DrKeo כתב:Death_119 כתב:DrKeo כתב:אני לא בחיפה כבר 10 שנים אבל אני תמיד בעד. אגב, כשתמיד אומרים "חיפה מזוהמת" מתכוונים ל"הקריות מזוהמות" ומתוך עצלות קוראים להן חיפה. נקודה לחשוב עליה חנן.
טכנית קריית חיים זה חיפה (היא שכונה בחיפה) והיא בהפרש עצום הקריה הכי מזוהמת. בלי קשר, הנמל זה וואחד זיהום וחיפה כעיר היא בהחלט עיר מזוהמת, לא משנה בגין מי.
ובאווירה חיובית, חנן, על איזה תקן? חוקרת במדעי המחשב בפקולטה של חשמל ומדעי המחשב?
מאיפה הבאת את הנתון שקרית חיים זאת הקריה הכי מזוהמת? בכל מקרה כל הקריות, העיר התחתית וקרית חיים הן גוש אחד. אם רוצים אויר באמת נקי, צריך לגור במערב ההר. שם תמצא שכונות עם איכות אויר שלא קיימת בעיר גדולה, אולי חוץ מירושלים. או במילים אחרות, אם אתה גר בגובה הים המצב שלך לא טוב (אלה אם אתה במערב ההר בגובה המים אבל אז הבעיות שלך אחרות, נניח להדקר) ואם אתה על ההר אז במזרח אתה עדין קצת מזוהם ובמערב אתה במצב מצויין.
כל מחסני הדלק מאוחסנים בחוף קרית חיים, הצינור ביוב שמוזרם לים עובר בחוף קרית חיים, כל המפעלים הפטרו כימיים גובלים בקרית חיים מזרח. מהרגע שאתה מגיע לטכני מתחיל להיות ריח מוזר באוויר.
אני בטוח שמאותה סיבה קרית אתא גם מזוהמת רצח (גובלת במפעלים מהצד השני). ובלי קשר לכל אילו - קרית ים זוכה בקריה הגרועה מכל, אבל לפחות יצא לי לראות גופה שם ברחוב!
אחחח... אני מת על הקריות, חייב להזכיר לאישתי ללכת לבקר