המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
sharonbn כתב:ראיתי את נייט ביץ'. ממש לא מה שציפיתי. נראה לי סרט שלא מיועד לגברים (למרות שלא הייתי קורא לו צ'יק פליק). נראה כאילו הוא לא החליט איזה סוגה הוא שייך. וחלק מהזמן גם היה משעמם
אבל קבלו המלצה על חברה מושלמת (מציג עכשיו). קומדיה שחורה/אימה/מד"ב, משעשע וקצת מותח עם כמה טוויסטים מפתיעים (אותי לפחות)
DrKeo כתב:ראיתי את כל העונה של בטמן caped crusader של ברוס טים שעשה את הסדרה המצויירת של בטמן משנות ה-90. רובה ברמה דומה מכל בחינה, אנימציה, דיבוב, כתיבה ובימוי. היא sjw ברמות אחרות מבחינת ליהוק. הארלי קווין אסייתית שמנמנה לסבית שלא קשורה יותר לג׳וקר אלה עם סיפור מקור עצמאי, גורדון וברברה שחורים, הפינגווין אישה בגיל העמידה וגרסיה שוקלת איזה 100 קילו. אבל מעבר לליהוק אין משהו בולט לעין. סה״כ מי שמצפה לחוויה דומה לbatman the animated series יקבל בדיוק את זה.
Baba Yaga כתב:
נראה אש, לא הספקתי לשחק במשחק השני, וקצת חבל לי לקבל ספויילרים עליו, אבל ככל הנראה אני אחשף להרבה פרטים ממנו אז עדיף כבר להנות מהסדרה.
DrKeo כתב:רק לא ברור איך הוציאו עליו 200 מליון דולר. הוא מרגיש בתקציב נמוך מהראשון, 95% מהסרט מתרחש בפנים ובשני סטים בלבד. מוזר כל כך.
Stick כתב:האמת שזה די פשוט, כל מי ששאלו אחרי הראשון כולל הבמאי והכוכב הראשי אמרו בבירור שהם לא מעוניינים לעשות סרט המשך, הם כמובן לא היו חתומים מראש על סרט המשך, אבל האולפן ממש רצה לעשות סרט המשך...
DrKeo כתב:ראיתי באיחור את ג׳וקר 2. הייתי בהייפ מטורף לסרט וכל העננה השחורה שרחפה סביבו הורידה לי ממנו קשות. ממש חבל שזה היה המקרה כי נהנתי מכל שניה. קראו לי משוגע, הרי לא נכתב עליו דבר חיובי אחד באינטרנט וזה כולל ציון 5 ב-imdb, אבל אני חושב שהוא סרט מצויין. לא כי באתי עם ציפיות נמוכות בגלל ההייפ השלילי, כי אני פשוט חושב שהוא סרט טוב. אולי הוא לא טוב כמו הראשון, אבל הוא בהחלט המשך ראוי והסוף שלו ממש מעניין.
רק לא ברור איך הוציאו עליו 200 מליון דולר. הוא מרגיש בתקציב נמוך מהראשון, 95% מהסרט מתרחש בפנים ובשני סטים בלבד. מוזר כל כך.
Baba Yaga כתב:DrKeo כתב:ראיתי באיחור את ג׳וקר 2. הייתי בהייפ מטורף לסרט וכל העננה השחורה שרחפה סביבו הורידה לי ממנו קשות. ממש חבל שזה היה המקרה כי נהנתי מכל שניה. קראו לי משוגע, הרי לא נכתב עליו דבר חיובי אחד באינטרנט וזה כולל ציון 5 ב-imdb, אבל אני חושב שהוא סרט מצויין. לא כי באתי עם ציפיות נמוכות בגלל ההייפ השלילי, כי אני פשוט חושב שהוא סרט טוב. אולי הוא לא טוב כמו הראשון, אבל הוא בהחלט המשך ראוי והסוף שלו ממש מעניין.
רק לא ברור איך הוציאו עליו 200 מליון דולר. הוא מרגיש בתקציב נמוך מהראשון, 95% מהסרט מתרחש בפנים ובשני סטים בלבד. מוזר כל כך.
הסרט יושב אצלי על המחשב כמעט חודשיים ואני לא מצליח להביא את עצמי לראות אותו.
השילוב של הביקורות עם הידיעה שזה חצי מחזמר ממה מוריד לי ממנו.
sharonbn כתב:ראיתי את מיקי 17.
סה"כ סרט חביב. הסיפור מענין ויש גם צחוקים. אולי טיפה אפשר היה לקצר.
כמובן שבהתאם למסורת עבר של הבמאי, גם בסרט הזה יש אמירה חברתית פוליטית, הפעם על המערכת הפוליטית באמריקה.
Laskin כתב:בשביל הדמוקרטיה, נדב!
הד-מוק-ר-טיה!!!
חצוף
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים