המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Laskin כתב:גם אם הוא בא לכופף ידיים - הוא צריך לעשות זאת כלפי יריבות ולא בעלות ברית.
אני מתפלל לספגטי שהוא ירד מהעץ וכמה שיותר מהר, איזה נזק אדיר הוא עושה עכשיו… אני לא רואה צד חיובי אחד בחרא הזה.
Laskin כתב:אתה מבין מה המשמעות של זה? שבבחירות אמצע הקדנציה הוא הולך להיות משותק לחלוטין כי הדמוקרטים יקבלו שוב רוב והוא לא יוכל להעביר שום החלטה, ובבחירות הבאות לנשיאות הדמוקרטים יקבלו גל כחול.
MGS FREAK כתב:Laskin כתב:אתה מבין מה המשמעות של זה? שבבחירות אמצע הקדנציה הוא הולך להיות משותק לחלוטין כי הדמוקרטים יקבלו שוב רוב והוא לא יוכל להעביר שום החלטה, ובבחירות הבאות לנשיאות הדמוקרטים יקבלו גל כחול.
מהזווית הישראלית זה מה שאני חושש מאוד שיקרה, ולא רק בגלל נושא המכסים. הנושא הזה ואחרים יצטברו למסה קריטית שעלולה ליצור מהפך, והבקלאש האדיר מצד הדמוקרטים יגרום למסע הנקמה וה"נה נה בננה ניצחנו אתכם" של הקואליציה אחרי שהעיפו את ממשלת בנט-לפיד להיראות כמו בדיחה.
וישראל שהפכה להיות כל כך מזוהה עם ממשל טראמפ תהיה מטרה מרכזית לזה.
Laskin כתב:אה כן, בא ניקח את האתר הרשמי של הבית הלבן כמקור לצעדים שהבית הלבן עושה, נשמע כמו מקור אובייקטיבי.
שוב, אם המטרה היא סין, שהיא אכן ״אויבת״ במובנים מסויימים - אז שיטיל עליהם מכסים, ויתמודד עם השלכות מסויימות ויש פה הגיון למרות שההשלכות יהיו כואבות, אבל הוא הטיל על כל העולם בצורה שרירותית, וזה מהלך של אדיוט, מהלך שמתאים לקומוניסט שרוצה להגן על ייצור מקומי גם אם מדובר במוצרים שבכלל לא מיוצרים מקומית.
איך לפגוע בכיס של האמריקאים זה for the greater good? אתה מבין מה המשמעות של זה? שבבחירות אמצע הקדנציה הוא הולך להיות משותק לחלוטין כי הדמוקרטים יקבלו שוב רוב והוא לא יוכל להעביר שום החלטה, ובבחירות הבאות לנשיאות הדמוקרטים יקבלו גל כחול.
אין שום דבר שמשפיע על בחירת האמריקאים יותר מאשר פגיעה בכיס שלהם.
DrKeo כתב:Laskin כתב:גם אם הוא בא לכופף ידיים - הוא צריך לעשות זאת כלפי יריבות ולא בעלות ברית.
אני מתפלל לספגטי שהוא ירד מהעץ וכמה שיותר מהר, איזה נזק אדיר הוא עושה עכשיו… אני לא רואה צד חיובי אחד בחרא הזה.
למה לא בעלות ברית? תוך 2 שניות השמאל הכלכלי הקיצוני הבולשביקי מעריץ מרקס בצלאל סמוטריץ׳ הוריד את המכס על מוצרים מארה״ב ל-0%. עבד כמו קסם. הבעיה היא שבשניה שזה קרה טראמפ היה צריך להסיר את המכס על ישראל, והעובדה שהוא לא הסיר זה מדאיג מאוד.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
InterAl כתב:אולמרט תמך בחתימת הסכם חטופים + כניעה לחמאס עוד לפני שכבשנו את פילדלפי... לא שזה אמור להפתיע, אם זה היה תלוי בו, ישראל הייתה נסוגה מזמן לגבולות אושוויץ 67, לרבות ובמיוחד חלוקת ירושלים עם ויתור על ריבונות ישראל בעיר העתיקה, זכות שיבה למאות אלפי פליטים פלסטינים והקמת מדינת טרור נאצו-ערבית דקה מכפר סבא. אין בוגדנות גדולה מזאת.
InterAl כתב:העמדות שלו לא השתנו בשנה וחצי שביבי ישב באופוזיציה. בנוגע לפליטים, חיים רמון שהיה שליחו הציע 5000 לעשר שנים. אבו מאזן רצה מאות אלפים ורמון אמר שהיה מקום להתגמשות. הבעיה שהממשלה שלו לא שרדה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים