bling כתב:לאסקין אני מודע לאהבה שלך למשחק הזה ואני יודע שמטהקריטיק זה לא חזות הכל אבל איך אתה מסביר את הממוצע 85 שלו שהוא די חביב אבל רחוק מיצירת המופת שאתה מצייר?
bling כתב:לאסקין אני מודע לאהבה שלך למשחק הזה ואני יודע שמטהקריטיק זה לא חזות הכל אבל איך אתה מסביר את הממוצע 85 שלו שהוא די חביב אבל רחוק מיצירת המופת שאתה מצייר?
Fanta כתב:החלטתי להוריד את הפוטבול מנג'ר 2020 שקבלנו בחינם לשבוע.
וואי כמה עבודת ניירת המשחק הזה, זה מרגיש כמו עבודת תזה בכדורגל
swiss-the-engine כתב:של הדור?! all time!
bozeman כתב:Fanta כתב:החלטתי להוריד את הפוטבול מנג'ר 2020 שקבלנו בחינם לשבוע.
וואי כמה עבודת ניירת המשחק הזה, זה מרגיש כמו עבודת תזה בכדורגל
איך הוא? מה חדש בו?
Laskin כתב:חחח באסה... אני מחכה שיפנו לי את הבית עוד כמה שעות טובות ואז אוכל לשחק בו בפול ווליום כמו שצריך
bling כתב:התחלתי את רימייק 2 וזה כל מה שמעריץ רזי היה יכול לבקש, הפתיחה של סרטון ה CGI האייקוני של המקור נעשתה פה בצורה מושלמת.
הדבר היחיד שקצת חסר זה הצ׳יזיות של המשחקים ההם אבל כנראה שבחסות הגלובליזציה כבר אין באמת פערי תרבות כמו של פעם ויפנים יכולים לספק מוצר אמריקאי לכל דבר בלי שזה יהיה קורע, בתכלס ככה זה צריך להיות אבל לי זה קצת חסר שהכל כזה מהוקצע ורציני ועובד כמו שצריך![]()
גם חסרים התיאורים לכל דבר שלוחצים עליו בסביבה וגם הזלזול באינטליגנציה של הסדרה הישנה, עכשיו כשלוחצים על נתיך שבור כבר לא כתוב ״אוי נראה שהפיוז שבור... אם רק אוכל למצוא פיוז חלופי במקומו״ אלא פשוט מראים נתיך שבור וסומכים עליך שתבין את זה (כמו שזה אמור להיות, שוב) אבל זה חסר לי גם P:
האווירה גם הרבה יותר מלחיצה ואימתית שזה מצויין אבל אני פחדן אז אני מקווה שלא יתעללו בי יותר מדי, הרזי הישנים מבחינת אווירה הרגישו כמו טיול בדיסנילנד לעומת פה, הכל היה מואר וברור ובלי מנגינת רקע מלחיצה ורחשים מפחידים.
DrKeo כתב:bling כתב:התחלתי את רימייק 2 וזה כל מה שמעריץ רזי היה יכול לבקש, הפתיחה של סרטון ה CGI האייקוני של המקור נעשתה פה בצורה מושלמת.
הדבר היחיד שקצת חסר זה הצ׳יזיות של המשחקים ההם אבל כנראה שבחסות הגלובליזציה כבר אין באמת פערי תרבות כמו של פעם ויפנים יכולים לספק מוצר אמריקאי לכל דבר בלי שזה יהיה קורע, בתכלס ככה זה צריך להיות אבל לי זה קצת חסר שהכל כזה מהוקצע ורציני ועובד כמו שצריך![]()
גם חסרים התיאורים לכל דבר שלוחצים עליו בסביבה וגם הזלזול באינטליגנציה של הסדרה הישנה, עכשיו כשלוחצים על נתיך שבור כבר לא כתוב ״אוי נראה שהפיוז שבור... אם רק אוכל למצוא פיוז חלופי במקומו״ אלא פשוט מראים נתיך שבור וסומכים עליך שתבין את זה (כמו שזה אמור להיות, שוב) אבל זה חסר לי גם P:
האווירה גם הרבה יותר מלחיצה ואימתית שזה מצויין אבל אני פחדן אז אני מקווה שלא יתעללו בי יותר מדי, הרזי הישנים מבחינת אווירה הרגישו כמו טיול בדיסנילנד לעומת פה, הכל היה מואר וברור ובלי מנגינת רקע מלחיצה ורחשים מפחידים.
אם RE2 מפחיד אותך, אז אוי, רק תחכה לRE7. אין לי שמץ של ספק ש-RE7 המשחק הכי מפחיד בסדרה מאז RE1-2 ודוגרי הם הפחידו כי הייתי בן 13
באמת ש-RE7 משחק מלחיץ ברמות, בעיקר החצי הראשון שלו. אחרי שעוברים אותו ומתחילים להכיר את המערכות של המשחק טוב יותר אז מן הסתם אתה פחות מופתע. אבל ב-RE7 יש רגעים של WTF, זה אפשרי בכלל? אגב, אני מחכה שתגיע לפאזל של השחמט ב-RE2, אשכרה הסבירו אותו ב-LORE ברימייק, זה מדהים! כלומר הפאזל שחמט הזה ידוע לשמצה כבר שני עשורים כדבר הכי רנדומאלי בהסטוריה של משחקי הוידאו והם אשכרה התיחסו לזה ברימייק והביאו כמה וכמה מסמכים שמוצאים שמסבירים למה יש שם את פאזל השחמט. אדיר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 43 אורחים