DrKeo כתב:dean כתב:להגיע ל 10TF עם הרבה פחות סיליקון זה מאוד מרשים. מעניין איך יראה פתרון הקירור.
אם ההבדל בין הקונסולות יהיה 100$, למיקרוסופט יהיה קשה מאוד להצדיק תשלום נוסף של 100$ על 2TF.
הם פשוט הפציצו במהירות שעון, זה הכי brute force שיש, קוראים לזה over clocking. האמת? אני אהיה בשוק אם הפס5 תהיה שקטה כמו ה-XSX. כזאת מהירות שעון מעידה על הסטריה, ביחוד שאנחנו יודעים שבינואר 2019 הפס4 הייתה 1.8Ghz וביוני היא הייתה 2Ghz. כלומר סוני הייתה תקועה על 36CU והם פשוט נלחמו באלמנטים של החום בכדי לעשות כמה שיותר OC ל-GPU כי הם שמעו שמיקרוסופט על 12TF.
האמת? אני לא אהיה מופתע אם מיקרוסופט תוסיף קצת למהירות שעון לקראת השיגור של ה-XSX. אם המכשיר כל כך שקט כמו שאומרים, כנראה שהמערכת אורור שלו לא מתאמצת בכלל. למשל אם הם יוסיפו 100Mhz, הם יוכלו להגיע ל-13TF.
Laskin כתב:דין, לא נראה לי שנקבל אותה ב-400 דולר, אם זה מה שאתה מתכוון כאן. הלוואי, אבל אני בספק גדול.
You are paying for surface area. If the chip is the same size as chips in existing boxes, then it doesn't matter what's inside the chip. And the size determines many other factors (case, cooling, etc).
And we still don't know how much memory is on these machines, or the size of the SSD. If these have 12-16GB of GDDR6 and 1tb SSD or less, then you have a very manageable launch BOM with a roadmap to get to $0 loss.
IMO too much analysis is done on what PC parts costs. My speculation that Sony would be 8-9TFLOPS was derived from hitting a $399 price.
But that's just my experience. Lots of things could have changed.
DrKeo כתב:השוני בyields הוא לא רק מגודל הצ׳יפ, הוא גם במהירות השעון. כשסוני עלתה מ1.8Ghz בתחילת 2019 ל2.23Ghz היום הם פגעו משמעותית בyeilds שלהם. הצ׳יפ שלהם יקר היום יותר ממה שהצ׳יפ שלהם היה לפני שנה והעובדה שמהירות השעון כל כך גדולה כנראה שמבחינת חום וצריכה הם די דומים לms ואני לא אהיה בשוק אם הצ׳יפ של סוני זללן יותר אם הוא באמת מחזיק ב2.23Ghz רוב הזמן. זה שהם הלכו על 2.23Ghz רק מחזק לי את ההרגשה של 499$.
אגב, סרני אשר שלא כל המשחקים יעבדו בBC בשיגור.
DrKeo כתב:אם סוני לא סוגרים לי פינה על משחקים כמו gow ו-tlou2 ובחינם, חסר להם.
avive כתב:מי יכול לאמלק את ההבדלים בביצועים בין שתי הקונסולות למי שפחות טכני?

Uncle Pey'j כתב:נושא אחד עדיין נשמע עדיף לדעתי,כי רוב מה שאנחנו עוסקים בו זו החומרה. כשיתחילו יותר פרטים על ליין אפ ההשקה אולי יהיה אפשר להפריד לת'רדים שונים.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:הדיווח על הThanksgiving 2020 של האקס בוקס מסתבר לא נכון, הם הוציאו הבהרה שזה בעצם ב״חגים״.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים