DrKeo כתב:MGS FREAK כתב:יצא לך לקרוא ספרים שלו ? אלים אמריקאים הוא בין האהובים עלי ממנו. מעניין לראות שהוא מתעסק בנושאים דומים בחלק מסנדמן והפך אותם לספר שלם (נכתב אחרי סנדמן).
הסדרה שונה לחלוטין, אבל הייתי ממליץ לבדוק על The Invisibles . גם סדרה ארוכה וצפופה כמו סנדמן שהיא פשוט מיינדפאק ברמות שגורמות לסיפור של ביושוק (כולם) להיראות כמו תסריט של מייקל ביי.
או בכללי כמעט כל סיפור של גראנט מוריסון. לפעמים הוא מנסה יותר מדי אבל הכתיבה שלו תמיד מדהימה. וכשהוא מצליח הוא מצליח בגדול.
ונניח שהייתי הולך על The Invisibles, יש לך מושג מה כן ומה לא? כמו סנדמן, ללכת על הווליומים?
קניתי את V1-3 של סנדמן אגב, אני אתחיל לקרא בקרוב

קליימן, אני מקווה שאני לא ארגיש את האכזבה שלך בסוף.
לוודא שאתה מדבר על זה:
https://www.comixology.com/The-Invisibl ... eries/3493לך על הדלוקס 1-4, יש בהם את כל מה שיש ב 1-7 הרגילים ועוד איזה כמה סיפורי בונוס קטנים.
יצא לך לקרוא ספרים של מוריסון ? במחשבה שניה ותוך התחשבות במחיר אני לא יודע אם הייתי ממליץ על הסדרה למישהו שלא מכיר בגדול את הסגנון והנושאים שהוא מתעסק בהם ובאופן כללי היא לא מתאימה לכל אחד (כן אני יודע שאני נשמע דושבג מתנשא וכאילו מתוחכם , זה לא מכוון *מוריד את הפדורה*).
אם לא, הייתי ממליץ לקרוא את Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth שהוא נורא לא ממוקד מבחינת העלילה ומרגיש יותר כמו סיור בארקהם אבל נותן מושג על הסגנון שלו (ערבוב של פיליפ ק דיק, אלן מור וניל גיימן, בגדול).
וגם על על ספר שלא היה זמין במשך שנים בגלל ענייני זכויות יוצרים ולכן פחות מוכר, Flex Mentallo: Man of Muscle Mystery. כמו לווצ'מן הוא ביקורת ודיקונסטרקציה של ז'אנר גיבורי העל אבל מכיוון שונה לגמרי. הוא בהחלט בטופ של הקומיקס יחד עם ווצ'מן ומראה למה המדיום הזה מסוגל. וכמובן שהוא מספק מיינדפאק איכותי וחומר למחשבה, רק תראה את שני העמודים הראשונים שלו:

הרבה רגעים כאלה:

אז הייתי ממליץ לקרוא את שני אלה (די זולים וקצרים) לפני שאתה מתחייב לאינביזיבלס (ואולי כדאי לחכות למבצע עליו, אם תקנה את שאר סנדמן יהיה לך חומר קריאה להרבה זמן).