נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 יולי 2013, 03:44

Kazz כתב:לא תופתעו לשמוע שריימן לג'נדס מגיע גם למחשב, אך הפעם הגרסה תצא ביחד עם השאר. מי שיזמין מראש את המשחק בחנות של יוביסופט יקבל את ריימן אוריג'נס בחינם.

http://www.joystiq.com/2013/07/25/rayma ... #continued

נכנסתי כדי לכתוב את זה :)
חדשות טובות. עכשיו אין לי התלבטות לגבי איזו גירסא לקנות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 יולי 2013, 09:57

וואו זה מטורף. אם חשבתי שבWitcher 2 התוכן הכפול נוגע רק לפרק השני כל כך טעיתי. מלבד הפרק הראשון והפרולוג (בראשון יש רק במשימה הסופית הבדל) המשחק הוא פשוט משחק שונה לחלוטין ממה שעברתי בריצה הראשונה עליו. הפרק השלישי אף הוא שונה לחלוטין ממה שחוויתי בפעם הראשונה ושוב יש כל הזמן קווסטים ראשיים שמובילים אותי לכאן או לכאן ומכריחים אותי לאבד חלק מהעלילה בלי סוף, כל הזמן אני מוצא את עצמי נתקע בצמתים ולא מצליח להחליט לאיזה כיוון ללכת, זה כל כך קשה. המשחק הזה פשוט לועג לMass Effect ומראה כמה הוא מגוחך במה שהוא ניסה למכור לשחקנים ואיך נראה באמת משחק שמכריח את השחקן לבחור. מטורף. זה אשכרה אחד המשחקים הבודדים שבאמת חובה לשחק אותם פעמיים רק כדי לחוות בערך 90% מהתוכן (ה-10% הנוספים מכריחים עוד ריצה).

פאק, אני לא רוצה לדמיין מה יקרה במשחק השלישי. cd project פשוט מדהימים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2013, 02:35

Death_119 כתב:וואו זה מטורף. אם חשבתי שבWitcher 2 התוכן הכפול נוגע רק לפרק השני כל כך טעיתי. מלבד הפרק הראשון והפרולוג (בראשון יש רק במשימה הסופית הבדל) המשחק הוא פשוט משחק שונה לחלוטין ממה שעברתי בריצה הראשונה עליו. הפרק השלישי אף הוא שונה לחלוטין ממה שחוויתי בפעם הראשונה ושוב יש כל הזמן קווסטים ראשיים שמובילים אותי לכאן או לכאן ומכריחים אותי לאבד חלק מהעלילה בלי סוף, כל הזמן אני מוצא את עצמי נתקע בצמתים ולא מצליח להחליט לאיזה כיוון ללכת, זה כל כך קשה. המשחק הזה פשוט לועג לMass Effect ומראה כמה הוא מגוחך במה שהוא ניסה למכור לשחקנים ואיך נראה באמת משחק שמכריח את השחקן לבחור. מטורף. זה אשכרה אחד המשחקים הבודדים שבאמת חובה לשחק אותם פעמיים רק כדי לחוות בערך 90% מהתוכן (ה-10% הנוספים מכריחים עוד ריצה).

פאק, אני לא רוצה לדמיין מה יקרה במשחק השלישי. cd project פשוט מדהימים.

אתה לא יכול לכתוב דברים כאלה!!! אתה גורם לי לרצות לשחק במשחק שוב ובאמת שאין לי זמן לזה כרגע!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יולי 2013, 05:15

Nucleus_Dawn כתב:
נכנסתי כדי לכתוב את זה :)
חדשות טובות. עכשיו אין לי התלבטות לגבי איזו גירסא לקנות.

האמת שאני מעדיף לקנות את זה על הPS3 ולא בUPLAY... אמרתי כבר כמה אני שונא את התכנה הזאת?
אם תהיה אופציה לקנות בסטים מבלי שיפעיל לי דרך הUPLAY אז אני אקנה בסטים

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2013, 13:45

Laskin כתב:
האמת שאני מעדיף לקנות את זה על הPS3 ולא בUPLAY... אמרתי כבר כמה אני שונא את התכנה הזאת?
אם תהיה אופציה לקנות בסטים מבלי שיפעיל לי דרך הUPLAY אז אני אקנה בסטים

הניסיון היחיד שלי איתה היה עם FAR CRY 3. הנחתי שהיא תהייה מעצבנת, אבל אחרי הפעם הראשונה שהתחברתי אליה, פשוט הגדרתי שהיא תמיד תדלק במצב אופליין וזהו.
היא לא עשתה לי שום בעיה, מאז.

אני מתכנן לקנות את המשחק דרך סטים, אם גם זה יעבוד דרך UPLAY. בנתיים, היא לא באמת הפריעה לי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 יולי 2013, 14:08

יותר מזה, UPLAY לא עשתה לי אפילו בעיה אחת (במצב אונליין תמידי). לא עם AC:R ולא עכשיו עם AC3 (איזה משחק חלש בסדרת AC, לא יאמן..).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2013, 14:18

Klayman כתב:יותר מזה, UPLAY לא עשתה לי אפילו בעיה אחת (במצב אונליין תמידי). לא עם AC:R ולא עכשיו עם AC3 (איזה משחק חלש בסדרת AC, לא יאמן..).

הוא המשחק הראשון בסדרה, מאז המקורי, שאחרי שהגעתי בערך לאמצע, נטשתי אותו. אני מתכנן לחזור אליו בקרוב, אבל פשוט לא התחברתי כל כך לעולם המשחק.
בערך הכל בו נעשה בצורה מצוינת, מבחינת גיימפליי. העולם, הסיפור והדמויות פשוט לא כל כך עניינו אותי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 יולי 2013, 14:26

הפייסינג שלו איום ונורא, עולם המשחק הרבה יותר מדי גדול (ועוד 4 הולך להיות גדול יותר), עד שהמשחק מתחיל בתכלס לוקח בערך 10 שעות, וגם אז העלילה כ''כ כ''כ מנופחת ומרוחה.. אלליי. מבחינת גיימפליי, הרוב נעשה בצורה מצויינת, עם מגרעה אחת גדולה שהיא ''Stealth'', שהוא ערימה של מנגנונים שבורים שהדביקו אחד על גבי השני. פשוט לא עובד, וכמעט ולא ניתן באמת להגיע למצבים של ''עשה ככה וככה מבלי להתגלות'' (אגב, גם יוביסופט בעצמם הודו בכך: http://www.games.co.il/article16957.html).
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2013, 15:17

Klayman כתב:הפייסינג שלו איום ונורא, עולם המשחק הרבה יותר מדי גדול (ועוד 4 הולך להיות גדול יותר), עד שהמשחק מתחיל בתכלס לוקח בערך 10 שעות, וגם אז העלילה כ''כ כ''כ מנופחת ומרוחה.. אלליי. מבחינת גיימפליי, הרוב נעשה בצורה מצויינת, עם מגרעה אחת גדולה שהיא ''Stealth'', שהוא ערימה של מנגנונים שבורים שהדביקו אחד על גבי השני. פשוט לא עובד, וכמעט ולא ניתן באמת להגיע למצבים של ''עשה ככה וככה מבלי להתגלות'' (אגב, גם יוביסופט בעצמם הודו בכך: http://www.games.co.il/article16957.html).

כן... ההקדמה של 8-10 שעות היתה החלטה מטומטמת.

אני מתאר לעצמי שהגודל של העולם ב4 לא יהיה בעייתי, כי 40% מהזמן, אתה משתמש בספינה כדי לנוע בעולם.
ב3 הגודל של העולם לא ממש הפריע. רק באזורי הטבע, שהיה צריך לעשות סיבובים, או לטפס על עצים ספציפיים, בשביל להגיע מעבר לצוקים. לא ברור לי למה הם לא איפשרו לטפס על צוקים, ביותר מקומות.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 יולי 2013, 18:31

אני לא זוכר אם זה היה אחד משניכם או עם סוויס שהיה לי את הדיון על האכזבה מ AC3 ודעת הקהל עליו והלינק שנתנתי מקוטאקו שמפרט את כל הבעיות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יולי 2013, 05:09

Kazz כתב:אני לא זוכר אם זה היה אחד משניכם או עם סוויס שהיה לי את הדיון על האכזבה מ AC3 ודעת הקהל עליו והלינק שנתנתי מקוטאקו שמפרט את כל הבעיות.

אני לא זוכר שדיברת על דעת הקהל. אני זוכר שדיברת על זה שזה משחק גרוע, או משהו כזה.

המשחק טוב מאוד. הבעיה היא שהוא טוב "רק" כמו AC קודמים. יש בו פה ושם בעיות, אבל הוא לא הוסיף מספיק. זה הקושי הגדול של משחקים שנתיים. צריך למצוא בכל פעם מחדש איך להמנע מרוויה. יש שנים שבהן זו הצלחה ענקית (ברוטרהוד) ויש שנים שבהן זה עובד פחות טוב (AC3).
בכל מקרה, זה משחק מאוד מוצלח. הוא פשוט פחות מוצלח מהמשחקים המאוד מצוינים שיצאו כבר בסדרה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 07:56

Kazz כתב:אני לא זוכר אם זה היה אחד משניכם או עם סוויס שהיה לי את הדיון על האכזבה מ AC3 ודעת הקהל עליו והלינק שנתנתי מקוטאקו שמפרט את כל הבעיות.

זה היה איתי ומהתגובות שלהם כאן אני לא רואה משחק לא טוב. אני מבין שיש אכזבה מהמשחק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 יולי 2013, 01:52

אומנם עוד לא סיימתי אותו, אבל AC3 הוא אכן משחק מאכזב בסדרה של AC. מאז הראשון לא הרגשתי שהמשחק כ''כ ''מטלתי''. הוא עדיין עשוי מצויין, אבל מנגנוני ההתגנבות השבורים שלו מבאסים נורא, כי אי אפשר להגיע לסנכרון מלא.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 יולי 2013, 12:43

http://kotaku.com/5958941/how-has-assas ... t-the-ways

האם אתה מסכים עם מה שכתוב? לגבי איזה נקודות?

אני בכלל לא מבין מה מונע חברות מלעשות סקרים. בסיום המשחק נפתחת אפשרות למלא סקר שביעות רצון. עם כל הדגש על פידבק מהקהל נראה לי תלוש שאין סקרים שכאלה שקל לעשות והם מאוד אפקטיביים.

דרג את שביעות רצונך מהמשחק.
מה אהבת.
מה לא אהבת.
האם שיחקת במשחקים קודמים בסדרה ובאיזה.
דרג את רמת הסבירות שתזמין מראש את המשחק הבא.
דרג את רמת הסבירות שתקנה את המשחק הבא ביום ההשקה.

פשוט מאוד. מידע חשוב ב'חינם'. עצם זה שהאפשרות נפתחת אחרי שמסיימים את המשחק ושתוכל לראות את מצב האצ'יבמנטס ומה השחקן עשה במשחק שמצורפים עם טופס הסקר מסנן את הרעש ואלה שימלאו סתם ויינסו להסתלבט.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 13:07

איך תמנע מצב שרוב האנשים שמבזבזים את הזמן בהשתתפות בסקר כזה הם אלה שהפריעה להם משהו?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 יולי 2013, 13:42

לא הבנתי. אתה מתכוון שמי ימלא את הסקרים אלה אנשים שיש להם להגיד יותר רי מטוב? לא בטוח לגבי זה בכלל. וגם אם כן זה עדיין מידע חשוב. המפיצות עושות לא מעט סקרים בסגנון בנוגע למשחקים עתידיים וחבילות DLC אז למה לא בשביל לקבל מידע ישירות מהשחקנים את דעתם על המשחק שהם קנו וסיימו?

http://www.vg247.com/2013/07/04/simcity ... ea-survey/
http://www.vg247.com/2013/07/03/simcity ... size-more/
http://www.vg247.com/2013/05/03/battlef ... at-rumour/
http://www.vg247.com/2013/05/11/injusti ... ould-like/

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 13:52

אני לא בטוח שהבנתי מה רשמת. אני מתכוון שמי שמפריע לו משהו ויש לו BONE TO PICK הם אלה שישתתפו בסקר.

חבל שמה שהבאת קשור רק לגבי פיצ'רים עתידיים ולא שאלות שנוגעות להנאה/טיב המשחק המדובר.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 יולי 2013, 14:22

זה מה שהתכוונתי - הם עושים סקרים לדברים כאלה אך לא סוקרים את מי שסיים את המשחק כדי לקבל ממנו פידבק.

לדעתי גם אנשים שיש להם דברים טובים על המשחק יעשו את הסקר, וגם אם לא זה עדיין מידע חשוב מאנשים שקנו וסיימו את המשחק. קודם כל שלפחות שיאספו את הנתונים ואחרי זה יחליטו כמה חשיבות לייחס לזה ואיך לפעול.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 14:32

Kazz כתב:זה מה שהתכוונתי - הם עושים סקרים לדברים כאלה אך לא סוקרים את מי שסיים את המשחק כדי לקבל ממנו פידבק.

לדעתי גם אנשים שיש להם דברים טובים על המשחק יעשו את הסקר, וגם אם לא זה עדיין מידע חשוב מאנשים שקנו וסיימו את המשחק. קודם כל שלפחות שיאספו את הנתונים ואחרי זה יחליטו כמה חשיבות לייחס לזה ואיך לפעול.

לא אמרתי שאין טעם... רק אמרתי שזה מידע שבעייתי להסיק ממנו מסקנות.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 יולי 2013, 07:59

Kazz כתב:http://kotaku.com/5958941/how-has-assassins-creed-iii-disappointed-me-let-me-count-the-ways

האם אתה מסכים עם מה שכתוב? לגבי איזה נקודות?

מסכים עם הדברים הבאים (לא לפי מספרי הנקודות שלו):
1. יש יותר מדי זמני טעינה. זה אומנם משחק עולם פתוח עצום בגודלו, אבל בשבילי זה יותר מדי, במיוחד כשאני משתמש באופציה לFast Travel.
2. ההקדמה ארוכה מדי. אומנם החלק שאותו הוא מתאר, בו סה''כ הולכים ממקום למקום וסצינות המעבר נטענות, נמשך בערך שעה וחצי, ולא כל ה8-9 שעות של ההקדמה, אבל זה בהחלט מעצבן.
3. מסכים מאוד על תפריט בחירת הנשק. מציק, מוציא מהחוויה, ואני לא באמת משתמש בו.
4. הממשק הכללי, מעבר לFree Running שהיא עדיין הטובה ביותר מכל משחקי העולם הפתוח, אכן איטי ולא מגיב לעיתים.
5. כל מנגנון ה Stealth מבוצע בצורה מבישה. אמרתי את זה כבר ואין לי בעיה לחזור על זה. אחרי שמשחקים ביצירות מופת של התגנבות כמו Mark of the Ninja וHitman Absolution, אי אפשר לסלוח על העליבות שבמנגנון הזה בAC3.

לא מסכים:
1. ''אפקט הגאמפ'' - סתם צרות אופקים אמריקנית. הוא פתאום הבין משהו שרלוונטי לסדרה מיומה הראשון. הגיבור משולב באירועים היסטוריים רבי משמעות. זה הפריע לכותב סתם כי הוא לא ממש הבין כלום בהיסטוריה הקודמת.
2. המוזיקה מצויינת! הפסקול ועיצוב הקול הם פשוט מוצלחים.
3. לא חושב שאפשר להגיד ''שום דבר לא באמת עובד בצורה טובה''. אני חושב שסה''כ המשחק הוא טוב, עצום בגודלו עם אוקיינוס של תוכן בתוכו. אני פשוט חושב שהוא שאפתני מדי.
4. על המחשב כמעט ולא נתקלתי בגליצ'ים ובעיות טכניות.

בכל מקרה, אני אכן מסכים עם האמירה הכללית. מדובר במשחק מאכזב בסדרה, אבל הוא עדיין טוב. כנראה שבאתי עם ציפיות גבוהות יותר. כשאסיים אותו אולי אשנה את דעתי, אבל נכון לעתה, בערך 25 שעות בתוך המשחק (יותר מפי 2 מהכתב של קוטאקו), הוא אכזב גם אותי.
?

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 29 יולי 2013, 12:47

Nucleus_Dawn כתב:
הוא המשחק הראשון בסדרה, מאז המקורי, שאחרי שהגעתי בערך לאמצע, נטשתי אותו. אני מתכנן לחזור אליו בקרוב, אבל פשוט לא התחברתי כל כך לעולם המשחק.
בערך הכל בו נעשה בצורה מצוינת, מבחינת גיימפליי. העולם, הסיפור והדמויות פשוט לא כל כך עניינו אותי.

אני דווקא חושב שזה המשחק הכי טוב בסדרה.
נעזוב את זה שהעלילה והדמויות מצויינות, זה משחק ה- AC הראשון שסוף סוף קיבלנו משימות מגוונות, בכל הסדרה המשחק מיצה את עצמו ממש מהר עם משימות ממוחזרות שוב ושוב... פה זאת הפעם הראשונה שקיבלנו גיוון ומשהו קצת אחר. הראשון לדעתי היה ממש גרוע, כל מה שיצא אחריו השתפר לאט לאט והשיא הגיע ב- AC3. חובה להמשיך אותו עד הסוף.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 אוגוסט 2013, 11:01

ב8.8 אני הולך לקנות שני משחקים בסטים.
האחד הוא ספלנקי שמגיע לPC סוף סוף.
השני הוא גוואקאמולי שמגיע מהPS3 לPC.

הידד :)
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוגוסט 2013, 02:07

Nucleus_Dawn כתב:ב8.8 אני הולך לקנות שני משחקים בסטים.
האחד הוא ספלנקי שמגיע לPC סוף סוף.
השני הוא גוואקאמולי שמגיע מהPS3 לPC.

הידד :)

לדעתי ROGUE LEGACY הרבה יותר מעניין מSPELUNKY, מציע לך לנסות.
GUACAMELEE פשוט מעולה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוגוסט 2013, 03:44

טוב, חדשות די גדולות בעיניי - SOE הכריזו על EVERQUEST NEXT:
http://www.vg247.com/2013/08/02/everque ... nt-change/
סרטים ותמונות בפנים.

אז זה נראה שילוב של MINECRAFT ו-WoW , למרות שCUBE WOLRLD כבר עושים את זה - מדובר בנסיון שאפתני יותר. וגם משתמש בווקסלים (!!!), לכן הוא נראה משונה כל כך.
נראה מוקדם מאוד בפיתוח, אבל מרשים מאוד כבר עכשיו, מעניין אם לסוני יש שכל לפתח אותו גם לPS4, זה יכול להיות ה-קילר אפ של הדור הזה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 אוגוסט 2013, 15:56

הart style שלו מדהים לדעתי! וגם הכיוון שמשלב בין MMORPG למיינקראפט מאד מעניין. אני לא יודע אם משחק שיוצא גם לPC יכול להיחשב כקילר-אפ, אבל זה בהחלט יכול להיות משחק מצויין בליינאפ של הPS4, ונראה שלפחות במקרה של משחקים אחרים SOE טורחים להמיר אותם גם לPS4.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 47 אורחים