Laskin כתב:הכרתי רק את פנדמיק
אני חושב שticket to ride יותר מפורסם כמשחק קופסה, האמת שהוא אחד ממשחקי הקופסה היותר מפורסמים מהשנים האחרונות.
Laskin כתב:הכרתי רק את פנדמיק

Laskin כתב:מעניין, גם בPS4 למי שיש פלוס החודש...
אז או שהבינו שזהו - נגמרו הילדות למכור להן את זה ולא יוולדו יותר, או שהם בונים רק על הDLC הרבים או... שסימס 5 עוד שנייה יוצא.
לדעתי האופציה האחרונה הכי סבירה

Stick כתב:בשביל מה שזה שווה, אני רק אציין שזה (לדעתי, כמובן) הAC הראשי החלש בכל הסדרה.

Laskin כתב:^
נשמע לי כמו כל AC אי פעם, מלבד השעות הראשונות.
אבל אני כן נהנה להסתובב סתם בעולם ולראות את ההשקעה.
 ), וכל החצי הראשון שלו הוא קמפיין AC. לא רע ולא טוב במיוחד, אבל קמפיין "אמיתי".
), וכל החצי הראשון שלו הוא קמפיין AC. לא רע ולא טוב במיוחד, אבל קמפיין "אמיתי".  , מתחיל כשאתה כבר מתנקש, ואז יש צפטר שבו שאתה מקים כנופיה (מכניקת צד), וצפטר שבו אתה מציל ילדים מעבדות (מכניקת צד), וכו'. ואז בסוף יש איזה רע גדול שכביכול היה מאחורי איזו מזימה שבאמת לאורך כל המשחק הייתה שולית לחלוטין. אבל אין איזו התפתחות, שום שינוי בדמויות, זה אשכרה מרגיש כאילו אתה יכול לעשות משימות צד - או משימות צד שקיבלו אנימציית פתיחה וכמה שורות מתוסרטות של הדמויות מדברות עליהן. החיבור בין צ'פטרים הוא מינורי. זה לא באמת קמפיין... וזה משחק די מסריח.
, מתחיל כשאתה כבר מתנקש, ואז יש צפטר שבו שאתה מקים כנופיה (מכניקת צד), וצפטר שבו אתה מציל ילדים מעבדות (מכניקת צד), וכו'. ואז בסוף יש איזה רע גדול שכביכול היה מאחורי איזו מזימה שבאמת לאורך כל המשחק הייתה שולית לחלוטין. אבל אין איזו התפתחות, שום שינוי בדמויות, זה אשכרה מרגיש כאילו אתה יכול לעשות משימות צד - או משימות צד שקיבלו אנימציית פתיחה וכמה שורות מתוסרטות של הדמויות מדברות עליהן. החיבור בין צ'פטרים הוא מינורי. זה לא באמת קמפיין... וזה משחק די מסריח.
 (או מגזים, אבל טועה זה הרבה יותר דרמטי).
 (או מגזים, אבל טועה זה הרבה יותר דרמטי). .
.

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 47 אורחים