Nucleus_Dawn כתב:
הם צריכים לזרוק את זלדה לרטרו ולהגיד להם "תעשו מה שמתחשק לכם. יש לכם 3 שנים. בהצלחה".
אחרי זה הם צריכים לתת לצוות של זלדה לעשות IP חדש, בז'אנר שאין להם (פעולה מגוף שלישי? FPS? MMO?).
אחרי זה הם צריכים להקים צוות חדש של אול סטאר, בסגנון של 343 ולפתח מטרויד חדש.
אם הם יעשו את זה, זה יכול לגרום אפילו לי להתלהב מספיק ולקנות WIIU.
Laskin כתב:
יותר קל לעשות מה שקאפקום עשתה עם כותר שלה - לתת את זה לחברה שלא שייכת לה.
באמת, תאר לך שיתנו לחבר'ה של DARK SOULS לעשות זלדה מטורף ואלים.
או פוקימון JRPG של SQUARE ENIX? מטרויד של KONAMI בהפקת קוג'ימה? קיד איקארוס של קן לוין? אנימל קרוסינג של פיטר מולינו? טוב, תשכחו מהאחרון![]()
נכון, הם לא יקבלו את כל הרווחים, אבל בזמן הזה שעובר ואף אחד לא עובד בקצב שמרצה אפילו את הפאנבויז הכי גדולים על הסמלים הכי גדולים שלהם - הם יכולים להוציא דברים ממש מיוחדים בכל שנה, חברות צד ג' ילמדו טוב יותר את החומרה וירוויחו מהקונסולה לשם שינוי, והכי חשוב - זה יביא קהל חדש. כולל אותי
הם לא צריכים עוד סטודיו שמשחרר משחק או שניים בדור.
Nucleus_Dawn כתב:
הם צריכים לזרוק את זלדה לרטרו ולהגיד להם "תעשו מה שמתחשק לכם. יש לכם 3 שנים. בהצלחה".
אחרי זה הם צריכים לתת לצוות של זלדה לעשות IP חדש, בז'אנר שאין להם (פעולה מגוף שלישי? FPS? MMO?).
אחרי זה הם צריכים להקים צוות חדש של אול סטאר, בסגנון של 343 ולפתח מטרויד חדש.
אם הם יעשו את זה, זה יכול לגרום אפילו לי להתלהב מספיק ולקנות WIIU.
kririn כתב:
רטרו כרגע מפתחת את דונקי קונג ,וחלק מהאנשים שלה עוזרים בדברים אחרים
לרטרו אין איזה ציוותי ענק
עם כבר מספיק היה שהיו עושים פורטים זולים (גם במחיר זול) ,של המשחקי ה3DS שירוצו בWIIU
וזה היה ממלא להם הרבה משחקים טובים
בגלל שזה מישחקים שלא דורשים יותר מידי ,נינטנדו תוכל לאפשר בהם גם את האפקט 3D למי שיש טלוויזית 3D
זה כמובן לא יקרה ,אבל עם היה קורה היה מנפח את הספריה
kririn כתב:הם יכולים לעשות משחק נורמלי אחד כל פעם
משחק כמו זלדה באמת גדול ,יקח להם כמה שנים טובות לפתח
erezronen כתב:
אין לי מושג כמובן, אבל לפי החומר שיש לפנינו נראה שזה ההרגל הנורא. נינטנדו היא חברה שעובדת לאט ומגיבה לאט למשברים תקשורתיים. אנחנו רואים את זה פעם אחרי פעם אחרי פעם. נדיר שהיא בכלל מגיבה למקרים כאלה - אז שפתאום תעשה סיבוב של 180 מעלות בעקבות כמה כתבות לא מחמיאות באתרים יחסית זניחים? הסיפור הזה לא עשה הד של רעש אצל קהלי היעד שבאמת מעניינים את נינטנדו, ואפילו בתוך קהילת ההארדקור הוא היה נישתי להפליא. לשנות ככה את הדעה בגלל תגובה תקשורתית כזאת פשוט לא מסתדר עם ההסטוריה שלה, אלא אם כן הם שינו לגמרי מדיניות בימים האחרונים. משום מה יותר קל לי להאמין שכמה עיתונאים אכלו את מה שמארגני הטורניר סיפרו להם בלי לבדוק ובלי לשאול ופרסמו כותרות בומבסטיות.
שחר - מקור לעניין היוטיוב: http://www.dashhacks.com/wii-u/wii-u-ne ... olicy.html
Klayman כתב:
הכתבה הבאה לא ממש מסכימה איתך: http://www.polygon.com/2013/7/11/451329 ... bros-melee
אני לא מתיימר לדעת אם היא צודקת או שסתם מדובר במחפשי פרסום, אבל צבר של עדויות כאלה לא נראה ולא מריח טוב.
erezronen כתב:
בין אם היא נכונה או לא - היא רק דוגמה זוהרת נוספת לבעיה שלי עם לא מעט בעיות בעיתנאות המשחקים: כתבה מאוד מאשימה ומאוד חד צדדית. היא מציגה רק צד אחד של הסיפור ומבטלת את הצורך האתי להציג את התמונה המלאה ב"פנינו לנינטנדו לתשובה". תודה באמת. לפחות שהיו מספרים קצת על היכולת המשפטית (אם בכלל קיימת) של נינטנדו לדרוש ביטול של אירוע כזה, על האם דרישות כאלה נעשו בעבר, על היחס של חברות אחרות לאנשי Evo וכדומה, על הדרישות של אנשי Evo לחברות איתן הם רוצים לעבוד (אולי הם מבקשים מימון והשתתפות בהוצאות לחברות הנ"ל? אין לי מושג. לא כתוב), על מקרים כאלה בעבר וכדומה. זה לא שאני מצפה לתחקיר מעמיק שיענה על כל השאלות האלה - אבל משהו. מכתבה שמצטטת שני גורמים לא אובייקטיבים שהם גם שותפים אי אפשר ללמוד כלום אף פעם.
Klayman כתב:אני משער שהם היו מעדכנים אם נינטנדו היו טורחים להגיב. הכתבה פורסמה לפני לפחות 24 שעות, זמן הרבה יותר מסביר לתגובה בעת המודרנית. משער שהם חיכו פרק זמן סביר של מספר שעות, לתגובה של חברה, שבטוח יש לה דוברות. לא חושב שיש בזה משהו לא אתי במיוחד. אולי באמת לא פורסם תחקיר עומק, אבל אני חושב שזה גם המקום של נינטנדו להציג את הצד שלה, ולא של מערכת האתר.
Klayman כתב:אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. מצטער. מצד אחד להגיד ''נינטנדו לא חברה שנוהגת להגיב לידיעות כאלה'' ואז להגיד ''אבל הביאו רק צד אחד של הסיפור'' זה דבר והיפוכו. או שהחברה המדוברת תגיב, ולדעתי צריך להיות לה חשוב להגיב, ולו בכדי להשמיע את הצד שלה, ולהבהיר, במידה ואכן היו שקרים/אי דיוקים, או שאני, כקורא אקראי, יכול רק לראות שבנינטנדו בחרו שלא להגיב לידיעה, ולהסיק מזה את אשר אסיק. אתה, כמי שמבין עיתונאות, מעלה שאלות נכונות בהחלט. העניין הוא שמי יכול לענות לנו עליהן בצורה הטובה ביותר, היא נינטנדו עצמה.
אז אם היא בחרה שלא להגיב, אל לה להתפלא שכתבות בסגנון נכתבות אודותיה, שכן היא מזמינה אותן. זה בדיוק התפקיד של דובר בחברה כזאת גדולה - להגיב לעיתונות. האם על מערכת אתר לא לפרסם את הכתבה במידה והחברה בחרה שלא להגיב? המון כתבות לא היו מפורסמות, בכל תחומי החיים, ולא רק בגיימינג אם זה היה המצב.
erezronen כתב:
שחר: מה שאמרת אכן אפשרי. אפשרי גם שהמארגנים של Evo דרשו מכל חברה חסות לכיסוי עלויות כי מבחינתם ההשתתפות בטוריניר משמעותה פרסום (כבר היו דברים בעולם) ונינטנדו סירבו לשלם, ולכן הם יצאו בהודעה ש"נינטנדו אסרו עלינו לשחק בסמאש" כדי להפעיל לחץ או כדי להסתיר את הדרישה הזאת. שתי האפשרויות האלה אפשריות באותה מידה בסיפור הזה כרגע, לפחות בהתחשב במה שאנחנו יודעים עליו. שזה אומר: כמעט כלום.
Nostalgic, evocative and clever, Pikmin 3 is a delight while it lasts. There’s still nothing else like it.
IGN
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 25 אורחים