נושא הספרים הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: נושא הספרים הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 20 מרץ 2025, 19:13

כיף לך שאתה קורא אותו בפעם הראשונה, פייג'! קראתי אותו מלפני כמה שנים, ולפני חצי שנה הקשבתי לו ב audiobook והוא היה מעולה גם בפעם השניה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 20 מרץ 2025, 21:20

אחלה ספר. אבל אוטופי של החיים

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 מרץ 2025, 08:37

שים שלום כתב:
DrKeo כתב:
Laskin כתב:מישהו פה כתב שיש את הספרים בספוטיפיי… אני עם מנוי משפחתי ואני לא מצליח להבין איך אני מוצא ספרים שם.

דודי כתב, צריך חשבון אמריקאי. אין לי שמץ איך מחליפים, גם לי אין גישה לספרים.

זה בהגדרות של החשבון, בחר מיקום אבל תצטרך להפעיל VPN כל הזמן, הוא בודק מיקום באופן קבוע

מה פתאום זה בלי VPN, תחשוב שאני אמריקאי שמטייל בחול אז אין דבר כזה שיצפו ממני כצרכן להפעיל VPN.

יש לי פשוט כתובת חיוב אמריקאית וכרטיס ישראלי עם כתובת חיוב אמריקאית אז עשיתי בזמנו מנוי אמריקאי כשהם לא היו בארץ עדיין. כמו שבפלייסטישן או באקסבוקס אני קונה ישירות עם הכרטיס אשראי כי הוא כאילו אמריקאי, מנגד אני גם משלם מע"מ לפי המדינה שאני רשום בה שזה ניו יורק.

דרך אגב, יש עוד הבדלים בין ספוטיפיי ארה"ב לישראל, ראיתי שבישראל אין הAI שמנגן שירים, זה בערך הפיטצ'ר שאני כל היום משתמש בו באפליקציה. הוא ממש טוב.

נדב, אני יודע שהשמות עונות זה השמות ספרים, אבל אין סיכוי שהם נאמנים לספרים, תחשוב - הספר הראשון מכוסה ממש, ממ שטוב, אבל זה לקח כמעט שתי עונות.
תמונה

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 24 מרץ 2025, 09:44

Death_119 כתב:
שים שלום כתב:
DrKeo כתב:
Laskin כתב:מישהו פה כתב שיש את הספרים בספוטיפיי… אני עם מנוי משפחתי ואני לא מצליח להבין איך אני מוצא ספרים שם.

דודי כתב, צריך חשבון אמריקאי. אין לי שמץ איך מחליפים, גם לי אין גישה לספרים.

זה בהגדרות של החשבון, בחר מיקום אבל תצטרך להפעיל VPN כל הזמן, הוא בודק מיקום באופן קבוע

מה פתאום זה בלי VPN, תחשוב שאני אמריקאי שמטייל בחול אז אין דבר כזה שיצפו ממני כצרכן להפעיל VPN.

יש לי פשוט כתובת חיוב אמריקאית וכרטיס ישראלי עם כתובת חיוב אמריקאית אז עשיתי בזמנו מנוי אמריקאי כשהם לא היו בארץ עדיין. כמו שבפלייסטישן או באקסבוקס אני קונה ישירות עם הכרטיס אשראי כי הוא כאילו אמריקאי, מנגד אני גם משלם מע"מ לפי המדינה שאני רשום בה שזה ניו יורק.

דרך אגב, יש עוד הבדלים בין ספוטיפיי ארה"ב לישראל, ראיתי שבישראל אין הAI שמנגן שירים, זה בערך הפיטצ'ר שאני כל היום משתמש בו באפליקציה. הוא ממש טוב.

נדב, אני יודע שהשמות עונות זה השמות ספרים, אבל אין סיכוי שהם נאמנים לספרים, תחשוב - הספר הראשון מכוסה ממש, ממ שטוב, אבל זה לקח כמעט שתי עונות.

מעניין, אני מניח שבמקרה שלי שלא רכשתי מנוי פעלו לפי מיקום, ואצלך ששילמת באשראי אמריקאי זה לא אכפת להם, כי כשאני חזרתי מחול אחרי שנה ישר הטרידה אותי האפליקציה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מרץ 2025, 10:40

Death_119 כתב:נדב, אני יודע שהשמות עונות זה השמות ספרים, אבל אין סיכוי שהם נאמנים לספרים, תחשוב - הספר הראשון מכוסה ממש, ממ שטוב, אבל זה לקח כמעט שתי עונות.

אין ספק שאין התאמה מלאה, אבל הסופר עובד על הסדרה אז אני בטוח שמדובר בהמרה טובה. כלומר, קמינה דראמר לא מהספרים והיא בערך הדמות הכי פופולרית של הסדרה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 מרץ 2025, 15:25

סיימתי את הייל מרי, כיף גדול! באמת נהניתי מכל רגע, קריאה של כמעט 500 עמוד שעברה ממש בקלילות עבורי, וזה לא מובן מאליו כי הזמן שלי לקריאה במהלך השבוע די מוגבל לצערי.
אני לא אשקר שהבנתי לגמרי את הז'רגון המדעי, ולא פעם מצאתי את עצמי מגגל חלק מהמושגים, בעיקר אלו שקשורים לכימיה ומאוד, מאוד רחוקים ממני, אבל זו עוד הוכחה לכמה Invested הייתי בעלילה, אני מניח, אבל בשלב מסוים פשוט החלטתי ליהנות מהדרך במקום לעצור כל כמה דקות ולברר מה המשמעות של כל מושג ואני לא מתחרט.
הדבר הראשון שעשיתי אחרי שסיימתי היה לבדוק אם יש אדפטציה קולנועית ו..וואלה, לא רק שיש אלא גם פיל לורד וכריס מילר מביימים עם ריאן גוסלינג בתור הליד, ואני ממש שמח שגיליתי את זה רק אחרי שסיימתי את הספר, אחרת הוא אוטומטית היה הפרצוף של ריילנד בסיפור עבורי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 מרץ 2025, 17:06

כן, זה קרה לי עם the Martian, ראיתי כל הזמן את הפרצוף של מאט דימונד. אני סומך על לורד ומילר ב-1000% אבל אין מצב שמצליחים להעביר את הספר קולנועית. יש שם יותר מדי, המדע מפורט מדי, הם יצטרכו לרדד אותו קיצונית. אני בעיקר דואג לשלב של בניית התקשורת, הוא סופר ארוך בספר ומרתק ואין מצב שיצליחו לתרגם אותו.

דיון היה הפעם הראשונה שראיתי אדפטציה מתעלה על הספר וקשה לי להאמין שהייל מרי יצליח גם.
We're just normal men. We're just innocent men

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים