אני מסתכל על זה הפוך דווקא - פחות מסים - מדיניות ימין
הסיבה לא מעניינת אותי בשיט, אלא העובדה שאני שילמתי משמעותית פחות מסים על הרכב. הטיעון שלך הוא קצת כמו הטיעון הכושל של ״גם איין ראנד לקחה הטבות מס/קצבאות״… כל שקל שאני יכול למנוע מהמדינה או לחילופין לקחת מהמדינה - אני אקח, ואין עם זה שום בעייה, כי אני משלם פי כמה וכמה וכמה וכמה יותר ממה שאני מקבל.
וכן, התקציב שלי היה 220 בערך וזה היה בתקציב, אם לא - לא הייתי קונה אותו, אבל מאוד רציתי טסלה מאז שהוכרזה, פשוט לא חשבתי שתהיה אשכרה בתקציב של פאקינג ספורטז׳ וטוסון… הקודם שלי היה טוסון ואני חוזר על ההשוואה - זה כמו נוקיה מול אייפון. או אם תרצו - מחשב מול קונסולה, רק שהקונסולה פה איכשהו חזקה ומתקדמת לפחות ב-2 דורות מהמחשב הזה, בנוסף לפשטות שלה ויש לה הרבה יותר תכונות מגניבות ומשחקים בזמן שהמחשב מפעיל רק אקסל ועובד על דוס

אין ספק שכל אחד והסיבות שלו, וברור שזה עדיין חד משמעית לא מתאים למי שנוסע ביומיום נסיעות סופר ארוכות (וזה אף אחד פה) אבל אני מרגיש פה הרבה הייט ללא שום סיבה באמת הגיונית, בטח לגיימרים. לא יכול לתאר כמה מה שאתם רואים כ״גימיק״ - סופר שימושי ביומיום… אני רואה כמעט כל יום חברים שלי ממתינים ברכב לילדים שלהם מחוץ לחוג שעה בגשם מקשיבים לרדיו בזמן שאני בקאפהד עם השלט של האקס בוקס, או צופה בנטפליקס/יוטיוב בדברים שהתחלתי לצפות בבית, ושוב - עניין האקלים מהנייד, לא להיכנס אפילו פעם אחת לרכב רותח/קפוא, העדכונים שמשפרים כל הזמן את החוויה מבלי להגיע למוסך, העובדה שאין ״חלקים נעים״, רצועות להחליף, שמנים להוסיף, תא אחסון קדמי (סופר שימושי לתיקים של הילדים והמטריות כשהאחורי עמוס וזה קורה לי הרבה), קריוקי ומשחקים עם ה״צייר״ בנסיעות משפחתיות (הקטנים שלי למדו ככה לקרוא שעון, ואנחנו משחקים ככה משחקי לשון וכו׳)… וכן - כשמישהו בוכה לי מאחורה אני אפילו משתמש בפונקציית ה״פלוצים״ והם מתחילים לצחוק, גם בפעם המליון. גם עניין האבטחה והמצלמות וגישה אליהן מהנייד נהדר, וסופר שימושי.
זה פשוט רכב 2.0, אין לי מושג איך אפשר להשוות את זה לקיה ספורטז׳ כשהם אשכרה אותו מחיר.
אגב לגבי מהירות/תאוצה - זה לא שטויות לדעתי, כשיש אדיוט בכביש ואתה רוצה לעבור אותו כבר זה משהו שכל יום מורגש, אתה מקבל ביצועים של רכב שעולה פי 2-3 ממנו, קשה לי לראות איך אפשר להתייחס לזה בזלזול. כנ״ל גם לגבי בטיחות, הY אחד הרכבים הבטוחים בכביש.