PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 יולי 2013, 14:26

בינתיים גם את הDIVISION לא ראינו בדור הבא.... ראינו אותו על מסך טלוויזיה בלי לדעת על מה הוא רץ. לפחות למיטב ידיעתי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 יולי 2013, 14:50

Nigga כתב:אני די בטוח ש The Division רץ על ערכת פיתוח של ה PS4.

ברור שזה מה שנאמר אבל כשאנחנו רואים הבדלים בין WD על מה שרץ על PC לבין מה שרץ על PS4 אז צריך לקחת את הנושא עם גרגיר של מלח.

וידעת למה אני מתכוון אז מה הקטע?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 יולי 2013, 01:31

swiss-the-engine כתב:ברור שזה מה שנאמר אבל כשאנחנו רואים הבדלים בין WD על מה שרץ על PC לבין מה שרץ על PS4 אז צריך לקחת את הנושא עם גרגיר של מלח.

וידעת למה אני מתכוון אז מה הקטע?

עזוב אותך שטויות,לא בטוח שאפילו גרסת הפיסי תראה ככה,כנ״ל לגבי Watch dogs,יובי כבר הראתה בעבר חשיפה באי3 שלא הגשימה את היעד,כנראה הדמואים שהם בונים (כמו במקרים אחרים גם אם לא באותה רמת ביזיון כמו Aliens שגם לא היה קרוב לדמו של e3 כולל ירידה גדולה בגראפיקה על כל הפלטפורמות כולל ה PC) לא תמיד מעידים על המוצר הסופי שתקבל על אף פלטפורמה.

יש מצב ש Devision פשוט לא יראה ככה,בלי קשר לקונסולות או לא.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 25 יולי 2013, 18:03

bling כתב:עזוב אותך שטויות,לא בטוח שאפילו גרסת הפיסי תראה ככה,כנ״ל לגבי Watch dogs,יובי כבר הראתה בעבר חשיפה באי3 שלא הגשימה את היעד,כנראה הדמואים שהם בונים (כמו במקרים אחרים גם אם לא באותה רמת ביזיון כמו Aliens שגם לא היה קרוב לדמו של e3 כולל ירידה גדולה בגראפיקה על כל הפלטפורמות כולל ה PC) לא תמיד מעידים על המוצר הסופי שתקבל על אף פלטפורמה.

יש מצב ש Devision פשוט לא יראה ככה,בלי קשר לקונסולות או לא.

Alien היה מקרה מאוד חריג (ומאוד עלוב אם לאמר את האמת). פה מדובר במשחק מושקע שקשה לי מאוד להאמין שהמוצר הסופי לא ייראה ככה. אם זה היה משחק ששייך למייקרוסופט אז הייתי חושב כך, אבל זה יוביסופט, לא זכור לי שהם הציגו מתישהו משהו שקרי שבפועל הוא היה שונה לגמרי. (מה יוביסופט הראו שהוא לא הגשים את היעד? יש מצב שפיספספתי) כנ"ל לגבי Watch Dogs, יצאו כבר מלא סרטוני גיימפליי שלו, גם כאלה לא רשמיים שלא היה בהם שום ליטוש מיוחד.. וכולם נראים אותו הדבר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 יולי 2013, 02:26

[quote="Megalomaniac"][quote="bling"]
עזוב אותך שטויות,לא בטוח שאפילו גרסת הפיסי תראה ככה,כנ״ל לגבי Watch dogs,יובי כבר הראתה בעבר חשיפה באי3 שלא הגשימה את היעד,כנראה הדמואים שהם בונים (כמו במקרים אחרים גם אם לא באותה רמת ביזיון כמו Aliens שגם לא היה קרוב לדמו של e3 כולל ירידה גדולה בגראפיקה על כל הפלטפורמות כולל ה PC) לא תמיד מעידים על המוצר הסופי שתקבל על אף פלטפורמה.

יש מצב ש Devision פשוט לא יראה ככה,בלי קשר לקונסולות או לא.[/quote]

Alien היה מקרה מאוד חריג (ומאוד עלוב אם לאמר את האמת). פה מדובר במשחק מושקע שקשה לי מאוד להאמין שהמוצר הסופי לא ייראה ככה. אם זה היה משחק ששייך למייקרוסופט אז הייתי חושב כך, אבל זה יוביסופט, לא זכור לי שהם הציגו מתישהו משהו שקרי שבפועל הוא היה שונה לגמרי. (מה יוביסופט הראו שהוא לא הגשים את היעד? יש מצב שפיספספתי) כנ"ל לגבי Watch Dogs, יצאו כבר מלא סרטוני גיימפליי שלו, גם כאלה לא רשמיים שלא היה בהם שום ליטוש מיוחד.. וכולם נראים אותו הדבר.[/quote]

לך תראה איך נראית החשיפה המקורית של Watch dogs לעומת הגרסה שהם מציגים היום על הפס4,אם אני לא טועה פרסמתי בדיון פה לפני עמוד או שניים סרטון של יורוגיימר שממחיש את ההבדלים,וכן יש הבדל גדול מאוד.

בנוסף שחקני PC ששיחקו את פאר קריי 3 על הגדרות מקסימליות טוענים שגם פה המשחק עבר Downgrade בהשוואה לדמו החשיפה של המשחק מ E3,פה אני חייב לציין שלא ראיתי הבדל מהותי אבל אני שופט דרך סרטוני יוטיוב באיכות רעה (תכל׳ס גם לא ראיתי הבדלים מהותיים דרך היוטיוב בין גרסת הקונסולות לPC של ביושוק אינפיניט אפילו אז כנראה באמת זה לא אומר הרבה) והם בכל זאת חוו את המשחק כמו שצריך.

נצטרך לחיות ולראות,אתם יודעים טוב מאוד שאני איש של קונסולות ואני אוהב את סוני,לא היו לי אף פעם קונסולות אחרות מאז שיצאה הפלייסטיישן,לא יהיה שמח ממני אם המשחק באמת רץ על הפס4 וזה באמת מה שנקבל בסופו של דבר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 יולי 2013, 03:02

bling כתב:
לך תראה איך נראית החשיפה המקורית של Watch dogs לעומת הגרסה שהם מציגים היום על הפס4,אם אני לא טועה פרסמתי בדיון פה לפני עמוד או שניים סרטון של יורוגיימר שממחיש את ההבדלים,וכן יש הבדל גדול מאוד.

בנוסף שחקני PC ששיחקו את פאר קריי 3 על הגדרות מקסימליות טוענים שגם פה המשחק עבר Downgrade בהשוואה לדמו החשיפה של המשחק מ E3,פה אני חייב לציין שלא ראיתי הבדל מהותי אבל אני שופט דרך סרטוני יוטיוב באיכות רעה (תכל׳ס גם לא ראיתי הבדלים מהותיים דרך היוטיוב בין גרסת הקונסולות לPC של ביושוק אינפיניט אפילו אז כנראה באמת זה לא אומר הרבה) והם בכל זאת חוו את המשחק כמו שצריך.

נצטרך לחיות ולראות,אתם יודעים טוב מאוד שאני איש של קונסולות ואני אוהב את סוני,לא היו לי אף פעם קונסולות אחרות מאז שיצאה הפלייסטיישן,לא יהיה שמח ממני אם המשחק באמת רץ על הפס4 וזה באמת מה שנקבל בסופו של דבר.

בתור מישהו שבילה כמה עשרות שעות בפאר קריי 3 בPC, על ההגדרות הגבוהות, אני יכול להגיד שלא היה שום שינוי משמעותי בין מה שהם הציגו במקור ומה שהיה בפועל.
המשחק נראה מדהים. הסביבות היו עצומות. האזור שהם הראו בסרטון הראשון משוחק ממש אותו הדבר ונראה מרהיב באותה המידה.
שינויים זניחים של פחות מודל של אלמוג פה ושם אפשר למצוא ב100% מהמשחקים שהוצגו תקופה לא קצרה לפני יציאתם.

השינויים שראינו בין WD בהצגה הראשונית ובPS4 הם פשוט השינויים שיש בין גירסאת הPC וגירסאת הPS4 והם נובעים, בין השאר, מכך שהקוד לPS4 הרבה פחות וותיק ובשל ומכך שהPS4 יותר חלשה מכל מחשב עם i7 וGTX 680.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 יולי 2013, 03:11

סוני אירופה מתכננים אירועים רבעוניים, עבור מפתחים עצמאיים.

הם יתרחשו בלונדון, בHQ של סוני אירופה והראשון שבהם כנראה יהיה בספטמבר הקרוב.
המטרה של האירועים היא ליצור פלטפורמה לשיחה בין סוני והמפתחים, כמו גם לעדכן את המפתחים בנוגע להתפתחויות שקשורות לPS4, PS3, PS:V ולPSN.

כיף לראות את סוני ממשיכה באותו קו. זה יניב להם הרבה משחקים מעניינים ואני מקווה שהם גם ידאגו לשפר את הevo system שלהם בצורה שתאפשר למפתחים העצמאיים להרוויח כסף מהמשחקים שלהם ולא רק לפתח אותם מרצון טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2013, 07:21

Megalomaniac כתב:
למה 3 שנים? הדור אפילו לא התחיל, כל העניין של הדור הבא זה להציג הרבה מעבר לגרפיקה, זה גם AI טוב וחופש פעולה שהיה מוגבל כיום, זה לא רק על גרפיקה.
עם כל הכבוד עד כמה שקרייסיס 3 משחק טוב, מבחינה טכנית וויזואלית יש בו רק גרפיקה, ה- AI שלו די מעפן והמשימות קטנות מאוד למרות שחלקם מרגישות גדולות עם חופש פעולה.. אבל מהר מאוד רואים כמה הן קטנות.

דבר שני, כתור גיימר PC, עדיין לא ראיתי על ה- PC משהו שנראה כמו the division... יגידו מה שיגידו, אבל זה הדבר הכי מרשים שהציגו עד עכשיו לדור הבא.

הדיוויז׳ן זז יפה יותר מקרייסס אבל אני לא בטוח שהוא נראה כמוהו. בלי קשר כנראה שמה שראית מהדיוויז׳ן זה איך המשחק נראה על הpc כך שזה ממילא מוציא את העוקץ מכל הטעון. אין מה לעשות, הגרפיקה שהקונסולות דור הבא מציגות היא של pc חזק בן שנה וחצי או מחשב לא מטורף מהיום. כשהן יהיו בנות חצי שנה המחשב יהיה כבר רחוק מהן בצורה מאוד בולטת. מה לעשות, יש בפס4 כרטיס מסך של לפטופ ובשניהם יש מעבד low range, הם בהחלט קפיצה של דור מהדור הנוכחי אבל אך ורק בגלל שהן יצאו באיחור של 3 שנים.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 יולי 2013, 18:36

אם זה באמת נכון אז זה מפוצץ בועה גדולה לפס4: http://www.eurogamer.net/articles/digit ... are-memory

מפתחים יוכלו להשתמש רק בעד 5.5GB למשחקים מתוך ה 8. בעקרון 4.5GB ועוד 1GB גמיש למקרה הצורך. זה בהחלט יקרב את שני הקונסולות מאוד.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 יולי 2013, 19:59

Kazz כתב:אם זה באמת נכון אז זה מפוצץ בועה גדולה לפס4: http://www.eurogamer.net/articles/digit ... are-memory

מפתחים יוכלו להשתמש רק בעד 5.5GB למשחקים מתוך ה 8. בעקרון 4.5GB ועוד 1GB גמיש למקרה הצורך. זה בהחלט יקרב את שני הקונסולות מאוד.

איזה ביזיון של דור לא להאמין,לא מבין איך ה OS של 2 הפלטפורמות לוקח יותר משאבים מ windows, וגם אצל סוני כמו אצל Ms יש 2 ליבות מתוך ה 8 שמוקדשות ל OS בנוסף ל 3 ג׳יגה,בושה וחרפה,החומרות מלחתכילה בינוניות ובאות עם מערכת הפעלה יותר מנופחת ממחשב אישי.

סוני בכלל ביזיון כי מייקרוסופט לפחות לא חופרת כל היום על ה 8 GB של Gddr5 כמו מארק סרני וחבריו,שקרנים חרטטנים,הלוואי ופעם הבאה שאחד מסוני ידפוק את חרטוטי ה PR האלו של ה 8 ג׳יגה אז איזה עיתונאי עם עמוד שידרה יעמיד אותו במקום.

הציפיות שלי מהדור הזה לא יכולות להיות נמוכות יותר,אולי זה טוב לבוא ככה כי אז אני אוכל להיות מופתע רק לטובה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 יולי 2013, 20:06

לא.. השתגעת? למה שיעמידו אותם במקום? לא שמעתי שהPS4 היא מושיעת הגיימרים? :)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 יולי 2013, 05:23

Klayman כתב:לא.. השתגעת? למה שיעמידו אותם במקום? לא שמעתי שהPS4 היא מושיעת הגיימרים? :)

עזוב אותך,כל טמבל שקצת מבין מעלה ספקולציות בסגנון של כמה משאבים מערכת ההפעלה תופסת,למה אפשר להשוות בכח את הכרטיס מסך
וכו׳ שאלות נורא בסיסיות ומתבקשות.

מארק סרני עורך כל כך הרבה ראיונות ואף אחד לא מנסה לאתגר אותו קצת אלא נותנים לו לשפוך את דבריו באופן חופשי,העיתונאים פה נורא מתרפסים ומשתפים פעולה עם כל דבר,מכונות PR מהלכות,בכל תעשייה אחרת תמיד מנסים העיתונאים לאתגר,להוציא קצת מיץ,כששי גבסו בא כדי לקדם דיסק שלו בידיעות הכתב רוצה ממנו חשיפה,עניין לקוראים,למה בנאדם משתמש במונחי PR מובהקים כמו 8 gb ואף אחד לא מנסה לערער אותו או לאתגרו עם שאלה בסיסית שכל טמבל עם הבנה מינימלית היה שואל כמו כמה מזה ישומש למשחקים?
הכי מאכזבים היו DF שאירחו את מארק סרני וגם כנראה הסתנוורו מהילתו ולא ניסו להקשות עליו יותר מדי,חסרה פה עיתונאות רצינית ונושכת יותר.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 יולי 2013, 05:25

bling כתב:רונן לא נכנסתי ללינק אבל לא צריך להכנס ללינק כדי לדעת שמשחק שעובדים עליו במשך כמה שנים לא יכול להיות מפותח ע״י צוות שסיים לעבוד על משחק אחר השנה,אם אתה היית נכנס ללינק או לפחות קורא בעיון היית רואה שמצויין שהצוות של Acension הועבר לפרויקט כדי לתחזק את הצוות המקורי שעובד עליו כבר כמה שנים ולסייע בסיום הפיתוח,אבל זה ברור שרוב הפיתוח נעשה כבר על ידי הצוות השני ושהוא רשום על שמו.

יכול להיות שלא הבנתי נכון. הם היחידים שהוזכרו בידיעה. היה כתוב שהם הוקצו למשימה. לא היה כתוב על צוות אחר.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 26 יולי 2013, 23:21

אני חושב שהם בונים על זה שמה שיש למפתחים היום זאת הגרסה הסופית של ערכת הפיתוח של הPS4,אני לא מאמין שזה נכון. אני מאמין שיגיע שלב ובו סוני יתנו למפתחים ערכה ובה הם יוכלו לעשות שימוש בכל ה7GB ראם. עדיין אני חושב שאלה שטויות עד שסוני יאשרו את זה.

תראו מה מישהו רשם בNeoGAF:
Here's the deal...somewhat. From a dev at one of the biggest in the industry. Just a messenger here.

Dev still a little cagey to give out 100% concrete numbers unfortunately like I was previously told, so I apologize ahead of time that they're not as detailed, but these are supposed to be the closest to detailed info I get on the OS footprint:

-At most, the OS uses 1.5GB, with a good amount of that helping the HD recording feature and on the fly switching/ multi tasking
-4.5GB is indeed about what's available for devs at present.
-1GB is set aside for futureproofing OS operations down the line.
-1GB for developer reserve, should they need it

And finally as an important point, I'm being told the faster RAM in the PS4 does in fact make a huge difference.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 יולי 2013, 18:01

תגובה רשמית של סוני לגבי ה flexible memory:
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... are-memory

הם מסרבים להגיד את חלוקת הזכרון. אז כנראה אפשר לקבוע שאכן מדובר ב4.5-5 GB שמיועד למשחקים.

הבעיה שלי בנושא הזה היא שסוני ישבה בשקט כל החודשים האלה ונהנתה להגיד שהיא הבחירה של הגיימרים ומפוקסת על גיימרים ושכמות וסוג הזכרון היה אחד מהגורמים. הם לא אמרו מה חלוקת הזכרון אך המיסקונספציה שמדובר 7GB רק התקבעה יותר אבל סוני לא מצאו לנכון להעמיד דברים על דיוקם (אולי כי זה עוזר לתדמית שהם ניסו לייצר לקונסולה). זה שהם לא אמרו כל הזמן הוא בדיוק הסיבה למה זה עכשיו 'סיפור גדול' למרות שזה לא ממש. סוני עשו ועדיין עושים מזה סיפור יותר גדול ממה שאמור להיות בכך שהם לא אמרו ואומרים איך החלוקה מתבצעת.

עושה רושם שההחלטה בין הפס4 לXB1 שוב תתמקד על דעתך על תוכן צד א' של כל קונסולה מאשר הנסיון לצייר את הפס4 כממוקדת גיימרים והבחירה הטבעית של הגיימרים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2013, 18:26

נו, אז שוב הפער בין שתי הקונסולות מצטמצם למשהו קרוב עד ללא משנה יותר מדי. בסופו של דבר מי שמחפש כוח שילך לPC וישדרג את הכרטיס מסך שלו כל שלוש שנים, מי שבקונסולה שידע ששתיהן שוב פעם די קרובות ואפילו זה שהפס4 תציג גרפיקה קצת טובה יותר זה לא באמת הולך להיות הבדל קריטי, ביחוד שנראה כבר שנה הבאה את גרסאות הPC עוקפות את שתי הקונסולות בסיבוב בקלות על כרטיסי MID - LOW ריינג' כמו ה860GTX.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2013, 18:40

Kazz כתב:תגובה רשמית של סוני לגבי ה flexible memory:
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... are-memory

הם מסרבים להגיד את חלוקת הזכרון. אז כנראה אפשר לקבוע שאכן מדובר ב4.5-5 GB שמיועד למשחקים.

הבעיה שלי בנושא הזה היא שסוני ישבה בשקט כל החודשים האלה ונהנתה להגיד שהיא הבחירה של הגיימרים ומפוקסת על גיימרים ושכמות וסוג הזכרון היה אחד מהגורמים. הם לא אמרו מה חלוקת הזכרון אך המיסקונספציה שמדובר 7GB רק התקבעה יותר אבל סוני לא מצאו לנכון להעמיד דברים על דיוקם (אולי כי זה עוזר לתדמית שהם ניסו לייצר לקונסולה). זה שהם לא אמרו כל הזמן הוא בדיוק הסיבה למה זה עכשיו 'סיפור גדול' למרות שזה לא ממש. סוני עשו ועדיין עושים מזה סיפור יותר גדול ממה שאמור להיות בכך שהם לא אמרו ואומרים איך החלוקה מתבצעת.

עושה רושם שההחלטה בין הפס4 לXB1 שוב תתמקד על דעתך על תוכן צד א' של כל קונסולה מאשר הנסיון לצייר את הפס4 כממוקדת גיימרים והבחירה הטבעית של הגיימרים.

אני לא מבין את הרעש סביב זה. ברור שיש חלוקת זיכרון כלשהי, בין מערכת ההפעלה למשחקים. ברור שסוני לא חייבים לאף אחד, פרט למפתחים, תשובות לגבי מה החלוקה. הם לא צריכים להציג את החלוקה, בדיוק כמו שאין סיבה שסמסונג תספר כמה GB מערכת ההפעלה שלה תופסת מה2GB זיכרון בגלקסי 4.
זה נחמד שמגלים יותר פרטים טכניים על המכשיר, כי זה מעניין, אבל לעשות מזה איזה סיפור של "סוני רמאים" זו שטות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 יולי 2013, 18:43

אפשר לראות לפי התגובה של סוני שהיא אכן מאשרת את הידיעה,בסדר אז הזיכרון הגמיש הוא נטו למשחקים מה שמוסיף עוד 512 מגה ל 4.5 שיועדו למפתחים ככה שיש לפס4 ול one בדיוק אותה כמות ראם למשחקים.

באמת לא מובן לי איך הקונסולות הללו צריכות 3 gb למערכת ההפעלה,במיוחד סוני שאין לה יומרות כמו של מייקרוסופט בנושא,זה באמת לא הגיוני שווינדוס שעושה הכל צריך פחות מזה,כזה ביזבוז מעצבן.

אני מנחש אז שהבייסליין של הדור הבא לכל הפלטפורמות הולך להיות 5 GB אם כך,ככה שמי שקונה מחשב חדש צריך מינימום של כמות הזיכרון הזו כדי להבטיח לעצמו מחשב שיחזיק את הדור בלי בעיה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 יולי 2013, 18:45

זה משעשע שבכל הדיבורים על overhead במחשב, בקונסולות המצב יותר חמור.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2013, 19:33

Kazz כתב:זה משעשע שבכל הדיבורים על overhead במחשב, בקונסולות המצב יותר חמור.

ההבדל הוא, כרגיל, שבקונוסלות זה קבוע וידוע למפתחים ובמחשב, המפתחים (ולעיתים קרובות, השחקנים) לא יודעים כמה RAM פנוי יש להם.

עם זאת, זה באמת משעשע שווינדוס נקי צורך הרבה פחות RAM ממערכת ההפעלה של הXBOX והPS4 שאפשר לעשות בהן הרבה פחות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2013, 03:40

bling כתב:אפשר לראות לפי התגובה של סוני שהיא אכן מאשרת את הידיעה,בסדר אז הזיכרון הגמיש הוא נטו למשחקים מה שמוסיף עוד 512 מגה ל 4.5 שיועדו למפתחים ככה שיש לפס4 ול one בדיוק אותה כמות ראם למשחקים.

באמת לא מובן לי איך הקונסולות הללו צריכות 3 gb למערכת ההפעלה,במיוחד סוני שאין לה יומרות כמו של מייקרוסופט בנושא,זה באמת לא הגיוני שווינדוס שעושה הכל צריך פחות מזה,כזה ביזבוז מעצבן.

אני מנחש אז שהבייסליין של הדור הבא לכל הפלטפורמות הולך להיות 5 GB אם כך,ככה שמי שקונה מחשב חדש צריך מינימום של כמות הזיכרון הזו כדי להבטיח לעצמו מחשב שיחזיק את הדור בלי בעיה.

קשה כבר לקנות פחות מזה, 8GB זיכרון פנימי עולה בערך כלום וכל לפטופ מסכן היום בא עם 8BG.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יולי 2013, 04:20

DrKeo כתב:קשה כבר לקנות פחות מזה, 8GB זיכרון פנימי עולה בערך כלום וכל לפטופ מסכן היום בא עם 8BG.

רוב הלפטופים היום מגיעים עם 4GB.
יש מעט לפטופים שמגיעים עם 6GB.

לפטופים שמגיעים עם 8GB הם או לגיימינג, או אולטרה-בוקים ברמה גבוהה (האולטרה-וקים הפשוטים יחסית מגיעים גם עם 4GB) והם לרוב הלפטופים היותר יקרים יקרים.

יש גם כל מיני מקרים יוצאי דופן, כמו דגם מסוים (ושמן ומכוער) של סמסונג, שמגיע עם8GB ראם, אבל עם i3 די מעפן וכרטיס גרפי של אינטל, ככה שאין שום דבר שעושה שימוש בכמות כזאת של RAM ואפשר להפעיל עליו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 יולי 2013, 20:41

רק לי יש תחושה שאם מייקרוסופט לא היתה פותחת במירוץ החימוש הזה של הפיצ׳רים מחוץ למשחקים סוני בחיים לא היתה מיישרת קו ומתכננת מערכת הפעלה כזו מנופחת?

תמיד מעודדים תחרות ואומרים כמה שהיא משפרת את כל הצדדים ובסופה אנחנו אלו שמרוויחים אבל במקרה הזה אני לא בטוח עד כמה המשפט הזה נכון :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יולי 2013, 05:07

bling כתב:רק לי יש תחושה שאם מייקרוסופט לא היתה פותחת במירוץ החימוש הזה של הפיצ׳רים מחוץ למשחקים סוני בחיים לא היתה מיישרת קו ומתכננת מערכת הפעלה כזו מנופחת?

תמיד מעודדים תחרות ואומרים כמה שהיא משפרת את כל הצדדים ובסופה אנחנו אלו שמרוויחים אבל במקרה הזה אני לא בטוח עד כמה המשפט הזה נכון :/

הסיבה שמפתחים פיטצ'רים כאלה, היא שהחברות מאמינות שהצרכנים מעוניינים בהם. מכיוון שהצרכנים מעוניינים בהם, זה מועיל להם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 יולי 2013, 05:18

Nucleus_Dawn כתב:
הסיבה שמפתחים פיטצ'רים כאלה, היא שהחברות מאמינות שהצרכנים מעוניינים בהם. מכיוון שהצרכנים מעוניינים בהם, זה מועיל להם.

יכול להיות שבתמונה הגדולה להרבה צרכנים ואפילו לרוב הקשקושים הללו מועילים אבל מה שבטוח שלהרבה גיימרים זה לא,וזה בטח לא מוסיף למדיום עצמו,בסופו של דבר בעקבות זאת המשחקים ימצו פחות מהפוטנציאל שהם יכלו,ככה שלא תמיד תחרות עושה טוב אם היא גוררת את הפוקוס למקומות פחות חיוביים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים