המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Shlomix כתב:הלוואי שיהיה טרנספר מרצון של העזתים, אבל זה לא יקרה.
טראמפ מציב פנטזיות ואז מתקפל כשהיריב שלו מסכים ליעד האמיתי שלו. זה בדיוק מה שקרה עם מקסיקו וקנדה.
אני לא רואה איך ארה"ב יכולה להשתלט על הרצועה בלי להקים עליה את כל מדינות ערב והאיסלאם.
שלא לדבר על זה שכרגע אין אפילו מדינה אחת שמוכנה לקבל עזתים בכמויות משמעותיות
glass man כתב:גם למה כל הזמן שוכחים את המשתמטים התל אביבים? באמת אני לא אומר את זה בשביל להביא דיון מתלהם, אני באמת שואל.
אני מכיר תל אביבי שהשתמט מכל מיני סיבות (לא נכנס לזה כי צנעת הפרט) הבן אדם חי היום בברלין.. לא תורם להגדלת האוכלוסיה לא ברור אם יחזור אי פעם להתגורר בארץ
אם לא הייתי מכיר אותו הייתי חושב שאין באמת תל אביבים כאלה ושהכל בולשיט של מחרחרי ריב, אבל מה לעשות שהכרתי.
glass man כתב:והתל אביבי הזה שהזכרתי שנהנה לו מהחיים בבתי קפה בברלין? ומפזר הגיגים ברשת על דו קיום עם הפלסטינים מה הוא? חד קרן? הוא לא מייצג אוכלוסיה תל אביבית? ואם הוא חד קרן לטענתך נדב, למה לא יכול להיות שגם חרדי שמסוגל לשרת בצבא הוא חד קרן?
הסיבה היחידה שאני לא מתווכח עם אותו תל אביבי על גבי הרשת היא שאני בכל זאת לא מעוניין להתווכח בצורה קשה עם יהודי פוסט ה7 באוקטבור, אבל מלא תל אביבים כמוהו.
יש הרבה מתגייסים בתל אביב מתוקף זה שהיא עיר ענקית, אבל יש בה גם אחוז משתמטים בגלל סיבות מצפון/נפש עדינה/מחלות נפשיות (שקרים שהם ממציאים כדי להשתמט )
למה לא להתחיל לעמוד על זה שיעשו את חובתם למדינה לפני שנטפלים לחרדים שלא כשירים לשירות?
למה לסמן חרדים ואיך זה לא מזכיר לאף את האוטואנטישמיות שנהגו כלפי יהודי מזרח אירופה רק בגלל שהיו דתיים יותר מאלה שבמערב אירופה? לא נמאס מהדמונזציה הזו?
אני לא אומר שאתה חלילה עשית את זה אני אומר אלה שרואים בחרדים את שורש כל הרע במדינה בכללי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים