במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מרץ 2020, 16:05

לא אמור להיות ככה. לא הגעת לסוף
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מרץ 2020, 16:07

בדמו אתה תמיד אמור למות, בre7 הדמות שאתה משחק כבר מתה :)

וכן, הדמו היה זה סוג של proof of concept, אין לו שום קשר לערכי ההפקה של RE7 שהם נהדרים. הוא גם לא מציג בכלל את המכניקות. כלומר לוקח קצת זמן עד שRE7 מרגיש כמו נטו משחק RE כמו שצריך אז מן הסתם הדמו השטחי הזה לא מרגיש ככה בשיט. אבל זאת הקדמה חביבה, אל תצפה שהיא תיצג את המשחק :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מרץ 2020, 16:10

לא סיפרת לי עכשיו חתיכת ספוילר עם הדמות שכבר מתה שאני משחק ברזי 7? :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מרץ 2020, 16:14

bling כתב:לא סיפרת לי עכשיו חתיכת ספוילר עם הדמות שכבר מתה שאני משחק ברזי 7? :mrgreen:

אתה לא משחק את הדמות מההדמו בre7, זה סתם כתב צהובון שעושה תוכניות ״הנה בית רדוף רוחות״ שבא לבית מre7 ומוצא שם את מותו. אפשר להגיד שהרסתי את הדמו (שבייסיקלי כבר סיימת), אבל אין קשר באמת לre7. מה שכן, מוצאים מסמכים או קלטת וידאו על הדמות מהדמו בRE7. סתם פלפול קטן מתוך re7, לא משהו חשוב.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מרץ 2020, 16:27

DrKeo כתב:בדמו אתה תמיד אמור למות, בre7 הדמות שאתה משחק כבר מתה :)

וכן, הדמו היה זה סוג של proof of concept, אין לו שום קשר לערכי ההפקה של RE7 שהם נהדרים. הוא גם לא מציג בכלל את המכניקות. כלומר לוקח קצת זמן עד שRE7 מרגיש כמו נטו משחק RE כמו שצריך אז מן הסתם הדמו השטחי הזה לא מרגיש ככה בשיט. אבל זאת הקדמה חביבה, אל תצפה שהיא תיצג את המשחק :)

כזכור לי המוות הוא אחר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מרץ 2020, 16:28

DrKeo כתב:
bling כתב:לא סיפרת לי עכשיו חתיכת ספוילר עם הדמות שכבר מתה שאני משחק ברזי 7? :mrgreen:

אתה לא משחק את הדמות מההדמו בre7, זה סתם כתב צהובון שעושה תוכניות ״הנה בית רדוף רוחות״ שבא לבית מre7 ומוצא שם את מותו. אפשר להגיד שהרסתי את הדמו (שבייסיקלי כבר סיימת), אבל אין קשר באמת לre7. מה שכן, מוצאים מסמכים או קלטת וידאו על הדמות מהדמו בRE7. סתם פלפול קטן מתוך re7, לא משהו חשוב.

אה הבנתי אותך. אוקיי חשבתי שאולי כן אפשר לצאת מהדמו בחיים בגלל שסוויס אמר שלא אמור להיות ככה שאני מתתי בסוף בכל פעם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מרץ 2020, 18:26

אולי אני לא זוכר את צורת המוות כמו שצריך מהדמו, אבל מה שצריך לקחת מהדמו זה שהדמות בה מתה :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 מרץ 2020, 21:47

InterAl כתב:לא הגלורי קילס גורמים לך לדחוף קדימה אלא העובדה שהם מפילים שדרוגי חיים. באותה מידה יכלו לעשות שאויבים מתים ישר יפילו אותם, בלי גלורי קילס. זאת המכניקה הכי מאוסה ומיותרת שנתקלתי בה עד היום. מילא פעם-פעמיים בקרב, אבל 20 פעמים כל קרב? כמעט כל אויב? גיימפליי שנקטע כל 5-10 שניות בשביל לנגן את אותה אנימציה מאוסה? זה פשוט טמטום, מרגיש כמו משחק אגרוף לפעמים ולא כמו שוטר.

מבאס לשמוע שזה עדיין ככה... המשחק שדוחף אותך לגלורי קילס, יחד עם המפלצות שיוצאות מהפורטלים בגלים והbraindead AI שגורם לרוב האויבים פשוט להתקדם ישר אליך היו מה שהרס לי קצת את החוויה של דום 2016. לא משנה כמה ניסיתי להיות טקטי עם ההחלטות שלי בכניסה לזירת קרב, כולן הפכו בסופו של דבר לאותה ריצת אמוק כי המשחק מעניש אותך כשאתה מנסה לשחק שקול יחסית ומתגמל אותך (הרבה יותר מידי) על סתם לרוץ מאויב לאויב.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 22 מרץ 2020, 22:13

במשחק הקודם על hurt me plenty לא הרגשתי שהגלורי קילס העיקו או היו סופר נחוצים אבל אני מבין את התלונה על האנימציות וה-flow של הקרבות. אני מתאר לעצמי שזה בא לידי ביטוי ברמות קושי גבוהות.

חייב להסכים לגבי ה-gore nests שהיו טרן אוף רציני (למרות שלזכותו - המשחק עשה עבודה די טובה בלהשכיח את העובדה שאחוז מכובד מהקמפיין הוא בעצם מיני-הורד-מוד). אני מקווה שהם הצטמצמו משמעותית בחדש ושההתקדמות מרגישה יותר אורגנית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מרץ 2020, 22:21

swym כתב:
InterAl כתב:לא הגלורי קילס גורמים לך לדחוף קדימה אלא העובדה שהם מפילים שדרוגי חיים. באותה מידה יכלו לעשות שאויבים מתים ישר יפילו אותם, בלי גלורי קילס. זאת המכניקה הכי מאוסה ומיותרת שנתקלתי בה עד היום. מילא פעם-פעמיים בקרב, אבל 20 פעמים כל קרב? כמעט כל אויב? גיימפליי שנקטע כל 5-10 שניות בשביל לנגן את אותה אנימציה מאוסה? זה פשוט טמטום, מרגיש כמו משחק אגרוף לפעמים ולא כמו שוטר.

מבאס לשמוע שזה עדיין ככה... המשחק שדוחף אותך לגלורי קילס, יחד עם המפלצות שיוצאות מהפורטלים בגלים והbraindead AI שגורם לרוב האויבים פשוט להתקדם ישר אליך היו מה שהרס לי קצת את החוויה של דום 2016. לא משנה כמה ניסיתי להיות טקטי עם ההחלטות שלי בכניסה לזירת קרב, כולן הפכו בסופו של דבר לאותה ריצת אמוק כי המשחק מעניש אותך כשאתה מנסה לשחק שקול יחסית ומתגמל אותך (הרבה יותר מידי) על סתם לרוץ מאויב לאויב.

זה לא ככה באיטרנאל. אתה חייב להוריד אוייבים בסדר מסויים אם אתה רוצה להסתדר ברמות קושי גבוהות. מעבר לזה, עכשיו לאוייבים יש נקודות חולשה שגורמות להם להשתנו. למשל אוייב עם תותח סופר חזק יגרום לך להוריד לו את התותח ולנטרל את הירי, זה גם מנטרל את הסכנה וגם גורם לאוייב להפוך לאוייב מילי שמתנהג אחרת לגמרי. גם יש שם המון אסטרטגיה כי יש לך כמה אביליטיז על קולדאון והן מביאות עוד רובד אסטרטגי. למשל יש לך עכשיו להביור שלא עושה בכלל נזק אבל גורם לאוייבים נשרפים לדמם יחידות שריון.

בנוגע לגלורי קילז, אוייבים עכשיו מפילים בריאות כשהם מתים ללט קשר אבל גלורי קילז גורמים להם להפיל יותר. מעבר לזה, אם אין לך כוח לגלורי קילז, יש רון שגורם להם לקחת פחות משניה. באמת שזה נגמר לפני שהרגשת שזה התחיל.

אגב, אין יותר ״גור נסט״, ששולפים את הלב ואז שורדים גלים. עדין יש kill rooms עם זירה גדולה, אבל הפעם זה כמו בגירס שכל האוייבים נמצאים שם מהרגע הראשון בלי גל אינסופי. יכולים להתווסף אוייבים עם הזמן אבל הם מופיעים עם אירוע מתוסרט או משהו בסגנון, לא אינסוף טלפורטים רנדומאלים. הגור נסט הפך לבונוס סודי אופציונאלי, הם מוחבאים בשלב וכשמפעילים אותם מקבלים אתגר מבוסס זמן.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 מרץ 2020, 23:49

יש המון טלפורטים רנדומליים. זה עדיין משחק של זירות, לא של התקדמות אורגנית בשלבים. בהרבה מקרים צריך לנקות זירה כדי להמשיך הלאה. והגלורי קילס נחוצים מאי פעם במשחק הזה. האויבים מאוד אגרסיביים והגלורי קילס הם מקור החיים העיקרי. גם הרבה סקילים אחרים מבוססים על גלורי קילס, זאת הפכה למכניקה סופר מרכזית במשחק הזה. אין כמעט קרב גדול שלא נקטע כל 2 שניות עם גלורי קיל על רמת קושי ultra violence. זה נורא. גם עם ה-rune זה עדיין נורא, כי שוב, הקרב נקטע כל פאקינג 2 שניות - אז מה אם הקטיעה היא רק לשנייה במקום 3? זה עדיין מעצבן ממש. ולמה שאבזבז rune על זה? למה שאענש על דיזיין גרוע?

אני גם לא אוהב את עיצוב השלבים. מרגישים מאוד מלאכותיים ומכניים עם המון פאזלים טריוויאלים ולא קשורים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מרץ 2020, 00:02

סיימתי את המשחק.
נהנתי בטירוף מכל שנייה (שהיא לא שחייה, אבל באמת שהיו 5 דקות כאלה במצטבר, אולי פחות), שמח מאוד שעשיתי את זה על הרמה הקלה כי אז זה לא מתסכל אף פעם ופשוט אפשר לעשות מה שרוצים... אין לי ספק שאני אחזור אליו במחשב הבא, כדו להשלים הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2020, 11:48

רק רציתי לציין שיצאו בשבוע האחרון דום (ממוצע 88), פרסונה 5 המשודרג (ממוצע 95), hl חדש ו-AC (ממוצע 91). זה די מטורף, ובטפשותי אני הולך לקנות את אלכס היום :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 מרץ 2020, 11:56

וכמה ימים אחרי פרסונה 5 מגיעים RE3 ו-FF7R...
למי שמשחק באלכס,אני אשמח אם תימנעו מספויילרים כמובן אבל מבקש שתענו לי על שאלה אחת אחרי שתסיימו את המשחק- האם יש איזשהו רמז בסיפור,משהו,כל דבר,ל-HL3? לא צריך לפרט,רק כן או לא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מרץ 2020, 11:58

שום טיפשות נדב, נראה לי אתה הולך להנות כמו שלא נהנת שנים... אנחנו רוצים עדכונים שוטפים! :) כמו שפייג' אמר - ללא ספוילרים מן הסתם.
הכי מעניין אותי אם באמת יש דרך להסתובב במרחב חוץ מלשגר את עצמך, ואם זה עדיף בכלל...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2020, 12:02

אני משער שכשאתה אומר ״למי שמשחק״ אתה מתכוון אני כי אני חושב שאני היחיד פה עם vr :!:

וכן, כמובן שאני אעדכן. מדובר בחיה כל כך מוזרה שנראה שיש לי המון על מה לדבר בלי ספויילרים. רק להבין איך עובד הקטע של הלהסתובב בעולם בלי הטלפורטינג זה כבר סוג של מסתורין.

אגב, אני מפחד שאני לא אוכל לעשות את זה עם השלט של הvive כי אין עליו סטיק ובאינדקס יש. יש מצב שאני אהיה מוגבל לטלפורטינג :shock:

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 23 מרץ 2020, 12:05

DrKeo כתב:זה לא ככה באיטרנאל. אתה חייב להוריד אוייבים בסדר מסויים אם אתה רוצה להסתדר ברמות קושי גבוהות. מעבר לזה, עכשיו לאוייבים יש נקודות חולשה שגורמות להם להשתנו. למשל אוייב עם תותח סופר חזק יגרום לך להוריד לו את התותח ולנטרל את הירי, זה גם מנטרל את הסכנה וגם גורם לאוייב להפוך לאוייב מילי שמתנהג אחרת לגמרי. גם יש שם המון אסטרטגיה כי יש לך כמה אביליטיז על קולדאון והן מביאות עוד רובד אסטרטגי. למשל יש לך עכשיו להביור שלא עושה בכלל נזק אבל גורם לאוייבים נשרפים לדמם יחידות שריון.

בנוגע לגלורי קילז, אוייבים עכשיו מפילים בריאות כשהם מתים ללט קשר אבל גלורי קילז גורמים להם להפיל יותר. מעבר לזה, אם אין לך כוח לגלורי קילז, יש רון שגורם להם לקחת פחות משניה. באמת שזה נגמר לפני שהרגשת שזה התחיל.

אגב, אין יותר ״גור נסט״, ששולפים את הלב ואז שורדים גלים. עדין יש kill rooms עם זירה גדולה, אבל הפעם זה כמו בגירס שכל האוייבים נמצאים שם מהרגע הראשון בלי גל אינסופי. יכולים להתווסף אוייבים עם הזמן אבל הם מופיעים עם אירוע מתוסרט או משהו בסגנון, לא אינסוף טלפורטים רנדומאלים. הגור נסט הפך לבונוס סודי אופציונאלי, הם מוחבאים בשלב וכשמפעילים אותם מקבלים אתגר מבוסס זמן.

רק כדי להבהיר - לי לא היתה בעיה עם השבירה של המשחק בגלורי קילז עצמם, אלא יותר עם איך שהמשחק מאלץ אותך לשחק ככה מלכתחילה. רוב מה שאתה מתאר היה גם במשחק הקודם:
- סדר מסוים שבו מאד מומלץ להוריד את האויבים (להתמקד קודם ברברנטס כי הוא יכול להחיות אויבים, ואז בכל מה שיורה עליך projectiles, לברוח מהhell knights/barons of hell עד שניקית את רוב האויבים ובתקווה שהם גם ילחמו קצת אחד בשני, להוריד תוך כדי ריצה כל אויבי cannon fodder למיניהם ורצוי עם גלורי קילז או ניסור טקטי פה ושם שיחדשו לך את מלאי התחמושת והנשק...)
- אויבים מפילים בריאות כשהם מתים, וככל שאתה פגוע יותר הם גם מפילים יותר בריאות (זו עוד מכניקה שנוגדת את הרעיון של לשחק שקול: עדיף לך פשוט לרוץ ולירות ולספוג נזק כי אז גם תקבל יותר חיים בחזרה)
- זירות גדולות שבהן האויבים מגיעים בכמה גלים מתוסרטים (טוב לשמוע שהgore nests אופציונליים, אבל מכנית, הגלים המתוסרטים בזירות עבדו בערך אותו הדבר).

אני לא יודע אם הכיוון שהם לקחו היה תוצר לוואי של מכניקת ה"אנחנו רוצים פיתרון שיאפשר לשחקן לסחוב את כל הנשקים במשחק בו זמנית, אבל צריכים לוודא שהאתגר יהיה דומה בין אם יש לו תחמושת לנשק בודד או לארסנל נשקים שלם" - אבל בסופו של דבר זה מה שרידד מבחינתי את הקרבות במשחק. נקודות החולשה של האויבים והאביליטיז נשמעים כמו תוספת מעניינת, אבל אני לא בטוח עד כמה זה ישנה את את התמונה הכוללת עבור מי שלא עף על המשחק הקודם... אולי כשהוא יגיע לגיים פאס נראה אם אני צריך להתחרט :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 מרץ 2020, 12:06

אני חד משמעית לא הייתי משחק במשחק עם טלפורטינג, במקרה הזה אני דוגל בשיטה של לאסקין ואני חושב שכדאי לחכות אם אי אפשר להסתובב באופן חופשי בעולם.

הטלפורטינג הזה פשוט זוועה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מרץ 2020, 12:12

אני לא הייתי מחכה אם היה לי VR היום כבר בבית, זה משחק גדול מדי וכאמור אין לי שום ספק שזה משחק שהוא ישחק בו איזה 4 פעמים בכל חייו, אז בפעם הבאה הוא ישחק עם שליטה טובה יותר ומעקב אצבעות, זה לא נורא. יש משחקים שלא דוחים! :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 23 מרץ 2020, 12:14

DrKeo כתב:רק רציתי לציין שיצאו בשבוע האחרון דום (ממוצע 88), פרסונה 5 המשודרג (ממוצע 95), hl חדש ו-AC (ממוצע 91). זה די מטורף, ובטפשותי אני הולך לקנות את אלכס היום :)

תוסיף לזה את Ori ואת Nioh 2 משבוע שעבר ותקבל חודש טוב לבידוד קורונה. ועם קצת מזה נינג'ה תאורי לא ידפקו השבוע את Bleeding Edge.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מרץ 2020, 12:17

וDREAMS שנמצא גם על 90 בOC עם 83 ביקורות :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 מרץ 2020, 12:45

Laskin כתב:אני לא הייתי מחכה אם היה לי VR היום כבר בבית, זה משחק גדול מדי וכאמור אין לי שום ספק שזה משחק שהוא ישחק בו איזה 4 פעמים בכל חייו, אז בפעם הבאה הוא ישחק עם שליטה טובה יותר ומעקב אצבעות, זה לא נורא. יש משחקים שלא דוחים! :)

החוויה הראשונה בכל זאת הכי חשובה ולהעביר אותה בלי אפשרות לחקור את העולם אלא עם אלפורטינג כאילו זה משחק RTS זה נורא, לא מבין איך אפילו פעם אחת אפשר לשחק ככה.

אם זה המחיר של VR אז תזרקו את הכל לפח האשפה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2020, 12:47

כל כך קשה להבין מה אפשרי ומה לא, כל העניין הזה כל כך מסובך. אני למשל עדין לא יודע אית מתנהל העניין של הכפתורים בלי המעקב אצבעות. הרי במשחק יש קטעים שיש כפתורים שצריך לשלוח אצבע אחת בכדי ללחוץ עליהם, איך זה עובד עם שלט בלי מעקב אצבעות?

בכלליות יש המון שאלות, באמת נושא הטלפורטינג מול לוקומושן כשאין סטיק בvive רק עלה לי לראש עכשיו. זה באמת deal breaker בשבילי אם זה לא אפשרי :/

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מרץ 2020, 12:50

זה נראה כמו יתרון ברור לפי הסרטונים, כי אז אי אפשר לירות בך כשאתה עובר בין קאבר לקאבר, בהדגמה עם המכוניות בחוץ זה הכי מובהק.
אז יתרון נגד אוייבים, חיסרון נגד החוויה :P
עדיין לא ראיתי שום סרטון שמראה הליכה כמו שצריך (רק ב"מעברים צרים" ואני מנחש שזה אוטומטי ולא מישהו שבאמת הולך), כך שאולי בכלל אין אופציה כזו.
אתה (וכל האינטרנט בערך) תיכף תעדכן אותנו לגבי זה :)

לגבי טכנית איך עושים את זה בלי סטיק - אפשר לעשות שתוכל ללכת לאן שאתה מסתכל, אתה מסתכל ולוחץ על כפתור ואתה מתחיל ללכת לשם. זה פשוט מבטל STAFE אלא אם אתה מקדיש לזה 4 כפתורים. אבל כאמור - לא ראיתי שום סרטונים של STRAFE או הליכה "אמיתית" במרחב, או שאני לא זוכר טוב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 מרץ 2020, 13:14

אם אין הליכה אמיתית במרחב אז לא ברור לי איך המשחק הולך (על סמך הביקורת של אדג׳) לקבל ציונים גבוהים כל כך, זה הזייה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 54 אורחים