המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
GolanBerlin כתב:אגב, מישהו מכיר סביח טוב ברמת גן-גבעתיים? אני כמובן מכיר את עובד, אבל יש עוד משהו טוב?
Tamir כתב:רונן, ממה קציצת הירק עשויה?
Golan כתב:אתה אופה גם חלות? תן איזה מתכון נחמד לחלות לשבת, שנכין פעם אחת חלות בעצמנו. תמיד כיף לאכול חלות שאתה הכנת.
GolanBerlin כתב:ואם אוכל לקפוץ אליך כדי לצפות במסיבות העיתונאים של E3, כמו שסיכמנו, אז אוכל גם לקבל מעט מהמזון אשר אתה מכין? נראה טעים מאד!
GolanBerlin כתב:אבל למה התעלמת מהשאלה הכי חשובה?![]()
ואם מישהו חוץ ממני ומרונן נכנס לאשכול הזה, אני רוצה להמליץ על פיצה שמש ברמת גן, ברחוב ז'בוטינסקי. מגש פיצה ב-20 שקל זה תמיד מבורך.
GolanBerlin כתב:ואם אוכל לקפוץ אליך כדי לצפות במסיבות העיתונאים של E3, כמו שסיכמנו, אז אוכל גם לקבל מעט מהמזון אשר אתה מכין? נראה טעים מאד!
ואם מישהו חוץ ממני ומרונן נכנס לאשכול הזה, אני רוצה להמליץ על פיצה שמש ברמת גן, ברחוב ז'בוטינסקי. מגש פיצה ב-20 שקל זה תמיד מבורך.
רונן כתב:אתה תהיה מוזמן, בהתאם לשעה של המסיבות, אך לא אוכל להתחייב שתהיה לי מוזה להכין דברים. אבל חטיפים וכיבודים אחרים תמיד יהיו. כך בכל שנה.
ובשנה שעברה הברזת לי, נסעתי עד אליך במיוחד כדי לאסוף אותך, רק כדי שתסביר לי שאיבדת את המפתח (או שהסיבה הייתה אחרת?) ואתה לא יכול לצאת מהבית, בגללך פספסתי את הדקות הראשונות של המסיבה
רונן כתב:עד לאחרונה הם מכרו את הפיצה ב-10 ש"ח. באמת פיצה לא רעה.
רונן כתב:כן. מגש פיצה ב-20 ש"ח. גנבים.
DrKeo כתב:סביך פרישמן, אם יש לך כוח ללכת לתל אביב. עובד לא באמת רמה לידו, היתרון היחיד של עובד הוא שיש לו תחלופה כל כך מהירה שהחצילים שלו תמיד נורא טריים אבל גם כאן הוא מתגמד ליד התור שיש מול סביך פרישמן במשך בערך 8 שעות ביום.
DrKeo כתב:סביך פרישמן, אם יש לך כוח ללכת לתל אביב. עובד לא באמת רמה לידו, היתרון היחיד של עובד הוא שיש לו תחלופה כל כך מהירה שהחצילים שלו תמיד נורא טריים אבל גם כאן הוא מתגמד ליד התור שיש מול סביך פרישמן במשך בערך 8 שעות ביום.
SHAPIRA500 כתב:הפיצה שלהם באמת טובה או שזה בסגנון פיצה כמעט חינם(שלמעשה זה פיצה כמעט הקאתי).
SHAPIRA500 כתב:אתה מדבר על הסביך ליד בית ליסין נכון? הוא לא עבר להיות סניף של עובד? או שהוא פתח אחד אחר ברחוב?
infected aviad כתב:רק אני לא מבין את ההתלהבות מעובד?
DrKeo כתב:יש לעובד בדיוק שני קטעים, הראשון הוא השטויות כדורגל שהוא עושה והשני הוא שבגלל שאוכלים שם הרבה אנשים יש לו תחלופה מאוד מהירה של החצילים מה שאומר שכמעט כל מנה שתאכל שם תהיה עם חציל מאוד טרי שרק ירד מהמטגן ולא משהו ספוגי שישב שם שעתיים. מעבר לזה מדובר בסביך מאוד סתמי.
SHAPIRA500 כתב:הפיצה שלהם באמת טובה או שזה בסגנון פיצה כמעט חינם(שלמעשה זה פיצה כמעט הקאתי).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד