Laskin כתב:טכנית, יכול להיות גם חודש שלם. אבל כן, שטויות.
וסוני צריכים ״לתקן״ ולשחרר סרטונים כבר בשבוע הקרוב לדעתי, כמו שמיקרוסופט עשו השבוע, בערך.
אגב, מעניין שלא דיברו בכלל על האפשרות לשחק כמה משחקים במקביל... אבל אולי זה יותר מתאים לחשיפת תכנה מאשר חומרה בלבד. מקווה מאוד בשבילם שזו אופציה, למרות שגם ככה עם SSD כל כך מהיר זו לא תהיה בעייה רצינית.
DrKeo כתב:סוני אשכרה נאלצה לבנות את הקונסולה שלה סביב 36 CU רק בשביל להצליח לגרום למשחקי BC לעבוד.
Laskin כתב:DrKeo כתב:סוני אשכרה נאלצה לבנות את הקונסולה שלה סביב 36 CU רק בשביל להצליח לגרום למשחקי BC לעבוד.
אני לא בטוח שזו הסיבה היחידה... ואם כן - אתה חושב שגם הפס5 פרו תהיה 36CU, או שהם יוותרו בגירסת הפרו על האפשרות לשחק במשחקי פס4? לא נשמע סביר... אבל מעניין
Kazz כתב:שכל פעם שמדברים על משחק של סוני/מיקרוסופט שיגיע לפלטפורמה אחרת כאילו זה סוף המכשיר ואין מה לקנות אותו והרוב ינטשו. אם בלעדיים זה חזות הכל והמניע העיקרי שאנשים קונים קונסולה X על פני Y, אז כביכול כל השוואות המפרטים מיותרים.
Lastly, we’re excited to confirm that the backwards compatibility features are working well. We recently took a look at the top 100 PS4 titles as ranked by play time, and we’re expecting almost all of them to be playable at launch on PS5. With more than 4000 games published on PS4, we will continue the testing process and expand backwards compatibility coverage over time.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:לפי DF יהיה מעניין לראות את הביצועים בפועל...
בעיקר בבלעדיים של סוני. אם הם באמת מתכוונים לנצל את הSSD כמו שצריך וכמו המהפכה שסרני מבטיח - זה יכול לתת להם יתרון עצום על פני מיקרוסופט - שמחוייבת גם למחשב. מעניין אם יהיו למיקרוסופט משחקים במחשב שמחייבים SSD, כי סוני לא "כבולים" ללקוחות עם HDD, אז הם באמת יכולים להתפרע שם הרבה יותר, בנוסף לעובדה שהSSD שלהם מהיר פי 2.
הם גם ממש מתלהבים מעניין הסאונד שם. אני לא מבין בזה מאוד אבל נשמע מבטיח מאוד, על הנייר. יש מצב שבהחלט עניין ה-SSD, הסאונד והשלט יהיו משמעותיים בהרבה מעוד קצת פירוט גרפי.
זה הולך להיות דור ממש מעניין
dean כתב:נדב, דווקא ממך ציפיתי לשמוע קצת יותר על הכיוון שסוני לקחה עם החומרה. הרי אם המצב היה הפוך אני בטוח שכבר היית מתאר לנו מה מיקרוסופט תוכל לעשות עם SSD כזה משוגע ומפרט את כל היתרונות של כרטיס מסך עם מהירות שעון כזו, שלא נדבר על שיטת ה thermal budget וטכנולוגיית הסאונד השאפתנית.
אין ספק שה Xbox SeX חזקה יותר, אבל היא חזקה יותר בצורה די משעממת כמו ש RTX 2080 Ti חזק יותר מ RTX 2080. קצת יותר סיליקון של כח עיבוד ונגמר. עכשיו שנדמה כאילו כל הדברים שאתה אוהב (גישה שונה/חשיבה מחוץ לקופסה) נמצאים אצל המתחרה, הייתי רוצה לשמוע קצת steelmanning לכיוון ה PS5
Laskin כתב:לפי DF יהיה מעניין לראות את הביצועים בפועל...
בעיקר בבלעדיים של סוני. אם הם באמת מתכוונים לנצל את הSSD כמו שצריך וכמו המהפכה שסרני מבטיח - זה יכול לתת להם יתרון עצום על פני מיקרוסופט - שמחוייבת גם למחשב. מעניין אם יהיו למיקרוסופט משחקים במחשב שמחייבים SSD, כי סוני לא "כבולים" ללקוחות עם HDD, אז הם באמת יכולים להתפרע שם הרבה יותר, בנוסף לעובדה שהSSD שלהם מהיר פי 2.
הם גם ממש מתלהבים מעניין הסאונד שם. אני לא מבין בזה מאוד אבל נשמע מבטיח מאוד, על הנייר. יש מצב שבהחלט עניין ה-SSD, הסאונד והשלט יהיו משמעותיים בהרבה מעוד קצת פירוט גרפי.
זה הולך להיות דור ממש מעניין
DrKeo כתב:dean כתב:נדב, דווקא ממך ציפיתי לשמוע קצת יותר על הכיוון שסוני לקחה עם החומרה. הרי אם המצב היה הפוך אני בטוח שכבר היית מתאר לנו מה מיקרוסופט תוכל לעשות עם SSD כזה משוגע ומפרט את כל היתרונות של כרטיס מסך עם מהירות שעון כזו, שלא נדבר על שיטת ה thermal budget וטכנולוגיית הסאונד השאפתנית.
אין ספק שה Xbox SeX חזקה יותר, אבל היא חזקה יותר בצורה די משעממת כמו ש RTX 2080 Ti חזק יותר מ RTX 2080. קצת יותר סיליקון של כח עיבוד ונגמר. עכשיו שנדמה כאילו כל הדברים שאתה אוהב (גישה שונה/חשיבה מחוץ לקופסה) נמצאים אצל המתחרה, הייתי רוצה לשמוע קצת steelmanning לכיוון ה PS5
הפוך גוטה, הפוך. סוני הלכה על brute force, מיקרוסופט דווקא הלכה על איזון. היתרון של סוני יושב אך ורק במקום אחד, ה-SSD. האמת שזה עולם חדש לגמרי כך שקצת קשה לדעת מה יהיו באמת הביצועי עולם האמיתי של הדברים האלה, ולכן קצת קשה לי לכמת את זה. אין בכלל שמץ של ספק שיש לסוני יתרון ענק ב-SSD, אבל אני לא כל כך יודע איך זה יבוא לידי ביטוי בקונסולה חלשה יותר. כלומר יש את הדברים הברורים מאליו, ה-SSD של סוני יכול לדחוף מודלים מפורטים יותר וטקסטורות איכותיות יותר, אבל הכוח של הGPU וה-CPU נוגדים את זה, כלומר מה זה משנה שאתה יכול לדחוף מודל פי 2 יותר מפורט אם ה-GPU שלך לא מסוגל להריץ אותו? בגלל שזה תחום לא חקור עם בערך אפס דוגמאות (רק SC וגם הוא לא משתמש בקריאה סיקוונסאלית אלה בזמני הגישה וזמני הגישה בפס5 וב-XSX הם כנראה כמעט זהים) קצת קשה לי להעריך מה עולה על מה ואיפה נמצא הבלאנס.
אני אביא את הPRO וה-X כדוגמה. לפרו יש pixel fillrate הרבה יותר טוב משל ה-X, לפרו יש 58.3GP/s בזמן של-X יש 37.5GP/s, יתרון ענק לפרו, כן? אז בתאוריה הפרו טובה מה-X ב-55% בדחיפת פיקסלים. אבל מה, הפרו עם רוחב פס של 217GB/s בזמן שה-X עם 325GB/s כך שבסופו של דבר, הפרו חנוקה למוות ולא מצליחה לנצל את ה-pixel fillrate שלה כלל. ואז מגיעים למצב שבו RDR2 רץ ברזולוציה כפולה על ה-X, אפילו שיש לפרו fillrate גבוה משמעותית.
אז המטרה של החפירה הזאת היא שאני לא יודע איך הפס5 מאוזנת. ה-SSD שלה מדהים, אבל בסופו של דבר אם ה-CPU וה-GPU לא מסוגלים לבלוע את מה שה-SSD דוחף להם אז חלק או אפילו כל היתרון הולכים. אז השאלה היא מה הולך לקרות כאן מבחינת בלאס כשיש לפס5 SSD מהיר משמעותית ובו בזמן יש ל-XSX הכל מהיר יותר חוץ מאשר ה-SSD.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים