ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Fanta » 11 יולי 2013, 17:09

פוקימונים חדשים!
http://www.serebii.net/index2.shtml

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יולי 2013, 17:32

Nucleus_Dawn כתב:
הם צריכים לזרוק את זלדה לרטרו ולהגיד להם "תעשו מה שמתחשק לכם. יש לכם 3 שנים. בהצלחה".
אחרי זה הם צריכים לתת לצוות של זלדה לעשות IP חדש, בז'אנר שאין להם (פעולה מגוף שלישי? FPS? MMO?).
אחרי זה הם צריכים להקים צוות חדש של אול סטאר, בסגנון של 343 ולפתח מטרויד חדש.

אם הם יעשו את זה, זה יכול לגרום אפילו לי להתלהב מספיק ולקנות WIIU.

יותר קל לעשות מה שקאפקום עשתה עם כותר שלה - לתת את זה לחברה שלא שייכת לה.
באמת, תאר לך שיתנו לחבר'ה של DARK SOULS לעשות זלדה מטורף ואלים.
או פוקימון JRPG של SQUARE ENIX? מטרויד של KONAMI בהפקת קוג'ימה? קיד איקארוס של קן לוין? אנימל קרוסינג של פיטר מולינו? טוב, תשכחו מהאחרון :lol:
נכון, הם לא יקבלו את כל הרווחים, אבל בזמן הזה שעובר ואף אחד לא עובד בקצב שמרצה אפילו את הפאנבויז הכי גדולים על הסמלים הכי גדולים שלהם - הם יכולים להוציא דברים ממש מיוחדים בכל שנה, חברות צד ג' ילמדו טוב יותר את החומרה וירוויחו מהקונסולה לשם שינוי, והכי חשוב - זה יביא קהל חדש. כולל אותי :)

הם לא צריכים עוד סטודיו שמשחרר משחק או שניים בדור.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יולי 2013, 17:57

Laskin כתב:
יותר קל לעשות מה שקאפקום עשתה עם כותר שלה - לתת את זה לחברה שלא שייכת לה.
באמת, תאר לך שיתנו לחבר'ה של DARK SOULS לעשות זלדה מטורף ואלים.
או פוקימון JRPG של SQUARE ENIX? מטרויד של KONAMI בהפקת קוג'ימה? קיד איקארוס של קן לוין? אנימל קרוסינג של פיטר מולינו? טוב, תשכחו מהאחרון :lol:
נכון, הם לא יקבלו את כל הרווחים, אבל בזמן הזה שעובר ואף אחד לא עובד בקצב שמרצה אפילו את הפאנבויז הכי גדולים על הסמלים הכי גדולים שלהם - הם יכולים להוציא דברים ממש מיוחדים בכל שנה, חברות צד ג' ילמדו טוב יותר את החומרה וירוויחו מהקונסולה לשם שינוי, והכי חשוב - זה יביא קהל חדש. כולל אותי :)

הם לא צריכים עוד סטודיו שמשחרר משחק או שניים בדור.

הם צריכים עוד שלושה סטודיואים, שמשחררים שני משחקים בדור. זה כבר יהיה שיפור משמעותי.

לצד זה, הם צריכים בדיוק את מה שאמרת - מערכת יחסים בריאה עם חברות צד ג'. לעבוד ביחד איתם על כותרים חדשים, על כותרים קיימים שלהם. כנראה שאין דבר שמסוגל להבטיח נאמנות ורצון טוב של מפתחת, כמו לתת להם לפתח את המטרויד הבא.
הם פשוט צריכים לעשות את זה עם מפתחות יותר רציניות ומוכשרות מteam ninja ואז הם לא רק ירוויחו התחלה חדשה ומוצלחת לכותר שלהם, אלא גם מערכת יחסים בריאה עם שחקן חשוב בתעשייה.

חבל שהם לא עושים את זה, בכמות מספקת.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 יולי 2013, 20:27

Nucleus_Dawn כתב:
הם צריכים לזרוק את זלדה לרטרו ולהגיד להם "תעשו מה שמתחשק לכם. יש לכם 3 שנים. בהצלחה".
אחרי זה הם צריכים לתת לצוות של זלדה לעשות IP חדש, בז'אנר שאין להם (פעולה מגוף שלישי? FPS? MMO?).
אחרי זה הם צריכים להקים צוות חדש של אול סטאר, בסגנון של 343 ולפתח מטרויד חדש.

אם הם יעשו את זה, זה יכול לגרום אפילו לי להתלהב מספיק ולקנות WIIU.

רטרו כרגע מפתחת את דונקי קונג ,וחלק מהאנשים שלה עוזרים בדברים אחרים
לרטרו אין איזה ציוותי ענק

עם כבר מספיק היה שהיו עושים פורטים זולים (גם במחיר זול) ,של המשחקי ה3DS שירוצו בWIIU
וזה היה ממלא להם הרבה משחקים טובים
בגלל שזה מישחקים שלא דורשים יותר מידי ,נינטנדו תוכל לאפשר בהם גם את האפקט 3D למי שיש טלוויזית 3D

זה כמובן לא יקרה ,אבל עם היה קורה היה מנפח את הספריה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2013, 20:28

kririn כתב:

רטרו כרגע מפתחת את דונקי קונג ,וחלק מהאנשים שלה עוזרים בדברים אחרים
לרטרו אין איזה ציוותי ענק

עם כבר מספיק היה שהיו עושים פורטים זולים (גם במחיר זול) ,של המשחקי ה3DS שירוצו בWIIU
וזה היה ממלא להם הרבה משחקים טובים
בגלל שזה מישחקים שלא דורשים יותר מידי ,נינטנדו תוכל לאפשר בהם גם את האפקט 3D למי שיש טלוויזית 3D

זה כמובן לא יקרה ,אבל עם היה קורה היה מנפח את הספריה

אם רטרו יכלו לעשות את מטרויד הם יכלו לעשות זלדה.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 יולי 2013, 22:56

הם יכולים לעשות משחק נורמלי אחד כל פעם
משחק כמו זלדה באמת גדול ,יקח להם כמה שנים טובות לפתח

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יולי 2013, 23:41

kririn כתב:הם יכולים לעשות משחק נורמלי אחד כל פעם
משחק כמו זלדה באמת גדול ,יקח להם כמה שנים טובות לפתח

אבל לצוות של DRAGON'S DOGMA של קאפקום ייקח שנה וחצי, והוא יהיה אדיר :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 יולי 2013, 10:44

erezronen כתב:
אין לי מושג כמובן, אבל לפי החומר שיש לפנינו נראה שזה ההרגל הנורא. נינטנדו היא חברה שעובדת לאט ומגיבה לאט למשברים תקשורתיים. אנחנו רואים את זה פעם אחרי פעם אחרי פעם. נדיר שהיא בכלל מגיבה למקרים כאלה - אז שפתאום תעשה סיבוב של 180 מעלות בעקבות כמה כתבות לא מחמיאות באתרים יחסית זניחים? הסיפור הזה לא עשה הד של רעש אצל קהלי היעד שבאמת מעניינים את נינטנדו, ואפילו בתוך קהילת ההארדקור הוא היה נישתי להפליא. לשנות ככה את הדעה בגלל תגובה תקשורתית כזאת פשוט לא מסתדר עם ההסטוריה שלה, אלא אם כן הם שינו לגמרי מדיניות בימים האחרונים. משום מה יותר קל לי להאמין שכמה עיתונאים אכלו את מה שמארגני הטורניר סיפרו להם בלי לבדוק ובלי לשאול ופרסמו כותרות בומבסטיות.

שחר - מקור לעניין היוטיוב: http://www.dashhacks.com/wii-u/wii-u-ne ... olicy.html

הכתבה הבאה לא ממש מסכימה איתך: http://www.polygon.com/2013/7/11/451329 ... bros-melee

אני לא מתיימר לדעת אם היא צודקת או שסתם מדובר במחפשי פרסום, אבל צבר של עדויות כאלה לא נראה ולא מריח טוב.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 12 יולי 2013, 12:08

Klayman כתב:
הכתבה הבאה לא ממש מסכימה איתך: http://www.polygon.com/2013/7/11/451329 ... bros-melee

אני לא מתיימר לדעת אם היא צודקת או שסתם מדובר במחפשי פרסום, אבל צבר של עדויות כאלה לא נראה ולא מריח טוב.

בין אם היא נכונה או לא - היא רק דוגמה זוהרת נוספת לבעיה שלי עם לא מעט בעיות בעיתנאות המשחקים: כתבה מאוד מאשימה ומאוד חד צדדית. היא מציגה רק צד אחד של הסיפור ומבטלת את הצורך האתי להציג את התמונה המלאה ב"פנינו לנינטנדו לתשובה". תודה באמת. לפחות שהיו מספרים קצת על היכולת המשפטית (אם בכלל קיימת) של נינטנדו לדרוש ביטול של אירוע כזה, על האם דרישות כאלה נעשו בעבר, על היחס של חברות אחרות לאנשי Evo וכדומה, על הדרישות של אנשי Evo לחברות איתן הם רוצים לעבוד (אולי הם מבקשים מימון והשתתפות בהוצאות לחברות הנ"ל? אין לי מושג. לא כתוב), על מקרים כאלה בעבר וכדומה. זה לא שאני מצפה לתחקיר מעמיק שיענה על כל השאלות האלה - אבל משהו. מכתבה שמצטטת שני גורמים לא אובייקטיבים שהם גם שותפים אי אפשר ללמוד כלום אף פעם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 יולי 2013, 20:26

אני משער שהם היו מעדכנים אם נינטנדו היו טורחים להגיב. הכתבה פורסמה לפני לפחות 24 שעות, זמן הרבה יותר מסביר לתגובה בעת המודרנית. משער שהם חיכו פרק זמן סביר של מספר שעות, לתגובה של חברה, שבטוח יש לה דוברות. לא חושב שיש בזה משהו לא אתי במיוחד. אולי באמת לא פורסם תחקיר עומק, אבל אני חושב שזה גם המקום של נינטנדו להציג את הצד שלה, ולא של מערכת האתר.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יולי 2013, 21:28

erezronen כתב:
בין אם היא נכונה או לא - היא רק דוגמה זוהרת נוספת לבעיה שלי עם לא מעט בעיות בעיתנאות המשחקים: כתבה מאוד מאשימה ומאוד חד צדדית. היא מציגה רק צד אחד של הסיפור ומבטלת את הצורך האתי להציג את התמונה המלאה ב"פנינו לנינטנדו לתשובה". תודה באמת. לפחות שהיו מספרים קצת על היכולת המשפטית (אם בכלל קיימת) של נינטנדו לדרוש ביטול של אירוע כזה, על האם דרישות כאלה נעשו בעבר, על היחס של חברות אחרות לאנשי Evo וכדומה, על הדרישות של אנשי Evo לחברות איתן הם רוצים לעבוד (אולי הם מבקשים מימון והשתתפות בהוצאות לחברות הנ"ל? אין לי מושג. לא כתוב), על מקרים כאלה בעבר וכדומה. זה לא שאני מצפה לתחקיר מעמיק שיענה על כל השאלות האלה - אבל משהו. מכתבה שמצטטת שני גורמים לא אובייקטיבים שהם גם שותפים אי אפשר ללמוד כלום אף פעם.

היכולת המשפטית של נינטנדו לדרוש ביטול אירוע כזה מאוד ברורה. גם אם החוק לא לצידם, יש להם המון כסף והם יכולים לרושש כל אדם/ארגון קטן כמו EVO ע"י פנייה לבית משפט ומשיכת הדיונים לאורך שנים.
האדם שאותו הם תובעים יכול לוותר להם מיד, או לבחור ללכת איתם לבית המשפט (כאשר הוא צודק לגמרי, לצורך הדיון) ולדעת שזה יהרוס לו את החיים.

זו ביריונות שלא מיוחדת לנינטנדו, כמובן.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 יולי 2013, 13:53

היום היה עדכון לWIIU ,לא יודע מה זה הוסיף
אני חושב שהמערכת מהירה יותר ,אבל לא מדדתי בשעון ,ככה שלא באמת יודע

מה שכן המערכת יודעת עכשיו לעדכן גם במצב שינה ,שזה נחמד

חוץ מזה אני חושב שאני יוותר על הרעיון לקנות 3DS XL בגלל המחיר ,ובגלל שמתי שהוא יצא מודל משופר
ובמקום זה יחפש 3DS יד שניה במחיר טוב
אני מצד אחד מאוד רוצה את המשחקים ,ורוצה מסך גדול ,אבל לא רוצה לשלם הרבה על הקונסולה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 12 יולי 2013, 15:27

Klayman כתב:אני משער שהם היו מעדכנים אם נינטנדו היו טורחים להגיב. הכתבה פורסמה לפני לפחות 24 שעות, זמן הרבה יותר מסביר לתגובה בעת המודרנית. משער שהם חיכו פרק זמן סביר של מספר שעות, לתגובה של חברה, שבטוח יש לה דוברות. לא חושב שיש בזה משהו לא אתי במיוחד. אולי באמת לא פורסם תחקיר עומק, אבל אני חושב שזה גם המקום של נינטנדו להציג את הצד שלה, ולא של מערכת האתר.

אין לנו מושג מה הזמן שעבר בין הפניה לנינטנדו לבין פרסום הכתבה, שזה בתכל'ס הצד שחשוב. הרבה חברות לא יטרחו לשלוח תגובות בדיעבד לסיפור שכבר באוויר ולפעמים בצדק. אבל גם זה בקטנה, יכול להיות שבפוליגון שלחו בקשה לתגובה לפני יומיים ונינטנדו לא ענו - נינטנדו לא חברה שנוהגת להגיב לידיעות כאלה מראש הרי, אז הסיכוי לקבל מהם תגובה מראש היה אפסי.

לא לזה התכוונתי באתיקה. באתיקה התכוונתי לכך שיש חוקים די ברורים כיצד בונים סיפור עיתונאי שכולל ראיונות. במודל האידיאלי בכל כתבה חדשותית כזאת צריכים להביא ציטוטים משלושה מקורות: מקור שמציג את צד א' מקור שמציג את צד ב' ומקור אובייקטיבי. זה לא משהו שהמצאתי כמובן - לומדים את זה בבתי ספר לעיתונאות. כמובן שזה לא תמיד אפשרי עקב מגבלות זמן או ריחוק גאוגרפי או מה שלא יהיה, וכמובן שפוליגון ממש לא יחידים בבניית סיפורים שמציגים רק צד אחד ולא טורחים אפילו לחשוב קצת מעבר למה שאומרים להם. זו רעה חולה של העיתונות המודרנית בכלל ושל עיתונות גיימינג בפרט. המשמעות מבחינתי, כאמור, היא שאני לא מאמין למה שכתוב.

עכשיו לפן האישי של איך אני תופש עיתונות: כתבה עיתונאית טובה, לדעתי, צריכה להעלות אצלי שאלות ולפתור אותן כמיטב יכולתה. לא כל שאלה אפשר לפתור, כמובן, אך עיתונאי טוב יידע בתמציתיות לענות על כל השאלות הברורות. באותה כתבה בפוליגון לא נענתה אצלי אף שאלה בסיסית (העלתי לא מעט מהן בהודעה הקודמת שלי). היא היתה מאוד שטחית. שמענו צד אחד בלבד, וגם מה ששמענו ממנו היה רק מה שהוא רצה להגיד מלכתחילה. אם הסיפור עצמו הוא, לשם העניין, ריבוע - אז ראינו צלע אחת שלו. כנראה שהצלע הזאת היא חלק מהאמת, אני לא מאמין שמה שכתוב הוא שקר - אבל חלק מאמת הוא לאו דווקא מציאות.

שחר: מה שאמרת אכן אפשרי. אפשרי גם שהמארגנים של Evo דרשו מכל חברה חסות לכיסוי עלויות כי מבחינתם ההשתתפות בטוריניר משמעותה פרסום (כבר היו דברים בעולם) ונינטנדו סירבו לשלם, ולכן הם יצאו בהודעה ש"נינטנדו אסרו עלינו לשחק בסמאש" כדי להפעיל לחץ או כדי להסתיר את הדרישה הזאת. שתי האפשרויות האלה אפשריות באותה מידה בסיפור הזה כרגע, לפחות בהתחשב במה שאנחנו יודעים עליו. שזה אומר: כמעט כלום.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 יולי 2013, 16:02

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. מצטער. מצד אחד להגיד ''נינטנדו לא חברה שנוהגת להגיב לידיעות כאלה'' ואז להגיד ''אבל הביאו רק צד אחד של הסיפור'' זה דבר והיפוכו. או שהחברה המדוברת תגיב, ולדעתי צריך להיות לה חשוב להגיב, ולו בכדי להשמיע את הצד שלה, ולהבהיר, במידה ואכן היו שקרים/אי דיוקים, או שאני, כקורא אקראי, יכול רק לראות שבנינטנדו בחרו שלא להגיב לידיעה, ולהסיק מזה את אשר אסיק. אתה, כמי שמבין עיתונאות, מעלה שאלות נכונות בהחלט. העניין הוא שמי יכול לענות לנו עליהן בצורה הטובה ביותר, היא נינטנדו עצמה.

אז אם היא בחרה שלא להגיב, אל לה להתפלא שכתבות בסגנון נכתבות אודותיה, שכן היא מזמינה אותן. זה בדיוק התפקיד של דובר בחברה כזאת גדולה - להגיב לעיתונות. האם על מערכת אתר לא לפרסם את הכתבה במידה והחברה בחרה שלא להגיב? המון כתבות לא היו מפורסמות, בכל תחומי החיים, ולא רק בגיימינג אם זה היה המצב.
?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 12 יולי 2013, 18:28

Klayman כתב:אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. מצטער. מצד אחד להגיד ''נינטנדו לא חברה שנוהגת להגיב לידיעות כאלה'' ואז להגיד ''אבל הביאו רק צד אחד של הסיפור'' זה דבר והיפוכו. או שהחברה המדוברת תגיב, ולדעתי צריך להיות לה חשוב להגיב, ולו בכדי להשמיע את הצד שלה, ולהבהיר, במידה ואכן היו שקרים/אי דיוקים, או שאני, כקורא אקראי, יכול רק לראות שבנינטנדו בחרו שלא להגיב לידיעה, ולהסיק מזה את אשר אסיק. אתה, כמי שמבין עיתונאות, מעלה שאלות נכונות בהחלט. העניין הוא שמי יכול לענות לנו עליהן בצורה הטובה ביותר, היא נינטנדו עצמה.

אז אם היא בחרה שלא להגיב, אל לה להתפלא שכתבות בסגנון נכתבות אודותיה, שכן היא מזמינה אותן. זה בדיוק התפקיד של דובר בחברה כזאת גדולה - להגיב לעיתונות. האם על מערכת אתר לא לפרסם את הכתבה במידה והחברה בחרה שלא להגיב? המון כתבות לא היו מפורסמות, בכל תחומי החיים, ולא רק בגיימינג אם זה היה המצב.

לא זה מה שאמרתי. אמרתי שגם אם חברה מחליטה לא להגיב - יש דרכים אחרות לנסות לצייר תמונה מלאה יותר. זה קשה, זה דורש עבודה - אבל היי, החיים קשים וכזאת גם העבודה של עיתונאי שרוצה להצטייר כרציני. "נינטנדו לא הגיבה" זה לא תירוץ כביל לכתבה חד צדדית. כפי שכבר כתבתי - היו מספיק דברים שהם היו יכולים לעשות בשביל לשפר את האייטם אפילו בלי לדבר עם אף מרואיין נוסף - רק לשאול עוד חצי שאלה שהיתה קצת מבהירה את כל הסיפור.

אני לא ממש מגן כאן על נינטנדו כי אין לי מושג מה הסיפור המלא ומה האינטרסים שעומדים מאחוריו משני הצדדים - הן של מארגני הטורניר והן של נינטנדו. בשלב זה בחייה של נינטנדו אני בהחלט יכול להאמין שהם החליטו לבטל את הטורניר רק כי מישהו התעורר על הצד הלא נכון של המיטה באותו הבוקר, ואז החליטו לאשר את אותו טורניר פחות משעתיים אחר כך כי מישהו אחר קם דווקא בסדר. זו חברה עם בעיות רבות, במיוחד בתחום הדוברות והיח"צ מחוץ לגבולות יפן.

הבעיה היא רחבה יותר, של התקשורת כולה - והבעיה היא שקוראים רבים אוכלים כל מה שמנסים למכור להם בלי לחשוב קצת או לנסות לבחון את התמונה המלאה. כשמדובר בהחלטה של נינטנדו בקשר לטורניר מסויים זה לא באמת משנה כי זה זניח בטירוף, אבל כשאותה פרקטיקה עיתונאית מופיעה בתחומים מהותיים יותר זה כבר די מדאיג.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 יולי 2013, 02:53

הסיפא של דבריך היא החשובה בעיני. אם אכן ישנה בעיה בתקשורת, נטיה לכתיבה מרושלת יותר, בסטנדרטים נמוכים יותר ועוד מרעין בישין, אז על אחת כמה וכמה חשוב לדאוג ולהגיב לכל כתבה, כאשר מגיעה שאילתא עיתונאית בנוגע לסיפור. המצב אותו אתה מתאר, נשמע מחורבן, אבל אם אלו חוקי המשחק כיום, על החברות לדעת לשחק אותו. זאת דעתי לפחות, שכן לא נינטנדו, לא מיקרוסופט, לא סוני ולא אפל ישנו את הכתבים של הדור הנוכחי.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יולי 2013, 20:19

erezronen כתב:
שחר: מה שאמרת אכן אפשרי. אפשרי גם שהמארגנים של Evo דרשו מכל חברה חסות לכיסוי עלויות כי מבחינתם ההשתתפות בטוריניר משמעותה פרסום (כבר היו דברים בעולם) ונינטנדו סירבו לשלם, ולכן הם יצאו בהודעה ש"נינטנדו אסרו עלינו לשחק בסמאש" כדי להפעיל לחץ או כדי להסתיר את הדרישה הזאת. שתי האפשרויות האלה אפשריות באותה מידה בסיפור הזה כרגע, לפחות בהתחשב במה שאנחנו יודעים עליו. שזה אומר: כמעט כלום.

האפשרות שמארגני EVO מספיק טיפשים בשביל לשקר בבוטות על חברה שיש לה כוח כלכלי גדול עשרות מונים משלה ולהסתכן בתביעה על הוצאת דיבה, אפשרית באותה המידה, כמו שהם אמרו את האמת על הנושא?
לדעתי, לא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 18 יולי 2013, 12:29

פיקמין 3 מכר 92,720 עותקים ביומיים הראשונים ביפן. הוא כעת בראש הרשימה. למעשה, ארבעה משחקים של נינטנדו נמצאים בחמישייה הראשונה. הנתונים מתייחסים לעותקים פיזיים, לא כוללים גרסאות דיגיטליות.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 יולי 2013, 19:30

משמח
זאת לא סדרה שנוהגת למכור הרבה ,והמכירות של הWIIU גרועות בינתים
אני עשיתי לו כבר הזמנה מוקדמת

לצערי הרבה אנשים ,חושבים שזה משחק רק לילדים קטנים בגלל הגרפיקה והמוזיקה
בפועל המשחק הראשון לא היה בדיוק מוצלח ,אבל היה חדשני
והמשחק השני היה פשוט מצוין

ככה שמת כבר לפיקמין 3

רק חבל שעד שאני יקבל את המשחק יהיה כבר המצע או סוף אוגוסט ,בגלל הדואר בישראל
אני לא רוצה לקנות עותק דיגיטלי ,גם בגלל המחיר ,וגם בגלל שאני לא יכול למכור\להחליף עותק כזה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 יולי 2013, 10:33

פיקמין 3 בינתים עם ממוצע 87
קיבלתי גם אימיל שהמשחק נשלח אלי ,מוקדם מהצפוי

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 24 יולי 2013, 05:48

אכן, ממוצע מעולה לפיקמין 3. אם היה לי WiiU, אולי הייתי שוקל לקנות אותו, למרות שהוא לא בין האהובים עליי של נינטנדו (למרות שהקודמים נהנו מממוצע דומה), אבל אולי הוא היה משנה קצת את דעתי.

כעת ממוצע 87 לאחר 13 ביקורות.

Nostalgic, evocative and clever, Pikmin 3 is a delight while it lasts. There’s still nothing else like it.

IGN

טוב, לנינטנדו לא חסרה שנינות במשחקיה, רק חסרים הרבה משחקים כאלה :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 יולי 2013, 14:33

נוכל להשאיל אחד לשני
תשאיל לי את ה3DS ואני ישאיל לך את הWIIU

לא כרגע ,כי אין לי זמן
אבל אחרי הקיץ

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 25 יולי 2013, 20:10

תמונה
היה מוקדם מדי להספיד את ה- WII-U אחרי הכל, נראה שאקטיוויז'ן כן דוחפים את ה-WII-U אחרי ש0EA זנחה אותה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 יולי 2013, 22:18

המשחקי COD לWII מכרו כולם או רובם מעל מיליון כל אחד
ולעשות פורט מה360 לWIIU ,אמור להיות מאוד קל

גם ככה לWIIU אין הרבה מולטיפלטפורם ,ככה שCOD לWIIU לא יתחרה בFPS גדולים אחרים על הפלטפורמה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 יולי 2013, 22:47

כל זה לא עזר לבלאק אופס 2 למכור בצורה אומללה.

מחודש הבא (יציאת ספלינטר סל) ועד סוף השנה למשתמשי הווי יו לא יהיו יותר תירוצים להסתתר מאחוריהם במידה והמשחקים האלה לא יימכרו בצורה מספקת.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים