נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי bling » 12 מאי 2020, 16:21

DrKeo כתב:
bling כתב:אתה צודק אבל מבחינת תוכן דור הבא אנחנו כנראה לא הולכים לראות כזה מחר, מקסימום נראה גרסאות “PC” למשחקים קיימים עם הלייבל של XSX או פס5.

טכנית זה נכון גם על הבלעדיים של סוני ומיקרוסופט שנראה עוד כמה שבועות להתחשב בזה שערכות פיתוח סופיות יגיעו כנראה רק בקיץ :)

בכל מקרה מבחינתי משחק שרץ על 2080TI או פס5 זה אותו דבר, אז נניח בסוף בפס5 הרזולוציה תהיה נמוכה ב-20%, נשרוד כשמדובר ברזולוציות הסטריות של 4K. העיקר שנראה משחקים אמיתיים רצים בזמן אמיתי.

משחקים ״אמיתיים״ שרצים בזמן אמת על הדור הבא ראית כבר בגיימפליי של גירס 5 שרץ על ה XSX שמייקרוסופט שחררה. מה זה בדיוק נותן לך? אם זה לא תוכן שבאמת מנצל בצורה מעניינת את הדור הבא זה לא משנה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 מאי 2020, 16:58

Uncle Pey'j כתב:נכון,אבל UBI הייתה כנראה יכולה לרנדר אותו ב-1080P על הפס4 בזמן שה-XBO רצה ב-900P כמו 90% ממשחקי צד ג' של השנים הראשונות של הדור הזה והיא בחרה לא לעשות את זה,אולי בגלל שאז האינטרנט התעסק באובססיביות בפערי הרזולוציות בניהם בשילוב עם העובדה ש-MS החזיקה במרקטינג של המשחק.

תכלס ה 900P של הוואן לא נכון רק לשנים הראשונות של הדור הזה, זה עדיין נכון עד היום למשחקי AAA גדולים. זו מכונת 900P בגדול ובזה לרוב מתבטאים ההבדלים בין הגרסאות (פלוס פריימרייט קצת יותר עדיף על הפס4 ולפעמים בימים טובים דברים קטנים כמו צמחייה יותר עדיפה וכאלה)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 מאי 2020, 17:28

Uncle Pey'j כתב:זה בהחלט נשמע תמוהה- יכול להיות שה-CPU של הדור הבא לא מספיק להחזיק 60fps יציב? לכל הפחות הייתי מצפה למצב 1080P/60 אבל גם זה נשמע מאכזב משהו. או שאולי יש פה בכלל איזה מקרה AC Unity שמאיזו סיבה מוזרה יובי התעקשה לשמור על parity מוחלט בין ה-PS4/XBO למרות היתרון החומרתי הברור של הפס4,שגם בא לידי ביטוי במשחקים בסדרה לפני ואחרי יוניטי.

הcpu בשני הקונסולות ידוע , ואין סיכוי שזה הצוור בקבוק פה
יש אומנם cpu חזקים יותר בpc , אבל גם הרבה יותר חלשים
ושרואים בנצמארקים בpc ובלי התאימות תוכנה לחומרה שיש בקונסולות
המעבדים שיש בps5 וsxs לא אמורים היו לעשות צוור בקבוק היום
אפילו עם היו בpc
וגם לא כמות הזיכרון בשני הקונסולות וכמובן לא הssd
הכרטיס הגרפי חדש , אז זה לא ידוע

מה שכן אני מנחש שידחפו כמה אפקטים של rt
בגרסאות הps5 ו xsx , שם יכולה להיות הפגיעה בביצועים

נגיד 4k + rt חלקי
זה כבד לכרטיסי מסך , וכניראה שם הצוור בקבוק

אולי בעתיד ניראה משהו מקביל לטכנולוגיה של הנווידה
שאפשר יהיה להריץ ברזולוציה נמוכה יותר , אבל בלי כימאת להרגיש
את זה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2020, 18:58

Uncle Pey'j כתב:זה בהחלט נשמע תמוהה- יכול להיות שה-CPU של הדור הבא לא מספיק להחזיק 60fps יציב? לכל הפחות הייתי מצפה למצב 1080P/60 אבל גם זה נשמע מאכזב משהו. או שאולי יש פה בכלל איזה מקרה AC Unity שמאיזו סיבה מוזרה יובי התעקשה לשמור על parity מוחלט בין ה-PS4/XBO למרות היתרון החומרתי הברור של הפס4,שגם בא לידי ביטוי במשחקים בסדרה לפני ואחרי יוניטי.

צריך להשתחרר מהקונספט של CPU הוא זה שמגביל פריימרייט. זאת הייתה סוג של אמת אונברסאלית ב-7 שנים האחרונות בגלל היגואר אבל עכשיו שיש בקונסולות מעבד טוב, אי אפשר לדעת מה הצוואר בקבוק שמחזיק אותם מלרוץ ב-60.

bling כתב:
DrKeo כתב:
bling כתב:אתה צודק אבל מבחינת תוכן דור הבא אנחנו כנראה לא הולכים לראות כזה מחר, מקסימום נראה גרסאות “PC” למשחקים קיימים עם הלייבל של XSX או פס5.

טכנית זה נכון גם על הבלעדיים של סוני ומיקרוסופט שנראה עוד כמה שבועות להתחשב בזה שערכות פיתוח סופיות יגיעו כנראה רק בקיץ :)

בכל מקרה מבחינתי משחק שרץ על 2080TI או פס5 זה אותו דבר, אז נניח בסוף בפס5 הרזולוציה תהיה נמוכה ב-20%, נשרוד כשמדובר ברזולוציות הסטריות של 4K. העיקר שנראה משחקים אמיתיים רצים בזמן אמיתי.

משחקים ״אמיתיים״ שרצים בזמן אמת על הדור הבא ראית כבר בגיימפליי של גירס 5 שרץ על ה XSX שמייקרוסופט שחררה. מה זה בדיוק נותן לך? אם זה לא תוכן שבאמת מנצל בצורה מעניינת את הדור הבא זה לא משנה.

הכוונה שלי היא שכל משחק שיחשף רץ על סוג של PC כי אין עדין ערכות סופיות, אפילו אם יחשפו משחק בלעדי לדור הבא הוא כנראה רץ על סוג של PC. כלומר רוב המפתחות עם ערכת פיתוח זמנית של הפס5/XSX רק כמה חודשים, על מה אתה חושב שהם פתחו את המשחקי דור הבא שלהם עד עכשיו? על מחשב עם איזה 2080RTX או משהו כזה. בקיצור, מה שאני אומר הוא שלא מעניין אותי אם המשחק רץ על ה-XSX, הפס5 או הPC, מעניין אותי לראות בלעדיים AAA לדור הבא.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2020, 19:33

מחר נגלה מה הרמה של האירועי קיץ של קילי כי הוא אמר שהחשיפה מחר היא אחת החשובות של האירוע קיץ. כלומר זה הולך להיות הסף העליון של החשיפות שלו, אם זה לא מעניין אז כנראה ששום חשיפה שלו לא תהיה מעניינת.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 מאי 2020, 21:17

קילי לגמרי all in על החשיפה שלו מחר ואנשים אחרים בטוויטר (מודה שלא ממש שמעתי עליהם אבל אני מסתמך על ERA פה) גם אומרים שזה משהו גדול אז..לא יודע,אחרי MS שבוע שעבר אני מעדיף להנמיך ציפיות אבל אני אשקר אם אני אגיד שאני לא סקרן מאוד לראות מה זה..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2020, 21:20

ראיתי מישהו מריץ שזה הרימייק של ME, אבל אין לי מושג מה המקור שלו. אני משער שנצטרך לחכות עוד 21 שעות ולגלות.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 מאי 2020, 21:39

DrKeo כתב:ראיתי מישהו מריץ שזה הרימייק של ME, אבל אין לי מושג מה המקור שלו. אני משער שנצטרך לחכות עוד 21 שעות ולגלות.

אינסיידר מ-ERA אמר שזה לא ME,ובתגובה למישהו ששאל אותו אם החשיפה מחר גדולה הוא ענה "I'm excited". קשה לי להאמין שזה משהו מסוני כשיש להם למחרת את הסטרים של GoT ול-MS יש משהו ביוני שקשור לחומרה ושירותים,מניח ששם הם ידברו יותר על xCloud ועל הדבר השני :P אבל מאיך שהוא משווק את כל הדבר הזה,זה לא פשוט נשמע כמו הכרזה על משחק אז קשה לנחש אפילו לאיזה כיוון זה הולך.
עריכה: הרגע ריפרשתי את הטאב של ERA שוב ועוד אינסיידר הצטרף למיקס ואמר שמדובר במשהו גדול. אז אני לפחות כבר ספרתי 4 אינסיידרים בטוויטר וב-ERA שאומרים שזה יהיה מעניין. לא להתלהב,לא להתלהב,לא להתלהב....

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מאי 2020, 23:57

חייב להיות באטמן או המשחק של רוקסטדי.
די.

אם לא - אני אסתפק בהפתעה כלשהי מקאפקום, או המשחק הבא מהסטודיו של היוצר של ICO

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 מאי 2020, 00:07

מההתרשמות שלי ההכרזה מחר היא לא משחק,ושינובי מ-ERA אישר שזה יהיה קשור לדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2020, 00:31

מה זה כבר יכול להיות לא משחק שקשור לדור הבא? הרי מייקרוסופט שומרת את התותחים שלה לאירוע שלה וכנ״ל סוני. חוץ מהן אף אחת לא יכולה להביא הכרזה גדולה שהיא לא משחק ושקשורה לדור הבא, אלא אם כן אתם אומרים לי שמתחרה חדשה נכנסת לזירת הקונסולות.

אם זה קשור לדור הבא אז ההימור שלי הוא שזה כן משחק מצד ג׳, כנראה גדול וכנראה אחד שמנצל בצורה יפה את החומרה החדשה ככה שהוא בא לפוצץ ראשים. הלוואי :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 מאי 2020, 01:34

נראה שכרגע ההימור הכי חזק הוא חשיפה של Unreal Engine 5,יהיה גם ריאיון בנוסף לחשיפה מחר וכל העסק אמור לקחת משהו כמו שעה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2020, 02:18

דווקא זורם לי אנריל 5 עם טק דמו טוב כזה, כמו הסמריטן בזמנו (פחות כמו הדמו אלמנטל).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2020, 07:49

לי זה זורם, בתנאי שהסמריטן הוא באטמן או הגיבור הבא של רוקסטדי

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 מאי 2020, 08:00

אני רוצה שיראו כבר את הקונסולה עצמה
ואולי מחיר השקה בארצות הברית
מתקרבים כבר להשקה, הגיע הזמן

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2020, 10:43

לא הבנתי, אנריל 5 שגם ככה נהפך לשולי ביחס לדורות הקודמים עם טק דמו שאולי הוא אינדיקציה לדור קדימה זה מאוד מרגש?

אני אוהב טק דמוז שמכניסים הייפ (גם אם מזוייף) של דור הבא כמו כולם אבל מפה ועד ההצהרות של קילי והאינסיידרים למרגש מאוד יש דרך.

משהו שנופל בהגדרה של מרגש זו חשיפה של אנריל 5 וביחד איתו אנריל חדש לדור הבא עם דמו גיימפליי בגראפיקה מטמטמת.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2020, 11:09

bling כתב:לא הבנתי, אנריל 5 שגם ככה נהפך לשולי ביחס לדורות הקודמים עם טק דמו שאולי הוא אינדיקציה לדור קדימה זה מאוד מרגש?

אני אוהב טק דמוז שמכניסים הייפ (גם אם מזוייף) של דור הבא כמו כולם אבל מפה ועד ההצהרות של קילי והאינסיידרים למרגש מאוד יש דרך.

משהו שנופל בהגדרה של מרגש זו חשיפה של אנריל 5 וביחד איתו אנריל חדש לדור הבא עם דמו גיימפליי בגראפיקה מטמטמת.

+1. כל ''מתחת למכסה המנוע'' הרבה פחות מעניין, מאשר לראות איזה גיימפליי טוב של הדור הבא. בקיצור, אם זו ''ההכרזה המרגשת'', אז זה מאכזב לאללה :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2020, 11:24

אבל זה קילי, הייפ שלו למשהו מרגש יכול להיות סרטון של קוג׳ימה אוכל אטריות ראמן. אז אני חושב שביחס לשטויות של קילי,חשיפה של אנריל 5 עם דמו ו-walkthrough זה דווקא לא רע בכלל.

כלומר, יש לכל חברה גדולה סטרים משלה, מצד א כמו סוני ו-ms ועד צד ג׳ כמו יובי או EA. אז למה שמישהו יחשוף משהו אצל קילי ויוריד מהתצוגה של עצמו? אז הציפיות נמוכות מהצד שלי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 מאי 2020, 13:19

גם ZhugeEX רומז שיהיה מדובר במשהו שקשור לאפיק- זה שזה אנריל 5 אני 99% בטוח אבל אני באמת מקווה שהדמו יהיה בצורת משחק חדש מהם,אולי אפילו החייאה של אנריל טורנמנט,אבל הסיכוי כמעט אפסי לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2020, 13:32

טוב לפי הציוץ הזה אכן מדובר באנריל 5. אני לא מאמין שזה מגיע ללא משהו עסיסי בדמות משחק אחרת לא היו מדברים על זה כל כך. מקווה שלא אופתע לרעה ושזה לא עוד ניפוח הייפ של קילי שיכנס לרשימה הבלתי נגמרת.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 מאי 2020, 13:36

למה חייב משחק בשביל להראות.לך ״כביכול״ מה השדרוג ם באנריל שקיימים רק בדור הבא?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2020, 13:39

לא חייב שום דבר, פשוט הרבה יותר כיף ומעניין לראות משחק בתזוזה מאשר איזה target שאולי נגיע אליו ואולי לא בחמש השנים הקרובות.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 מאי 2020, 13:42

זכור לי שמה שהוצג מאנריל די קורה מהר בתעשייה. ודי ברור שיהיה איזה art ללכת עם כל הדבר הזה כי תמיד יש... אבל כאילו משחק עם דמות ספציפית? לא מרגיש שאני צריך את זה בשביל בתאוריה לראות משהו שיעשה לי הייפ לדור הבא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2020, 13:47

סבבה וזה... לא יודע אם הדברים קורים מהר, וזה גם פחות מעניין אותי פשוט לראות מעין "סרט פיקסאר" שכזה. העדפה אישית כנראה.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2020, 14:05

גם אם זה באמת קשור לאפיק - לא נראה לי שזה אנריל 5, אלא יותר המשחקים שהם מפיצים, שזה יכול להיות הבא של רמדי, הבא של פליידד או הבא של איקו. שלושתם יותר מעניינים כרגע ממנוע, לדעתי, והרבה יותר מתאימים לחשיפה של קילי.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 13 מאי 2020, 14:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 12 אורחים