swiss-the-engine כתב:אז יש tie בין הוד השרון לאילת?
הבעיה היא שאני כל פעם בודק את הסטטיקטיקות החדשות אז מקומות זזים ומשתנים, הוד השרון עלתה איזה 4 מקומות בבדיקה האחרונה

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
swiss-the-engine כתב:אז יש tie בין הוד השרון לאילת?
DrKeo כתב:חדרה מקום 23 מתוך 26. ודווקא קרית אתא מקום אחרון, לא אילת שבמקום 19
InterAl כתב:זה לא אומר שהיו באמת 300 אנשים ייחודיים כי ספירת ייחודיים היא בעייתית מאוד. תחלק את המספר הזה ב-4 לפחות לדעתי.
DrKeo כתב:ספירת יחודיים ב4? זאת הסטטיסטיקה הכי נוקשה ששמעתי. אלה אם כן אתה יוצא בהנחה שאנשים נכנסים בעזרת 4 מכשירים ביום בממוצע שזה מספר די מגוחך.
ShiTDemoN כתב:pc, mac, xb, ps, galaxy, iphone, smarttv, apple tv, vita, 3ds, vita tv
נשמע לי לגיטימי. זו הרוטינה שלי בכל אופן
InterAl כתב:תוסיף גם גלישה באינקוגניטו או מכמה דפדפנים שונים על אותו מחשב.
Klayman כתב:אני נגיד לא מתחבר מהעבודה. גולש כ'אורח'. בבית אני גולש באחד משני מחשבים (לפטופ או נייח) ובדרכים מהנקסוס 5.
DrKeo כתב:היוזרים פה לא גולשים לכאן עם אינקוגניטו, מה המטרה בזה באתר שאתה צריך להיות בו מחובר? וכמה דפדפנים אנשים גולשים במקביל? אתה מבין שאם מחלקים ב4 זה אומר שאנשים כאן צופים באתר יומית ב4 צורות שונות בממוצע. אם כבר לחלק ב2 יותר הגיוני, המשתמש הממוצע צופה בו כנראה במשהו גדול יותר בבית (מחשב, טאבלט) ובנייד על הדרכים. 4 זה כמעט מופרך, זה אומר שעל כל בן אדם שצופה באתר רק עם נייד או משתמש שנכנס סתם פעם בשבוע לבדוק מה קורא יש משתמש שנכנס לאתר ב8 צורות שונות. זה לא ראליסטי.
InterAl כתב:המטרה היא שלא יראו אותך מחובר. זה כמו invisible mode, הרבה אנשים משתמשים בזה. אל תשכח גם שכל כניסת אינקוגניטו (ליתר דיוק, הכניסה הראשונה בכל סשן אינקוגניטו) נספרת כייחודית כי העוגיות לא נשמרות בין סשנים. כלומר אנשים שמשתמשים הרבה באינקוגניטו יכולים להיספר גם עשרות פעמים כייחודים.
DrKeo כתב:דבר ראשון שאנשים ידעו, יש צ'קבוקס כשאתה עושה LOGIN גורמת שלא יראו אותך מחובר. דבר שני, עם אינקוגניטו אפשר גם ליצור 100 מליון כניסות יחודיות, ברור, אבל כנראה שזה לא תואם את בשום מקום חוץ מאשר אתרי פורנו.
ShiTDemoN כתב:למה שמישהו ירצה שלא יראו אותו מחובר בקהילה כלכך קטנה ואוהבת?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים