נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 09 פברואר 2025, 11:40

העונה השלישית של The bear זה הדבר הכי מלחיץ שראיתי בטלוויזיה מזה המון זמן. אני מרגיש שאני על הקצה עם כל מה שהולך שם במטבח, איך אפשר לשרוד מציאות כזאת, פשוט נורא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2025, 15:27

ראיתי אתמול שני סרטים - night bitch ו-Cuckoo. אם בא לכם להכנס לדיכאון קשה שהבאתם ילדים, תראו את night bitch. ובנוגע ל-Cuckoo, סרט חצי אימה חביב, לא יותר. אבל יש בו את אחד השוטים היותר מרשימים שראיתי סרט אימה אבל לצערי הרסו את רובו בטריילר (הסצנה על האופניים למי שראה). אה, ודן סטיבנס עושה את הכיף של החיים שלו בסרט הזה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 10 פברואר 2025, 00:50

ראיתי את נייט ביץ'. ממש לא מה שציפיתי. נראה לי סרט שלא מיועד לגברים (למרות שלא הייתי קורא לו צ'יק פליק). נראה כאילו הוא לא החליט איזה סוגה הוא שייך. וחלק מהזמן גם היה משעמם

אבל קבלו המלצה על חברה מושלמת (מציג עכשיו). קומדיה שחורה/אימה/מד"ב, משעשע וקצת מותח עם כמה טוויסטים מפתיעים (אותי לפחות)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2025, 10:37

sharonbn כתב:ראיתי את נייט ביץ'. ממש לא מה שציפיתי. נראה לי סרט שלא מיועד לגברים (למרות שלא הייתי קורא לו צ'יק פליק). נראה כאילו הוא לא החליט איזה סוגה הוא שייך. וחלק מהזמן גם היה משעמם

אבל קבלו המלצה על חברה מושלמת (מציג עכשיו). קומדיה שחורה/אימה/מד"ב, משעשע וקצת מותח עם כמה טוויסטים מפתיעים (אותי לפחות)

נייט ביץ׳ גם דבר אלי, ביחוד בתקופה שנסגר המשרד של חברה שעבדתי בה ועבדתי מהבית כמה חודשים טובים ברצף. אבל אין ספק שהוא מכוון לנשים נשואות ומיואשות מהחיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 פברואר 2025, 11:55

חברה מושלמת נראה מעולה, אני אצפה בו בבית, אני מניח.... הסרטים האלה מגיעים ממש מהר לסטרימינג

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2025, 12:08

כל הפרסומות הרלוונטיות מהסופרבול:

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 27 פברואר 2025, 21:02

ברה :twisted: שרק מה עשו לך? למה אתה כזה מכוער?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 פברואר 2025, 22:14

ראיתי את כל העונה של בטמן caped crusader של ברוס טים שעשה את הסדרה המצויירת של בטמן משנות ה-90. רובה ברמה דומה מכל בחינה, אנימציה, דיבוב, כתיבה ובימוי. היא sjw ברמות אחרות מבחינת ליהוק. הארלי קווין אסייתית שמנמנה לסבית שלא קשורה יותר לג׳וקר אלה עם סיפור מקור עצמאי, גורדון וברברה שחורים, הפינגווין אישה בגיל העמידה וגרסיה שוקלת איזה 100 קילו. אבל מעבר לליהוק אין משהו בולט לעין. סה״כ מי שמצפה לחוויה דומה לbatman the animated series יקבל בדיוק את זה.

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 28 פברואר 2025, 14:14

עם באטמן שיורה באקדח וכמעט הורג באופן חסר טעם
חסרה פה הכתיבה של פול דיני וחבריו, זה ממש לא BTAS

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 28 פברואר 2025, 14:55

DrKeo כתב:ראיתי את כל העונה של בטמן caped crusader של ברוס טים שעשה את הסדרה המצויירת של בטמן משנות ה-90. רובה ברמה דומה מכל בחינה, אנימציה, דיבוב, כתיבה ובימוי. היא sjw ברמות אחרות מבחינת ליהוק. הארלי קווין אסייתית שמנמנה לסבית שלא קשורה יותר לג׳וקר אלה עם סיפור מקור עצמאי, גורדון וברברה שחורים, הפינגווין אישה בגיל העמידה וגרסיה שוקלת איזה 100 קילו. אבל מעבר לליהוק אין משהו בולט לעין. סה״כ מי שמצפה לחוויה דומה לbatman the animated series יקבל בדיוק את זה.

ויתרתי אחרי הפרק הראשון אחרי שראיתי מה הם עשו לפינגווין, זה הצרה שחברות רוכבות על גלי נוסטלגיה של מעריצים ונותנים את העבודה לאנשים שלא מבינים או לא רוצים להבין את חומר המקור...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2025, 11:05

סופסוף ראיתי את ה-french dispatch, איזה סרט נהדר.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 10 מרץ 2025, 09:17

נראה אש, לא הספקתי לשחק במשחק השני, וקצת חבל לי לקבל ספויילרים עליו, אבל ככל הנראה אני אחשף להרבה פרטים ממנו אז עדיף כבר להנות מהסדרה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2025, 06:51

Baba Yaga כתב:

נראה אש, לא הספקתי לשחק במשחק השני, וקצת חבל לי לקבל ספויילרים עליו, אבל ככל הנראה אני אחשף להרבה פרטים ממנו אז עדיף כבר להנות מהסדרה.

לא, עדיף שתשחק בשני… משחק מדהים.
העלילה של המשחק השני ככל הנראה תפוצל ל-2 עונות בסדרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2025, 10:18

עכשיו הם אומרים ״עונות מרובות״, מי יודע אולי ימרחו על 3.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 מרץ 2025, 18:54

מעניין אם TLOUS Season 2 תעמוד בכמות הWokness שניל דרוקמן שפך פנימה למשחק, יש שם כל פרמוטציה אפשרית של הזדהויות pronounce בדמויות השונות.
באמת נראה מעולה, מלבד השחקנית שמשחקת את Eli שנראית עדיין כמה ילדה אירית בת 10 ולא בנוייה בכלל לטעמי למה שנדרש מהדמות שלה בעונה הזאת.

גם ראיתי איך הם עשו את Abbey שנבנתה בסדרה בסגנון קוקאין-שיק מאשר הדמות המאוד פיזית שלה במשחק. גם לא מסתדר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מרץ 2025, 01:20

ראיתי באיחור את ג׳וקר 2. הייתי בהייפ מטורף לסרט וכל העננה השחורה שרחפה סביבו הורידה לי ממנו קשות. ממש חבל שזה היה המקרה כי נהנתי מכל שניה. קראו לי משוגע, הרי לא נכתב עליו דבר חיובי אחד באינטרנט וזה כולל ציון 5 ב-imdb, אבל אני חושב שהוא סרט מצויין. לא כי באתי עם ציפיות נמוכות בגלל ההייפ השלילי, כי אני פשוט חושב שהוא סרט טוב. אולי הוא לא טוב כמו הראשון, אבל הוא בהחלט המשך ראוי והסוף שלו ממש מעניין.

רק לא ברור איך הוציאו עליו 200 מליון דולר. הוא מרגיש בתקציב נמוך מהראשון, 95% מהסרט מתרחש בפנים ובשני סטים בלבד. מוזר כל כך.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 14 מרץ 2025, 13:28

DrKeo כתב:רק לא ברור איך הוציאו עליו 200 מליון דולר. הוא מרגיש בתקציב נמוך מהראשון, 95% מהסרט מתרחש בפנים ובשני סטים בלבד. מוזר כל כך.

האמת שזה די פשוט, כל מי ששאלו אחרי הראשון כולל הבמאי והכוכב הראשי אמרו בבירור שהם לא מעוניינים לעשות סרט המשך, הם כמובן לא היו חתומים מראש על סרט המשך, אבל האולפן ממש רצה לעשות סרט המשך... :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מרץ 2025, 14:35

Stick כתב:האמת שזה די פשוט, כל מי ששאלו אחרי הראשון כולל הבמאי והכוכב הראשי אמרו בבירור שהם לא מעוניינים לעשות סרט המשך, הם כמובן לא היו חתומים מראש על סרט המשך, אבל האולפן ממש רצה לעשות סרט המשך... :)

וייבים של מהילה :!:

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 14 מרץ 2025, 19:24

DrKeo כתב:ראיתי באיחור את ג׳וקר 2. הייתי בהייפ מטורף לסרט וכל העננה השחורה שרחפה סביבו הורידה לי ממנו קשות. ממש חבל שזה היה המקרה כי נהנתי מכל שניה. קראו לי משוגע, הרי לא נכתב עליו דבר חיובי אחד באינטרנט וזה כולל ציון 5 ב-imdb, אבל אני חושב שהוא סרט מצויין. לא כי באתי עם ציפיות נמוכות בגלל ההייפ השלילי, כי אני פשוט חושב שהוא סרט טוב. אולי הוא לא טוב כמו הראשון, אבל הוא בהחלט המשך ראוי והסוף שלו ממש מעניין.

רק לא ברור איך הוציאו עליו 200 מליון דולר. הוא מרגיש בתקציב נמוך מהראשון, 95% מהסרט מתרחש בפנים ובשני סטים בלבד. מוזר כל כך.

הסרט יושב אצלי על המחשב כמעט חודשיים ואני לא מצליח להביא את עצמי לראות אותו.
השילוב של הביקורות עם הידיעה שזה חצי מחזמר ממה מוריד לי ממנו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מרץ 2025, 22:40

Baba Yaga כתב:
DrKeo כתב:ראיתי באיחור את ג׳וקר 2. הייתי בהייפ מטורף לסרט וכל העננה השחורה שרחפה סביבו הורידה לי ממנו קשות. ממש חבל שזה היה המקרה כי נהנתי מכל שניה. קראו לי משוגע, הרי לא נכתב עליו דבר חיובי אחד באינטרנט וזה כולל ציון 5 ב-imdb, אבל אני חושב שהוא סרט מצויין. לא כי באתי עם ציפיות נמוכות בגלל ההייפ השלילי, כי אני פשוט חושב שהוא סרט טוב. אולי הוא לא טוב כמו הראשון, אבל הוא בהחלט המשך ראוי והסוף שלו ממש מעניין.

הסרט יושב אצלי על המחשב כמעט חודשיים ואני לא מצליח להביא את עצמי לראות אותו.
השילוב של הביקורות עם הידיעה שזה חצי מחזמר ממה מוריד לי ממנו.

בדיוק המקרה שהיה לי. כל הבלגן סביבו הוריד לי את החשק לצפות. אבל וואללה, אחרי שצפיתי בו אני מצטער שלא הלכתי לקולנוע.

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 18 מרץ 2025, 00:29

ראיתי את מיקי 17.
סה"כ סרט חביב. הסיפור מענין ויש גם צחוקים. אולי טיפה אפשר היה לקצר.
כמובן שבהתאם למסורת עבר של הבמאי, גם בסרט הזה יש אמירה חברתית פוליטית, הפעם על המערכת הפוליטית באמריקה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2025, 14:00

sharonbn כתב:ראיתי את מיקי 17.
סה"כ סרט חביב. הסיפור מענין ויש גם צחוקים. אולי טיפה אפשר היה לקצר.
כמובן שבהתאם למסורת עבר של הבמאי, גם בסרט הזה יש אמירה חברתית פוליטית, הפעם על המערכת הפוליטית באמריקה.

אתמול נסעתי לאיימקס לראות את ההצגה האחרונה לפני ששלגיה גונבת את האולם. בדרך החברה של כבישי איילון החליטה שהם חוסמים את התנועה בשביל.. אלוהים יודע מה. אחרתי ב-40 דק׳, בסוף הסתובבתי ונסעתי הביתה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2025, 22:32

בשביל הדמוקרטיה, נדב!
הד-מוק-ר-טיה!!!

חצוף

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2025, 23:17

Laskin כתב:בשביל הדמוקרטיה, נדב!
הד-מוק-ר-טיה!!!

חצוף

אני רק איש קטן שרצה לשבת במרכז מסך ענקי ולצפות בסרט של קוראני מוזר.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 21 מרץ 2025, 12:39

שלושת ההודעות האחרונות ממחישות באופן נפלא איך דמוקרטיות נופלות.
אולי זה חומר לסרט

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים