בנוגע לדליפות, יש בדיוק דליפה אחת של 1.8GHZ ודליפה אחת של 2.0GHZ. גם יש דליפה של 1GHZ אבל אף אחד לא מתיחס אליה, כי זה לא נוח. כל הדליפות הללו באו מקאמיצי, הבחור שחופר ב-DB של בנצ'מארקים של כרטיסי מסך ולפעמים מוצא זהב, אם זה קונסולות או כרטיסים לא מוכרזים ל-PC. הבעיה היא שGPU ו-CPU של קונסולה זה רכיב שבודקים מאות פעמים לאורך הפיתוח וכנראה שהבנצ'מארקים הללו רצו אלפי פעמים בלולאה. מדי פעם איזה בחור מסכן במעבדה שכח לנתק את הכבל רשת והתוצאה עלתה לאינטרנט ומדי פעם, כשהתוצאה עלתה, קאמיצי הצליח למצא אותה. אז פעם אחת הוא מצא את הGPU רץ ב-1GHZ, פעם ב-1.8GHZ ופעם ב-2GHZ. כל מה שזה אומר הוא שמתישהו במעבדה ניסו להריץ את הצ'יפ במהירות הזאת ולראות מה קורה. זה לא אומר שהצ'יפ ירוץ במהירות הזאת ולהגיע ל-2GHZ אנחנו יודעים שNAVI מסוגל כי ה-5700XT מסוגל עם קצת OC.
הסיבה שאני חושב ש-1.8GHZ זה ממש הגבול העליון היא שב-X יש קירור מעולה וזאת קונסולה יוקרתית של 500$, כלומר כנראה די מיצגת את הסקארלט באופן יחסי ל-2017 והמגבלות שהיו להם בגלל שזאת קונסולת אמצע דור. ב-X יש RX570 עם 4 CU יותר ו-17% פחות מהירות שעון. המספרים לא משנים, אבל זה כן אמור להגיד שהGPU שב-X פחות מרשים מה-RX570 שהוא מבוסס עליו ומדובר בכרטיס 185W. ה-5700X הוא כרטיס 225W, כלומר בכדי להכניס כרטיס מקביל לזה לקונסולה ברמת ההשקעה של ה-X, צריך להוריד את מהירות השעון משמעותית, מאוד משמעותית, כנראה יותר מה-17% שה-X הורידה. ה-5700XT רץ 99% מהזמן ב-1755MHZ, אז אתה רוצה להגיד לי שהפס5 תרוץ יותר מהר מזה? לא יודע, אני בספק. מה שכן, 44CU ב-1775MHZ זה 10TF בול שזה מספר יפה ועגול

Uncle Pey'j כתב:זה פשוט הזוי שאין לנו הדלפת specs רצינית עדיין. אני עדיין זוכר את יוני 2012 עם דליפה שלמה ומדוייקת של הפס4 מינוס האקסטרה 4GB GDDR5 ולחשוב שבתמימותי קיוויתי למשהו דומה גם הפעם ):
אגב,אני מהמר שגם הפעם ל-MS יהיה CPU מהיר יותר מזה של הפס5 אבל הפס5 תהיה עם GPU קצת יותר מהיר,היסטורית זה תמיד היה המצב.
אני לא יודע מה ילך בקטגורית ה-CPU, אבל לפי ההדלפות של הבחור מ-EGM הקונסולות קרובות ברמה של הפרש של אחוזים בודדים. הפרש כזה אפשר לכסות עם שינוי במהירות שעון, כלומר הקונסולות בייסיקלי הולכות להיות אותו דבר עם יתרון קליל מאוד למי שיחליטו שהוא מוכן להוציא יותר כסף בכדי שיהיה לו את ה-GPU היותר מהיר ב-4%.
אני חושב ש-VSR יותר חשוב ממי יהיה יותר חזק אם באמת ההפרש בינהן כל כך קטן. שימוש נכון ב-VSR יכול להביא את הקונסולה שיש לה VSR ל-4K טבעי בלי טכניקות שחזור סטייל דמקה או לחילופין ביצועים טובים יותר בעשרות אחוזים, לא ב-5%, שזה יכול להיות חתיכת יתרון.
והנה עוד משהו נחמד, ריצ'רד מ-DF עשה בדיקות של הבדלי ביצועים בין היגואר של הפס4 לבין זן 2 עם 8 ליבות 16 ת'רדים ב-3.2GHZ וזה מה שיצא:

כן, כמעט פי 7 הפרש ב-CPU.
We're just normal men. We're just innocent men