PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי רונן » 18 יולי 2013, 12:19

bling כתב:רונן,TLOU באמת נראה מדהים יחסית לפס3,אבל הוא סוחט לו את הצורה,נוטי דוג בנו סביבות יחסית גדולות ועשירות בהמון המון פרטים שהיופי הויזואלי שלהן טיפה נפגע בגלל AA ורזולוציה נמוכה וטקסטורות טיפה מטושטשות וכו',אין ספק שאותו משחק שהיה יוצא לפס4 היה מרוויח מכך הרבה בצד הויזואלי וברור שהחזון של נוטי מעט נפגע,הם בנו סביבות שמאתגרות קצת יותר מדי את החומרה הנוכחית ותחשוב שגם פה הם בטח התפשרו ולא משכו את זה יותר כי ידעו שמראה הויזואלי יפגע עוד.

לא הבחנתי בדברים האלה. אתם באמת עוצרים, בודקים כל נקודה ומתבאסים עד כדי חוויה פחותה מכל טקסטורה טיפה מטושטשת, רזולוציה קצת נמוכה או AA? זה לא מוריד כהוא זה.

אם ה"בעיות" הללו לא היו קיימות (ב-PS4), זה לא מה שהיה עושה את המשחק יותר טוב. לי מפריע שלעתים קולטים אותי בלי סיבה נראית לעין.

ואתה לא יכול לציין דמואים טכניים כמו DD או TDS כאינדיקציה למה שיש על הפס4 לעומת המחשב,הם לא ממש נחשבים ואחרי שראינו את הdowngrade שעבר Watch dogs לא הייתי חוגג גם על The division,אבל גם אם המשחק אכן רץ על הפס4 ויראה ככה זו השוואה לא הוגנת כי זה משחק שמיועד נטו לדור הבא והמחשב סורס עד עכשיו בגלל שקיבל משחקי פס3 ו360 משופרים,אם יעשו גרסת PC לDivison אז תוכל להשוות לפס4 ולראות אם אכן יש פער ועד כמה משמעותי.

אבל כבר הוסבר שהמפתחת היא בעלת ערכת פיתוח ל-PC שיותר ותיקה (אם זוכר את ההסבר במדויק), וזה מה שמסביר את הפער, וגרסת ה-PS4 עוד יכולה להשתפר. גם זה נאמר.

ואל תשכח שאלה בסה"כ משחקי דור ראשון. אני מניח שבהמשך אנחנו כן נראה משחקים ברמה של The Dark Sorcerer ו-Deep Down, ייתכן שאפילו כבר בתחילת הדרך של הקונסולה, כי עדיין לא ברור האם התצוגה של אלה היא מטעה. יהיו מנועים מרשימים. תהיה אופטימי :)

תביאו לי תמונות של משחקי PC מודרניים. בואו נראה במה מדובר...

וכל הסקרים הללו זה של אותם הארדקורים ברשת שאנחנו כבר יודעים מראש מה הם חושבים.

נו, כיצד זה מפחית מהסקרים או מהמצביעים. הם אלה שקונים את הקונסולות.

האנשים הללו חשובים אבל המשחק האמיתי יתחיל לקראת חודשי ההשקה בחגים כשמכבשי ההייפ ישטפו את תקשורת המיינסטרים עם פרסום ומארקטינג והדגמות של קינקט 2 אצל אופרה,כל הדברים הללו זה רק חימום קל ולא יותר.

זה ברור. אף אחד לא חרץ דין. הדור אפילו עוד לא התחיל.

רציתי להביא לך סרטון שימחיש את הנושא של אתר מסויים שסתם הסתובב ברחובות ותפס אנשים רנדומליים ושאל אותם מה הם מעדיפים אקסבוקס1 או פס4,לרוב החבר'ה הללו לא היה מושג בכלל שהכריזו על הדברים הללו,לא שמעו על ה DRM וכל המסביב,ובקיצור הם לא מודעים בכלל לכל המהומה שאתה הרגשת בפורומים ובאינטרנט,לצערי לא מצאתי אותו אבל העיקרון ברור.

מה? לתפוס אנשים ברחוב באופן רנדומלי זה יותר רציני מסקר ששואל את האנשים הרלוונטיים, הגיימרים? :)

רוב האנשים אפילו לא משחקים. לא כל אחד צריך לדעת שאלה הוכרזו. האמן לי שכמעט כל גיימר יודע שאלה הוכרזו, ואם לא יודע, הוא לא גיימר.

Watch_Dogs ממשיך להרשים מאוד

מרק סרני, הארכטקט הראשי שתכנן את ה-PS4, מדבר על הקונסולה
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 יולי 2013, 14:48

רונן,אני גם חושב שלא ראינו דברים יותר מרשימים על המחשב מהפס4 אבל זה רק בגלל שהוא תלוי במה שמפותח לקונסולות הדור הקודם ככה שאין לך מה לבקש תצוגות שיוכיחו את עלינות המחשב על הדור הבא עד שלא יצאו המשחקים הללו גם על ה PC.
בקשר ל TLOU,זה לא שאני עושה בכוונה,אני כבר משחק במשחקים הרבה שנים והעין שלי מגלה די בקלות בעיות טכניות בולטות כמו מחסור ב AA וכל מה שציינתי,ואלו כן בעיות טכניות בולטות,אם אתה יכול להתעלם מהן או שאתה לא שם לב אליהן אשריך.

וכל אלו שהתאכזבו מהגראפיקה של קילזון בעקבות הדמו של היער שימו לב לקטע הזה שנלקח מ E3 האחרון מהדמו של העיר:
תמונה

סלחו לי אבל לדעתי זה יותר מרשים מכל משחק שקיים כיום וללא ספק הדבר הכי יפה שראיתי גם בין משחקי ההשקה של הדור הבא.

גם הקטע הזה של ההשתקפות יפהיפה:
תמונה
כמו שאמרתי,בין משחקי ההשקה המרשימים לתקופתם לדעתי.
תראו את המקור בHD ולא בגיף מעפן פה-http://www.youtube.com/watch?v=MJGeVS-w8dg

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 18 יולי 2013, 16:44

bling כתב:רונן,אני גם חושב שלא ראינו דברים יותר מרשימים על המחשב מהפס4 אבל זה רק בגלל שהוא תלוי במה שמפותח לקונסולות הדור הקודם ככה שאין לך מה לבקש תצוגות שיוכיחו את עלינות המחשב על הדור הבא עד שלא יצאו המשחקים הללו גם על ה PC.

היא הנותנת (רק תגידו לי מה הכתובת, ואני אצלה במיטה!).

זאת אומרת, אם שוק הקונסולות ממילא קובע את הטון, מה זה רלוונטי עד כמה ה-PC חזק יותר? :)

בקשר ל TLOU,זה לא שאני עושה בכוונה,אני כבר משחק במשחקים הרבה שנים והעין שלי מגלה די בקלות בעיות טכניות בולטות כמו מחסור ב AA וכל מה שציינתי,ואלו כן בעיות טכניות בולטות,אם אתה יכול להתעלם מהן או שאתה לא שם לב אליהן אשריך.

גם אני שחקן המון שנים. באמת לא מבחין. ואם מבחין, אני אפילו לא עוצר לחשוב על כך. רק כשזה בהגזמה ומכוער מאוד, אז זה מפריע לאסטיקה.

למשל, ב-Resistance 2 היו מפלי מים שטוחים, כמו נייר. זה מראה עלוב.

וב-inFAMOUS היו פופ-אפ נוראיים, ברמת מחדל ממש.

TLoU יפהפה ביותר. הדברים הקטנים האלה, קטנים מכדי שאבחין בהם, בפרט כשהמשחק מצוין :)

וכל אלו שהתאכזבו מהגראפיקה של קילזון בעקבות הדמו של היער שימו לב לקטע הזה שנלקח מ E3 האחרון מהדמו של העיר:

אני מסכים. יש הרבה מדיה מטעה בחוץ. זה צוות שיודע להרשים באמצעות טכנולוגיה, והפעם פלטת הצבעים יותר יפה. מלכתחילה לא דאגתי.

יחד עם זאת, יש שהכתירו את inFAMOUS: Second Sun כמשחק היותר יפה מבין משחקי ה-PS4 שנחשפו.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 19 יולי 2013, 09:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 יולי 2013, 18:21

DrKeo כתב:היום בסדרה האחרונה של NVIDIA הכרטיס הכי חלש הוא 760GTX והוא חזק מה580GTX בבערך 20%. אז כן, הוא מתחת לMID RANGE היום, ביחוד שהטווח מתחיל מטייטן. זה שיש מעט מאוד משחקים שמאמצים 580GTX זאת רק תעודת עניות למפתחים שמגבילים את עצמם לקונסולות. תהיה בטוח שעכשיו שיצא הדור החדש והמפתחים ירשו לעצמם לעשות משחקים שהמכנה המשותף הכי נמוך שלהם זה BF4 ב60FPS אז תראה שפתאום ה580GTX כבר לא יריץ דברים גם ב30FPS כמו שהוא מריץ היום הרבה משחקים.

על פי ההיגיון הזה רק 670 ומעלה הם high end. לא ראיתי שום משחק שנראה קפיצה מעל מה שיש היום על הפיסי ובכללם BF4. אני בספק אם בדומה לקודמו הוא ירוץ בפחות מ-60 פריימים. משחקים שיגרמו ל-580 לרדת לכיוון ה-30 אתה תראה במקרה הטוב עוד שנה שנתיים. ומתחת ל-30 רק כשתראה את אנריל 4 ומקביליו (ועבורו גם ה-680 כבר לא יהיה רלוונטי עם ה-30 פריימים בקושי שלו).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 19 יולי 2013, 07:38

סתם שאלה: על הפס3 היה דיבור שהוא יכול לשמש כמחשב לכל דבר עניין, במיוחד עם הלינוקס.עליו, איך הדבר יהיה על ה-4?
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 19 יולי 2013, 10:47

infected aviad כתב:סתם שאלה: על הפס3 היה דיבור שהוא יכול לשמש כמחשב לכל דבר עניין, במיוחד עם הלינוקס.עליו, איך הדבר יהיה על ה-4?

לא היו דיבורים על זה בPS3,אתה יכולת להשתמש בזה כל עוד לא עדכנת לגירסה (שאני חושב) שהיא 3.41 שהיא הורידה את האופציה הזאת.
לגבי הPS4,לא מוזכר בכלל ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 יולי 2013, 14:13

רונן כתב:היא הנותנת (רק תגידו לי מה הכתובת, ואני אצלה במיטה!).

זאת אומרת, אם שוק הקונסולות ממילא קובע את הטון, מה זה רלוונטי עד כמה ה-PC חזק יותר? :)

גם אני שחקן המון שנים. באמת לא מבחין. ואם מבחין, אני אפילו לא עוצר לחשוב על כך. רק כשזה בהגזמה ומכוער מאוד, אז זה מפריע לאסטיקה.

למשל, ב-Resistance 2 היו מפלי מים שטוחים, כמו נייר. זה מראה עלוב.

וב-inFAMOUS היו פופ-אפ נוראיים, ברמת מחדל ממש.

TLoU יפהפה ביותר. הדברים הקטנים האלה, קטנים מכדי שאבחין בהם, בפרט כשהמשחק מצוין :)

אני מסכים. יש הרבה מדיה מטעה בחוץ. זה צוות שיודע להרשים באמצעות טכנולוגיה, והפעם פלטת הצבעים יותר יפה. מלכתחילה לא דאגתי.

יחד עם זאת, יש שהכתירו את inFAMOUS: Second Sun כמשחק היותר יפה מבין משחקי ה-PS4 שנחשפו.

זה נכון שה PC אף פעם לא ימצה את הפוטנציאל שלו כל עוד הוא תלוי בקונסולות (ותכל'ס גם אם לא היו קונסולות דור הבא והיו מפתחים ל PC נטו כנראה הגראפיקה שלו לא היתה טובה בהרבה ב99 אחוזים מהמשחקים כי אף אחד לא היה מפתח משחק שיעבוד רק על TITAN ומעלה ורוב הסיכויים שהבייס ליין שהיו כותבים אליו היה אף חלש מה ONE וה PS4) אבל בכל זאת אם הפער גדול במיוחד אתה תראה הבדלים מהותיים,תשווה גרסאות של משחקים ל360 ולפס3 לחלק מהגרסאות היותר טובות שרצות על ה PC כמו BF3 למשל ואתה תראה הבדל של כמעט חצי דור למעלה אפילו שמדובר באותו מנוע של הקונסולות.
עכשיו תחשוב שיהיו הבדלי BF3 במשחקים לדור הבא בין PS4 ו ONE ל PC והם יגיעו בקושי שנה לאחר יציאת הקונסולות או אפילו במקרים קיצוניים יותר בתקופת ההשקה?
זה ביזיון לא קטן וזה חסר תקדים.

ובקשר ל INFAMOUS שיותר מרשים,דיברתי קודם כל על משחקי השקה בהשוואה לקילזון החדש או לכאלו שקיימים היום (כמו BF3 קרייסיס וכו') ואינפמוס לא עונה על 2 התנאים.
דבר שני אם מדברים על נטו יופי בלי קשקושים טכניים כמו עולם פתוח וכו' אלא לוקחים תמונת סטילס של גיימפליי של אינפמוס מול התמונה של העיר של קילזון אני לא חושב שיש ויכוח מה יותר יפה בעין,לא בקטע של מומחה גראפי אלא סתם תראה לאמא שלך את תמונת הנוף של קילזון או כשאתה מסתובב במשטח ההמראה ומסתכל על בניינים בעיר ותראה לה אחרי זה את הגיימפליי של אינפמוס ורוב הסיכויים שהיא תגיד לך שקילזון יפה יותר וככה לדעתי רוב האנשים.

הכתבים אני משער יותר מתרשמים כי הם גיימרים והם כן לוקחים בחשבון את זה שהעיר זה מסדרון סינמטי (ראינו גם איך המשחק נראה כשהמפה נהיית ממש גדולה כמו ביער...) לעומת אינפיימוס שבאמת נראה נפלא וחלק להפליא בשביל עולם פתוח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יולי 2013, 17:35

Death_119 כתב:על פי ההיגיון הזה רק 670 ומעלה הם high end. לא ראיתי שום משחק שנראה קפיצה מעל מה שיש היום על הפיסי ובכללם BF4. אני בספק אם בדומה לקודמו הוא ירוץ בפחות מ-60 פריימים. משחקים שיגרמו ל-580 לרדת לכיוון ה-30 אתה תראה במקרה הטוב עוד שנה שנתיים. ומתחת ל-30 רק כשתראה את אנריל 4 ומקביליו (ועבורו גם ה-680 כבר לא יהיה רלוונטי עם ה-30 פריימים בקושי שלו).

נו אז מה זה HIGH END? כל כרטיס שיצא ב5 שנים האחרונות? היום אתה הולך לחנות לקנות כרטיס והכרטיסי HIGH END שלך הם TITAN, הכפולים, 780GTX ואם תרצה ממש גם ה770GTX. אם 760GTX הוא לא MID RANGE אז מה כן? זה הכרטיס הכי חלש בסדרה של 2013 אז למה היית קורא MID RANGE? לכרטיס דמיוני שלא קיים? אני מצטער להגיד לך אבל 760GTX זאת הגדרה של כרטיס MID RANGE, הוא עולה פחות מחצי מ780GTX ומבצע היחס אליו בהתאם. ואגב יש מספיק משחקים שלא ירוצו אצלך ב60FPS בהגדרות הכי גבוהות וזה כולל את הוויצ'ר, BF3 ו-4, טום ריידר, קרייסס 3, מטרו המקורי וגם ההמשך שלו LAST LIGHT ואפילו סים סיטי יחנק טיפה כשתגיע לעיר באמת גדולה ולא ירוץ לך ב60FPS יותר.

בנושא KZ4, בשלב שהוא מסדרון ברוחב סנטימטר סטייל KZ2 (נגיד העיר) אז יש סקייבוקס סופר מרשים אבל מעבר לזה הייתי ממקם אותו מתחת לCRYSIS 2 (אפילו לא 3) כמעט בכל קטגוריה, ביחוד שCRYSIS 2 מציג אזורים גדולים ורחבים מאלה של היער וכבר ראינו שהמנוע של גרילה לא מצליח להחזיק סביבות יפות ברגע שגדלים קצת מעבר למסדרון צר. מה אני אגיד, עדין לא ראיתי מהפס4 או מהONE משהו שנראה יותר טוב מקרייסס 3 על הPC שיצא כמעט שנה לפני הקונסולות החדשות וזה קצת עצוב לי. ברור לי שעוד 3 שנים הן יראו דברים הרבה יותר מרשימים מקרייסס 3 אבל אני לא יכול לדמיין אפילו איך יראו דברים בPC עד אז.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 יולי 2013, 01:59

[quote="DrKeo"][/quote]

כן, אבל שוב - הדור הזה לא יהיה ארוך כל כך. נגמרו הימים בהן חברות הוציאו קונסולה במחיר גבוה ובהפסד פעם בשמונה שנים, עכשיו תצא קונסולה זולה יותר כל חמש שנים, וזה בסדר גמור. אם המחירים ישארו שפויים - זה לא יהיה נורא כל כך. אז עוד שלוש שנים יהיו משחקים מאוד מרשימים גם על הPS4 /ONE וגם על הפיסי, עוד ארביע שנים ההבדל יהיה גדול יותר ואחרי חמש אפילו יהיה הבדל לא נעים, אבל זה יהיה לקראת הדור הבא גם ככה וזה הכל.
זו המציאות החדשה, צריך להתרגל. צריך גם לקחת בחשבון שגם STEAM, גם GOOGLE וגם APPLE יכולות להצטרף לתחום במהלך הדור הזה. ואז בדור הבא תהיה תחרות קשה בהרבה ואולי כן נראה מכשירים חזקים יותר... תלוי איך נתקדם עם צ'יפים מגראפין :lol:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 יולי 2013, 18:04

Laskin כתב:
כן, אבל שוב - הדור הזה לא יהיה ארוך כל כך. נגמרו הימים בהן חברות הוציאו קונסולה במחיר גבוה ובהפסד פעם בשמונה שנים, עכשיו תצא קונסולה זולה יותר כל חמש שנים, וזה בסדר גמור. אם המחירים ישארו שפויים - זה לא יהיה נורא כל כך. אז עוד שלוש שנים יהיו משחקים מאוד מרשימים גם על הPS4 /ONE וגם על הפיסי, עוד ארביע שנים ההבדל יהיה גדול יותר ואחרי חמש אפילו יהיה הבדל לא נעים, אבל זה יהיה לקראת הדור הבא גם ככה וזה הכל.
זו המציאות החדשה, צריך להתרגל. צריך גם לקחת בחשבון שגם STEAM, גם GOOGLE וגם APPLE יכולות להצטרף לתחום במהלך הדור הזה. ואז בדור הבא תהיה תחרות קשה בהרבה ואולי כן נראה מכשירים חזקים יותר... תלוי איך נתקדם עם צ'יפים מגראפין :lol:

איך אתה יודע שהדור הנוכחי יהיה 5 שנים ולא 8, כמו הנוכחי?
נראה לי ש8 שנים יהיה עדיף ליצרניות, מבחינה כלכלית. אין ויכוח על זה שבדור הנוכחי, ראינו הפרשים הרבה יותר משמעותיים בין הPC והקונסולות ושבדור הבא, כנראה שהפער הזה רק יגדל ויהיה יותר בולט, אבל לא בטוח שזה יהיה מספיק בשביל לגרום ליצרניות לחזור למחזורי חיים של 5 שנים.

אני ממש מקווה שאתה צודק, אבל אני לא יודע אם זה באמת סביר יותר, משמחזורי החיים ימשיכו להיות יותר מדי ארוכים. אני מניח שנחכה ונראה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יולי 2013, 18:08

Laskin כתב:

כל הדורות תמיד היו 5 שנים, האחרון פשוט היה ארוך בצורה בלתי רגילה. נקווה שהחדש יהיה רק 5 אבל אני מפחד שהוא יגרר יותר. אני מקווה שמיקרוסופט וסוני ילמדו ממכירות המשחקים והקונסולות המתרסקים בשנתיים האחרונות שהקהל רוצה משהו חדש ורענן כל 5 שנים, לא כל 8. בכל מקרה זה לא סותר את זה שהדור הזה חלש מדי, קצת חבל לי שסוני לא לקחו חלק מההוצאה המטורפת שהם עשו על זיכרון והכניסו אותה בGPU.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 יולי 2013, 02:18

אם תהיה תמיכה לאחור מלאה (לא על-ידי ענן), אין לי בעיה בדור קצר.

bling כתב:דבר שני אם מדברים על נטו יופי בלי קשקושים טכניים כמו עולם פתוח וכו' אלא לוקחים תמונת סטילס של גיימפליי של אינפמוס מול התמונה של העיר של קילזון אני לא חושב שיש ויכוח מה יותר יפה בעין,לא בקטע של מומחה גראפי אלא סתם תראה לאמא שלך את תמונת הנוף של קילזון או כשאתה מסתובב במשטח ההמראה ומסתכל על בניינים בעיר ותראה לה אחרי זה את הגיימפליי של אינפמוס ורוב הסיכויים שהיא תגיד לך שקילזון יפה יותר וככה לדעתי רוב האנשים.

טוב, צריך להיות הוגנים. אני לא חושב ששוחררו תמונות נוף ממצות של inFAMOUS (אני טועה?).

ואתה יודע, יש דברים שצריך לראות בתנועה, ובלייב, כדי להעריך אותם. על inFAMOUS החדש נאמר שהוא המשחק הראשון שהכי דומה ל-CGI מבחינה ויזואלית. זה מרשים. נאמר שהוא ממש מרהיב בתנועה. לא הכל נמדד על פי תמונות עומדות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 יולי 2013, 03:05

DrKeo כתב:נו אז מה זה HIGH END? כל כרטיס שיצא ב5 שנים האחרונות? היום אתה הולך לחנות לקנות כרטיס והכרטיסי HIGH END שלך הם TITAN, הכפולים, 780GTX ואם תרצה ממש גם ה770GTX. אם 760GTX הוא לא MID RANGE אז מה כן? זה הכרטיס הכי חלש בסדרה של 2013 אז למה היית קורא MID RANGE? לכרטיס דמיוני שלא קיים? אני מצטער להגיד לך אבל 760GTX זאת הגדרה של כרטיס MID RANGE, הוא עולה פחות מחצי מ780GTX ומבצע היחס אליו בהתאם. ואגב יש מספיק משחקים שלא ירוצו אצלך ב60FPS בהגדרות הכי גבוהות וזה כולל את הוויצ'ר, BF3 ו-4, טום ריידר, קרייסס 3, מטרו המקורי וגם ההמשך שלו LAST LIGHT ואפילו סים סיטי יחנק טיפה כשתגיע לעיר באמת גדולה ולא ירוץ לך ב60FPS יותר.

בנושא KZ4, בשלב שהוא מסדרון ברוחב סנטימטר סטייל KZ2 (נגיד העיר) אז יש סקייבוקס סופר מרשים אבל מעבר לזה הייתי ממקם אותו מתחת לCRYSIS 2 (אפילו לא 3) כמעט בכל קטגוריה, ביחוד שCRYSIS 2 מציג אזורים גדולים ורחבים מאלה של היער וכבר ראינו שהמנוע של גרילה לא מצליח להחזיק סביבות יפות ברגע שגדלים קצת מעבר למסדרון צר. מה אני אגיד, עדין לא ראיתי מהפס4 או מהONE משהו שנראה יותר טוב מקרייסס 3 על הPC שיצא כמעט שנה לפני הקונסולות החדשות וזה קצת עצוב לי. ברור לי שעוד 3 שנים הן יראו דברים הרבה יותר מרשימים מקרייסס 3 אבל אני לא יכול לדמיין אפילו איך יראו דברים בPC עד אז.

בהכי גבוהות כן, אבל לדוגמא בBF3 אני מוריד את הAA לחלוטין ונהנה ממשחק שרץ ב-70 פריימים כאשר כל שאר ההגדרות על מקסימום ב-1080P, אני מניח שב-4 זה לא יהיה שונה. Simcity? אה? אתה רציני? וויטצ'ר רץ ב-60 בקלות כל עוד אני לא משתמש ב-Ubersampling שלהם שמכניע גם כרטיס כמו 680 ל-30, מטרו 2030 רץ ב-60 אם מורידים את הDOF, וקרייסס 3 ומטרו האחרון אין לי מושג, אבל אני בטוח שגם שם בוויתור על איזה הגדרה בודדת אפשר להגיע למעל 60 פריימים או לכל הפחות 50+ ולא לאבד שום דבר ממשי מהמראה שלהם במקסימום. בטומבריידר אני אספר לך כשאתחיל לשחק בו (או שאתה תספר לי כי יש לך 660 שמקביל לו לחלוטין). זה כל היופי בפיסי, יש לך את האפשרות לעשות טוויקינג להכול ותמיד להגיע למצב שאתה משחק במשחק במראה שעומד בסטנדרטים שלך ובדרך כלל לא לאבד דבר מהביצועים שאתה רוצה כל עוד יש לך כרטיס High end. על פי הגדרת התעשייה תמיד שלושת הכרטיסים בטופ של Nvidia הם High end כאשר בשנים האחרונות מדובר בX60, X70, X80 הם הHigh end. מה זה לא? לדוגמא 750 שנחשב Mid range. ואם תסתכל על הדבר החשוב באמת שהוא ביצועים, אז אני יכל להגיד בכיף שהחל מה-480 כל הכרטיסים שעומדים בביצועים שלו ומעל הם היום High end.

במסגרת הדור החדש, לפחות על פי מה שהוצג על שתי הקונסולות אין שום דור חדש אמיתי לשחקני פיסי, מדובר בסך הכל במה שאני ואתה משחקים היום בבית במשחקים המובילים בפיסי. בשביל שחקן קונסולות זה וואו, בשביל שחקן פיסי זה לא. הסטנדרט החדש הוא לשחק בBF3 ב-1080P ו-60 פריימים, וואו... או לשחק בקילזון 3 ב-1080P ועוד קצת HDR. מדהים. כשיגיעו המשחקים האמיתיים שנראו כמו דור הבא כמו משהו שירוץ בUnreal 4 או Cryengine 4 ובמנוע של קאפקום שהוצג תחת השם Deep below אני מאמין שכל הכרטיסים כולל ה-780 כבר לא יהיו רלוונטים למי שירצה לשחק בהם ב-60 פריימים ולכל דבר שמתחת ל-680 ב-30 פריימים. מתי זה יקרה? אני בספק אם נראה את זה על פי מה שהוצג עד 2015 (לא מעט מהמשחקים שהוצגו ב-E3 נמרחים על פני 2014).

כאילו, אתה בעצמך יודע שאני רק מחכה שיגיע משהו ויגרום לי באמת לרכוש כרטיס חדש. אני פשוט מת שזה יקרה. אבל שום דבר לא מצליח לדגדג עדיין את ה580 נכון להיום, אין שום דבר שמכריח אותי להחליף את הכרטיס שלי ל-780. מי ייתן וזה יקרה. למרות שבטח ומאחר וקניתי את הפס4 ואני ארכוש גם את הOne, סביר להניח שאשחק שם בשנים הקרובות את רוב המשחקים שלי. אני בספק אם הפיסי יהנה מהמגמה שהוא התחיל להנות ממנה החל מ-2010 (וקרייסס ב-2007) של לקבל משחקים שבאמת נראים טוב בצורה משמעותית עליו על פני הקונסולות לפחות לא בשנים הקרובות.

כמו שאתה כבר ציינת אין ספור פעמים, הדור האחרון היה ארוך ומוזר מאוד ממה שחווינו בשנים האחרונות, בספק שזה יהיה המצב בדור הבא. ולבינתיים אני סמוך שהכרטיס בן השנתיים וחצי שלי ימשיך לספק את הסחורה עד אז.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יולי 2013, 19:33

Death_119 כתב:בהכי גבוהות כן, אבל לדוגמא בBF3 אני מוריד את הAA לחלוטין ונהנה ממשחק שרץ ב-70 פריימים כאשר כל שאר ההגדרות על מקסימום ב-1080P, אני מניח שב-4 זה לא יהיה שונה. Simcity? אה? אתה רציני? וויטצ'ר רץ ב-60 בקלות כל עוד אני לא משתמש ב-Ubersampling שלהם שמכניע גם כרטיס כמו 680 ל-30, מטרו 2030 רץ ב-60 אם מורידים את הDOF, וקרייסס 3 ומטרו האחרון אין לי מושג, אבל אני בטוח שגם שם בוויתור על איזה הגדרה בודדת אפשר להגיע למעל 60 פריימים או לכל הפחות 50+ ולא לאבד שום דבר ממשי מהמראה שלהם במקסימום. בטומבריידר אני אספר לך כשאתחיל לשחק בו (או שאתה תספר לי כי יש לך 660 שמקביל לו לחלוטין). זה כל היופי בפיסי, יש לך את האפשרות לעשות טוויקינג להכול ותמיד להגיע למצב שאתה משחק במשחק במראה שעומד בסטנדרטים שלך ובדרך כלל לא לאבד דבר מהביצועים שאתה רוצה כל עוד יש לך כרטיס High end. על פי הגדרת התעשייה תמיד שלושת הכרטיסים בטופ של Nvidia הם High end כאשר בשנים האחרונות מדובר בX60, X70, X80 הם הHigh end. מה זה לא? לדוגמא 750 שנחשב Mid range. ואם תסתכל על הדבר החשוב באמת שהוא ביצועים, אז אני יכל להגיד בכיף שהחל מה-480 כל הכרטיסים שעומדים בביצועים שלו ומעל הם היום High end.

במסגרת הדור החדש, לפחות על פי מה שהוצג על שתי הקונסולות אין שום דור חדש אמיתי לשחקני פיסי, מדובר בסך הכל במה שאני ואתה משחקים היום בבית במשחקים המובילים בפיסי. בשביל שחקן קונסולות זה וואו, בשביל שחקן פיסי זה לא. הסטנדרט החדש הוא לשחק בBF3 ב-1080P ו-60 פריימים, וואו... או לשחק בקילזון 3 ב-1080P ועוד קצת HDR. מדהים. כשיגיעו המשחקים האמיתיים שנראו כמו דור הבא כמו משהו שירוץ בUnreal 4 או Cryengine 4 ובמנוע של קאפקום שהוצג תחת השם Deep below אני מאמין שכל הכרטיסים כולל ה-780 כבר לא יהיו רלוונטים למי שירצה לשחק בהם ב-60 פריימים ולכל דבר שמתחת ל-680 ב-30 פריימים. מתי זה יקרה? אני בספק אם נראה את זה על פי מה שהוצג עד 2015 (לא מעט מהמשחקים שהוצגו ב-E3 נמרחים על פני 2014).

כאילו, אתה בעצמך יודע שאני רק מחכה שיגיע משהו ויגרום לי באמת לרכוש כרטיס חדש. אני פשוט מת שזה יקרה. אבל שום דבר לא מצליח לדגדג עדיין את ה580 נכון להיום, אין שום דבר שמכריח אותי להחליף את הכרטיס שלי ל-780. מי ייתן וזה יקרה. למרות שבטח ומאחר וקניתי את הפס4 ואני ארכוש גם את הOne, סביר להניח שאשחק שם בשנים הקרובות את רוב המשחקים שלי. אני בספק אם הפיסי יהנה מהמגמה שהוא התחיל להנות ממנה החל מ-2010 (וקרייסס ב-2007) של לקבל משחקים שבאמת נראים טוב בצורה משמעותית עליו על פני הקונסולות לפחות לא בשנים הקרובות.

כמו שאתה כבר ציינת אין ספור פעמים, הדור האחרון היה ארוך ומוזר מאוד ממה שחווינו בשנים האחרונות, בספק שזה יהיה המצב בדור הבא. ולבינתיים אני סמוך שהכרטיס בן השנתיים וחצי שלי ימשיך לספק את הסחורה עד אז.

כן, אז גם כרטיס 260GTX מלפני 5 שנים הוא HIGH END כי שמעתי שאפשר להריץ עליו את BF3 אם רק מורידים את הטקסטורות לLOW, את הAA ומבטלים את הפיצ'רים של DX11. הגדרות מקסימליות, יש מספיק משחקים שלא רצים לך ב60FPS. בעצם כמעט אף משחק כבר לא רץ ככה, יש לי כרטיס קצת יותר חזק משלך ועכשיו למשל בהיטמן יש צלילות FPS פה ושם וגם בTR וגם בבטמן וגם בכל משחק מודרני שנראה טוב שאני יכול לחשוב עליו. וזה אפילו לא משנה בכלל איך משחקים רצים אצלך, יש לך כרטיס שני דורות אחורה שחלש באיזה 20% מהכרטיס הכי חלש שיש בדור הזה שהוא כרטיס MID RANGE של סדרה 7 (הייתי קורא לו LOW RANGE כי הוא הכי חלש בסדרה אבל זה רק כי NVIDIA החליטה לדבוק בסדרה 6 בחלשים יותר ולא הוציאה סדרה 7 נמוכה מ60). אין על זה ויכוח בכלל, הכרטיס שלך כיום הוא גם לא כרטיס MID RANGE, זה לא סוג של ויכוח, זאת עובדה. ועדין הכרטיס שלך חזק מזה שיש בPS4 ובטח מזה שבONE.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 יולי 2013, 19:55

DrKeo כתב:נו אז מה זה HIGH END? כל כרטיס שיצא ב5 שנים האחרונות? היום אתה הולך לחנות לקנות כרטיס והכרטיסי HIGH END שלך הם TITAN, הכפולים, 780GTX ואם תרצה ממש גם ה770GTX. אם 760GTX הוא לא MID RANGE אז מה כן? זה הכרטיס הכי חלש בסדרה של 2013 אז למה היית קורא MID RANGE? לכרטיס דמיוני שלא קיים? אני מצטער להגיד לך אבל 760GTX זאת הגדרה של כרטיס MID RANGE, הוא עולה פחות מחצי מ780GTX ומבצע היחס אליו בהתאם. ואגב יש מספיק משחקים שלא ירוצו אצלך ב60FPS בהגדרות הכי גבוהות וזה כולל את הוויצ'ר, BF3 ו-4, טום ריידר, קרייסס 3, מטרו המקורי וגם ההמשך שלו LAST LIGHT ואפילו סים סיטי יחנק טיפה כשתגיע לעיר באמת גדולה ולא ירוץ לך ב60FPS יותר.

מה זאת אומרת אתה לא יכול לדמיין איך הפיסי יראה תוך 3 שנים?
אתה עושה מזה כאילו מדובר בשתי ישויות נפרדרות,פיסי וקונסולות,שלכל אחת מהן מפתחים נפרדים שמנסים להוציא מהן את המקסימום ואז רואים עד כמה ההבדלים גדולים.
הפיסי בסופו של דבר תלוי בקונסולות,בתסריט הכי קיצוני (שהוא בהחלט ריאלי) המצב יהיה דומה למצב הנוכחי שבסוף הדור רק עוד 3 שנים במקום,זה בהחלט יהיה בזיוני מאוד עבור חומרות יחסית חדשות מבחינת הקונסלות אבל לא מדובר פה בהבדלי פיקסר לעומת מגה דרייב עם כל הכבוד.אתה לא תראה פה עוד 3 שנים דברים פסיכיים ממדע בדיוני על הפיסי,אף אחד לא הולך לכתוב משחקים בלעדיים לטייטאן (או מה שלא יהיה ההייאנד),אתה תראה את אותם מנועים עתיקים של הקונסלות בגרסה נוצצת יותר על הפיסי.
אז במקרה הקיצוני תראה כמה משחקים חצי דור קדימה סטייל bf3,אוקיי,עדיין לא משהו שבלתי ניתן לדמיון,רוב הסיכויים שבעלי הפיסי ירגישו שוב מתוסכלים שהכרטיס הנוצץ שלהם רץ ב 15 אחוז כח בשביל לפרק לגורמים מנועים עתיקים שנכפו עליהם עם דור הקונסולות הארור והמסורס הזה :)
וכך שוב הסיפור של הדור הנוכחי יחזור על עצמו שוב,רק שבמקום 7 שנים יקח 3,אבל היי זה לא שיש לבעלי הפיסי לאן להתקדם יותר מדי כל עוד המשחקים יכתבו עבור הקונסולות,תמיך הוא יהיה במקרה הקיצוני במרחק חצי דור מעל גם אם יהיה בעל טכנולוגיה של פס5.

רונן,לא צריך לדמיין איך אינפיימוס יראה בתנועה,יש גיימפליי,תשפוט בעצמך:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יולי 2013, 20:37

bling כתב:מה זאת אומרת אתה לא יכול לדמיין איך הפיסי יראה תוך 3 שנים?
אתה עושה מזה כאילו מדובר בשתי ישויות נפרדרות,פיסי וקונסולות,שלכל אחת מהן מפתחים נפרדים שמנסים להוציא מהן את המקסימום ואז רואים עד כמה ההבדלים גדולים.
הפיסי בסופו של דבר תלוי בקונסולות,בתסריט הכי קיצוני (שהוא בהחלט ריאלי) המצב יהיה דומה למצב הנוכחי שבסוף הדור רק עוד 3 שנים במקום,זה בהחלט יהיה בזיוני מאוד עבור חומרות יחסית חדשות מבחינת הקונסלות אבל לא מדובר פה בהבדלי פיקסר לעומת מגה דרייב עם כל הכבוד.אתה לא תראה פה עוד 3 שנים דברים פסיכיים ממדע בדיוני על הפיסי,אף אחד לא הולך לכתוב משחקים בלעדיים לטייטאן (או מה שלא יהיה ההייאנד),אתה תראה את אותם מנועים עתיקים של הקונסלות בגרסה נוצצת יותר על הפיסי.
אז במקרה הקיצוני תראה כמה משחקים חצי דור קדימה סטייל bf3,אוקיי,עדיין לא משהו שבלתי ניתן לדמיון,רוב הסיכויים שבעלי הפיסי ירגישו שוב מתוסכלים שהכרטיס הנוצץ שלהם רץ ב 15 אחוז כח בשביל לפרק לגורמים מנועים עתיקים שנכפו עליהם עם דור הקונסולות הארור והמסורס הזה :)
וכך שוב הסיפור של הדור הנוכחי יחזור על עצמו שוב,רק שבמקום 7 שנים יקח 3,אבל היי זה לא שיש לבעלי הפיסי לאן להתקדם יותר מדי כל עוד המשחקים יכתבו עבור הקונסולות,תמיך הוא יהיה במקרה הקיצוני במרחק חצי דור מעל גם אם יהיה בעל טכנולוגיה של פס5.

רונן,לא צריך לדמיין איך אינפיימוס יראה בתנועה,יש גיימפליי,תשפוט בעצמך:

ראית פעם את קרייסס 3 בתנועה? אם זה יהיה ההפרש עוד 3 שנים בין הpc לקונסולות אני אהיה מאושר. אבל אין ספק שמה שבאמת יעשה אותי מאושר זה אם הדור הבא יצא בחגים 2018.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 19 יולי 2013, 22:20

bling כתב:רונן,לא צריך לדמיין איך אינפיימוס יראה בתנועה,יש גיימפליי,תשפוט בעצמך:

ראיתי את זה כבר, וזה יפה מאוד, לא מבטל כל-כך את דעתי, או דעתם של כתבי העיתונות. עדיין, כפי שכתבתי, יש דברים שניתן להתרשם מהם בלייב. הרשמים ממנו ממש נלהבים, יותר מאשר אנו יכולים להתרשם מהסרטונים.

אגב, בקטע הזה גם לא נראה הנוף של העולם, בניגוד לנופים שהוצגו ב-KZ4.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 יולי 2013, 22:41

DrKeo כתב:ראית פעם את קרייסס 3 בתנועה? אם זה יהיה ההפרש עוד 3 שנים בין הpc לקונסולות אני אהיה מאושר. אבל אין ספק שמה שבאמת יעשה אותי מאושר זה אם הדור הבא יצא בחגים 2018.

קרייסיס 3 זה באמת מקרה די קיצוני,מדובר בחברה שחולת טכנולוגיה וב 2007 פסחה לגמרי על הקונסולות כדי להביא את הדבר הכי מרשים שיש,אז כן עם קרייסיס 3 היא לגמרי התרכזה במחשב ולא היה אכפת לה לשחרר פורט דוחה במיוחד על הקונסולות עם מנוע שגדול עליהן בכמה מידות כי היא חברה שטכנולוגיה עומדת בראש מעייניה.
אז קודם כל זה מקרה די בודד מבחינת רמת הקיצוניות ו99 אחוז מהדברים שתראה זה ביושוק 4,טומב ריידר 2 וכל הקשקושים האחרים-גרסת קונסולות-->פורט PC משודרג וכו'
ואפילו קרייטק עצמה לפי הקשקושים שהיא משחררת הולכת להיות איזה חברת F2P מעפנה שלא ברור עד כמה להוציא את המיץ מה PC יעניין אותה,בלי קשר לזה שאם מעניין אותך גיימפליי נראה שהאולפן הזה מידרדר מדחי אל דחי עם כל משחק חדש שמשחררים.
אז יכול להיות תסריט של איזה חברה סטייל קרייטק שתרצה להוציא מפלצת על המחשב,אולי תהיה לבעלי ה PC את הנחמה הקטנה הזו כמו קרייסיס ב 2007,אבל זו נחמת עניים ביחס לשוק עצמו ולחוויות העיקריות שיהיו לבעלי ה PC.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יולי 2013, 09:00

bling כתב:
קרייסיס 3 זה באמת מקרה די קיצוני,מדובר בחברה שחולת טכנולוגיה וב 2007 פסחה לגמרי על הקונסולות כדי להביא את הדבר הכי מרשים שיש,אז כן עם קרייסיס 3 היא לגמרי התרכזה במחשב ולא היה אכפת לה לשחרר פורט דוחה במיוחד על הקונסולות עם מנוע שגדול עליהן בכמה מידות כי היא חברה שטכנולוגיה עומדת בראש מעייניה.
אז קודם כל זה מקרה די בודד מבחינת רמת הקיצוניות ו99 אחוז מהדברים שתראה זה ביושוק 4,טומב ריידר 2 וכל הקשקושים האחרים-גרסת קונסולות-->פורט PC משודרג וכו'
ואפילו קרייטק עצמה לפי הקשקושים שהיא משחררת הולכת להיות איזה חברת F2P מעפנה שלא ברור עד כמה להוציא את המיץ מה PC יעניין אותה,בלי קשר לזה שאם מעניין אותך גיימפליי נראה שהאולפן הזה מידרדר מדחי אל דחי עם כל משחק חדש שמשחררים.
אז יכול להיות תסריט של איזה חברה סטייל קרייטק שתרצה להוציא מפלצת על המחשב,אולי תהיה לבעלי ה PC את הנחמה הקטנה הזו כמו קרייסיס ב 2007,אבל זו נחמת עניים ביחס לשוק עצמו ולחוויות העיקריות שיהיו לבעלי ה PC.

אין לי שמץ של ספק שבודדות יהיו החברות שינצלו עד הסוף את הPC אבל זה לא סותר את זה שכבר בשיגור נראה גרסאות PC עליונות לאלה של הקונסולות וזה קצת עצוב. אגב, קרייסס הוא לא היחיד, יש לך גם את BF3 בזמנו כשהוא יצא, את הוויצ'ר, מטרו בזמנו ואפילו כמה וכמה משחקים שאולי לא עפו על גרסת הPC שלהם אבל אין ספק שגרסת הPC פשוט נראת הרבה יותר טוב בהפרש די גדול כמו ביושוק אינפנט או TR.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 22 יולי 2013, 14:00

הכותב של Battlestar Galactica משתף פעולה עם Santa Monica בפיתוח המשחק הבא שלה ל-PS4. לא מדובר במשחק GoW חדש, אלא משחק מדע בידיוני. הוא בפיתוח כבר שנתיים. אולי ייחשף בחודש הבא?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 יולי 2013, 12:41

רונן כתב:הכותב של Battlestar Galactica משתף פעולה עם Santa Monica בפיתוח המשחק הבא שלה ל-PS4. לא מדובר במשחק GoW חדש, אלא משחק מדע בידיוני. הוא בפיתוח כבר שנתיים. אולי ייחשף בחודש הבא?

כן ידוע שיש לסנטה מוניקה צוות שני (לא זה של ascension) שעובד על IP חדש.
אם מדובר בפרויקט שאפתני אני לא חושב שגיימסקום זו במה מספיק גדולה עבורו,לפי מה שאומרים סוני תתמקד שם בויטה יותר,אני מהמר על חשיפה ב VGA השנה בתור השם הגדול של הפס4,לדעתי נוטידוג לא תחשוף השנה דבר ויקח זמן עד שנראה מהם משהו.

(עריכה:וואו יצאה לי הודעה עילגת במיוחד,זה מה שקורה כשכותבים במהירות דרך הסמארטפון,תיקנתי מעט :))

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 24 יולי 2013, 06:09

bling כתב:כן ידוע שיש לסנטה מוניקה צוות שני (לא זה של ascension) שעובד על IP חדש.

נכנסת בכלל לעמוד? דווקא צוין שהצוות של Ascension, שמונה 150 עובדים, הוא זה שהוקצה למשימה.

ועוד חדשות:

סרט Gran Turismo בפיתוח.

ה-PS4 תתחמם פחות מאשר ה-PS3 (בין 5 ל-35 מעלות, לעומת 45-55 מעלות בקונסולה הנוכחית), לכן הסיכוי ל-YLoD קטן יותר, אם בכלל קיים.

בנוסף, הוא ישקול 2.8 ק"ג, לעומת ה-PS3 השמנה ששוקלת 5 ק"ג.

ורוקסטאר חידשה את הסימנים המסחריים של Agent (השם והסמליל). מקווה שהפיתוח עבר לדור הבא, ומעניין האם נותר בלעדי לסוני. למרות שאף משחק של רוקסטאר לא נותר בלעדי בסופו של דבר.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 24 יולי 2013, 22:01

רונן כתב:נכנסת בכלל לעמוד? דווקא צוין שהצוות של Ascension, שמונה 150 עובדים, הוא זה שהוקצה למשימה.

ועוד חדשות:

סרט Gran Turismo בפיתוח.

ה-PS4 תתחמם פחות מאשר ה-PS3 (בין 5 ל-35 מעלות, לעומת 45-55 מעלות בקונסולה הנוכחית), לכן הסיכוי ל-YLoD קטן יותר, אם בכלל קיים.

בנוסף, הוא ישקול 2.8 ק"ג, לעומת ה-PS3 השמנה ששוקלת 5 ק"ג.

ורוקסטאר חידשה את הסימנים המסחריים של Agent (השם והסמליל). מקווה שהפיתוח עבר לדור הבא, ומעניין האם נותר בלעדי לסוני. למרות שאף משחק של רוקסטאר לא נותר בלעדי בסופו של דבר.

סרט של GT? ממש אבל ממש לא מתאים אלה אם זה דוקומינטרי על איך המנצחים של האקדמיה בPS3 הפכו להיות נהגי מירוצים וכל אחד מספר את הסיפור שלו. אני כברר לא יכול לחכות כבר לPS4.. זה פשוט הזוי מה שסוני עשתה. שGAMESCOM יגיע כב רק בשביל שנדע מתי הוא יוצא!!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 יולי 2013, 16:27

רונן לא נכנסתי ללינק אבל לא צריך להכנס ללינק כדי לדעת שמשחק שעובדים עליו במשך כמה שנים לא יכול להיות מפותח ע״י צוות שסיים לעבוד על משחק אחר השנה,אם אתה היית נכנס ללינק או לפחות קורא בעיון היית רואה שמצויין שהצוות של Acension הועבר לפרויקט כדי לתחזק את הצוות המקורי שעובד עליו כבר כמה שנים ולסייע בסיום הפיתוח,אבל זה ברור שרוב הפיתוח נעשה כבר על ידי הצוות השני ושהוא רשום על שמו.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 25 יולי 2013, 13:59

למה 3 שנים? הדור אפילו לא התחיל, כל העניין של הדור הבא זה להציג הרבה מעבר לגרפיקה, זה גם AI טוב וחופש פעולה שהיה מוגבל כיום, זה לא רק על גרפיקה.
עם כל הכבוד עד כמה שקרייסיס 3 משחק טוב, מבחינה טכנית וויזואלית יש בו רק גרפיקה, ה- AI שלו די מעפן והמשימות קטנות מאוד למרות שחלקם מרגישות גדולות עם חופש פעולה.. אבל מהר מאוד רואים כמה הן קטנות.

דבר שני, כתור גיימר PC, עדיין לא ראיתי על ה- PC משהו שנראה כמו the division... יגידו מה שיגידו, אבל זה הדבר הכי מרשים שהציגו עד עכשיו לדור הבא.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 11 אורחים