עריכה: אה נזכר שמצאתי איזו ידיעה שהם

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
omerkot כתב:idan כתב:עומר, כמות החימושים בלבנון השנייה הייתה עצומה, לפי הערכות שמרניות אלביט מסוגלת לייצר בחודש את מה שצה״ל ירה שם ביום לחימה אחד. אז אני לא יודע מה יש לנו במחסני החירום וכמה הגדלנו את יכולת הייצור, אבל אין לי ספק שכלכלת חימושים זה שיקול רציני כאשר מרחפת סכנה של מלחמה רב-זירתית. אנחנו לא צריכים את האמריקאים בשביל רפיח, אבל תרחיש שבו הם מטילים עליך אמברגו נשק ומאותתים לכל השחקנים באיזור שישראל פגיעה, זה סיכון שכל הנהגה בישראל תחשוש לקחת. ובגלל זה, בין היתר, הם הצליחו לתקוע לנו מקלות בגלגלים. לפי פירסומים כבר הגיעו לכאן מאות משלוחי נשק מארה"ב אז אני מקווה שהזמן שקנינו לפחות עזר מהבחינה הזאת, אם כי עכשיו ברור לחלוטין שזו הייתה טעות לחכות.
וורסט קייס סנריו תמיד אפשר לשלוף טילי יריחו סטייל יום כיפור ולהכריח את האמריקאים לספק נשק:)
1. אתה תמיד מנהל כלכלת חימושים ולא היה יום אחד שבו לא ניהלת כזו מאז ה7 באוק׳.
2. יש לך הרבה סוגים של חימושים ואתה מתאים את אופי הפעילות לאופי החימושים. ככל שהאיום נהיה חמור יותר, אתה גם מכניס למערכה חימושים יותר ויותר אגרסיביים שלא עשית בהם שימוש עד עכשיו (פצצות מצרר, פצצות דלק אויר... לא חסר...). לא יהיו פצצות מדויקות? תירה פגזים לא מדויקים. זה בהחלט יכול לעלות בדם של חיילים (וגם בדם של עזתים) אבל אנחנו רחוקים ממקום שבו זה ישנה את האסטרטגיה. במחיר של 2,500 חללים היינו יכולנו לסיים כבר את העבודה, אנחנו רק מנסים לא להגיע לשם.
3. אנחנו קונים תחמושת ממדינות נוספות. אין לי מושג ממי בדיוק (אני יכול לנחש שמדובר בהודו, אזרביג׳אן ו/או ויאטנם כי אלה השותפות הבטחוניות שלנו היום ושלושתן לא משופעות מהמלחמה באוקראינה) אבל יש לנו תחמושת ממקורות נוספים.
4. בחוכמה שבדיעבד, ובהנתן מה שאנחנו יודעים מהתקשורת, זה לא היה נכון לחכות אבל אתה חיכית מתוך אמונה שתצליח בסופו של דבר לקבל תמיכה אמריקאית ואם לא היית מחכה והאמריקאים היו מטילים מגבלות זהות אז היינו מתלוננים שלא השתדלנו יותר. כרגע, בזכות ההמתנה הזו, ברור לכולם כאן שהאמריקאים לא היו כנים איתנו בדרישות שלהם.
Laskin כתב:לא לשחרר... דחו את ההוצאה להורג בחודש.
Laskin כתב:סוני צריכה לקנות את קונאמי רק בשביל זה![]()
אבל קוג'ימה עובד על משחק שהוא יהיה בטח המשך רוחני של סדרת MGS עבורם, אז אולי נקבל בכל זאת את החוויה הזו, פשוט בלי סנייק זה יהיה קצת עצוב :/
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 11 אורחים