DrKeo כתב:אי אפשר לקחת נטו את הסגנון הישן או נטו את הסגנון החדש וזהו, התקדמנו מאז בהרבה תחומים והפכנו למפגרים מאוד בתחומים אחרים. אפשר לעשות שלב סבוך ועם הרבה תוכן בלי לגרום לך לרדוף אחרי מפתחות צהובים, אפשר לעשות תסרוט קל ובטוב טעם בלי לעשות את המשחק מסדרון טוטאלי ואפשר לתת אתגר ואוייבים מאיימים וגם לתת לך את הרגעים השקטים לספוג את העולם. עולם הFPS ילך לכיוון החצי עולם פתוח סטייל דאוס אקס או קרייסס 1, שלבים רחבים מאוד שנתונים לך חופש בלי למשוך אותך יותר מדי באף, ביחוד עכשיו שהזיכרון בקונסולות כל כך גדול.
מסכים איתך,בהחלט אפשר לקחת כמה דברים מפילוסופיית העיצוב של פעם,אבל תכל׳ס אתה מזדהה עם כל הגעגועים לסגנון הזה?
אתה לא מוצא אותו נוראי בהרבה יותר מכל משחק מודרני כולל השנואים שבהם כמו קוד?
לי אישית זה חרא של גיימפליי,זה לא אומר שאין מה לתקן היום,וכמו שציינת כל המגמה של העולם הפתוח שאליה צועדת התעשייה כנראה תספק את רוב האנשים,אבל לא מבין איך אנשים רוצים משחקים בסגנון שכזה ומתגעגעים לזה.
SWISS,אם אתה שואל אותי לך על ה ONE,לא ראיתי אותך אף פעם מתלהב מהמותגים של סוני,אתה בקושי נוגע בפס3,לא חושב שהפס4 תהיה בטעם שלך.
PC אולי יכול להתאים לך אבל נראה לי שחשובה לך הנוחות והנגישות של הקונסולה ביחד עם יכולות המדיה וזה שהיא יושבת לך בסלון.
לעומת זאת עם הבוקס אתה מת על הארקייד וההיצע שלו,חולה על היילו,מחבב את שאר מותגי ה AAA,נהנה מיכולות המדיה של המכשיר ומהקינקט,אני לא מבין בכלל מה ההתלבטות שלך,מייקרוסופט תפורה בול עליך ועל הטעם שלך,מה יש פה לחשוב?