מזכיר לי את התקופה הנוראית בויגיימס (גם בעוד פורומים כמו גיימר ו-FXP, אבל אני לא גולש שם בכלל רק רואה מהצד

) שהיו אנשים מעצבנים/טרולים/פליימרים/ספאמרים (היו אנשים מאוד טובים ונחמדים שחלקם כאן וחלקם נעלמו בצער רב, וגם חייב להזכיר את המנהלים הטובים שנמצאים גם פה שתמיד שמו לב לספאמרים שעשו שטויות) בפורום אקס בוקס 360 שכבר לא פעילים בפורומים, המנהלים היו צריכים לתת לנו כמה פעמים הרחקה מהריבים המטופשים וזה היה מצחיק שאותם אלו שעצבנו שלחו לי הודעה פרטית באקס בוקס שהם מתבכיינים שגרמתי להם לחטוף הרחקה ביחד, כנראה שהם לא יחזרו יותר

, ואם לכאן, אז תנו להם באן כדי למנוע בעיות וריבים

.
אבל לא משנה, הקהילה של ה360 די מתה מאז ובקושי מעט אנשים שם, אולי בXBO אותם אלו לא קיימים.
מתחרט שהמריבות לא היו ויכוחים פשוטים כמו שהצגת בפורום PS, הייתי צריך לקנות PS3 ולהיות יותר בקהילה הזאת עם פחות ריבים.
לא יודע אם מישהו כאן מכיר את ה"בדיחת פורום גיימר", הנושא:"איך מתכופפים בביושוק", כמה שעשו מזה בדיחה ממוחזרת, וגם עוד בדיחה מ-FXP, האם דובדבן דומה למשחקי מחשב?
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=10228509ודבר אחרון, מצטער אם הזכרתי דברים מפורומים אחרים, לא מתכוון להעליב בכוונה או משהו, אבל אלו היו תקופות מלאות בטרולים ואנשים שמציקים ומטרידים באקס בוקס לייב שגם לא קשורים לפורומים ובפורומים עצמם, וגם מצטער אם התנהגתי או עשיתי משהו רע בפורום 360 בויגיימס, לא ידעתי כל כך איך להתנהג ולהתנהל מול פליימרים/טרולים משועממים.