למשל נתקלתי בסרטון שמראה כמה דמויות שמארוול העתיקו מדיסי, אבל בסגנון יותר ייחודי (כמו למשל דדפול שהוא סוג של גרסה הומוריסטית של דת'סטרוק) :
עוד משהו, מישהו ראה את זה?

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
ShiTDemoN כתב:מכירים חנויות בארץ שיש בהן קומיקסים בעלות נמוכה?
MGS FREAK כתב:
החנויות היחידות שאני מכיר הן קומיקס וירקות וקומיקאזה, אני לא יודע מה המחירים, מעולם לא דרכתי בהן. אבל יש אתר.
בכל מקרה אני מזמין דרך book depository. מכירים הוגנים בסך הכל, אבל זמני משלוח זוועתיים.
ד"א צריכה להגיע אליי (אני נתון לחסדי דואר ישראל) הזמנה מהם של:
Global Frequency
Batman: Year 100
Superman: Red Son
ואוגדן של 12 הפרקים הראשונים של The Authority (הריצה המקורית של וורן אליס)
וספר עלוב וחסר תמונות, אדון האור (של זילאזני, באנגלית)
נדב, שום דבר עדיין לא רשמי ויש שמועות שהוא ישחק את בלאק אדם. לפחות מבחינת אופי הוא יותר מתאים למרוואל, בתור ילד בגוף של מבוגר.
נ.ב., המון זמן התלבטתי אם לפתוח נושא כזה, בעיקר בגלל שלא ידעתי אם הוא מוצדק בהתחשב בקיום נושא ספרים. בכל מקרה, טוב שמישהו הרים את הכפפה
Nucleus_Dawn כתב:
לעיתים קרובות למדי, אני מקבל מbook depository ספרים תוך שבוע-שבוע וחצי. אם זמני המשלוח אליך זוועתיים, אני מנחש שזה יותר בגלל הדואר ופחות בגללם.
אחלה אתר, בכל מקרה. אין דמי משלוח והמחירים ממש אחלה.
הזמנתי משם את הספר הראשון של Sandman (שעדין לא סיימתי, כי הוא די שעמם אותי).
אם מישהו לא קרא את Watchmen, הוא צריך לעשות את זה אתמול. קומיקס מדהים.
Mandellla כתב:מישהו כאן שיחק ב-Injustice? אני נהנתי מהמשחק הזה במיוחד מהגרסה של סטים שיש בה את כל הדמויות מה-DLC שיצא עד עכשיו כולל את לובו, הצייד ממאדים, זטאנה, באטגירל, זוד ואפילו סקורפיון ממורטל קומבט.
מאז שהוציאו קרוסאוברים של מארוול ודיסי (למשל קומיקס Marvel Vs DC), מעריצים רוצים שיהיו משחקים/ סרטים ועוד דברים בנושא, למשל מעריץ אחד שאל את היוצרים של לגו מארוול האם הם חושבים על משחק לגו דיסי ומארוול ביחד, הם אמרו שהם חושבים על זה, אבל הם לא יודעים.
מה אתם חושבים על כל עניין הקרוסאובר באופן כללי?
Mandellla כתב:אחד הגיבורים שאני הכי אוהב בדיסי הוא הפקח הירוק (האל ג'ורדן) עם כל הסיפור המרתק שהוא מוצא חייזר שנותן לו טבעת כוח שמעניקה לו יכולת ליצור כמעט כל דבר עם הדמיון שלו, אפילו הוא מדורג מקום 7 מתוך ה-100 הגיבורי קומיקס הכי טובים של IGN, בלי קשר אליו יש את הרשימת הנבלים של IGN שגם היא מעניינת
bozeman כתב:הגיע!
החוברות שסוגרות את האוסף.
מכיוון שזה הנושא הראשי אספר שהזמנתי ממיד טאון קומיקס כמו שכתבתי למעלה, הגיע מאוד מהר, עם מעקב והכל. עד 10 חוברות אפשר במעטפה אחת ועלות משלוח אחד. (ככה שהמחיר פר חוברת זול יותר) ככה שכמה אנשים יכולים להתחלק ביחד אם זה נוח להם.
bozeman כתב:הגיע!
החוברות שסוגרות את האוסף.
מכיוון שזה הנושא הראשי אספר שהזמנתי ממיד טאון קומיקס כמו שכתבתי למעלה, הגיע מאוד מהר, עם מעקב והכל. עד 10 חוברות אפשר במעטפה אחת ועלות משלוח אחד. (ככה שהמחיר פר חוברת זול יותר) ככה שכמה אנשים יכולים להתחלק ביחד אם זה נוח להם.
Mandellla כתב:יש משהו בקשר לזהות של הג'וקר שאף אחד לא יודע מה שמו האמיתי וגם את הסיפור המקורי המדויק וזה כנראה בגלל השיגעון הנפשי שלו שגורם לו להמציא אותו כל פעם מחדש, אחד הסיפורים שלו זה שהוא במקור קומיקאי כושל שהופך להיות פושע בזהות "הברדס האדום" (התמונה שנדב פרסם מעליי), בשביל לעזור לאישתו ההרה וגם הקטע הפופולארי שהוא נופל למיכל של כימיקאלים שגורם לו לשינוי החיצוני הנוכחי.
MGS FREAK כתב:תודה על ההמלצות, אני יודע שהנ"ל אכן נחשבים סיפורים מצויינים אבל אני מתלבט מכמה סיבות: את YEAR ONE לדוגמא כבר ראיתי בבאטמן מתחיל, קילינג ג'וק כבר כל כך ישן ואייקוני שאני מכיר פחות או יותר את מה שהולך בו ואת ההשלכות שלו, כנ"ל לגביי נייטפאל (וזה שראיתי את עלייתו של האביר האפל), המיסתורין של האש די נגלה לי אחרי ארקהם סיטי (פלוס, אחרי שקראתי את כל חומר הרקע על הדמויות השונות שנמצא במשחקי הסדרה אני מרגיש כאילו אי אפשר להפתיע אותי בדמות חדשה או במשהו חדש עליה)
לעומת זאת, ארקהם אסיילום (הקומיקס) הוא ללא ספק שונה מהמשחק, לכן אני כנראה אקרא אותו.
ד"א סיפור שנחשב מצויין ובין הטובים אי פעם הוא דווקא סיפור מה- NEW 52, קשת הסיפור של ה-Court Of Owls. קרא עליו, בהחלט נשמע מעניין וייחודי, רק שמשום מה חילקו אותו לשני אוגדנים של 160 ומשהו עמודים במקום לאחד של 300 וקצת, פלוס אוגדן שלישי שכולל את סיפורי ה-tie in. קצת טרן אוף בשבילי, מקווה שיפרסמו את הכל באוגדן אחד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים