Kazz כתב:אבל זה מפליא כשזה בא ממך כמי שכל הזמן מדבר על יצירתיות ושכל הזמן מציין חידות בסדרת משחקים כזו או אחרת...
אז תתפלא. זה לא בלתי חוקי.
הראיתי שזו לא דעה אישית שלי בלבד. להפחית גם מהם זה לא נקרא להתמודד, זה נקרא תרצנות

אתה התלהבת מהחידות של פורטל, ואני חשבתי שאלה חידות משעממות כי יש להם מוטיב אחד עיקרי ומשעמם, שרבות מהן מנצלות את עיקרון התנופה. מה יצירתי בזה כשהעיקרון חוזר על עצמו כל הזמן, והם אפילו נותנים לך את הכפית בפה כשהפלטפורמות המיועדות לפורטלים לצורך פתרון החידות די בולטות בעולם? אז התלהבת מהן. אני שמח בשבילך. תשמח בהתלהבותי מחידות אחרות.
אתה חושב שאני אינני מבין ביצירתיות ובחידות, אבל אני יכול לחיות עם זה כי אני חושב שדעתך על TR מוכיחה שאתה אינך מבין דבר ביצירתיות.
הנה, חידת הכלוב, דוגמה לחידה מורכבת:
תחילה אתה מוציא את הכלוב, סוגר שוב את הפתח כדי שתוכל להוריד חזרה את הכלוב על הפתח הסגור, להרים אותו חזרה ולמשוך אותו כדי לשבור סלעים בקצה השני של החדר. ואז מוריד שוב את הכלוב על המכסה, עולה לפלטפורמה גבוהה, משם שוב מושך אותו, הפעם כדי לקרב אותו אליך כדי לקפוץ עליו ולשמש אותו כפלטפורמה, וכך תגיע לפתח שנוצר משבירת הסלעים.
אתה מצליח להבין מה יצירתי בקטע? השימושים השונים שנעשו בכלוב, פעם כדי לשבור סלעים, ופעם כדי להגיע מנקודה א' לב', ובכל אחד מהמטרות הללו נדרשו תנאים שונים כדי להשיגן. תחילה גם היה צריך לדעת שפתח שנפתח, צריך להיסגר מחדש.
לא חידה קשה, אך בהחלט מורכבת ויצירתית. כנראה חסר בך קצת עומק כדי לראות זאת.
ומאחר שאני יודע להתווכח, במקום להפחית וללעוג באופן שטחי, אתן עוד דוגמה לחידה:
תחילה אתה שורף באמצעות חץ וקשת עם חץ בוער את החבל שקושר את הרפסודה למזח, אחר-כך אתה מושך את הרפסודה אליך כדי שתוכל לעלות עליה ולהשתמש בה כפלטפורמה לקפוץ לקטע אחר שלולא היא, הוא לא היה נגיש (המים מחושמלים). כשאתה שם אתה מושך משקולת מלמעלה שמחוברת ליחידת הכוח החשמלית שבמים שמחשמלת את המים, כך היחידה עולה למעלה לפרק זמן קצר ואז מתאפשר לך לחצות את הקטע המימי הקטן (עוד קטע שלפני כן לא היה נגיש). מהאזור החדש אתה שוב מושך את יחידת הכוח החשמלית כלפי מעלה, ואז בפעולה מהירה גם מושך את הרפסודה, כך שבמקום שהיחידה תחזור למים, היא נחה על הרפסודה, כך המים לא מחושמלים יותר, ואתה יכול להתקדם.
אתה יכול לראות בשתי החידות את השימושים השונים שנעשו בחץ וקשת. זה נקרא יצירתיות. זה גם מתבטא המון במשחקי זלדה.
אלה חידות מלאות השראה, יקירי, שהלוואי שהיו קרובות להן בתעשייה הזו בז'אנר מהסוג הזה.
bling כתב:אני חושב שיש אמת בחלק מהטענות של קליימן כלפיך-זאת אומרת אתה אשכרה אהבת משחק של 87 על פני אחד של 95...
אתם קשים. גם פיפא יכול לקבל ציון גבוה יותר, זה לא אומר שאוהב אותו יותר. יש לכם נטייה לעשות סלט מדברים. כמו שמייחסים לי צביעות שמקורה בחוסר הבנה שלכם, כמו המחשבה שמשחקים שקרובים ללבי אני מאמץ בחום כל שבח של מבקר בלי שיש לי סייגים משלי (ראו מקרה Skyward Sword שציינתי לעיל).
אז הפתעה! יש לי גם סייגים לגבי TLoU! תתמודדו עם זה. מה, אתם ילדים קטנים?