נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2025, 17:22

Uncle Pey'j כתב:סמוך על השמאל בישראל שגם על זה יהיה לחץ היסטרי.
אגב, לדעתי אם כבר התחלנו את שלב א' אנחנו צריכים לסיים אותו ולו בשביל צבירת לגיטימציה, מינימלית ככל שתהיה, להמשך המלחמה. אני גם חושב שכשלא יהיו נשים (חיות, לפחות) שבויות בעזה משהו במיינדסט של מקבלי ההחלטות והדרג הצבאי ישתנה, ואני לא צריך להסביר למה.

מה שאני לא מבין הוא למה לא עושים בעזה כמו שארה״ב עשתה באפגניסטן. משתלטים על גזרה, מטהרים אותה מכל כיוון. בונים מחנה פליטים זמני עם עזרה של גופים בינלאומיים, ואז נותנים לאנשים לחזור לאזור הזה לתוך מחנה הפליטים בסריקה ביומטרית קפדנית. מגדרים אותו, מספחים אותו, ועוברים לגזרה הבאה. מכאן עסקאות חטופים הן בעד החזרת אזורים מסופחים לעזה, אדמה, הערך הכי גבוה שיש לחמאס.

עכשיו טראמפ נשיא, אין סיבה שהוא לא יתן לנו לעשות משהו כזה. אני אריץ שיחה צפופה בנושא עם היועץ המדינה של ביבי בסופ״ש :!:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 ינואר 2025, 17:25

הרצי הלוי התנגד בתוקף למשהו דומה כשזה הגיע לחלוקת הסיוע ההומניטרי, ששם כמובן טמון המפתח האמיתי לסילוק של חמאס מעזה וכן, אני מאמין שגם לשחרור חטופים במחירים הרבה, הרבה יותר סבילים למדינה.
אני חושב שכדי להגשים את מטרות המלחמה ממשל צבאי בעזה הוא בלתי נמנע, אני מקווה שהרמטכל הבא גם ישכיל להבין את זה, על כל המשמעויות שנגזרות מזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2025, 17:34

Uncle Pey'j כתב:הרצי הלוי התנגד בתוקף למשהו דומה כשזה הגיע לחלוקת הסיוע ההומניטרי, ששם כמובן טמון המפתח האמיתי לסילוק של חמאס מעזה וכן, אני מאמין שגם לשחרור חטופים במחירים הרבה, הרבה יותר סבילים למדינה.
אני חושב שכדי להגשים את מטרות המלחמה ממשל צבאי בעזה הוא בלתי נמנע, אני מקווה שהרמטכל הבא גם ישכיל להבין את זה, על כל המשמעויות שנגזרות מזה.

תאורטית מהלך שכזה יכול לנקות את הרצועה מחמאס ולהחזיר את השבויים. מה עושים ביום שאחרי זאת שאלה אחרת לגמרי, אבל אני הייתי הולך על כיוון של שליטה בינלאומית באחת משתי דרכים. או לחלק את עזה לכמה פרובינסיות ולתת לכל שותף בינלאומי פרובינסיה קטנה, או לתת את כל עזה למשטר בינלאומי שהוא קואליציה של כמה מדינות. אולי סעודיה או ה-UAE לא יקחו את עזה תחת חסותן, אבל קואליציה של 5-6 מדינות ערביות מתונות אולי כן. זה די דומה לגרמניה הנאצית, גם היא חולקה לפרובינסיות וכל פרובינסיה חולקה לשליטה של מדינה שונה.

הפלסטינים צריכים שליטה חיצונית שכופה עליהם ביד חזקה תוכנית לימודים סבירה (נניח החדשה הסעודית שהוציאה שנאת יהודים לגמרי מהסילבוס) ומשטר בטחוני חזק שמחזיק אותם הדוק במשך 15-20 שנים. הליך די-רדיקליזציה מלא בדומה ליפן וגרמניה הנאצית. רק אחרי שיתחלף שם דור יהיה אפשר להזרים פיתוח אמיתי לרצועה, להתחיל לבנות את עזה עם שדה תעופה, תחנת כוח, מוסדות וכו׳, בתקווה כסוג של גן עד כלכלי עם אוכלוסיה שהשתפרה משמעותית אחרי 20 שנים. ואז בתקווה היא תהיה מקום יותר אטרקטיבי מהגדה, ויהיה אפשר להגדיל אותה עם שטח ממצרים בהסכם פיננסי. ומשם לתחיל הגירה של אנשים שנבדקו הייטב מהגדה לעזה, ובתקווה לרוקן קצת את הגדה בחתירה למדינה פלסטינית בעזה המוגדלת עם גוש מסיני.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 ינואר 2025, 17:40

זה רעיון טוב בתיאוריה, בפועל, אף מדינה שפויה לא תעז בכלל להתקרב לעזה כל זמן שחמאס מחזיק באיזושהי יכולת שלטונית בעזה, זה פשוט השקעה גרועה.
אז עד שיהיה ניתן לייצב את עזה מבחינה ביטחונית, ועד כמה שהייתי שמח לתת לעזתים לגווע ברעב ולמות משורה ארוכה של מחלות, ממשל צבאי הוא הפתרון היחיד בטווח הזמן הקרוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2025, 17:43

Uncle Pey'j כתב:זה רעיון טוב בתיאוריה, בפועל, אף מדינה שפויה לא תעז בכלל להתקרב לעזה כל זמן שחמאס מחזיק באיזושהי יכולת שלטונית בעזה, זה פשוט השקעה גרועה.
אז עד שיהיה ניתן לייצב את עזה מבחינה ביטחונית, ועד כמה שהייתי שמח לתת לעזתים לגווע ברעב ולמות משורה ארוכה של מחלות, ממשל צבאי הוא הפתרון היחיד בטווח הזמן הקרוב.

זה נכון, ולכן אנחנו צריכים לחלק את עזה לגזרות ולהתחיל לטהר גזרה גזרה, לאט וביסודיות. לא להשאיר שם כלום חוץ מאשר מחנה פליטים שאליו יחזרו אזרחים שנבדקו הייטב. לגדר אותו, לספח אותו ולשמור עליו כקו גבול החדש של ישראל. כך גזרה גזרה עד שכל עזה טוהרה מטרוריסטים. גם צריך כמובן לדאוג שכל גזרה שכזו שבשליטנו תקבל כמות אדירה של סיוע הומניטרי בזמן ששאר עזה תקבל כלום. שאזרחים ירצו ״להגר״ לאזורים שטיהרנו וחמאס יקבל אפס פיננסים דרך השתלטות על משאיות.

אני משער שעם טראמפ זה אפשרי.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 26 ינואר 2025, 18:56

אם לחזור רגע אחורה, בזמן שהתווכחתם, מאסק השתתף ונאם בכנס של AfD, שהם כמעט ניאו נאצים ואמר שגרמניה צריכה להשאיר את העבר בעבר ולהמשיך הלאה.
וואלה, כל כך הרבה נורות אדומות.
זה לא צחוק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 ינואר 2025, 19:39

מאסק טרול ופרובוקטור, והנוכחות שלו בAfd זו עוד אחת מהפרובקציות שלו, הוא רוצה להטריל ולהישאר בתודעה. כאילו בואו, הוא גם הטריל שהוא טוב במשחקים בשביל תשומת לב ופרובוקציה וזה הצליח לו כולנו דיברנו על זה ועליו.

הAfd מסוכנים לישראל, אבל ההטרלות של מאסק הן לא הבעיה שלנו, כמו שביבי כבר צייץ ואמר מאסק הוא ידיד אמת שלנו. הסכנה האמיתית שלנו היא שמפלגות קיצוניות כמו הAfd מתחזקות בגרמניה, כמו שתמיד אמרתי, הגרמנים היו נאצים, נשארו נאצים, ותמיד ישארו נאצים, ואין לזה שום קשר לטראמפ ומאסק.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 ינואר 2025, 19:48

הAFD באמת נאצים או שזאת עוד הגזמה של השמאל הרדיקלי שמבחינתו כל מי שלא הוא הוא פשיסט שדינו מוות בסקילה? מודה שלא חקרתי לעומק.

ולא הייתי ממהר לומר שהוא גזען או אנטישמי. הפרשנות שלי לכל היציאות המוזרות של מאסק זה שהוא פשוט אדג'לורד כרונית אונליין, כנראה ב4צ'אן, וכבר לא מבדיל בין האינטרנט למציאות כשהוא עושה שיטפוסטינג קרינג'י.

מצד שני- גם ליכולת גלגול העיניים וגילוי ההבנה שלי לזה יש גבול, אני לא יודע אם הגענו אליו או עברנו אותו אבל יש איפה שהוא נקודה שהיא הגבול. וכמו ששלומיקס אמר נדלקות כבר יותר מדי נורות אדומות.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 ינואר 2025, 20:00

DrKeo כתב:
sharonbn כתב:חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי איפה יש פירוט של העיסקה בקיץ מבחינת שחרור חטופים ואסירים. יש לך פרטים?

עריכה:
מצאתי את הדיווח הזה
https://www.mako.co.il/news-military/20 ... f81026.htm
לפי מיטב ידיעתי מדובר באותם מספרים של חטופים ואסירים כמו בעיסקה הנוכחית.
לפי הכתבה, בשלב השני, אחרי 84 ימים, כל החטופים החיים היו צריכים להשתחרר. שוב, זה נשמע לי זהה לעיסקה הנוכחית. לא ברור לי למה הגעת למסקנה ש״מישהו מהרשימה הנוכחית היה נשאר בעזה״

מספר החיים מול גופות השתנה, המספר הכללי נשאר זהה. לדעתי עמית סגל דבר על זה, אני צריך לחפש בטלגראם שלו. ובנוגע למישהו מהעסקה הנוכחית היה נשאר בעזה, זאת עובדה כי 4 מתוך 6 המוצאים להורג במנהרות בקיץ היו אמורים לחזור בעסקה הקודמת. אפילו אם מספר החיים היה נשאר אותו דבר, זה היה אומר ש-4 שחוזרים עכשיו היו נשארים בעזה.
InterAl כתב:תביא הפגנת שמאל עם דגלי ג'יהאד בכמות דומה לכמות דגלי צלב הקרס שהיו בשרלוטסוויל.

די נו, בצפון אמריקה מתרחשים X100 שארלוטסוויל כמעט יומית, בכל קמפוס גדול, ברחובות בניו יורק, ברחובות בקנדה וכו׳. בכל הפגנה שכזו יש דגלי חמאס, חיזבללה, סרטי ראש של חמאס או החזית העממית וכו׳. בשרלוטסוויל היו כמה עשרות נאצים, אתה משווה את זה למצעד של 200K בלונדון או של כמה אלפים בניו יורק שמתרחשים ברמה השבועית? הם צרים על בתי כנסת, עוברים בשכונות יהודיות, מרססים כתובות למוות של יהודים וציונים, מגרדים פוסטרים של חטופים וכו׳. אנחנו מדבר על תופעת קיצון סופר נדירה מול משהו שהופך לשגרה.

ואגב, ממה שראיתי בזמנו רוב הדגלים דווקא היו של הקונפדרציה, למרות שלא היו חסרים של סמלים נאצים.

InterAl כתב:זה עדיין לא נאו נאציזם. זה הקו הכי אדום שיש. יש עדיין הבדל קטן בין שמחה לאיד על רצח יהודים לבין אידאולוגיה סדורה שדוגלת בהשמדת כל היהודים.

ג׳יהאד היא אידיאולוגיה סדורה שדוגלת בהשמדת יהודים. אני די בטוח שב-70 שנים האחרונות ג׳יהאדיסטים הרגו בכמה סדרי גודל יותר יהודים מנאצים .

ג׳יהאד היא אידיאולוגיה הרבה יותר מסוכנת מנאציזם כי נאציזם היא אידיאולוגית פרינג׳ שאין לה כמעט שום תמיכה ונחשבת למשהו שחייבים לעקור מכל חברה מודרנית. ג׳יהארד לעומת זאת נתמכת על ידי אחוזים גדולים מהשמאל. ליטרלי חמישית מארה״ב תומכת בחמאס בסקרים, לא תקבל תמיכה כזאת בנאצים בשום סקר בשום מדינה מערבית, אפילו לא קרוב.
InterAl כתב:ביידן גינה וקרא להן הפגנות אנטישמיות, לפחות לחלקן, בעוד שלטראמפ היה מאוד קשה לגנות נאצים, וזה מדאיג. גם אם מדובר במעטים, לדעתי קל וחומר. היה חייב לגנות בצורה ברורה, וחובה לבקר אותו על זה.

כן, ואז ביידן אמר שאנחנו מבצעים רצח עם, הגביל מכירת פצצות טון ומעלה, מנע מאיתנו להכנס ללבנון, מנע מאיתנו להכנס לרפיח, כפה עלינו להעביר כמויות אדירות של סיוע לעזה, מנע מאיתנו התקפה שמעותית באיראן, נתן להפגנות הנאציות בקמפוסים להמשיך ללא הפרעה, התחנף למוסלמים ומה לא? הנשיא הכי פרו ישראלי והכי אנטי ישראלי בו בזמן.

וטראמפ? הוא רוצה לעשות לעזתים טרנספר למצרים וירדן כאילו הוא חבר במפלגה של בן גביר. אז תזכיר לנו שוב איזה נשיא תומך בנאצים?

הג'יהאד מהסוג שרוב האמריקאים שהזכרת תומכים בו מבוסס על רקע לאומי, נגד היהודים במדינת ישראל, לא גזעי נגד כל יהדות העולם. לא תמצא הרבה מקרב אותם 20% שהזכרת שהיו רוצים להשמיד את כל יהדות ארה"ב. במובן הזה, אין בכלל דמיון. ושוב, אם הנאצים כ"כ שוליים, מה הבעיה לגנות? ומה הבעיה לגנות את נשיא ארה"ב שלא באמת מגנה אותם? זאת אמורה להיות חובה שלך כיהודי וכבן אדם בכלל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ינואר 2025, 20:03

הAfD לא באמת ״כמעט ניאו נאצים״ לדעתי… לפחות ממה שזכור לי שקראתי בעבר לגביהם, דווקא באתרים כמו של הליגה נגד השמצה, ומקורות יהודים אחרים. כמובן שתמיד יש קצוות קיצוניים יותר, ואפשר למצוא התבטאויות שנויות עוד יותר במחלוקת לכל הפחות, אבל זה לא מאוד שונה מהקצוות שיש אצל הדמוקרטים (ה״סקוואד״) ומעטים יטענו ברצינות שהדמוקרטים בארה״ב הם תנועה כמעט ניאו נאצית, בטח שלא המקורות שמכנים את הAfF כך.
אז שוב, יש להם התבטאויות שנויות במחלוקת כיום - אבל זה בעיקר כלפי מהגרים ומוסלמים, ויש להם סיבה מוצדקת בעיני לרובן. וכמובן שהם רוצים להפסיק לנבור בעבר, הם מאוד לאומיים/לאומניים, ורוצים להתגאות במי שהם כיום, במקום להתבייש במי שהיו בעבר.
לגבי ישראל היחס שלהם יחסית בסדר, שוב - ממה שזכור לי.

אני לא אומר שלא צריך להזהר, אני יהודי אחרי הכל ונכד לניצולי שואה, ואולי באמת לא עבר מספיק זמן כי הרי יש עדיין ניצולי שואה חיים… זהירות זה תמיד טוב. אבל אני לא חושב שזה הדבר הכי נורא בעולם בשביל עם להתקדם הלאה מהדברים הנוראיים שהסבים או אפילו ההורים שלהם עשו, לפני 80 שנה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 ינואר 2025, 21:12

אנשי הAFD נתפסו על חם שהם היו בכנסים ניו נאצים מובהקים לא כאלה שאפשר לפרש לכאן או לכאן אשכרה נאצים, וכל שני וחמישי מישהו שם מתבטא באנטישמיות הכי דוחה שיש הם פשוט שונאים גם מוסלמים בנוסף ליהודים.אבל עניין של פרשנות שכל אחד יאמין במה שהאינסטינקט שלו אומר לו.לי אין ספק שאם הם היו יכולים להשמיד אותנו הם היו רוצים בזה.

ההבדל זה שחוץ מגרמניה (שם יש עליה של הימין הקיצוני הזה) אין לניו נאציזם הזה קהל בעולם, בעוד הפלסטינים והמוסלמים הפונדמנטליסטים שנגדנו זוכים לתמיכה אצל העולם "הנאור".

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ינואר 2025, 11:53

InterAl כתב:הג'יהאד מהסוג שרוב האמריקאים שהזכרת תומכים בו מבוסס על רקע לאומי, נגד היהודים במדינת ישראל, לא גזעי נגד כל יהדות העולם. לא תמצא הרבה מקרב אותם 20% שהזכרת שהיו רוצים להשמיד את כל יהדות ארה"ב. במובן הזה, אין בכלל דמיון. ושוב, אם הנאצים כ"כ שוליים, מה הבעיה לגנות? ומה הבעיה לגנות את נשיא ארה"ב שלא באמת מגנה אותם? זאת אמורה להיות חובה שלך כיהודי וכבן אדם בכלל.

הג׳יהאד רוצה להרוג את כל היהודים, לא רק אלה בישראל. ממש נחמד שה-20% שתומכים בג׳יהאד שאונס נשים יהודיות למוות רוצה שזה יקרה רק בישראל.. וגם לציונים שגרים במקומות אחרים בעולם.. ואולי גם קצת יהודים אחרים בשביל הקטע. ואתה יודע, שריפה של בתי כנסת, פיגועים במקומות יהודים וכו׳. אבל זה לגמרי סבבה, כי הבית כנסת פעם גייס כסף למפונים בצפון אז הם מטרה וולידית, לא?

ובנוגע לטראמפ, ברור שצריך לגנות את הנאצים, אבל גם במסיבת עיתונאים שלו על שראלוטסוויל הוא קרא לנאצים rough bad people.

להגיד שנאצים ב-2025 הם בעיה יותר גדולה ליהודים מג׳יהדיסטים זה כמעט הזיה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 ינואר 2025, 12:52

כאילו כנסו לResetera כולם שם מכירים בזה שהנאציזם זו תועבה שלא ברא השטן והם מחרימים כל אחד שרק חשוד כניו נאצי.
אבל אותם אנשים ממש, גם תומכים בפלסטינים ולא מגנים את ה7 באוקטובר, אז מי יותר מסוכן לנו היום? ברור שזה האיסלם הקיצוני.

הנאציזם מוכר כאויב לא רק של היהודים, זה האויב המר גם של האמריקאים, האנגלים, הרוסים, אף אחד לא יתן לו לעלות חוץ מהגרמנים עצמם
(הם רואים את עצמם כעם הנבחר ולכן הם תמיד יהיו בתחרות עם העם היהודי על הטייטל,ומי שמאמין אחרת... חכו ותראו)

גם במקרה הקיצון שהניו נאצים ישתלטו על גרמניה, האמריקאים והרוסים ישר יתאחדו נגדם שוב... בעוד האיסלם הקיצוני מתרבה בכל מקום באין מפריע ומשתלט על כל מקום אז ברור פי מי מסוכן לנו יותר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 27 ינואר 2025, 14:45

DrKeo כתב:
InterAl כתב:הג'יהאד מהסוג שרוב האמריקאים שהזכרת תומכים בו מבוסס על רקע לאומי, נגד היהודים במדינת ישראל, לא גזעי נגד כל יהדות העולם. לא תמצא הרבה מקרב אותם 20% שהזכרת שהיו רוצים להשמיד את כל יהדות ארה"ב. במובן הזה, אין בכלל דמיון. ושוב, אם הנאצים כ"כ שוליים, מה הבעיה לגנות? ומה הבעיה לגנות את נשיא ארה"ב שלא באמת מגנה אותם? זאת אמורה להיות חובה שלך כיהודי וכבן אדם בכלל.

הג׳יהאד רוצה להרוג את כל היהודים, לא רק אלה בישראל. ממש נחמד שה-20% שתומכים בג׳יהאד שאונס נשים יהודיות למוות רוצה שזה יקרה רק בישראל.. וגם לציונים שגרים במקומות אחרים בעולם.. ואולי גם קצת יהודים אחרים בשביל הקטע. ואתה יודע, שריפה של בתי כנסת, פיגועים במקומות יהודים וכו׳. אבל זה לגמרי סבבה, כי הבית כנסת פעם גייס כסף למפונים בצפון אז הם מטרה וולידית, לא?

ובנוגע לטראמפ, ברור שצריך לגנות את הנאצים, אבל גם במסיבת עיתונאים שלו על שראלוטסוויל הוא קרא לנאצים rough bad people.

להגיד שנאצים ב-2025 הם בעיה יותר גדולה ליהודים מג׳יהדיסטים זה כמעט הזיה.

הם לא רוצים להשמיד את כל היהודים כמטרה אידאולוגית גזעית עליונה כמו הנאצים. הם רוצים להילחם ביהודים ולהשליט עליהם את האסלאם, אבל זה לא רצח עם בסגנון הנאצי. אם תתאסלם, רוב הג׳יהאדיסטים כנראה יעזבו אותך, הנאצים כידוע לא. יש דוגמאות של יהודים שהתאסלמו וחברו לארגוני טרור ג׳יהאדיסטים, אפילו חמאס.
לא טענתי שהנאצים הם בעיה גדולה יותר ליהודים היום אלא שברמה העקרונית ההבדל ביניהם גדול.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ינואר 2025, 14:50

כן ברור שנאצים ואיסלמיסטים הם לא אותו דבר, אבל אנחנו מדברים על מי איום יותר גדול. למי אכפת מנאצים ב-2025? היא קבוצה קטנטנה שכל העולם המערבי מוקיע.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 27 ינואר 2025, 14:59

לא דיברתי על זה. דיברתי על ה-stand back and stand by של טראמפ בנוגע ל-proud boys. לא רק שזה לא הוקעה, זה אפילו דרבון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ינואר 2025, 15:35

InterAl כתב:לא דיברתי על זה. דיברתי על ה-stand back and stand by של טראמפ בנוגע ל-proud boys. לא רק שזה לא הוקעה, זה אפילו דרבון.

אבל הוא כן חזר בו, אמר שלא היה לו באמת מושג מי הם והוקיע אותם. אם אתה מאמין לו או לא זה משהו אחר.

I condemn all white supremacists, I condemn the Proud Boys. I don’t know much about the Proud Boys but I condemn that

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 27 ינואר 2025, 18:59

זה מראיון טלפוני לפוקס שאף אחד כמעט לא שמע. בכל האינספור ציוצים ונאומים פומביים שלו לאורך השנים, זה כמעט ולא קרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ינואר 2025, 10:49

אבל הוא גינה פומבית, יש ראיונות גדולים שבקשו ממנו לגנות והוא סרב? אני באמת שואל כי אני לא יודע. אם לא אז מה הבעיה? ואם כן אז בהחלט בעייתי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 28 ינואר 2025, 15:19

אח״כ הוא גינה בגלל האש שחטף גם מתוך המפלגה, אבל זה עדיין מסריח.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 28 ינואר 2025, 17:27

כשגורם ישראלי מתראיין לגורמי תעמולה עוינים, דוגמת bbc, הטיימז הניו יורקי או פובליציסטים מסוימים בcnn אז הציפיה היא שבמענה לשאלות על אברטהייד ואכילת ילדים קטנים, התשובה שלו תכיל שלל הטיות של המילים אנטישמיות, טרור ערבי, ג׳יאהד וכדומה אבל אפס חזרות על מצות מילדים או אברטהייד. אתה לא נותן לגורמים עוינים לקבוע לך את הנרטיב. אתה לא תורם לastroturf נגדך, זה א׳ ב׳ של התמודדות עם תועמלנים.
בשביל לטעון שטראמפ תומך בkkk, צריך להראות כיצד היא באה לידי ביטוי. הוא תרם להם כסף? הוא הזמין את דייויד דיוק לעצרת שלו והם הציתו ביחד את דיאמונד וסילק? הוא הגיע להשתתף באירוע הגאלה השנתי בשרלוטסויל?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 28 ינואר 2025, 19:56

רק שפה לא ניסו לייחס לו עלילות דם, רק ביקשו שיגנה את דייויד דיוק, ה-kkk וארגוני עליונות לבנה אחרים שאכן תמכו בו בזמנו. הוא סירב, קיבל אש, ובסוף התקפל. אז חוץ מלצאת ספק גזען, הוא גם יצא בסופו של דבר די טיפש וגם נכנע לתכתיבים. למרות שלא ברור מה התכתיב פה, אין שום סיבה לא לגנות את הקבוצות האלה אם יש בך הגינות בסיסית.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 28 ינואר 2025, 20:36

הגיב בפוקס? מול פובליציסט מהצד שלו?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 28 ינואר 2025, 22:16

לא, ב-msnbc.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ינואר 2025, 11:04

ממילא הנאצים לא צופים ב-MSNBC, רק שמאלנים שגרים בקליפורניה ;)

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים