רונן כתב:טוב, צודקים, על זה נאמר - הנבואה ניתנה לשוטים.
ולמרות זאת, אהיה שוטה: אני מעריך שצפוי להיות קרב צמוד בדור הבא, והכי מעניין. גם כי הקונסולות תצאנה באותו הזמן. לדעתי הולך להיות דור שיתעלה על הנוכחי. התחרות תהיה אף יותר עזה.
רונן כתב:טוב, צודקים, על זה נאמר - הנבואה ניתנה לשוטים.
ולמרות זאת, אהיה שוטה: אני מעריך שצפוי להיות קרב צמוד בדור הבא, והכי מעניין. גם כי הקונסולות תצאנה באותו הזמן. לדעתי הולך להיות דור שיתעלה על הנוכחי. התחרות תהיה אף יותר עזה.
infected aviad כתב:טוב נו, ניראה לי שזה יתאים לכל דור, תמיד הוא יתעלה על הקודם ותמיד תהיה תחרות יותר עזה![]()
אגב, KZ ניראה אולי מדהים בסרטונים, אבל ככה גם היה KZ2. השאלה היא איך יהיה הגיימפליי שלו (מה לעשות ש-KZ2 היה המשחק הכי שנוי במחלוקת לפני שלוש שנים בקהילה שלנו. שלא לדבר על KZ3 שדיברו עליו כמין הידרדרות).
Death_119 כתב:3 התדרדרות? אה? הוא היה מצוין, העלילה הייתה בהחלט הרבה פחות טובה ממה שהיה בטריילר המרהיב המקורי, אבל הגיימפליי היה נהדר, הם תיקנו בערך כל תלונה שהייתה על קילזון 2 אם זה ההשתהות בשליטה, חוסר הגיוון בסביבות ושליטה בכלי רכב. המשחק באמת היה מצוין. התלת ממד היה over rated היחיד לטעמי והמפות במולטי היו קטנות מידי, אבל ככללי משחק משובח, בהחלט הטוב בסדרה. בגלל זה יש לי ים של ציפיות ל-4, גרילה כבר יצרו שני משחקי FPS מעולים שהנם בטופ של הז'אנר והם הראו בשלישי שגם אם יש טעויות הם יודעים ללמוד ולתקן.
Nigga כתב:לא שכחתי. פשוט לא ראיתי.
זה מה שראיתי בנאוגף:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=614626
Nigga כתב:ראית שרשום שם EDIT.
אתה סתם מתווכח.
DrKeo כתב:קילזון 1 זה משחק ממש ממש ממש רע, השני הוא גם fps רע עם גרפיקה מדהימה ובשלישי לא שחקתי מספיק כדי לתת חוות דעת. הסיבה היחידה שהסדרה הזאת מוכרת משהו זה נטו הייפ גרפי שנבנה עם החשיפה של הפס3.
Death_119 כתב:קילזון הראשון אכן גם לטעמי היה רע, לגבי השאר נאלץ שלא להסכים. גם על פי ממוצעי ביקורות 2 ו-3 הם בטופ של הז'אנר בלי קשר לטעם האישי שלי.
It looks like riotous fun, and destruction appears to be a much bigger feature when interacting with the sandbox world; bridges come crumbling down between buildings, which affects the field of play significantly more than in previous games.
At a confirmed 1080p resolution as well, Sucker Punch's latest is the most polished and CGI-like title on display. It looks gorgeous in play, with its per-object motion blur being up to God of War: Ascension's lofty bar of quality, and the character's pyromaniac moves bringing out the developer's sterling effects work. The visual standard is unlike anything we've seen achieved on PS3: Delsin swaps to a smoke form in the blink of an eye while lunging at opponents with fiery fists, lit particles fly, and the billows light up brightly with each flaming swipes. Heat haze effects also make an appearance, making every punch and glide a sight to behold.
The frame-rate is very consistent too, and there's no obvious pop-in on the horizon when bounding across rooftops. 30FPS may be the target, but it's easy to believe the game's running at double that given how travel and effects-heavy explosions scarcely drop frames - a testament to just how much visual fluidity is improved by operating at a locked frame-rate. Traversal is swiftly animated too, with ducts and vents used to transport a smokey form of the character to the top of buildings.
The sacrifice of 60fps does have its benefits: as far as visual quality goes, Sucker Punch's flame-throwing action title in particular leaves us with our jaws most agape. It looks gorgeous in motion, plays without skipping a beat, and the effects work is quite unlike anything we've seen on current-gen platforms. While this isn't a hands-on session, the new front-man also looks immediately satisfying to control.
Second Son counts as one of the biggest surprises of the PS4's launch lineup, and will certainly be one to watch.
Our most hotly anticipated game is Killzone: Shadow Fall
רונן כתב:הנה כתבה ב-Eurogamer על משחקי ההשקה, או חלון ההשקה, של ה-PS4:
בניגוד לדעתך, נדב, הם הכי שיבחו את inFAMOUS: Second Son מבחינה טכנולוגית, אומרים שהופתעו, לא ציפו לכך כלל:
נראה כמו CGI! אז מי אמר שזה צוות מפגר טכנולוגית?
גם האפקטים של החום והעשן נראים מרשימים ביותר.
הפתיע אותי שכתבו שלא נראה פופ-אפ באופק, כי זו הייתה בעיה בולטת, ומאוד מכוערת, במשחקים הקודמים.
ולמרות כל זאת, ומה שאולי יותר מדהים:
בקרו בעמוד כדי לקרוא את סיבותיהם.
רונן כתב:סוני בטיזר בטוויטר:
בימים הקרובים נדע במה מדובר...
Kazz כתב:
זה משחק R&C חדש מאינוסמניאק וכנראה לפס3.
bling כתב:גיימפליי חדש של AC4 שמציג את לוחמת הים.
מדובר בגרסת הפס4 ושמעו,AC4 על הדור הבא נראה מהמם!:
זה אומנם לא The devision כי זה סכ"ה אותו מנוע עתיק מהדור הקודם בשיפוץ של 1080P ו 60 FPS אבל איזה הבדל!
AC3 על הקונסולות הקודמות קרע להן את הצורה והמשחק סבל משלל בעיות,אני לא יודע איך AC4 ירוץ עליהן אבל על קונסולות הדור הבא לפי הסרטון הזה אין ספק שהוא חלק כמו חמאה ונראה פיצוץ,הפרש משמעותי מהדור הקודם וזה כשאנחנו מדברים על אותו מנוע עם שיפוצים סטנדרטיים,רק לדמיין איך AC שיצא על מנוע חדש לדור הבא יראה...
עריכה: אופס שחכתי שיש ת'רד שמוקדש למשחק,סורי ההודעה הזו מתאימה יותר לשם :/
DrKeo כתב:אני חייב לציין שזה פשוט נראה לי כמו משחק PS3 שרץ על PC ב1080P ב60FPS שזה משהו ששחקני הPC רגילים אליו כבר בערך 4 שנים
bling כתב:די מצחיק שאתה אומר את זה כי בדיוק בכתבה העתיקה שרונן הביא מיורוגיימר הם מפרסמים את הרשמים שלהם גם מ AC4 על הפס4 והם מציינים עד כמה הקפיצה הרשימה אותם ושהמשחק אף מתעלה על גרסת ה PC של AC3 בהגדרות הכי גבוהות,אז כנראה ששחקני ה PC גם לא חוו עדיין את AC ברמת איכות כזו(וברור לי שהם יחוו זאת ברביעי ושבטח הגרסה שלהם תהיה העליונה,פשוט נראה שיוביסופט שיפצה בצורה לא קטנה את המנוע בגרסאות הדור הבא של AC4 ככה שהסרטון שאתה רואה פה מציג את המותג בשיאו מבחינה גראפית נכון להיום)
ובזכות הלינק של רונן הנה הציטוט להמחשה:
We get a proper next-gen upgrade to the Assassin's Creed series on PS4, with jungle environments producing a far more impressive looking game than even a DX11-enabled PC version of Assassin's Creed 3. The decision to go with a Caribbean theme means nailing a convincing vegetation system was a must for Black Flag, and Ubisoft Montreal has delivered. The plants look incredible in motion, with a dewy reflective layer that comes alive under the moon's lighting, and a convincing level of opacity that lets light shine through to their undersides. Unlike even Far Cry 3, these ferns bend, flop and sway as protagonist Edward Kenway sneaks through them - likely to be a factor when stealthily pursuing NPCs or the hunting wildlife contained in the thickets.
הם אפילו מציינים שזה הרבה יותר מרשים מגרסת ה PC,לא סתם.
מה שכן ראיתי שהם חושבים שכרגע המשחק הוצג להם ב 30 אבל ברור שהגרסה הסופית (יכול להיות אפילו מה שפורסם היום) תהיה 60.
DrKeo כתב:גרסאות הPC של משחקי AC הן פשוט גרסאות הקונסולה ב1080P ב60FPS ואולי שדרוג קל ממש של רזולוצית טקסטורות. להגיד שAC4 בגרסה הכי יפה שלו מתעלה על הגרסה הכי יפה של AC3 זה פשוט מתבקש מתוך הגדרה. AC4 נראה כמו משחק 360 על הPC עם טאצ'ים ממש קלים פה ושם (מים, טקסטורות קצת יותר חדות, דברים בנאלים שדורשים אפס עבודה), אחרי ששחקן PC שחק בוויצ'ר 2 או בקרייסס 2 (שלא נדבר על 3) או BF3, לבקש ממנו להתרשם ממשחק שנראה כמו משחק 360 שקבל שיפוצן טקסטורות ושיידרים זה קצת קשה.
DrKeo כתב:גרסאות הPC של משחקי AC הן פשוט גרסאות הקונסולה ב1080P ב60FPS ואולי שדרוג קל ממש של רזולוצית טקסטורות. להגיד שAC4 בגרסה הכי יפה שלו מתעלה על הגרסה הכי יפה של AC3 זה פשוט מתבקש מתוך הגדרה. AC4 נראה כמו משחק 360 על הPC עם טאצ'ים ממש קלים פה ושם (מים, טקסטורות קצת יותר חדות, דברים בנאלים שדורשים אפס עבודה), אחרי ששחקן PC שחק בוויצ'ר 2 או בקרייסס 2 (שלא נדבר על 3) או BF3, לבקש ממנו להתרשם ממשחק שנראה כמו משחק 360 שקבל שיפוצן טקסטורות ושיידרים זה קצת קשה.
Nigga כתב:הוא נראה מרשים יותר כי הם עברו מ 60fps ל 30fps.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 56 אורחים