dean כתב:לא מבין למה להמשיך עם הניחושים החסרי משמעות האלה.
עוד חודש וחצי נדע באופן רשמי.
אבל זה כיף
חוץ מזה נתלהב יותר כשנשמע שהפס5 היא איזה 13TF
dean כתב:לא מבין למה להמשיך עם הניחושים החסרי משמעות האלה.
עוד חודש וחצי נדע באופן רשמי.
DrKeo כתב:זה נורא מוזר לי שיותר חשוב לך הרווחים של סוני, תאגיד של מליארדים, מאשר הרמה של המשחקים שאתה מקבל. אפשר לחשוב שאפ הפס5 תמכור 85 מליון יחידות במקום 130 מליון אז סוני תסגר.
אני מעדיף לראות את gow2 על 20TF עם 32GB זיכרון ולשלם 999$ על המכשיר (חד פעמית לכמעט עשור של גיימינג) מאשר לשלם 399$ ולקבל gow2 על 9TF עם 16GB זיכרון. כלומר 9TF זה נהדר וקפיצה אדירה מהדור הקודם, אם זה יהיה הפס5 אז אני בהחלט מרוצה, אבל בחיים לא הייתי מעדיף את ה9TF אם הייתה לי האופציה ל20 בלי להתחשב בסוני כמובן.
Laskin כתב:ברור שמצב בו אחת עולה 500 והשנייה 1000 דולר - יכול להביא לתוצאות הרבה פחות חיוביות, אבל הפרש של 100 דולר לא ישנה שום דבר בצורה שתשפיע עלייך ועל המשחקים שיגיעו, ואני ורוב הגיימרים הרציניים בעולם בכיף מוכנים להוציא 100 ו-200 דולר יותר כדי לקבל מכשיר טוב יותר עם משחקים מרשימים יותר.
dean כתב:לאסקין אני חושב שאתה מגזים לגמרי. סוני אמנם מובילה והמותג פלייסטיישן מאוד חזק, אבל אף אחד לא בלתי מנוצח. ונדב, הדעות ימשיכו להיות חלוקות כי אני לא הולך להשתכנע שהיינו מקבלים את אותם משחקים באותו כמות ובאותה איכות אם ה PS4 הייתה מוכרת רק 50/60 מיליון יחידות עד עכשיו. אני מאמין שיש קשר ישיר בין הפורטפוליו הקיים של המשחקי צד א' וב' לבין העובדה שה PS4 מכרה כמו שהיא מכרה.
DrKeo כתב:dean כתב:לאסקין אני חושב שאתה מגזים לגמרי. סוני אמנם מובילה והמותג פלייסטיישן מאוד חזק, אבל אף אחד לא בלתי מנוצח. ונדב, הדעות ימשיכו להיות חלוקות כי אני לא הולך להשתכנע שהיינו מקבלים את אותם משחקים באותו כמות ובאותה איכות אם ה PS4 הייתה מוכרת רק 50/60 מיליון יחידות עד עכשיו. אני מאמין שיש קשר ישיר בין הפורטפוליו הקיים של המשחקי צד א' וב' לבין העובדה שה PS4 מכרה כמו שהיא מכרה.
אז מה נניח סנטה מוניקה הייתה עושה אם הפס4 הייתה מוכרת רק 60 מליון יחידות, אוכלים במבה ומשחקים פיפא כל היום?
הרי הפיתוח של gow, אנצ׳רטד 4, הורייזן וכו׳ התחילו לפני שהפס4 יצאה בכלל. סוני עושה אותם כדי שיקנו פס4, לא להפך.
dean כתב:DrKeo כתב:dean כתב:לאסקין אני חושב שאתה מגזים לגמרי. סוני אמנם מובילה והמותג פלייסטיישן מאוד חזק, אבל אף אחד לא בלתי מנוצח. ונדב, הדעות ימשיכו להיות חלוקות כי אני לא הולך להשתכנע שהיינו מקבלים את אותם משחקים באותו כמות ובאותה איכות אם ה PS4 הייתה מוכרת רק 50/60 מיליון יחידות עד עכשיו. אני מאמין שיש קשר ישיר בין הפורטפוליו הקיים של המשחקי צד א' וב' לבין העובדה שה PS4 מכרה כמו שהיא מכרה.
אז מה נניח סנטה מוניקה הייתה עושה אם הפס4 הייתה מוכרת רק 60 מליון יחידות, אוכלים במבה ומשחקים פיפא כל היום?
הרי הפיתוח של gow, אנצ׳רטד 4, הורייזן וכו׳ התחילו לפני שהפס4 יצאה בכלל. סוני עושה אותם כדי שיקנו פס4, לא להפך.
יכול מאוד להיות שחלק מהמשחקים האלה היו נראים אחרת כי סוני לא הייתה מוכנה לתת להם את הזמן והכסף שהם קיבלו.
לא הבנתי, רק אני חושב ככה?

“Each time a new console is released, the processor and graphics improve. Those are enticing of course, but we need to have special appeals as well. We have already confirmed the use of an solid-state drive. Having load times that are next to nothing is a major change.
“3D audio and the haptic feedback support of the controller are also things that, when you try them, you will be surprised at how big a change they are. Even just playing the racing game Gran Turismo Sport with a PlayStation 5 controller is a completely different experience. While it runs well with the previous controller, there is no going back after you experience the detailed road surface via haptic control and play using the adaptive triggers.
“But you know. There are still more unique elements for PlayStation 5 to come that separate it from previous consoles. The ‘bigger differences’ have yet to be announced.”
Stick כתב:אני מבין מאיפה בלינג מגיע. הוא כאילו אומר "קפיצה אדירה ביכולת הגראפית זה מובן מאליו, דבר שבשגרה", ופוטנציאלית מכין את הקרקע לכך שזה הקלף של מייקרוסופט.
ואז הוא אומר שהדברים הבאמת מעניינים הם הדברים המיוחדים לps5 שעדיין לא הוכרזו. כמובן שעד שזה לא מוכרז זה בגדר תרגיל יח"צ ככה שמה להתרגש אין, אבל בהנחה שאנחנו כן חושבים שהps5 היא חלשה יותר, אז זה יכול להסתמן כמבוא לכך מבחינת יח"צ.
מצד שני, אם הps5 תתגלה כלא חלשה יותר אז זו פשוט סתם הערת שוליים לצד בניית ההייפ ל'דברים המיוחדים'... ככה שזה יכול ללכת לכל מקום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 15 אורחים