Laskin כתב:בטח שאתה מכיר תפיסה בדיעבד... נגיד GTA4
ברור שנהנתי, והתלהבתי מהגרפיקה של הדור החדש, אבל זה היה משחק אקשן לגמרי, עם כמעט 0 רגעי אימה, חלק גדול מזה - *בגלל* אלמנט הקו אופ.
בפועל אין הבדל גדול בין 5 ל-6 בתפיסה שלו, פשוט אם 5 הוא כמו סרט אקשן סביר - אז 6 הוא כמו ההמשך הגרוע שלו שיצא יש לדיוידי

לא יודע מה אתך אבל מ GTA4 סבלתי בזמן אמת והפסקתי בשלב התחלתי יחסית לשחק בו, את רזי 5 סיימתי בכיף והיה ממש אחלה.
אין לי בראש דוגמאות למשחקים שבזמן אמת אמרתי שהם טובים מאוד וכיפיים ואז בדיעבד אמרתי שהם היו מעפנים. אם נהניתי אז נהניתי, בדיעבד לא מעניין במיוחד.
מסכים שרזי 5 לקח את כל האלמנטים של האימה, 4 כבר הקצין עם האקשן ביחס לקודמים (המשך טבעי ומודרני של משחקי רזי הישנים זה הרימייק של 2 שעדיין שומר על אותו הטון ועל המהות של הגיימפליי, לא רזי 4) למרות שעדיין שמר על זהות של אימה וסטרס מסויימים ורזי 5 לקח את האקשן עוד צעד קדימה אבל לפחות היה מהנה.
רזי 6 זה כבר כמו שאמרת סרט זבל של מייקל ביי שיוצא ישר ל DVD או משהו, שם באמת קאפקום כבר איבדו את הדרך לגמרי ולקחו את זה ממש רחוק מדי.
רזי 5 זה הכי אקשן שהסדרה הזאת צריכה להיות וגם שם מומלץ לדלל משמעותית למרות שהוא עדיין מהנה, ברגע שהם לקחו את זה עוד צעד קדימה עם 6 הם כבר הרסו את זה לגמרי והמשחק התגלה במלוא חולשתו.
בכל אופן 7 היה צריך להגיע אחרי 5, כשהם מיצו כבר עד הסוף את הקשת של האקשן עם 5 היו צריכים ישר לחזור למקורות עם אימה הארדקורית ואולי בטוויסט של גוף ראשון (נו כי זו קאפקום והיא חייבת להפוך משהו על הראש)
KEO, יפה הזכרת לי באמת כמה פרטים שכבר שכחתי למרות שכן ידעתי בעבר. בתכלס אחרי הפירוט שלך אני מרגיש באמת ש 8 נעשה בצורה קאפקומית טיפוסית. אולי היינו צריכים לדאוג אם זה לא היה פרויקט X שעבר טלטלה לפרויקט Y במקרה הזה

(ואם אני לא טועה רזי 6 כדוגמא לא עבר שום טלטלה, זו התוצאה כשהתוכנית עובדת P:)