המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
שים שלום כתב:DrKeo כתב:Laskin כתב:מישהו פה כתב שיש את הספרים בספוטיפיי… אני עם מנוי משפחתי ואני לא מצליח להבין איך אני מוצא ספרים שם.
דודי כתב, צריך חשבון אמריקאי. אין לי שמץ איך מחליפים, גם לי אין גישה לספרים.
זה בהגדרות של החשבון, בחר מיקום אבל תצטרך להפעיל VPN כל הזמן, הוא בודק מיקום באופן קבוע
Death_119 כתב:שים שלום כתב:DrKeo כתב:Laskin כתב:מישהו פה כתב שיש את הספרים בספוטיפיי… אני עם מנוי משפחתי ואני לא מצליח להבין איך אני מוצא ספרים שם.
דודי כתב, צריך חשבון אמריקאי. אין לי שמץ איך מחליפים, גם לי אין גישה לספרים.
זה בהגדרות של החשבון, בחר מיקום אבל תצטרך להפעיל VPN כל הזמן, הוא בודק מיקום באופן קבוע
מה פתאום זה בלי VPN, תחשוב שאני אמריקאי שמטייל בחול אז אין דבר כזה שיצפו ממני כצרכן להפעיל VPN.
יש לי פשוט כתובת חיוב אמריקאית וכרטיס ישראלי עם כתובת חיוב אמריקאית אז עשיתי בזמנו מנוי אמריקאי כשהם לא היו בארץ עדיין. כמו שבפלייסטישן או באקסבוקס אני קונה ישירות עם הכרטיס אשראי כי הוא כאילו אמריקאי, מנגד אני גם משלם מע"מ לפי המדינה שאני רשום בה שזה ניו יורק.
דרך אגב, יש עוד הבדלים בין ספוטיפיי ארה"ב לישראל, ראיתי שבישראל אין הAI שמנגן שירים, זה בערך הפיטצ'ר שאני כל היום משתמש בו באפליקציה. הוא ממש טוב.
נדב, אני יודע שהשמות עונות זה השמות ספרים, אבל אין סיכוי שהם נאמנים לספרים, תחשוב - הספר הראשון מכוסה ממש, ממ שטוב, אבל זה לקח כמעט שתי עונות.
Death_119 כתב:נדב, אני יודע שהשמות עונות זה השמות ספרים, אבל אין סיכוי שהם נאמנים לספרים, תחשוב - הספר הראשון מכוסה ממש, ממ שטוב, אבל זה לקח כמעט שתי עונות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים