PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי BiA » 04 מאי 2020, 23:23

הייתי משחק בזה...

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 מאי 2020, 23:37

ג'ים סטרלינג פשוט אישיות בלתי נסבלת,אני מדי פעם מנסה לראות סרטון שלו ולא מצליח לשרוד יותר משתיים שלוש דקות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מאי 2020, 01:51

DrKeo כתב:

אחלה ווידאו. החזיר אותי לפרופורציות ומומלץ לכולם לראות. כמו שהוא אומר לא משנה מה שמעתם אתם צריכים לשחק ולחוות את החוויה המלאה. סומך על המפתחת הזו הרבה יותר מאשר פידבקים שליליים על כותרות של ספוילרים ללא קונטקסט מלא של אנגרי ג׳ו וקרירין (עם כל הכבוד)

Klayman כתב:
bling כתב:יש לך גם את קלואי אם בא לך על מישהי פחות חמורת סבר ו"חופרת"...

בעניין שאלותיך, אין ספק שזה יהיה מאחורי אמברגו שכן הספוילרים מתוארים כרגעי מפתח עלילתיים אז פשוט אין סיכוי שירצו בכלל להזכיר שום דבר שקשור לזה.

האם זה יהיה עשוי טוב? וואלה לא יודע לפי איך שקרירין מתבטא רק מעצם קיום העניין הזה, במידה וזה לא ישתנה, אז זהו כבר הכל נהרס ולא משנה איך יבנו את זה ולא משנה כלום זה חרא.

ככה הוא מתאר את זה, אני לא מצליח לחשוב על פרט עלילתי שלטענתו לא קשור ל SJW שיעשה כזה אפקט, לא משנה מה -ספקולציות-
ספויילר: הצג
אפילו הכי קיצוני כמו ג'ואל מת או שג'ואל אפילו "רע" ויוצא נגד אלי מאיזשהי סיבה (קשה להאמין)
אבל כל עוד יבנו את זה נכון אני לא חושב שיש רעיון שיכול להרוס הכל.

עכשיו אני ממש מסוקרן לראות את הביקורות!

הדבר הכי גרוע שאני מצליח לחשוב עליו הוא

ג'ואל ואלי מתים בידיה של החברה הזאת של אלי ש"נחטפה", אבל זה בכלל היה תכסיס של הפיירפלייז לנקום בהם על מה שקרה בסוף המשחק הראשון.

אין לי שמץ של מושג אם זה נכון ולא קראתי או משהו כזה, אבל זה אולי הכי "גרוע".

גם אני מאוד סקרן לביקורות אבל לא בטוח שידברו על משהו מזה.

גם מה ששמת בספוילר, עם כמה שנשמע קיצוני ולא סביר, אני מתאר לעצמי שאם בונים את זה טוב אז זה יכול להיות עוצמתי, למשל המסר שאתה מקבל מדבר כזה זה עד כמה העולם הזה אכזרי וקשוח ועד כמה חיים, לא משנה של מי, הם זולים ויכולים להגמר כמו כלום. ולך תדע איך המשחק ימשיך משם ולאן הוא יתפתח אחרי אירוע כזה.

זאת אומרת אפילו הדבר הכי רע שחשבת עליו יכול להיות בסיס למשהו מעניין אם נעשה נכון.

DrKeo כתב:חברים, פצחתי את זה, אני יודע איך העלילה מתקדמת בקטע SJW!

אלי מקימה אוניברסיטה פוסט אפוקליפטית. היא והבת זוג שלה מביאות תינוק אבל דואגות לערבב זרע אפריקאי, אסייתי, ערבי ומקסיקני בכדי שילד יוכל להנות מכל התרבויות. אבל לסכן להיות בהריון בתקופה שכזו? לפגוע בקריירה? אלי ובת הזוג שלה מוצאות פונדקאית שבצורה מסתורית התנדבה לתפקיד. הן מעולם לא פגשו אותה, אבל הן יודעות שהיא לבנה, אז למי אכפת?

בנתיים באוניברסיטה יש מחאות נגד ישראל ששרדה את המשבר זומבים כי ביבי נעל את כל המדינה בסגר. ג'ול מרצה באוניברסיטה, אבל בגלל שהוא אדם שנולד בתקופה אחרת, התקופה "שלפני", השיעורים שלו מלאים במיקרו אגרסיות מה שמוביל לפיטוריו.

אלי מביאה כמה גחליליות לאוניברסיטה על מלגת מיעוט נרדף, הם אולי רצו לעשות עליה ניסויים ולהרוג אותה, אבל אתם לא הייתם עושים את זה אם אתם הייתם מדוכאים כמו הגחליליות? הגחליליות מקימים איגוד וגם הם מוחים נגד ישראל, הפעם בגלל שאסור בארץ לעשות ניסויים על ילדים.

מכור שוב לטיפה המרה, ג'ול מתוסכל מהפיטורין שלו והרוח של ביתו רודפת אותו. ג'ול מזניח את עצמו ולאט לאט גם הכרס תופחת. לבסוף ג'ול נדחף מעבר לקצה, הוא נשבר. ג'ול מרים רובה ויוצא לכיוון האוניברסיטה. אומרים שבזמן מסע הירי שמעו אותו צועק "ג'ורדן פיטרסון צדק!", אבל מי זה בכלל ג'ורדן פיטרסון? כמה גחליליות מתות בזמן הירי ואלי עוברת טריגר. מילה להרוג אנשים, אבל מיעוט נרדף כמו הגחליליות? אלי יוצאת מה-Safe Space ומכינה את עצמה לקרב עם ג'ואל. אחרי דקות ארוכות של מאבק, אלי מתגברת על ג'ואל, ולבסוף ג'ואל מת. בת הזוג של אלי מחבקת אותה ואומרת לה שהיא תמיד תהיה שלה. היא אומרת לאלי - "ג'ול השמין, אה?". אלי נגשת אל ג'ואל ואז היא מבינה, הוא הבהריון עם הילד שלה ושל בת הזוג שלה. ג'ואל היה הפונדקאית, ג'ואל בעצם היה טראנס.

שיט אז קרירין כנראה צדק, והסיוטים של דין התגשמו בצורה הנוראית ביותר שאפשר לדמיין, הזיכיון נשמע גמור אחרי הכיוון הזה שהם לקחו :(

קרעת אותי מצחוק :lol:

Uncle Pey'j כתב:ג'ים סטרלינג פשוט אישיות בלתי נסבלת,אני מדי פעם מנסה לראות סרטון שלו ולא מצליח לשרוד יותר משתיים שלוש דקות.

פעם משום מה יותר חיבבתי אותו, במיוחד כששנאתי את מה שקונאמי נהפכה להיות ואת מה שעשו לקוג׳ימה ומגס5 והוא היה בשבילם חתיכת קוץ בישבן, זה היה מאוד כיפי ומשעשע. אבל כן הוא די בלתי נסבל לאחרונה :/

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 מאי 2020, 05:12

למה אנחנו עדין מדברים על המישחק הזה ?
הרוח של טושימה יוצא חודש אחרי
זה מישחק שלא שמעתי אליו דברים רעים , ואני מאוד מצפה לו
ואני מניח שהרוב פה גם מאוד מצפים לו , לא יודע עם יצא טוב או רע
אבל מאז הטרילר אני מחכה לו

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 מאי 2020, 05:51

bling כתב:
DrKeo כתב:

אחלה ווידאו. החזיר אותי לפרופורציות ומומלץ לכולם לראות. כמו שהוא אומר לא משנה מה שמעתם אתם צריכים לשחק ולחוות את החוויה המלאה. סומך על המפתחת הזו הרבה יותר מאשר פידבקים שליליים על כותרות של ספוילרים ללא קונטקסט מלא של אנגרי ג׳ו וקרירין (עם כל הכבוד)

Klayman כתב:
bling כתב:יש לך גם את קלואי אם בא לך על מישהי פחות חמורת סבר ו"חופרת"...

בעניין שאלותיך, אין ספק שזה יהיה מאחורי אמברגו שכן הספוילרים מתוארים כרגעי מפתח עלילתיים אז פשוט אין סיכוי שירצו בכלל להזכיר שום דבר שקשור לזה.

האם זה יהיה עשוי טוב? וואלה לא יודע לפי איך שקרירין מתבטא רק מעצם קיום העניין הזה, במידה וזה לא ישתנה, אז זהו כבר הכל נהרס ולא משנה איך יבנו את זה ולא משנה כלום זה חרא.

ככה הוא מתאר את זה, אני לא מצליח לחשוב על פרט עלילתי שלטענתו לא קשור ל SJW שיעשה כזה אפקט, לא משנה מה -ספקולציות-
אפילו הכי קיצוני כמו ג'ואל מת או שג'ואל אפילו "רע" ויוצא נגד אלי מאיזשהי סיבה (קשה להאמין)
אבל כל עוד יבנו את זה נכון אני לא חושב שיש רעיון שיכול להרוס הכל.

עכשיו אני ממש מסוקרן לראות את הביקורות!

הדבר הכי גרוע שאני מצליח לחשוב עליו הוא

ג'ואל ואלי מתים בידיה של החברה הזאת של אלי ש"נחטפה", אבל זה בכלל היה תכסיס של הפיירפלייז לנקום בהם על מה שקרה בסוף המשחק הראשון.

אין לי שמץ של מושג אם זה נכון ולא קראתי או משהו כזה, אבל זה אולי הכי "גרוע".

גם אני מאוד סקרן לביקורות אבל לא בטוח שידברו על משהו מזה.

גם מה ששמת בספוילר, עם כמה שנשמע קיצוני ולא סביר, אני מתאר לעצמי שאם בונים את זה טוב אז זה יכול להיות עוצמתי, למשל המסר שאתה מקבל מדבר כזה זה עד כמה העולם הזה אכזרי וקשוח ועד כמה חיים, לא משנה של מי, הם זולים ויכולים להגמר כמו כלום. ולך תדע איך המשחק ימשיך משם ולאן הוא יתפתח אחרי אירוע כזה.

זאת אומרת אפילו הדבר הכי רע שחשבת עליו יכול להיות בסיס למשהו מעניין אם נעשה נכון.

לגמרי יכול להיות מעניין! לכן רשמתי ''גרוע''. :). בכל מקרה, כמו שכבר אמרתי, אני מאמין שהמשחק ייצא טוב מאדו סה''כ. אין סיבה שלא.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 מאי 2020, 10:52

אני כבר מחכה שהמישחק יצא ונוכל לדבר על הספוילרים
ולהביע את דעתי כמה זה גרוע מבחינתי
ולמה גו עצבני לא ניראה בדיכאון סתם

אני בטוח שמבחינת גרפיקה וסאונד ופרזנטציה המישחק יהיה מאוד טוב
זה נוטי דוג ובילעדי לps4 , הם ינצלו כל גרגיר מהכח הגרפי של הps4
ps4 pro

אבל מבחינת עלילה , מקווה שזה לא יהיה נכון
גם עם יש ההדלפות לפעמים יש שינוים לפני שהמשחק מזדהב
ואלו שינוים שלא צריך תקציב ענקי או הרבה זמן לבצע
אבל נחיה ונראה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מאי 2020, 11:05

קרירן, אני כבר מקבל הודעות מאנשים על זה שהפוסטים שלך מתחילים להרוס את tlou2. אני יודע שאתה לא מתכוון, אבל אתה רוקד מסביב לספויילרים בצורה כזאת שקל להבין מה הם. אני יודע שאתה עושה את זה בלי כוונה, אז מעכשיו בבקשה לשים כל הודעה על tlou2 בטאג ספויילר, בלי קשר להאם אתה חושב שזה ספויילר או לא.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מאי 2020, 11:19

אני שמח שאני סתום שעדיין לא מבין מה הם :)

אבל בלי קשר, מיצינו את הדיון מכל כיוון בשביל משהו שאנחנו לא רוצים באמת לדבר עליו לפרטי פרטים אז יאללה הלאה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 מאי 2020, 11:31

אני לא באמת חושב שאפשר להבין מה הספוילרים ממה שנאמר פה, אבל כן, מסכים, אין מה להמשיך לדוש בזה. נחכה כמה שבועות ונראה את הביקורות... מעניין כמה זמן מראש האמברגו יירד
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 מאי 2020, 11:44

הימורים על האמברגו!
אני אומר יורד ב-6 ליוני, כי זה יום ההולדת שלי, ובא לי

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 05 מאי 2020, 14:19

בדקתי אם אפשר לקנות את הפסקול לרימייק של פפ7 איפשהו (רק בסוף מאי) וגיליתי שהוא מגיע ב 7 דיסקים ו 180 טרקים.. שזה נראה לי מספר די מגוחך מחוץ לתחומי ה gta עם כל התחנות רדיו שלהם, אבל בוודאי עבור פס קול מקורי.
אז הסתקרנתי ומצאתי את הפס קול הלא מלא ביוטיוב (בלי כל האלבומים שאתה אוסף שהם בקלות עוד איזה שעה וחצי-שעתיים ואני מניח שעוד כמה דברים כי יש שם רק 109 רצועות) והוא סה"כ היה קצת יותר מ 8 שעות. רק לשם השוואה המשחק המקורי עומד על 4 וחצי שעות ובכלל משחקי פיינל פנטזי לדורותיהם, שידועים בפס קול הנכבד שלהם, עומדים על 4-5 שעות גג. הפס קול המלא של וויצ'ר 3 ורד דד2 למשל הוא 3 וחצי שעות וזה עושה רושם על הצד הארוך יותר, לרוב המשחקים יש פס קול הרבה יותר קצר.

בקיצור, ההשקעה שלהם בצד של האודיו במשחק הזה ראויה לציון ואפילו מרשימה יותר בהתחשב בכך שמדובר רק בחלק הראשון של המשחק - כלומר אם מתעלמים מכל ה music collectible, המיקסים במשחק הזה מתבססים רק על חלק מהמוזיקה במשחק המקורי ויש עוד הרבה ממה לשאוב, למרות שאני מניח שהם ישתמשו גם בחלק מהמוזיקה מהחלק הראשון (ה themes של הדמויות למשל) ולא יעשו הכל מחדש.
נערך לאחרונה על ידי idan ב 05 מאי 2020, 14:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 מאי 2020, 14:20

אני מקשיב למיני סאונדטראק שיצא די הרבה והרוב הגדול של הטראקים פשוט מדהים- זה באמת אחד המשחקים עם המוזיקה הכי מוצלחת ששמעתי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מאי 2020, 17:11

טריילר חדש ל TLOU2 מחר:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 מאי 2020, 18:22

תענוג... הייתי רוצה להגיד שלא אצפה בו, אבל אם יהיה טריילר קצר אני אשבר. טריילר ארוך? אצפה אולי בלי סאונד או שאריץ מהר קדימה רק כי לא אעמוד בזה :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מאי 2020, 19:12

אני גם אראה כנראה, אחכה קודם לשמוע מאנשים אם יש שם משהו מהותי, אם לא אז נצפה בזה כרגיל בלי להעביר קדימה או ללא סאונד.

המשחק יוצא עוד איזה חודש וחצי, אם היה במרחק שבוע שבועיים עוד מילא אבל יש זמן אז נראה לי קשה קצת להתאפק באמת :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 מאי 2020, 19:23

נראה לי שאצפה בו Straight Up. אני גם ככה לא אשחק בהשקה אלא כנראה רק לאחר הוזלה כלשהי. אחרי שלקח לי כמעט שנה להתגבר על השליש הראשון של TLOU הראשון, לא ממש מדגדג לי לרוץ ולשלם 60$ :) לזכותה של סוני יאמר, שהיא מוזילה את הבלעדיים שלה חבל על הזמן!
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מאי 2020, 20:16

מוזילה אחרי זמן מה כמו כל מפיצה אלא אם כן זה משחק שנכשל.

אולי רק נינטנדו ורוקסטאר שומרות על מחירי בונקר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 מאי 2020, 20:31

לא רק רוקסטאר ונינטנדו... והמחירים של הבלעדיים של סוני יורדים ונשארים נמוך, בדרך כלל יורדים ל-40 דולר אחרי כמה חודשים ואחרי שנה-שנתיים יורדים ל-20 דולר ונשארים כך, תחת PlayStation Hits

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מאי 2020, 20:36

כן להיטי פלייסטיישן זה משהו שהם עושים עוד מימי הפס2, זה חלק מהקטע אבל זה לא שמשחקים מגיעים לשם מהר במיוחד או שהבלעדיים יורדים במחיר מהר יותר ממשחק AAA ממוצע.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 05 מאי 2020, 20:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 05 מאי 2020, 20:46

מהניסיון שלי חוץ מנינטנדו כולם מורידים מחירים לתחתית אם אתה מחכה מספיק זמן.
אני כבר ראיתי את רד דד 2 ב 20 דולר או יורו.. אבל בהצלחה למצוא משחק של נינטנדו על הסוויץ', גם בן יותר משלוש שנים, שירד מ 40$. 33% הנחה זה מקסימום הנדיבות שלהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 מאי 2020, 21:02

bling כתב:כן להיטי פלייסטיישן זה משהו שהם עושים עוד מימי הפס2, זה חלק מהקטע אבל זה לא שמשחקים מגיעים לשם מהר במיוחד או שהבלעדיים יורדים במחיר מהר יותר ממשחק AAA ממוצע.

בדור הזה הם הגיעו מהר מאוד לשם...

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 מאי 2020, 21:10

idan כתב:מהניסיון שלי חוץ מנינטנדו כולם מורידים מחירים לתחתית אם אתה מחכה מספיק זמן.
אני כבר ראיתי את רד דד 2 ב 20 דולר או יורו.. אבל בהצלחה למצוא משחק של נינטנדו על הסוויץ', גם בן יותר משלוש שנים, שירד מ 40$. 33% הנחה זה מקסימום הנדיבות שלהם.

כן נינטנדו מאוד בעיתית בזה
אבל חלק מיזה גורם למחירי היד שניה גם להישאר גבוהים
יש לי סיפריה של משחקי סוויץ, שיכולים לתת לי סכום יחסית נכבד
אז יש לזה יתרון למי שקונה עותקים פיזיים

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 05 מאי 2020, 21:33

תכלס כן, בצד א של הסוויץ' אני הולך לקנות רק פיזי. ה-20 דולר שאתה חוסך אחרי שחיכית שנתיים לא שווים את זה כשאפשר למכור את רוב המשחקים באיזה 150 שקל ביד שניה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 מאי 2020, 21:58

עם תירצה ואתה גר במרכז
אני יכול למכור לך כמה מישחקים פיזיים במצב מצוין
ב100 למישחק , פשוט בגלל הקורונה לא רציתי למכור עד היום

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מאי 2020, 16:13

ב-17:00 יעלה הטריילר ממה שהבנתי... נא לעדכן כאן בדירוג מ1-10 עד כמה ספוילרי הוא, להערכתכם כמובן :)
תודה מראש!

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים