המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Laskin כתב:הגלקסיות ה"צמודות" האלה... איזה נוף יש להם בטח
swym כתב:פתאום אני קולט את AWS ב-favicons:
Shlomix כתב:אני רק מזכיר שמישהו פה אמר שהוא יעבוד על מיגרציה למערכת חדשה עם כפתור לייק...
Fanta כתב:תגידו משהו כאן היה חלק מהותי בפורומים של גיימר או שכולם כאן רק היו בוי גיימס?
Fanta כתב:תגידו משהו כאן היה חלק מהותי בפורומים של גיימר או שכולם כאן רק היו בוי גיימס?
glass man כתב:אם כבר העלנו נשכחות. צריך לומר שלא היה כל כך טעם להיות בגיימר, כי 99% מהאנשים שם לא הבינו בתחום ואלה שכן הבינו היו גם בוויגמס אז לא היתה שום סיבה.
היתה מערכת דירוג כזו עם כוכבים משהו כזה חחח והמקום נשרף מבחינתי סופית מהיום שנמרוד בן משה הביא להיטמן 2 ציון גרוע, מעולם לא סלחתי לו/להם. והכרזתי על המקום כאשפה ישראלית.
Death_119 כתב:glass man כתב:אם כבר העלנו נשכחות. צריך לומר שלא היה כל כך טעם להיות בגיימר, כי 99% מהאנשים שם לא הבינו בתחום ואלה שכן הבינו היו גם בוויגמס אז לא היתה שום סיבה.
היתה מערכת דירוג כזו עם כוכבים משהו כזה חחח והמקום נשרף מבחינתי סופית מהיום שנמרוד בן משה הביא להיטמן 2 ציון גרוע, מעולם לא סלחתי לו/להם. והכרזתי על המקום כאשפה ישראלית.
נמרוד בן משה הגיע בשלב מאוחר, קדם לו היה דניס ויטצ'בסקי שלא היה כתב דרך אגב, הוא היה אחראי על מדור הDownloads ולהעלות דמואים לשרת של האתר (כן, היה מקצוע כזה פעם). נמרוד אחרי זה ירש את התפקיד מדניס.
היתה תקופה טובה, היינו אני, עידן זיירמן, אילן גלר, אסף גנדלר, יונהתן ורטהיימר, החבר העתודאי של עידן שאני לא זוכר את שמו והיה גם שגיא שהיה מוכן רק לבקר משחקים של id. היה ויכוח אלמותי למה Deus ex הראשון הוא משחק עולם פתוח לעומת MGS2.
לא היה כסף, אז כל הישיבות מערכת שלנו היו בגג בהולמס פלייס בעזריאלי אחרי שהיינו סועדים על חשבוננו במקדונלדס. משום מה לא נראה שעיתונות המשחקים בישראל התקדמה מאז, בטח לא בתקציבים.
glass man כתב:אם כבר העלנו נשכחות. צריך לומר שלא היה כל כך טעם להיות בגיימר, כי 99% מהאנשים שם לא הבינו בתחום ואלה שכן הבינו היו גם בוויגמס אז לא היתה שום סיבה.
Fanta כתב:glass man כתב:אם כבר העלנו נשכחות. צריך לומר שלא היה כל כך טעם להיות בגיימר, כי 99% מהאנשים שם לא הבינו בתחום ואלה שכן הבינו היו גם בוויגמס אז לא היתה שום סיבה.
שמע אני מסכים שזה הרבה אשפה, אבל זה היה יותר חי.
ולשרוף אותם על דירוג כוכבים רע?... שמע זה קצת קיצוני לדעתי.
אגב המערכת דירוגים האלה הן בדיוק מה שפייסבוק עושה היום, גם רדיט במובן מסוים, זה ממש משעשע לראות את גיימר חוזה את העתיד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים