניה עשיתי בינג' על The Boys וכנראה קצת מאסתי בסדרות סופרהירוז.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 דצמבר 2024, 08:18

העונה השנייה של ארקיין באמת פחות טובה מהראשונה, למרות שהיא מתחילה ממש מעולה לדעתי והעונה הראשונה של ארקיין התחילה קצת פחות טוב, אבל ככל שהתקדמה חלה ירידה, ועדיין - באמת וואו על הויזואל, הרמה הגבוהה ביותר של אנימציה בכל סדרה אולי אי פעם, ולכן כן אשמח לעונה שלישית מתישהו :)
פולאאוט מעולה, אלה פורנל נהדרת, אני לא אוהב את פולאאוט כל כך ועדיין נהנתי בטירוף.
אתה עושה טעות עם invincible, היא מצויינת!

לגבי Vox Machina - אני ראיתי את העונה הראשונה, היה ״לסדר״ כזה, התחלתי את השנייה והפסקתי אחרי איזה 2 פרקים שלה. הרגישה לי ממש Toilet Humor שמנסה להיות אדג׳ית כל הזמן בצורה מאולצת וזה עשה לי קצת קרינג׳.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 דצמבר 2024, 10:23

ארקיין עולה 200 מליון דולר לעונה, זה תקציב יותר גבוה מרוב סרטי פיקסאר, אז מאוד כדאי שהיא תראה מדהים :)

FO מעולה, ממש אהבתי אותה. וכנ״ל invinsible, למרות שבהחלט יש לה דמיון ל-the boys, אבל היא הרבה יותר פנטסטית ואני אוהב את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 דצמבר 2024, 11:49

גם קונקורד עלה ככה :) והרבה מאוד סרטים שפשוט לא רואים עליהם...
בהתחשב באורך והאיכות של הסדרה זה דווקא מאוד מוצדק, תמורה נהדרת לצופה, גם אם היא לא תהיה רווחית (וראיתי דיווחים שהיא לא)...
הסטודיו הצרפתי האנונימי הרוויח את השם שלו, כולם ירצו לראות מה הפרויקט הבא שלהם.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 30 דצמבר 2024, 18:00

Laskin כתב:העונה השנייה של ארקיין באמת פחות טובה מהראשונה, למרות שהיא מתחילה ממש מעולה לדעתי והעונה הראשונה של ארקיין התחילה קצת פחות טוב, אבל ככל שהתקדמה חלה ירידה, ועדיין - באמת וואו על הויזואל, הרמה הגבוהה ביותר של אנימציה בכל סדרה אולי אי פעם, ולכן כן אשמח לעונה שלישית מתישהו :)
פולאאוט מעולה, אלה פורנל נהדרת, אני לא אוהב את פולאאוט כל כך ועדיין נהנתי בטירוף.
אתה עושה טעות עם invincible, היא מצויינת!

העונה השנייה של ארקיין נראית מדהים, מעבר לזה היא אכזבה ענקית ביחס לעונה הראשונה. יותר מדי קווי עלילה, יותר מדי רגעים ויזואליים סטייל מחזמר. ככה זה שהשתן עולה ליוצרים לראש.
לדעתי הסיפור שם די סגור אז אם תיהיה עונה נוספת היא תיקח צד אחר של העולם הזה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 דצמבר 2024, 20:16

אני מסכים איתך, ועדיין נהנתי מאוד.
והלוואי וייקחו צד אחר של העולם, או תקופה אחרת. לא שאני מבין משהו על העולם הזה, אבל כל מה שיתנו לי ברמת ההפקה והכשרון הזה בתחום האנימציה - אני לוקח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 דצמבר 2024, 09:53

לא אמרו שזאת העונה האחרונה? כלומר, הם יכולים לעשות עוד סדרה של LOL עם סט דמויות אחרות, לא חסר שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 דצמבר 2024, 18:50

בהפתעה לאף אחד, ג׳ייסון ממואה ישחק בDCU את לובו. מה שכן מפתיע (אותי) הוא שיש קומיקס מטום קינג בשם A very Lobo Hanukka שמספר את סיפור המכבים עם לובו והדומינטורים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2025, 02:58

סופר גירל נכנס להפקה ומתחיל צילומים עוד מעט. השם הרשמי הוא supergirld: woman of tomorrow, הוא יתבסס על הספר של טום קינג עם אותו שם ומביים קרייג גילספי (I Tonya), כתבה אנה נוגיאוירה. את סופרגירל משחקת מיילי אלקוק מבית הדרקון, ג׳ייסון ממואה משחק שם בתפקיד לובו ויש עוד כמה שחקנים עלומי שם.

אם הוא עוקב אחרי הקומיקס אז מדובר במסע של סופרגירל, קריפטו הכלב המעפן וילדה חייזרית בחלל בחיפוש אחרי נקמה בשם האב של הילדה. ספר מאוד מדמם, הרבה רצח ונקמה. זה כנראה הפאנל הכי מפורסם ממנו:
תמונה

נשמע שזה הולך להיות הסרט הקוסמי של DC, שומרי הגלקסיה שלהם. לא במובן שהוא הולך להיות ממש שומרי הגלקסיה כמו יחידת המתאבדים, woman of tomorrow זה ספר מאוד אפל, אז הכוונה היא שכמו שד״ר סטריינג׳ הביא את הקסם לmcu ושומרי הלקסיה הביאו את הקוסמי, סופרגירל יהיה השער לקוסמי של DC. כלומר אלה אם גרין לנטרן קורפ יקדים אותו. הסרט יוצא ב-2026, ביוני הבא.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 15 ינואר 2025, 20:46

נראה טוב, וויבים של נטפליקס ולא כמו הסדרות של דיסני....

DrKeo כתב:נשמע שזה הולך להיות הסרט הקוסמי של DC, שומרי הגלקסיה שלהם. לא במובן שהוא הולך להיות ממש שומרי הגלקסיה כמו יחידת המתאבדים, woman of tomorrow זה ספר מאוד אפל, אז הכוונה היא שכמו שד״ר סטריינג׳ הביא את הקסם לmcu ושומרי הלקסיה הביאו את הקוסמי, סופרגירל יהיה השער לקוסמי של DC. כלומר אלה אם גרין לנטרן קורפ יקדים אותו. הסרט יוצא ב-2026, ביוני הבא.

נשמע אפל מדי לסרטים של גאן, והטריילר של סופרמן לא הרשים אותי בלשון המעטה, נקווה שלא יחרבן גם את זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2025, 11:23

הוא לא כתב או מביים את הסרט אז בתקווה סופרגירל יביא וייבים אחרים. אני מקווה שזה לא יהיה כמו ה-MCU שהכל נראה אותו דבר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ינואר 2025, 20:12

על דרדוויל לא יאמן שהם מביאים את Cox לשחק שוב,בזכות זה שהוא חוזר זו תהיה סדרה סופר טובה, פחות התחברתי לסדרות של מארוול אצל נטפליקס, כמו המעניש נגיד, אבל וואו דרדוויל והעונה הראשונה של ג'סיקה ג'ונס היו ליגה אחרת.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 ינואר 2025, 14:31

glass man כתב:על דרדוויל לא יאמן שהם מביאים את Cox לשחק שוב,בזכות זה שהוא חוזר זו תהיה סדרה סופר טובה, פחות התחברתי לסדרות של מארוול אצל נטפליקס, כמו המעניש נגיד, אבל וואו דרדוויל והעונה הראשונה של ג'סיקה ג'ונס היו ליגה אחרת.

לטעמי כל הסדרות של נטפליקס היו גרועות, גם ג'סיקה ג'ונס ואפילו שרדתי את הDefenders ואת הבלונדי קונגפו הדבילי שהיה כי אני מזוכיסט. לטעמי הנקודות אור היחידה זה הקינגפין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ינואר 2025, 15:04

כן גם אני שנאתי את הסדרות של נטפליקס. היה ב-DD כמה שחקנים עם רמת משחק מביכה (ע״ע פוגי) והן הרגישו קצת כמו סדרות WB עם אלימות.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 20 ינואר 2025, 17:09

דווקא הדיפנדרס הייתה אחלה עונה למרות האיירון פיסט המעפן, עשו דם כמה החלטות חכמות והתמקדו בחלקים היותר מוצלחים של הייקום הזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ינואר 2025, 17:12

לא ראיתי את רוב הסדרות. ראיתי רק שתי עונות של DD, עונה של ג׳סיקה ג׳ונס וכמה פרקים של לוק קייג׳. שמח שהפסקתי לצפות, זה היה בזבוז זמן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ינואר 2025, 22:04

אני חושב שהסיבה שכל כך נהנהתי מDD וג'סיקה ג'ונס (רק העונה הראשונה של ג'סיקה לדעתי לפחות היתר פח) היא שכל כך התלהבתי שמארוול סוף סוף עשו סדרות שהן לא גרועות כמו רוב הסרטים.. אבל עכשיו אחרי שכבר יש לנו את הסדרה המצוירת של האקסמן שוב, אני לא יודע כמה DD יספק את הסחורה כי ברור שהסדרות הן לא מאסטרפיס. DD לפחות יהיה יותר טוב מהLegion הדוחה של דיסני זה בטוח, כאילו מה זה היה? כולם תיארו את זה כסדרת חובה לאוהבי מארוול, בקושי הצלחתי לעקוב אחרי מה שהלך שם.הרגשתי שזה פאן פיקשן שקיבל תקציב. COX לפחות משחק את מאט כמו שצריך הוא נאמן לדמות אז לי לפחות הוא יוצר עניין.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 ינואר 2025, 20:37

צופה בAmerican primeval, מיני סדרה שמספרת את סיפורה של יוטה (אני מניח) בשנות ה-30 של המאה ה-19. מורמונים, אינדיאנים ומתיישבים בדרכם לקליפורניה. תמיד ידעתי שהיה מאורע אפל בעברם של המורמונים ללא יותר מידי פרטים, על זה בדיוק נסובה הסדרה. מאוד אלים, מיני סדרה חביבה +.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ינואר 2025, 12:04

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2025, 21:05

הסרט הכי חשוב של מארוול מזה שנים, מארוול שמים הרבה צ׳יפים עליו.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים