במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2020, 00:37

אני ב1440P, משפשף את ה-144FPS על ההגדרות הכי גבוהות בהכל ואז גיליתי לפני 5 דק' שיש דרייבר חדש של NVIDIA במיוחד למשחק שלא הורדתי אז אולי גם נגיע ל-144FPS יציב אחריו :D.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 מרץ 2020, 02:02

לא רוצה להפריע לכם להתלהב מדום, אני שמח לשמוע שהוא מצוין בשבילכם ואתם נהנים מאוד (אישית אני ממש מזדהה כאן עם קליימן - נהנתי מהראשון לכמה שעות, ואהנה כנראה גם מזה זמן מה, אך במבצע אגרסיבי). אני רק רוצה לשתף שבעקבות הקורונה ופינוי הזמן שנלווה אליה, החלטתי לתת ריצה שנייה בסקירו, שנה אחרי שיצא :).
אין לי מה לחדש, דעתי על המשחק (=מאסטרפיס) ידוע כאן כבר תקופה. הוא באמת פשוט משחק יוצא מגדר הרגיל ואני נהנה בינתיים מהשעות ששמתי בריצה השנייה יותר מכמעט כל ריצה ראשונה על משחק חדש. פשוט משחק אקשן מצוין, עם מערכת קרב מושלמת.
זה רק גורם לי לחכות יותר לER, הבא של מיאזאקי וFS. כלומר זה בפירוש המשחק הכי מצופה שלי וזה על אף חוסר הידיעה המוחלטת לגביו. פשוט לדעת שFS ומיאזאקי בעצמו מתייחסים אליו כמשחק הגדול ביותר שלהם מאז DS... אני לא יכול לחכות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2020, 02:26

Stick כתב:לא רוצה להפריע לכם להתלהב מדום, אני שמח לשמוע שהוא מצוין בשבילכם ואתם נהנים מאוד (אישית אני ממש מזדהה כאן עם קליימן - נהנתי מהראשון לכמה שעות, ואהנה כנראה גם מזה זמן מה, אך במבצע אגרסיבי). אני רק רוצה לשתף שבעקבות הקורונה ופינוי הזמן שנלווה אליה, החלטתי לתת ריצה שנייה בסקירו, שנה אחרי שיצא :).
אין לי מה לחדש, דעתי על המשחק (=מאסטרפיס) ידוע כאן כבר תקופה. הוא באמת פשוט משחק יוצא מגדר הרגיל ואני נהנה בינתיים מהשעות ששמתי בריצה השנייה יותר מכמעט כל ריצה ראשונה על משחק חדש. פשוט משחק אקשן מצוין, עם מערכת קרב מושלמת.
זה רק גורם לי לחכות יותר לER, הבא של מיאזאקי וFS. כלומר זה בפירוש המשחק הכי מצופה שלי וזה על אף חוסר הידיעה המוחלטת לגביו. פשוט לדעת שFS ומיאזאקי בעצמו מתייחסים אליו כמשחק הגדול ביותר שלהם מאז DS... אני לא יכול לחכות.

אני ממש לא אהיה מופתע אם הוא יהיה בתצוגת E3 של מיקרוסופט.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 מרץ 2020, 02:41

אני מניח שכן, או באיזשהי תצוגה בפרק הזמן הזה של E3, איך שהוא יבוא לידי ביטוי השנה. כבר עכשיו עברנו מאז ההכרזה את פרק הזמן שבו FS בדרך כלל משחררים את המשחק, ועדיין לא ראינו אפילו שניית גיימפלי. קשה לי להאמין שיעבור עוד זמן רב לפני שהוא יחשף באמת, זה כבר עכשיו מוגזם במונחים שלהם.
מה שכן, אני כבר בטוח עכשיו שהוא לפחות קרוס ג'ן, אבל אולי רק דור הבא? אני עוד לא נוטה לחשוב כך, אני עדיין מאמין משום מה שהם יעשו את הקפיצה המלאה ביחד עם סוני (כמו BB), אבל זה בהחלט יכול להסביר את השתיקה הארוכה הזו. בזמנו לא הייתי מוכן לחשוב בכלל על אופציה שהוא משחק דור הבא אמיתי, אבל עכשיו? אני כבר יכול לראות תסריט סיכוי קטן לזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מרץ 2020, 10:52

שום סיכוי שהוא רק לדור הבא לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 21 מרץ 2020, 12:43

ה-glory kills בדום פשוט מחרבים את הגיימפליי. כ"כ חבל שאי אפשר לבטל את זה. אפשר תיאורטית לא להפעיל glory kill, אבל אז המשחק מעניש אותך בהפסד חיים ותחמושת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מרץ 2020, 13:13

ההריגות האלה לא היו קיימות גם בדום הראשון?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מרץ 2020, 14:14

אני דווקא נהנה מזה כל פעם מחדש :)
יש אפגרייד שאפשר לבחור בו כבר בהתחלה שעושה את זה הרבה יותר מהר אם זה ממש מפריע לך, אבל באמת שאני לא מבין למה, ואגב הבונוס שזה מביא הוא מינורי לגמרי ככה שזה לא ממש מעניש אותך אם לא תעשה את זה. האוייב היחיד שזה ממש כדאי להשתמש בזה עליו זה המעופפים האדומים המעצבנים האלה, שאתה יכול להפעיל את זה תוך שנייה אם הם בולעים רימון.

בלינג, כן, זה היה בקודם, ושם דווקא היו שדרוגים שזה נתן לך הרבה ארמור ובריאות אם אתה עושה את זה, פה זה הרבה פחות משמעותי.

אני התקדמתי קצת, בדיוק השגתי את הBFG ויצאתי, לפני שהשתמשתי בו. מקווה שהמשחק ימשיך מאותה נקודה כשמפעיל אותו שוב, אף פעם לא יצאתי באמצע משימה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 21 מרץ 2020, 15:06

אתה משחק על רמת הקושי הכי קלה, ברור שזה מינורי עבורך. ברמות הקושי הגבוהות יותר ה-glory kills הם מקור החיים העיקרי. בנוסף, יש מחסור בתחמושת, כך שויתור עליהם שקול לויתור על המון תחמושת בכל זירה (לפחות ירייה עבור כל אויב, ויש המון אויבים) וכמובן לויתור על המון חיים.
הבעיה היא שהגיימפליי נקטע כל כמה שניות כדי לנגן אנימציה שראיתי כבר אלף פעם. הורס את הפייסינג וממש מוריד לי מההנאה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מרץ 2020, 15:25

יש מצב שאתה צודק לגבי רמת הקושי :) עניין של טעם כנראה, אני עושה את זה כל הזמן למרות שאני לא חייב, זה משעשע אותי כל פעם מחדש.
אבל שוב, יש את הPerk הזה שעושה את זה מהיר בהרבה ואז זה הרבה פחות מפריע, וגם שימושי מאוד גבי לעבור כל מני ״אתגרים״ שמוגבלים בזמן, אתה משתמש בו?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2020, 15:37

הן מכניקה נהדרת לדעתי, גורם לך לדחוף קדימה כשאתה גוסס במקום לסגת. אבל לא שחקתי מספיק שעות שימאס לי מהן, בדום 2016 הן היו מכניקה טובה עד סוף המשחק לדעתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מרץ 2020, 15:43

אני גם שם נהנתי מזה עד הסוף אבל היו שם משמעותית הרבה פחות אוייבים ופחות גיוון באנימציות אז לקראת הסוף זה קצת מיצה את עצמו עבורי. וגם קצת פחות נהנתי מהרבה דברים בקודם אז ממש ממש לא עשיתי או אפילו ניסיתי לעשות את הכל שם, פה כבר בכמה שלבים הספקתי לעשות מאה אחוז ומה שלא הצלחתי מספיק קרוב.
בקודם אני זוכר שכל (או רוב? לא בטוח) האתגרים לקחו אותך לעולם אחר ויכולת לנסות שוב ושוב, בדומה לDMC ומשחקים אחרים, פה אם נגמרת לך התחמושת - אין מה לעשות ורק בפעם הבאה שתנסה את המשימה אולי תצליח, אז כבר קרה לי פעמיים-שלוש שנאלצתי להשאיר אותם מאחור.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 21 מרץ 2020, 15:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 21 מרץ 2020, 15:43

לא הגלורי קילס גורמים לך לדחוף קדימה אלא העובדה שהם מפילים שדרוגי חיים. באותה מידה יכלו לעשות שאויבים מתים ישר יפילו אותם, בלי גלורי קילס. זאת המכניקה הכי מאוסה ומיותרת שנתקלתי בה עד היום. מילא פעם-פעמיים בקרב, אבל 20 פעמים כל קרב? כמעט כל אויב? גיימפליי שנקטע כל 5-10 שניות בשביל לנגן את אותה אנימציה מאוסה? זה פשוט טמטום, מרגיש כמו משחק אגרוף לפעמים ולא כמו שוטר.

ובלי קשר לזה, שיחקתי בו שעתיים ולא התרשמתי עד עכשיו משום דבר. גרפיקה מאכזבת, אני בקושי מרגיש שיפור מהמשחק הקודם, והגיימפליי נכון לעכשיו זהה לגמרי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מרץ 2020, 15:47

אבל הפעם יש את האופציה לשרוף אותם, שזה פי כמה יותר יעיל בשביל לרפא את עצמך (או ארמור, סיים סיים), מה שלא היה בכלל במשחק הקודם, אז גם בגלל זה - עוד פחות הכרחי ביחס ל-2016.

הקודם בכלל היו שימושים לRB ו-LB? עבורי זה ממש הבדל גדול מהקודם. גם לא היו Dashים אל אני לא טועה. רק דאבל ג׳אמפ. אני לא מבין איך אפשר להגיד שזה לא הבדל גדול, כשמשתמשים בזה כל הזמן.
יש כל כך הרבה Cooldowns שכולם שימושיים מאוד, ביחד עם השיפור הגדול בתנועה של השחקן אני חושב שאולי הזכרון שלך מטעה אותך. או ששלי אותי... תקנו אותי אם אני טועה פה.

אגב, התחברתי במיוחד לחודש נסיון של פריים רק בשביל זה, ואני מאוד גאה בעצמי, וזה גברי מאוד:
קבצים מצורפים
03B2A59A-A400-4FBA-8177-EFCCEDB993C1.jpeg
03B2A59A-A400-4FBA-8177-EFCCEDB993C1.jpeg (122.49 KiB) נצפה 10485 פעמים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מרץ 2020, 18:41

תגידו כל רזי 2 זה סביבות חשוכות כאלה עם פנס? זה קצת מעצבן, אני רוצה להכנס לסביבה חדשה עם אומנות יפה כמו שהיה בעידן הרקעים הפרי רנדרד וכל מה שאני רואה זה חושך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מרץ 2020, 19:07

אני כבר לא זוכר כל כך טוב, אבל נדמה לי שגם אתה לא... המקורי גם היה חשוך כל הזמן ולא הייתה אמנות יוצאת דופן או סביבות מאוד מעניינות. יותר כמו מסדרונות חשוכים וכד׳, ברור שיחסית לתקופה זה היה יחסית יפה אבל אין מרחבים גדולים/נופים מדהימים, או קטעים באור יום, או לפחות, לא זכור לי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2020, 19:38

האזור האחרון מואר הייטב, אבל הוא גם לא מרשים במיוחד אומנותית.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מרץ 2020, 20:02

Laskin כתב:אני כבר לא זוכר כל כך טוב, אבל נדמה לי שגם אתה לא... המקורי גם היה חשוך כל הזמן ולא הייתה אמנות יוצאת דופן או סביבות מאוד מעניינות. יותר כמו מסדרונות חשוכים וכד׳, ברור שיחסית לתקופה זה היה יחסית יפה אבל אין מרחבים גדולים/נופים מדהימים, או קטעים באור יום, או לפחות, לא זכור לי.

בחיים לא היה חשוך ככה בגרסת הפס1, גם באזורים שאמורים להיות חשוכים יותר. באופן כללי היו גם הרבה איזורים יחסית מוארים.

מרחבים ברור שלא היו זה משחק סופר לניארי אבל כן רקעים נחמדים, זה תמיד היה בכל משחקי הרזי הקלאסיים (הכל יחסי לתקופה כן?)

סיימתי שוב את המשחק בתקופת הפס3, אומנם מזמן אבל לא מאוד מזמן שאשכח הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מרץ 2020, 20:14

אתה מוזמן לחפש walkthrough של המקורי ולהראות לי רקע אחד ממש ממש יפה, אפילו לתקופה :) זה באמת היה ממש מעט, וכמובן שעכשיו ״יותר חשוך״ כי יש לך פנס ויש משחקי תאורה ולא רקע סטטי, שכדי שלא סתם יעבדו עליו מלא שעות צריך לראות, אבל זה עדיין היה ״חשוך״.

אגב לגבי דום וההבדלים הגרפיים - צפיתי עכשיו בהשוואה של DF ונזכרתי כמה איום ונורא היה הפופ-אין של הטקסטורות, כבר הדחקתי את זה או שחשבתי שזה רק אצלי, אבל וואלה הבדל תהומי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2020, 20:36

רגע בלינג, אתה עדין בקטע שמחפשים פיוזים להאיר את האגף הימני?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מרץ 2020, 09:21

אני אחרי שנפגשים עם קלייר לראשונה, אחרי המדליון השני. שיחקתי רק יום אחד כי אתמול אחרי כמה דקות של משחק חטפתי לום גבוה בלי קשר לכלום (זה לא קורונה לא לדאוג)

לאסקין, תקפוץ לדקה 18 פה:

תראה עד כמה הכל מואר וברור בהשוואה לרימייק, וזה חדר שספציפית ברימייק הכל חושך. לי אישית בלי קשר לאלמנט האימה זה פשוט יותר נעים בעין, ברימייק הכל כל כך חשוך שכל חדר כבר מזכיר את הקודם.

סתם מרפרוף בסרטון, קפוץ לדקה 24:40 בשביל לראות אשכרה עיצוב של חדר עם אווירה קצת מיוחדת, וכן ביחס לזמן שמשחקים בזה זה נראה מרשים, גם ברזי הראשון אם תרפרף בו אז לא תמצא עכשיו משהו וואו אבל ברימייק של הראשון כל החזון האומנותי התפרץ וראית עד כמה חדרים שבגראפיקת פס1 עם תאורה מכוערת נראו סתמיים ואיך הם התעוררו לחיים ברימייק והכל נהיה סופר אווירתי ומיוחד. קיוויתי לזה גם ברימייק 2 אבל הכל חשוך ודי מכוער רוב הזמן למרות שהמנוע לא רע בכלל וזה מבאס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 מרץ 2020, 10:45

הולי שיט, לום גבוה! :o

ראיתי את הקטעים שהבאת, לא יודע מה כל כך יפה בהם גם ביחס לתקופה, אבל העיצה שלי היא שתעלה את הGAMMA בהגדרות, או בטלוויזיה שלך :P

בינתיים בדום - אני בשלב האחרון נראה לי... אז היום בטח אסיים אותו.
גם השגתי את הנשק הסודי שצריך את המפתחות בשבילו, ועוד לא ניסיתי אותו, ואני מת לנסות :)
רק אגיד שיש קטעים קצרים עם שחייה וזה כל כך, כל כך מיותר... בטח עשו את זה כFAN SERVICE למשחקי דום הישנים, ועדיין - זה מרגיש לא קשור בכלל.
בינתיים (שוב, כנראה ממש בסוף) זה ממש קטעים קצרים ולא קשים בכלל, ואני בטוח שגם ברמות הכי קשות זה קל, אבל זה פשוט לא כיף, וחבל שעשו את זה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מרץ 2020, 13:32

לאסקין הנקודת זמן הראשונה שקישרתי רק נועדה להראות את הבדלי התאורה, ולא gamma לא תפתור את זה לצערי זה הכיוון שהם החליטו עליו, כיוון שתואם לאימה אבל בא על חשבון האסתטיקה. משחק קצר בפתיחה של רזי7 הוכיחה שאין בעיה ליצור אווירת אימה מפחידה פי כמה ומבלי לפגוע באסתטיקה ולהחשיך הכל, רזי 7 קריפי פי מיליון גם כשאתה מסתובב בבקתה יפה ומוארת היטב.

הנקודת זמן השנייה לא אמורה להדהים אבל תחשוב בעידן הפס2 שהכל נראה כמו תחת, זה היה נחשב מלא אווירה החדר הזה, משהו שחסר בחדש.

לא שהחדש רע, הכל בערך טוב יותר אבל האספקט הזה די מבאס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מרץ 2020, 14:59

bling כתב:לאסקין הנקודת זמן הראשונה שקישרתי רק נועדה להראות את הבדלי התאורה, ולא gamma לא תפתור את זה לצערי זה הכיוון שהם החליטו עליו, כיוון שתואם לאימה אבל בא על חשבון האסתטיקה. משחק קצר בפתיחה של רזי7 הוכיחה שאין בעיה ליצור אווירת אימה מפחידה פי כמה ומבלי לפגוע באסתטיקה ולהחשיך הכל, רזי 7 קריפי פי מיליון גם כשאתה מסתובב בבקתה יפה ומוארת היטב.

הנקודת זמן השנייה לא אמורה להדהים אבל תחשוב בעידן הפס2 שהכל נראה כמו תחת, זה היה נחשב מלא אווירה החדר הזה, משהו שחסר בחדש.

לא שהחדש רע, הכל בערך טוב יותר אבל האספקט הזה די מבאס.

אגב, אתה יכול לשחק בדמו ההוא של re7, קןראים לו היום לדעתי משהו בסגנון the first hour או משהו כזה, פעם קראו לו the kitchen. זה ממש פרולוג לRE7, תרחיש שקרה כמה זמן לפני שמתחיל RE7 וזה מתרחש באותה דירה מRE7 אבל עם דמויות אחרות. אחר כך בre7 יש התיחסויות לדמויות מהפרולוג הזה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מרץ 2020, 15:39

שיחקתי בדמו הזה כשיצא ולמען האמת הוא לא מכר לי את המשחק טוב וזה אחת מהסיבות שנרתעתי ממנו, הוא מרגיש שם כמו משחק אינדי, אומנם מלחיץ מאוד אבל עדיין אינדי.

גם לא הצלחתי לסיים אותו כי תמיד הכפרי המשוגע הזה הרג אותי כשניסיתי בסוף לצאת מהבית, לא יודע אם זה אמור להיות ככה או לא.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 53 אורחים